100 bästa frisyrer för svarta kvinnor 2019

50

Ibland räcker det inte att rocka håret som det är när vi vaknar eller bara drar ut duschen. Faktum är att det blir alltmer vanligare att svarta kvinnor tillgriper naturliga, skyddande frisyrer som är lika eleganta och vackra som de är friska för vårt hår.

Alla bildar Nicki Minaj till Serena Williams, Brandy, Nicole Ari Parker och varje vacker svart kändiskvinna däremellan har rockat en söt frisyr vid någon tidpunkt.

Så, för att hjälpa dig att uppnå några av dessa fantastiska utseende, har jag sammanställt en lista över 100 bästa frisyrer för svarta kvinnor som kommer att få dig att rocka allt från raka skär till lådor, strandvågor och lockiga frisyrer.

 1. Nicki Minaj: Medium Straight Cut

Frisyrer för svarta women_001 Det är ingen överraskning att Nicki Minaj är på toppen av denna lista med en av hennes många söta frisyrer. Denna speciella stil, den raka snittet medlet, är det perfekta tillskottet till någon outfit, eftersom den perfekt ramar ansiktet och är varken för kort eller för lång.

 1. Beyonce: Medium Long med Soft Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_002
Utan tvekan en av de mest populära och underbara kvinnorna i världen är det inte konstigt varför Beyonce rankades i topp 3! Hennes medellängda mjuka krullar är feminina och sultiga, med mycket volym och studsa som ramar ansiktet perfekt.

 1. Rihanna: Pixie Cut

Frisyrer för svarta Women_003

Rihanna går alltid på scenen med en ny frisyr och vi älskar dem alla. Men vi älskar särskilt denna super-korta och super-chic pixie cut. Pixiesnitt är oerhört populärt just nu och älskar den modiga attityden som de härstammar från. Denna härliga pixie kan enkelt stylas och går enkelt från dag till natt.

 1. Serena Williams: Medium Length Curls och Side Part

Frisyrer för svarta Women_004

Det är absolut ingen förneka det: dessa krullar är underbara . Inte för snäva men ändå inte för lockiga, dessa fantastiska och traditionella lockar uppnås enkelt med ditt förtroendekrull. Tänk på en sidodel för en extra dash sultry attityd, och glöm inte att para dem med din aste klänning för datum natt!

 1. Zoe Saldana: Låg hästsvans med lock

  Frisyrer för svarta women_005

  Den som sa ponytails kunde inte vara behöver tänka igen; Jag menar, se bara hur lockande och lockande Zoe Saldana ser ut! Hon börjar med att lägga till massor av läckra krullar till hennes man och lägger mycket volymen i håret och sedan kopplar det tillbaka till en låg hästsvans. Svepte till sidan och bländas upp med silver charm och en underbar klänning, den låga hästsvansen får en helt enkelt STUNNING makeover som lätt kan rocka röda mattan. Lämna en krökt strand lös i ansiktet för en extra touch av femininitet.

 2. Halle Berry: Längre Pixie

Frisyrer för svarta kvinnor_006

Den vackra Halle Berry är känd för sin kortare dos, och det är definitivt en av våra favoriter. Den längre pixiesnittet är ett bra sätt att rama ansiktet medan det fortfarande har lite längd. Bangs hålls längre för en söt sida svepad bang medan ryggen är lite kortare för att skapa en riktigt knockout stil. Mycket lätt att arbeta med och med och extra längd gör att du kan locka och krympa så mycket som du vill.

 1. Lupita Nyong’o: Buzzed Sidor med Hawk

Frisyrer för svarta Women_007

Känner du lite vågat? Vill du visa upp din kantiga sida? Ta sedan en sida ur Lupita Nyong’os bok. Hennes frisyr är lite vild och galen och definitivt inte för alla, men vi kan inte avfärda det faktum att “gör det är ROCKIN”! Ingenting mindre än fantastisk, det här snygga och snabba snittet har buzzed sidor och lite extra längd på toppen som kan stylas men du vill ha det. Det här ser verkligen ramar ansiktet och kan spelas upp eller ner på några sekunder!

 1. Paula Patton: Slicked Back Middle Bun

Frisyrer för svarta Women_008

En frisyr som alltid bländar på vilken kvinna som helst? En slicked back bun. Den har en sensuell, regal överklagande som blir huvud även i de största rummen. Paula Patton slår ut med en aggressiv mittdel och håller helt raka lås (använd en rätare!). Hon drar sin mana tillbaka i en mellersta bulle och lämnar henne med en otroligt frisyr som kan bäras till kontoret eller till en natt på stan.

 1. Gabrielle Union: Kortare Curls och Flips

Frisyrer för svarta Women_009

Gabrielle Union håller håret lite kortare för denna frisyr, vilket är SUPER söt! Det ger automatiskt hennes mane flirty studsar och roligt, medan tillägget av enkla krullar och vända baksideband lägger till en stor dos av kakettskärhet. Det här underbara lilla nummeret är användbart och roligt, perfekt för sommardagar och nätter när du är flickaktig och söt är ett måste.

 1. Kerry Washington: Stora, volyma vågor

Frisyrer för svarta Women_010

Du kan inte gå fel med tonvolym och Kerri Washington bevisar det! Hennes frisyr är fylld med massor av kropp, inramar hennes ansikte underbart och ger henne ett hård men ändå lockande utseende. Du behöver ett krusjärn med en större fat eller krökstång för att uppnå detta utseende, och glöm inte massor av volym !! Mellersta delen är också en mycket fin touch, så att krullarna jutar ut från vardera sidan av hennes ansikte briljant.

 1. Solange Knowles: Voluminous Afro Frisyrer för svarta kvinnor_011

Super funky, super traditionell och super trendig – du kan verkligen inte gå fel med en voluminous afro som du ser här på Solange Knowles. Hennes edgy frisyr har gott om chic inställning och ser absolut magnifik ut. En helt underbar frisyr du definitivt måste försöka.

 1. Raven Symone: Rakade sidor med hök och blonda tips Frisyrer för svarta Women_012

  Rakade sidor blev en stor hit i 2019, men Raven Symone bestämde sig för att ta denna modiga stil till en helt ny nivå: genom att lägga till en SUPER lång och elegant hawk till mitten. Åh, och det slutar inte där Den här underbara damen lägger till blonda tips till hennes hök, vilket ger den en livlig och ljus tuff som inte kan missa. Ja, det är definitivt en rockin frisör som kommer att vända huvud vart du än går!

 2. Meagan Bra: Pixie och Long Bangs

Frisyrer för svarta women_013 Om du trodde att du rockade en pixie cut menade att du var tvungen att dike adorably long bangs, tänk igen! Megan Good är sportigt en löjligt söt och flörtig “gör, med en extremt kort rakad rygg med långa krage på framsidan. Med den här frisyren kan du vara super mångsidig med den främre halvan av dina lås, vilket gör resten snabb och enkel att hantera. Kasta några läckra curls för en riktigt spunky, unik och helt underbar look!

 1. Oprah Winfrey: Tight Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_014 Vi vänder oss till Oprah när vi är i en sylt och söker några nödvändiga råd som hon bara kan ge. så varför inte vända dig till den här härliga kvinnan för hårråd? Oprah Winfreys varumärkes frisyr är skraj och snyggt, med ton och ton volym – och du kan aldrig gå fel med det! Lägg till några snäva krök runt din man från toppar till tips för ett voluminöst, hoppande utseende som vrider huvuden.

 1. Ciara: Extra lång hästsvans

Frisyrer för svarta Women_015 Ponytails är alltid lätta och söta , men lämna det till Ciara för att göra en hästsvans snygg . Och oroa dig inte: Om ditt hår inte är superlängt kan du ALLTID slänga på ett klipp i förlängningar eller göra dem professionellt. Glöm inte att räta ut din mana för slickade raka strängar och kasta upp den i en extra hög hästsvans. SUPER sassy, ​​rätt !? Älskar det.

 1. Christina Milian: Subtle Waves

Frisyrer för svarta kvinnor_016

Jag måste erkänna, jag älskar bokstavligen allt om Christinas hår. Låt oss börja med duo hårfärg: mörkt på toppen, vilket leder till en vacker ljusare brun man. Kombinationen är helt fantastisk och ser fantastisk ut mot hennes hudton. Låt oss nu prata om de subtila vågorna i botten – deras eleganta, stilfulla och utan tvekan a och lämna henne med en avancerad stil som ser fantastiskt ut. En ganska lätt “gör med anmärkningsvärda resultat!

 1. Laverne Cox: Tight Curl Updo

Frisyrer för svarta kvinnor_017

Curls behöver inte alltid starta vid rötterna. Faktum är att de kan börja nära mitten av din man som du ser här. Men varför gör det ?! För att lägga till allvarligt tonvolym och komma ut med en knockout frisyr som fungerar i alla situationer. Dra de täta krullarna tillbaka till en låg hästsvans för att verkligen göra de curls POP!

 1. Alicia Keys: Tight Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_018

Alicia Keys visar oss en annan ta på de snäta lockarna, vilket ger dem lite mindre häftigt och krusigt och låter dem hålla sin ringform. Vi älskar denna frisyr eftersom den har en flashback 50-look, som både är tilltalande och attraktiv, samtidigt som håret ger gott om vackert studs. Den perfekta frisyren för datum natt eller till och med en natt på stan med dina tjejer!

 1. Kelly Rowland: Stick Straight med Bangs

Frisyrer för svarta kvinnor_019

Låt oss börja med att säga att Kelly Rowlands ombre hårfärg är på punkten. vi kan verkligen inte få nog av mörka rötter som leder till vackra chokladbruna maner. Det är fantastiskt! Det här utseendet är otroligt enkelt och kan enkelt klä upp eller ner. Du behöver en rätare (och eventuellt rätande produkt) för att uppnå denna stil. Låt bara dina slanka raka lås hänga lös för turen, och glöm inte att lägga till några söta smällar som de som visas här!

 1. Janet Jackson: Hög hästsvans med lockar

Frisyrer för svarta kvinnor_020

Ah, Janet Jackson. Den här popdivaen klipper inte bara scenen, men ser VACKER ut med att göra det! Hennes utseende är lockande och attraktiv – den perfekta kombinationen. Hon börjar med några vackra krullar och lägger till ett seriöst streck av femininitet, dra upp den i en hög hästsvans för en nypa inställning. Slutresultatet? En löjligt söt hästsvans som har den perfekta blandningen av sex appeal och flirty attityd.

 1. Michelle Obama: Kort och Straight

Frisyrer för svarta kvinnor_021

Låt oss möta det: långt hår är inte för alla. Vissa tycker att det är för svårt att arbeta med, och andra bra att det helt enkelt inte passar deras ansiktsform. Vad är en tjej att göra? Titta upp till First Lady, förstås! Hennes snygga korta frisyr är hoppfull och frisk, vilket ger henne ett ungdomligt och vackert utseende. Håret skärs i en nedåtgående rörelse och lämnar håret lite längre framåt och formar sitt ansikte PERFEKT.

 1. Jada Pinkett-Smith: Rakad sidor och hästsvans

Frisyrer för svarta kvinnor_022 Rakade sidor är definitivt en ny och supersnygg trend för 2019, men de flesta lämnar håret. Jo, Jada är här för att visa oss en annan fantastisk frisyr som inte är så “ute”, men säkert glömd i den rakiga sidan: en hästsvans !! Hon lägger till mycket volym på toppen (genom att plåga håret, kanske?) Och slänger det tillbaka till en super cool ser hästsvans. Ja, det är inget super speciellt. Men du kan inte berätta för mig det här är inte en av de snyggaste ponnytälvorna du någonsin sett i ditt liv. Älskar det!

 1. Lisa Bonet: Hybrid Cornrows

Frisyrer för svarta kvinnor_023

Cornrows är en klassisk frisyr som varje tjej älskar, men vi älskar särskilt denna unika ta på cornrows från Lisa Bonet. Hon rockar hybrida cornrows, lämnar de flesta av dem lös och underbara för en riktigt spetsig frisyr.

 1. Drottning Latifah: Kort och Rak

Frisyrer för svarta kvinnor_024

Queen Latifah ser alltid snygg ut, och vi älskar särskilt denna smutsiga blonda frisyr! Den här fantastiska frisyren är så enkel som möjligt, och kortklippet ramar hennes ansikte vackert. Hon lägger lite volym överst och runt ansiktet, vilket ger henne ett ögonblick en ungdomlig touch. Ljus, vibrerande och helt söt – vad är inte att älska om det här raka?

 1. Keke Palmer: Boy Cut

Frisyrer för svarta kvinnor_025

Keke Palmer har rockat en TON av bra frisyrer, men när hon gick på scenen med den här snygga pojken skuren, föll våra käkar! Den här läckra och glamorösa frisyren har en enkel, halv lång pixie cut, med en sidodel som lämnar smällar som svävar åt sidan. Vi måste vara överens om att denna super korta klippa hennes ansikte och verkligen gör hennes benstruktur pop! Använd en rätare och någon hårprodukt för att uppnå dessa otroligt släta och silkesiga raka lås.

 1. Taraji p Henson: Sida Fishtail Braid Frisyrer för svarta kvinnor_026

  Fishtail flätor svepte modevärlden med storm i 2019, och de fortsätter att vara en av årets hetaste frisyrer. Och var inte rädd för att prova den här flätan eftersom den ser detaljerad ut och utmanande; svårighetsgraden är väldigt enkel och även de mest amatör frisyrer kan enkelt dra ihop en fishtail fläta. För att hålla den elegant och sofistikerad, låt den sitta på sidan som Taraji och glam upp den med en iögonfallande ljus röd klänning.

 2. Kenya Moore: Romantiska Curls med höjdpunkter

Frisyrer för svarta kvinnor_027

Kenya Moore är en gudomlig kvinna, eller hur? Även om hon inte var din favorit Real Housewives av Atlanta-stjärnan, det finns ingen förnekande att hon är en absolut knockout vart hon ses. Vi älskar denna klassiska Kenya look: utsökta romantiska krullar som draperar delikat över hennes axel och halvvägs ner på ryggen. Vi älskar de mörka blonda klumpiga höjdpunkterna som spränger mellan silkeslena mockabruna lås, vilket skapar en dimensionell och felfri stil med massor av poppar av färg. För att få denna utseende, se till att du börjar med mycket volymiserande spray vid rötterna och använd en blowdryer för att få lite höjd före krökning.

 1. Rosario Dawson: Short Cut, Curls och Clipped Back Bangs

Frisyrer för svarta kvinnor_028 Rosario Dawson ser inget annat än gudomligt ut med denna härliga getup. Hon börjar med en super söt kortklipp som träffar precis ovanför axlarna, klädd med några felfria krullar som är både utsökta och sofistikerade. Hon pinnar hennes glansiga jet black bangs tillbaka, visar upp sina vackra mörka bruna ögon och fantastiskt leende. Polerad av med en axelblå blå klänning och ett par långa, skimrande örhängen, drar hon ihop en elegant stil som hennes signifikanta andra skulle bli svag i knäna över.

 1. Jennifer Hudson: Shaggy Pixie

Frisyrer för svarta Women_029

En shaggy pixie handlar om att vara avslappnad och cool. Det är en mjukare, mer avslappnad version av den typiska pixie cuten, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för damer som föredrar lite längre hår. Denna mindre edgy men ändå extremt trendiga frisyr ser fantastisk ut på Jennifer Hudson och låter henne visa upp det stora vackra leendet och den härliga benstrukturen. Det här är en bris att arbeta med och kan utformas på så många olika sätt att gå med ditt utseende.

 1. Jordin Sparks: Tätt Curly Half Updo

Frisyrer för svarta Women_030

Den halva updo är inte en frisyr som vi ser för ofta längre – och det är en skam! Här visar Jordin Sparks oss hur vi kan rocka en allvarligt söt frisyr i ett halvt updo-utseende som dödar. Hon börjar med små, snäva krullar i hennes glansiga, mörka bruna maner med ljusa bruna höjdpunkter. Därefter drar hon en bra bit av håret tillbaka till en sensationell halv updo som är polerad, formell och voluminös. Lämna en bit av krökt löst för en spännande lekfull attityd för att verkligen ge energi till den här fräscha frisyren!

 1. Teyana Taylor: Super Voluminous Coiled Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_031

Varje kvinna vet att du inte kan gå fel med volymen; och det ser ut som om Teyana Taylor håller med! Hennes rullade krullar är edda men stilfulla och lägger till TONS kropp till hennes man. Resultatet? En allvarligt snygg stil som har en bit av en vild attityd som kan släpas ut till någon fest. Med en galen, iögonfallande frisyr så här vill du hålla din klädsel avslappnad och avslappnad, som en enkel svart klänning eller svart tee och jeans.

 1. Tyra Banks: Bouffant Half Updo

Frisyrer för svarta Women_032

Tyra Banks upphör aldrig att förvåna oss med sin absoluta skönhet och sofistikerade attityd, och vi måste säga att vi ÄLSKAR hennes läckra ta på bouffanten! Tyra Banks flashback frisyr har 1960-talets beröring, det här är helt enkelt fantastiskt. Tårar på publiken och massor av hårspray höjer hennes “do, drog tillbaka till en elegant updo som ger hennes hår lite seriös volym och sassy attityd. Den andra halvan av hennes silkeslen chokladbruna manen lämnas dangling lös på axlarna med några enkla, men otroligt a, lösta lockar. Naturligtvis, med en uppskjutningshjälpa och en vacker svart klänning, får den här 1960-stilen en sminkad smink som vi älskar.

 1. Venus Williams: Ombre Cornrows

Frisyrer för svarta kvinnor_033

Här ser vi Venus Williams gå in på scenen med en klassisk frisyr som många kvinnor älskar. Cornrows kan ta ett tag att slutföra, men de är lätta att hantera och låter dig stila med lätthet. Venus bestämmer sig för att förstärka den populära frisyren med en underbar ombrestil, som börjar med mörka rötter som plockar ut på kronan och leder till karamellbruna tips för lite ljus färg. Färgkombinationen ser bländande ut mot hennes hudton och den snygga-till-den-sidiga looken är helt enkelt fantastisk.

 1. Ashanti: Blåst Back Updo

Frisyrer för svarta kvinnor_034

Blåst hår har varit ett mode DO eftersom blåstorkare uppfanns. Det skapar TONS av höjd och har en , precis-out-of-bed-överklagning som män och kvinnor båda älskar. Här ser vi Ashanti som har en blowback stil som leder tillbaka till en underbar låg updo för en elegant finish. Polerat av med ett par djärva örhängen och en outfit med en popp färg, detta är ett fantastiskt utseende som fungerar underverk överallt.

 1. viola davis: Sidoviptat Afro

Frisyrer för svarta Women_035

Det finns två vanliga typer af afros: den djärva, voluminösa, se-på-mig-stilen som kan sträcka sig i miles och den enkla, låga nyckeln som är söt och ömtålig men ändå innehåller massor av kropp. Och då finns Viola Davis, som stiger ut i en vacker sida, svepad afro som bara har tillräckligt med kropp för att hålla henne manen ser full och livfull ut. Den sida som svepade stilen garanterar att Viola Davis kan behålla en fantastisk stil, oavsett om hon är på väg till en fancy evenemang eller hålla det vardagligt med några vänner. Med detta avslappnade afro-utseende kan du hålla din garderob enkelt eller skjuta av några galna färger utan att överdriva den.

 1. Aisha Tyler: Blunt Banks och Luscious Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_036

Blunt bangs är verkligen inte för alla, men om du har att göra med ett längre ansikte som Aisha Tyler, definitivt ge dem ett försök! Blunt bangs är inte bara mode framåt och modellisk, men de ger hela ditt utseende ett ungdomligt utseende. Aisha Tyler börjar med en uppsättning vackert knäckta smällar som skummar strax under ögonbrynet och polerar sedan av sin fantastiska mörkbruna man med några luscious krullar som är hoppiga och energiska. Det här utseendet är enkelt! Du behöver bara en hårkrullare och lite efterbehandling för att ge din man en seriös SHINE. Håll det avslappet med ett par visar och en topp som Aisha Tyler, eller sätt upp den med en söt sommarklänning och dina favoritlägenheter.

 1. Angela Bassett: Mjukt lockigt kort hår

Frisyrer för svarta kvinnor_037

När Angela Bassett gick ut på scenen med dessa vackra mjuka krullar, slog våra käftar golvet. Hon ser ut som en absolut KNOCKOUT och vi är kär i hela hennes utseende. Hon börjar med kort hår klippt strax ovanför axlarna, slutar med mjuka krullningar utomlands för en hoppande stil som är både energisk och fin. Hennes eleganta frisyr är färdig med en flip av bandet till sidan, öppnar upp ansiktet och låter hennes djupa bruna ögon prata. Vi älskar hennes snygga klänning och lägger till en känsla av sexklapp till hennes utseende, medan underbara örhängen och en unikt designad klänning håller sakerna helt stilrena. Du kan inte gå fel med dessa mjuka lockor, damer!

 1. Nia Long: Medellängd Soft Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_038

Du kan inte gå fel med långa mjuka krullar. De kan klä sig avslappnad nog att följa med dig på kontoret eller skolan, men kan lätt klä upp sig för de finade partierna eller middagens datum med hennes fästman. Nia Long visar oss hur vackra medellånga mjuka krullar är, och vi älskar att lägga till vinfärgade läppar och mörk ögonmakeup för en och mystisk överklagande. Allt du behöver för denna stil är en hårtork och en hårkrullare, och en touch av efterbehandling för att hålla allt på plats.

 1. Jill Scott: Super Short Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_039

Jill Scott vet allt om volym, och hon jobbar verkligen med dessa super korta krullar! Med stora, fluffiga krullar jetting ut på vardera sidan, ger hon håret en seriös boost av studsa och energi, medan längre örhängen motsäger mycket lång längd, vilket gör att hennes ansikte ser längre och smalare ut. Det här är en bra frisyr när du verkligen vill WOW publiken och gör något ur normen, men ser fortfarande sofistikerad och stilren ut.

 1. Naomi Campbell: Shaggy Curls

Frisyrer för svarta Women_040

Naomi Campbell, som är en av de fem ursprungliga supermodellerna, kommer att vara en knockout i vad hon än har på sig. men även en drop dead beautiful modell som Naomi Campbell kan hålla saker cool och avslappnad från tid till annan! Hennes shaggy haircut har sjuttiotalet känsla med gott om höjd på toppen och shaggy lockar, vilket resulterar i en avslappnad look som kan följa med dig var som helst. För att få den här utseendet, få din stylist att ge dig en mellanslipning med massor av lager och glöm inte smällen!

 1. Michelle Williams: Långa, Flödande Curls

Frisyrer för svarta Women_041

Stram krullar, romantiska lockar, knäppta lockor – glöm det! Byt ut ditt utseende och uppnå en sensuell stil med dessa långa, flytande lockar. Det här utseendet är otroligt snyggt och ser bra ut överallt, speciellt när de spelas upp med några ljusa och prydliga färger som vi ser här på Michelle Williams. Dessa långa krullar uppnås med ett krusjärn och en blowdryer för att verkligen få det lilla svarta “blåst ut” utseendet. Det är t, väldigt tilltalande och vi älskar de subtila karamellhöjdpunkterna som ger hennes manen en ljus balans, som är sommar och kul.

 1. Kat Graham: Voluminous Bangs och Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_042

Hollywood frisyrer handlar om mycket höjd och massor av kropp, och det är precis vad den här utseendet handlar om! Kat Graham börjar med en vacker axel längd skär som skapar en hoppande, full utseende, polerad av med en mane av vackra lösa lockar som är energiska och iögonfallande. Hon avslutar den här Hollywood-stilen med höjda klappar, vilket ger volymen till hela hennes utseende och öppnar sitt ansikte så att vi kan se det vackra leendet med lätthet. Förstärka detta utseende med en vild garderob och några orange-röda läppar att matcha!

 1. Toni Braxton: Super Short Pixie Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_043

Det fantastiska med den här stilen är att det kommer helt naturligt för många kvinnor. Ladies, om du har naturligt lockigt hår och någonsin drömt om att rocka en pixie cut rekommenderar vi starkt denna frisyr. Allt du behöver göra är att ha din stylist hugga av dina lås och lämna dig med en otroligt kort mane, använd sedan någon gel eller annan stylingprodukt för att förstärka de naturliga krönen. Spraya på en del glans för den glänsande, blick-på-mig-effekten, som inte är något som är fantastisk. Håll dina lockar avslappnade med en avslappnad outfit eller glam det med falsey ögonfransar och röda heta läppar!

 1. Mary J. Blige: Duo-färgad Lång Pixie

Frisyrer för svarta Women_044

Mary J. Blige stampar oss inte bara med sin röst – hon stötar oss också med sin skönhet! Vi älskar det här utseendet från Mary J. Blige. Kombinationen av ljusblond och chokladbrun med subtila blonda höjdpunkter är extremt iögonfallande och glamorös, vilket ger henne en ljus och ungdomlig färgskärpa som verkligen ljusnar och stimulerar hela ansiktet. Hon håller den stilig med en enkel lång pixie cut, kammade hennes ljusa blonda lås till sidan och hålla dem slicked ner med en rätare. Älska den här stilen!

 1. Janelle Monae: Front End Volume

Frisyrer för svarta Women_045

Om du har en vild attityd och en personlighet som skriker “Hej, kolla på mig!”, Är du förmodligen alltid ute efter frisyrer som är out-of-the-box. Nåväl, för dig spetsiga och där ute damer som inte gillar att spela på den normala sidan av saker, föreslår vi starkt att rocka denna supervoluminösa “do! I ett ord är det AWESOME. Det finns tonn av volym på toppen, vilket gör att ryggen slickade och slappna av – vilket är det absoluta motsatsen till 99% av frisyren där ute. Ge det ett försök, men se till att du håller din garderob enkelt så att du inte överdriver det!

 1. Sanaa Lathan: Långa lager och enkla vågor

Frisyrer för svarta kvinnor_046

Tidigare tog vi en titt på en underbar modell med en medelhög skärning med massor av lager och shaggy curls, men här är ett bra alternativ för tjejer som föredrar lite längre maner. Denna längre skärning har massor av långa lager för att uppnå ett lyxigt och fullt utseende, medan tillsatsen av subtila krullar och vågor i ändarna verkligen förstärker hennes lås. Sanaa Lathan ser ut som en söt, vacker tjej, med mycket elegans och bara en nypa sass för att du vill ha mer. Och vi älskar absolut hennes ljusa, snygga klänning!

 1. Tia Mowry: Long Cornrows

Frisyrer för svarta kvinnor_047

Cornrows är utan tvekan en klassisk stil, och för att hålla den här populära frisyren som ser drop dead beautiful, överväga Tia Mowrys “gör. Hon sportar den ständigt populära cornrow-stilen, men hon håller dem långa och glamorösa för ett fantastiskt utseende. Parat med enkel ögonmakeup och mycket mörkröd / lila läppar ser hon ut som en underbar, mystisk dam med inställning.

 1. Vivica Fox: Long Curls och Subtle Highlights

Frisyrer för svarta Women_048

Vi kan inte komma över långa lockar. De är kvinnliga, vackra och har det sofistikerade utseende som kan fungera vid något tillfälle. Vi älskar särskilt Vivica Foxs utseende eftersom hon lägger till några mycket subtila ljusbruna höjdpunkter till hennes mörka chokladbruna man, vilket ger henne tillräckligt mycket färg för att producera en del lyxig kontrast som spelar perfekt mot hennes hudton. Med den här frisyren behöver du inte gå överbord med din smink. Håll det enkelt med lite rosa glans och subtil ögonmakeup för en riktigt elegant och elegant finish.

 1. Tatyana Ali: Ensidig Snygga Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_049

Du kan aldrig gå fel med snuskiga lockar. De är super tilltalande och har det “bara ur sängen”, det är inget annat än lockande. Slängt till sidan som vi ser här i Tatyana Ali ‘gör, skapar hon ett seriöst sofistikerat men lockande utseende som matchar vackert med sina gyllene ensembler. Den här gyllene stjärnan kunde inte se mer bländande ut än hon gör här! Definitivt en varm frisyr att försöka för natt natt.

 1. Keri Hilson: Box Flätad Liten Hästsvans

Frisyrer för svarta kvinnor_050

Lite tjockare än typiska cornrows, lådor har ett tjockare, fylligare utseende som många kvinnor älskar. Keri Hilson ser helt fantastisk ut med sina underbara, fullfackiga flätor, drog tillbaka till en låg hästsvans som låter henne visa upp sin fantastiska benstruktur med lätthet. Denna otroligt enkla frisyr kan gå med dig någonstans, oavsett om du passar på gymmet eller går ut med din man på bio. Känn dig fri att bli subtil med jordtonad smink eller klä upp den med några vilda färger – den här låga hästsvans matchen med ganska mycket allt!

 1. Regina Hall: Voluminous Bob med lager

Frisyrer för svarta Women_051

Regina Hal’s bob haircut är löjligt söt på alla nivåer, och de extra skikten i hela hennes mana ger henne låser lite seriös volym och studsar. Regina bestämmer sig för att reta på kronan och sidorna av huvudet och lägger till en byte av extra volym som verkligen gör hennes frisyr “pop”! Hennes energetiska “do” är uppbyggd med livfulla rosa läppar, vilket ger henne en riktigt ögonkattig finish som är hoppfull och rolig.

 1. Gugu Mbatha-Raw: Hollywood Side Swept Curls

Frisyrer för svarta Women_052

Det är ingen tvekan om att Gugu Mbatha-Raw ser ut som en gudomlig dam på kvällen i hennes underbara getup. Från Hollywood-höjden upp till hennes luscious sida svepade pärlor, skriker hennes stil elegans och klass. Du kan enkelt replikera det här stilfulla utseendet genom att lägga till mycket volym till ditt slag, vrida dem tillbaka i en förhöjd pinback, medan halvtäta Hollywoodkrullar dras till sidan i en sofistikerad sidosvepad stil. Polska av ditt utseende med en blickande, livlig klänning som detta heta rosa nummer.

 1. Tika Sumpter: Slick Straight Bob

Frisyrer för svarta Women_053 Det är ingen förnekande av den eleganta raka frisyrens fullständiga elegans, och det här “Tika Sumpter” tar definitivt kakan! Hennes glansiga, mörka chokladman är slickad och hålls strängt rakt och ger henne en hård finish med mycket attityd. Hennes ögonbryn spel är på punkt, lägger till hennes hårda, modelliska utseende, medan mjuka rosa läppar motbalanserar hennes fina utseende. Seriöst ÄLSKAR denna bob cut!

 1. Jurnee Smollett: Tjock Curls

  Frisyrer för svarta kvinnor_054

  Damer som var välsignade med extra tjocka maner – lita aldrig bort från krullarna av rädsla för att överdriva det! Titta bara på Jurnee Smollett. Hon har ett vackert huvud fullt av hår som väckas med ett flertal läckra tjocka krullar, vilket ger henne ett stänk av femininitet och elegans. Enkel ögonmakeup och subtil rosa läppglans ger sitt leende till liv på ett otroligt lockande, blickande sätt!

 1. Thandie Newton: Sida svep och avslappnad

  Frisyrer för svarta kvinnor_055

Thandie Newton kunde ha på sig en papperskorgen och ser fortfarande ut som en knockout, rätt !? Jag menar, hennes benstruktur är felfri och bara en smula smink bringar de här underbara kindbenen till liv. Hennes frisyr som visas här är lugn och avslappnad, med raka lås som ser alla naturliga och avslappnade ut, svepas åt sidan för ett streck av modern elegans. En så enkel, men ändå helt sofistikerad stil som lätt kan resa med dig till alla tillfällen.

 1. Laila Ali: Ljusbrunt Avslappnad Curls

Frisyrer för svarta kvinnor_056

Laila Ali lyser upp sitt utseende med vackra ljusbruna lås, rockar en uppsättning vackra lösa lockar och en snygg midterdel.

 1. Nicole Beharie: Avslappnad vågor för tunnare hår

Frisyrer för svarta Women_057

Att arbeta med tunnare hår kan vara lite av en kamp – speciellt när det gäller volym. Men Nicole Beharie visar oss hur helt enkelt det kan vara att lägga till något glamoröst studs och kropp till tunnare maner! Hon retar sin krona för lite extra höjd på toppen och lägger till ett stänk av avslappnade vågor för ett beachy utseende som är flirtigt och roligt. Älska den här sommarstilen som är färdig med en gröda!

 1. Regina King: Blunt Bob med Bangs

Frisyrer för svarta Women_058

Ett omedelbart sätt att kasta år av ditt ansikte och tända din stil är att prova på några pärlor! Det finns absolut ingen åldersgräns på trubbiga smällar som vi ser här på Regina King, och de ser bra ut på längre ansikten. Vi älskar Regina King’s trubbiga bob eftersom det är kantigt och posh, inramar hennes vackra ansikte majestetiskt med razorerade ändar som viker inåt mot ansiktet. Håll sakerna snygga och fräscha med slickade lås och en svart läderklänning – och glöm inte BRIGHT röda läppar.

 1. Danai Gurira: Rakad

Frisyrer för svarta kvinnor_059

En kvinna med ett rakat huvud? Travesti! INTE!! Kanske för 100 år sedan kan det inte ha varit “in” sak att göra, men vi har sett denna fantastiska stil som dyker upp på vilket sätt i modevärlden. Ja det är kantigt. Ja det är annorlunda. Ja det är inte något vi vanligtvis ser. Men JA vi ÄLSKAR det! Om du känner dig i stämningen för att ta en risk och sluta dina dagar när du arbetar med ormiga lösa ändar och flugvägar, kan du överväga detta rakade utseende. Glöm inte att glamra upp det med smycken och några a outfits!

 1. Chanel Iman: Super Voluminous Low Updo

Frisyrer för svarta women_060

En låg updo behöver inte innebära låg volym; Det borde i själva verket innebära det motsatta! Chanel Iman shows us how we can still have tons of height while rocking a low ponytail or low bun hairstyle. Simply tease the hair (A LOT) and the crown, adding plenty of hairspray to keep your lengthy mane in place. Then, pull your hair back into whatever style you please, and enjoy the volume! This glamorous style can easily become highly sophisticated, perfect for a work dinner party or evening with your favorite guy, by simply adding some sparkly jewels like silver or gold.

 1. Brandy Norwood : Wild Kinky Curls

Hairstyles for Black Women_061

We love Brandy Norwood! She has such an adorable and bubbly personality, and that smile can be seen for miles. That being said, we definitely believe this crazy and wild hairdo suits her personality to a tee! Brandy is sporting some gorgeous kinky curls with tons and TONS of volume! This fresh and bouncy look can follow you everywhere and really gives your appearance an energetic makeover.

 1. Nicole Ari Parker : Hints of Red

Hairstyles for Black Women_062

Umm, just wow. Did anyone else’s jaw drop when they locked eyes on Nicole Ari Parker’s hair color? WOW! A super light brown with hints of red for an incredibly enticing finish. And with the inclusion of gorgeous elegant curls throughout, this lovely hair color is amplified to the next level in a way we can’t even imagine! The hints of red really play off of her skin tone well, and keeping her eye makeup to a minimum makes her eyes pop out a ton. Love this look!

 1. Chrisette Michele : Duo-Colored Long Pixie

Hairstyles for Black Women_063

We can always respect an adorable long pixie haircut; just short enough to keep everything up top, yet long enough to give your mane some volume and sass. Chrisette Michele decides to amplify her cute and stylish pixie cut by adding a few hints of blonde to her mocha brown locks, really spicing up her look and giving her appearance a youthful and bright appearance. This hairstyle works everywhere and we love the duo-color option!

 1. vivica a fox : Topknot

Hairstyles for Black Women_064

I’m sure you’ve heard, but just in case you haven’t, buns are ALL the rage for 2019. Like, seriously, if you haven’t tried it out yet, you simply have to. It’s a fashion YES. Here we see Vivica A Fox sporting the ever popular topknot, also known as the super sassy and spicy bun that’s got plenty of “back off” attitude. A topknot is SUPER easy- just plop a bun near the top of your head and don’t leave any loose strands hanging around. You want that sleek, super sexy finish that turns heads. Vivica A Fox tones down the utterly sassy look with a cute blue dress and a pair of sophisticated earrings for a really eye-catching finish!

 1. Yaya DaCosta : Up Front Volume

Hairstyles for Black Women_065

We saw a similar style earlier, but this particular up front and bold hairstyle is a little bit different. Off-centered towards the right of the face, Yaya DaCosta creates a really edgy yet elegant style that could easily accompany you to the ball. She keeps things looking funky and fresh with an earthy colored dress and subtle makeup to match. What an awesome, out-of-the-box look!

 1. Selita Ebanks : Stick Straight Shoulder Cut

Hairstyles for Black Women_066

Sometimes the most suave and chic hairstyle doesn’t require much other than a straightener and some shiny hair product. Selita Ebanks creates an incredibly polished and sharp style, leaving her just-below-the-shoulder haircut draping delicately in a sleek and stick straight manner. She appears modern, yet almost unobtainable with this refined look. So easy to accomplish, too!

 1. Alfre Woodard : Semi-Tight Auburn Curls

Hairstyles for Black Women_067

Alfre Woodard is showcasing another hair color that we absolutely adore: auburn. This lovely hair color has hints of brown, purple, and red, for a very appealing finish that looks nothing short of perfect against her skin. She applies product and uses a curling iron to achieve those gorgeous semi-tight curls, giving her hair a beautiful bounce that’s classy yet fun.

 1. Sharon Leal : Short Ombre with Flirty Curls

Hairstyles for Black Women_068

If we could use just one word to describe Sharon Leal’s look, we’d definitely use FLIRTY! This bouncy look is super feminine, dainty, AND adorable, the perfect combination for a first date or hang out at the park! She starts off with a lovely short cut that’s shorter near the front, creating some effortless contrast and framing her face beautifully. Then she throws in some brownish red tips for a brighter contrast to her dark roots, creating that ombre color that’s so ridiculously popular right now. With a mane full of flirty curls, she’s got the look every woman should wear at least one time in her life!

 1. Joy Bryant : Waves

Hairstyles for Black Women_069

We love waves. They are the perfect in-between when you’re not in the mood for curls, but don’t want to leave your mane stick straight. Joy Bryant’s waves are casual and relaxed, yet TOTALLY feminine and cute! She leaves her makeup incredibly subtle, which leaves her with an all natural appearance that’s very stunning.

 1. Gelila Bekele : Long Kinky Curls

Hairstyles for Black Women_070

Talk about BODY! Gelila Bekele is sporting a set of long kinky curls that are absolutely FLAWLESS! She looks dashing with a “look-at-me” attitude that any man wouldn’t be able to take their eyes off of. We love her lighter brown locks, really giving a contrast to her dark roots and creating a stunning color that plays off her skin majestically. Seriously, this is SUCH a stylish and lovely look!

 1. Angela Simmons : Long and Messy

Hairstyles for Black Women_071 Coy, flirty, and utterly womanly, Angela Simmons is rocking one of my all time favorite looks: long and messy! Long and messy locks are just too cute, creating a “come-hither” look that looks great on everyone. In Angela Simmons case, the combination of lighter and darker browns throughout creates a really stunning finish that’s stylish and modern. Fashion forward, relaxed, and super coquettish- you can’t go wrong with a hairstyle like this!

 1. Naturi Naughton : Curled Bob

Hairstyles for Black Women_072

Naturi Naughton’s hairstyle is super dainty and cute. She starts off with a super short bob haircut, polished off with some simple curls towards the tips!

 1. India Arie : Cornrow Topknot

Hairstyles for Black Women_073

We all know how extremely popular the topknot is. Take it to the next level by pulling your beautiful cornrows back into a voluminous topknot with plenty of sass and attitude.

 1. Garcelle Beauvais : Straight Bob with Middle Part

Hairstyles for Black Women_074

Garcelle Beauvais switches up the typical bob haircut with a modern middle part. The asymmetry of the parting adds depth and dimension to her beautiful black locks.

 1. Kimberly Elise : Super Volumized Kinked Curls

Hairstyles for Black Women_075

Feeling like you want a LOT of height? Try on these gorgeous super volumized kinked curls!

 1. Jourdan Dunn : Medium Length Blunt Cut

Hairstyles for Black Women_076

Jourdan Dunn looks like she just stepped off the runway with this enticing hairstyle. Starting with a medium length blunt cut, part down the middle for a modern look and use your straightener to achieve stick straight pieces. Don’t forget to add a bit of shine serum to get that gorgeous glossy finish!

 1. Naomie Harris : Accent Curl

Hairstyles for Black Women_077

Naomie Harris looks as luscious as ever with this glamorous ‘do! She keeps the majority of her mane straight and simple, while the accent curl gives her just a big of contrasting action. Glisten up this hairstyle with subtle makeup and an eye-catching holden ensemble!

 1. Sonequa Martin-Green : Front and Back Volume

Hairstyles for Black Women_078

We’ve seen several ladies sporting hairdos with just volume on the front, but how about adding a bit of height to the back? Sonequa Martin-Green shows off her lovely, voluminous front and back hairstyle that’s sure to take the show.

 1. Eva Marcille : White Pixie

Hairstyles for Black Women_079

Many women of color shy away from bright white blonde hair colors, but why? This extremely light hair color looks gorgeous against darker skin tones, as you can clearly see with Eva Marcille. Here the lovely lady is rocking an extremely short and stick straight pixie cut, brought to life by her platinum locks. Keep your makeup neutral with a light hairstyle like this, so you don’t overdo it!

 1. Anika Noni Rose : Pinned Back Curls

Hairstyles for Black Women_080

Pinning back a bit of your mane is an excellent way to show off your cheek bones, just like we see Anika Noni Rose doing here. She curls her stunning dark brown locks for a bit of volume, pinning back a single side to get that chic and feminine attitude that really showcases her beautiful cheeks and smile.

 1. Melanie Fiona : Hollywood Glam

Hairstyles for Black Women_081 That infamous Hollywood hairstyle is ALWAYS a great option. Just don’t forget the red lips!

 1. Diahann Carroll : Flipped Out Bob

Hairstyles for Black Women_082

A bob haircut doesn’t always have to hang down to the sides. Diahann Carroll shows us a super cute and coy hairstyle that flips the tips outwards, creating a bouncy and very youthful appearance. Her bright caramel highlights really lighten up her face and take years off her look too!

 1. Rocsi Diaz : Shoulder Cut Ombre

Hairstyles for Black Women_083

There’s no doubt about it: Rocsi Diaz is rocking her shoulder length cut with a stylish ombre coloring that’s nothing short of flawless. She leaves her dark brown with caramel highlights hanging loosely to the sides, creating a cute “girl next door” finish that works anywhere. Keep it casual with a tee or dress it up with ease.

 1. Jessica White : Super Long Locks

Hairstyles for Black Women_084

Super long locks like these SCREAM elegance and sophistication. Seriously, you can’t go wrong with incredibly long locks like these. We love everything about this hairstyle and the wine lips add an additional dose of sex appeal.

 1. Joan Smalls : Very Loose Waves

Hairstyles for Black Women_085

Joan Smalls is shown rocking some VERY loose waves, which are both casual yet cool. The perfect summer style!

 1. Alek Wek : Shaved Down

Hairstyles for Black Women_086

Who needs long hair when you can let the beauty of your face do the talking?! Loving this shaved down look from Alek Wek. We can really see her beautiful bone structure, and the dark makeup creates a sexy and mysterious style.

 1. Tessa Thompson : Curled Low Updo

Hairstyles for Black Women_087

Tessa Thompson looks dashing with this easy yet high-class hairstyle. Simply curl your locks and pull it back into a low updo, leaving some curls hanging out to play.

 1. Kali Hawk : Super Relaxed Curls Hairstyles for Black Women_088

  Let’s start out by mentioning how much we love her hair color. It’s a very gorgeous black color that glimmers against the light beautifully. Kali Hawk decides to throw in some incredibly relaxed curls to her mane, giving her a casual style that has just enough bounce to remain sophisticated. She keeps her look feminine with a beautiful black snake skin dress and subtle makeup to really let her beauty shine through.

 2. Lela Rochon : Volumed Short Curls

Hairstyles for Black Women_089

Lela Rochon puts together a VERY vibrant, eye-catching look, from head to toe! She start off with plenty of curls with a larger spiral, really creating that over-the-top finish. Her bangs are swept to the side with a subtle curl, which lets us see those beautiful dark brown eyes with ease. She amplifies her style with hints of purple everywhere, from her eye-catching purple eyelids to her luxurious dark purple dress.

 1. Estelle : Curled Side ‘Do

Hairstyles for Black Women_090

Estelle doesn’t just astonish us with her beautiful voice, but her beautiful looks as well! Here she’s sporting a very cute side ‘do, with dark chocolate brown locks with hints of caramel to create a stunning contrast. She starts off with a middle part, adding a dash of curls, pulling it to the side and pinning it all together. A very feminine and cute style!

 1. Justine Skye : Romantic Purple Curls

Hairstyles for Black Women_091

          There’s so much we LOVE about this hairstyle, it’s hard to choose where to start! First we’ll mention how absolutely on-trend this style is, and we’re not just talking about the hair; Justine Skye is sporting all of 2019’s hottest fashions and looks from head to toe! She starts off with absolutely gorgeous and fascinating dark purple hair, which just so happens to be one of the trendiest hair colors of the year- although it’s not a hair color that appeals or even LOOKS good on everyone. She dazzles up her locks by adding some huge, romantic curls, that are both super sensual and totally fashion forward. Her long mane has plenty of bounce and volume, and she leaves the longest stands dangling gracefully over her shoulder. Paired up with dark wine lips and a funky white jumpsuit, we simply can’t get over how amazing Justine Skye looks. Älskar det!

 1. Sierra McClain : Long, Sleek and Straight Middle Part

Hairstyles for Black Women_092

Everyone in the fashion industry knows how utterly powerful it is to rock sleek straight manes. It’s nothing over-the-top and doesn’t require hours of styling, but the slicked down ‘do has plenty of attitude and sex appeal. Sierra McClain starts off with an enticing middle part, which frames her round face beautifully. Then she applies plenty of hair product to keep her locks intensely shiny, smooth, and moisturized before applying the hair straightener. Slutresultatet? A knockout style that can literally be done in as little as 10 minutes. Wear this gorgeous hairstyle to school with a pair of jeans and a tee or dress up with a cute blazer, crop top, and hoop earrings for an enticing appearance that follows you to the crowded clubs.

 1. Goapele : Funky Updo

Hairstyles for Black Women_093

Wild hairstyles certainly aren’t for everyone, but if you’re a lady that likes to step outside of the box and try something crazy and out there, then this funky updo from Goapele might be exactly what you’re looking for. This updo definitely trumps other updos, not conforming to the typical bun, ponytail, or braided style. Instead, Goapele opts for something completely different and mind blowing: with the hair pulled back tight and flopped on top of the head in a box-like manner with plenty of volume and sass. It’s topped off with a cute flip of the hair in front, giving it a touch of femininity and cuteness. Pair this wild ‘do with a funky outfit, like this multi-colored dress, and bright lips to match.

 1. Antonique Smith : Big Loose Curls and Highlights

Hairstyles for Black Women_094

An easy way to instantly brighten your mane and give your face a light, youthful makeover, is to simply add a few highlights to your locks. Here we see Antonique Smith with her beautiful mocha brown hair, lightened up with just a few subtle carmel highlights to perky up her entire style. She adds a few big, loose curls to the end of her mane, adding some bounce as well as some serious elegance. With large hoop earrings and a stunning sparkly black dress, this sultry style is sure to turn heads wherever you go.

 1. Jasika Nicole : Short, Tight Curls

Hairstyles for Black Women_095

Sometimes it’s good to step out of the box and not follow the style trends. Jasika Nicole shows us how we can look hip, funky, and fashionable, without succumbing to the top 5 hairstyles of 2019. She starts off with a short haircut and gorgeous dark brown locks. Next, she adds plenty of small, super tight curls around her entire mane. Add some hairspray to keep all your curls in tact and sport this insanely curly modish do with a bit of afro inspiration that’s sure to turn heads. Don’t overdo it with crazy makeup, either- keep it casual with some semi=light lipstick and subtle eye makeup.

 1. Nichole Galicia : Voluminous Loose Waves

Hairstyles for Black Women_096

Nichole Galicia is always looking like an elegant queen, and she looks particularly lovely in these loose waves. She starts out by adding tons of volume around her entire head, giving her mane that glorious boost of body. Then she dresses up her gorgeous jet black locks with a variety of loose waves, which adds a little dash of femininity to her rather fierce appearance. She keeps things sexy and in control with shockingly bright red lips and subtle eye makeup for a professional, yet high style finish.

 1. Tiffany Hines : Flirty Curls and Long Side Bangs

Hairstyles for Black Women_097

When we first saw this hairstyle on Tiffany Hines, we immediately thought “bubblegum”! Cute, bubbly, and super trendy, her flirty curls are bouncy and vibrant and really lighten up her face. Her coquette curls really open up her face and give her a youthful appearance. And with the addition of the adorable long side bang with a slight flip, this bouncy style gets a serious extra splash of style. Really add some bubbly spunk to this entire look by following in the footsteps of Tiffany Hines with bright lips and bright cheeks, and of course a crop top to tie the entire look together!

 1. Arlenis Sosa : Short and Slicked Down

Hairstyles for Black Women_098

There is something extremely majestic and downright glorious about slicked down hair. It has that edgy appeal that provokes a professional, top-of-the-line appearance. Here we see Arlenis Sosa sporting a super short haircut that’s slicked down at the sides, giving her a stunning look that is nothing short of a knockout. This lovely hairstyle is easy to replicate- all you need is some hair product and possibly a hair straightener. Dress it up with a pair of long earrings and a beautiful dress to match.

 1. Sharon Carpenter : Relaxed Waves

Hairstyles for Black Women_099

Anyone else in love with the “just-got-back-from-the-beach” look? Yeah, so are we! And that’s why we adore this simple and laid back hairdo from Sharon Carpenter. It’s relaxed and cute, yet still super feminine! She simply leaves the top of her hair naturally straight while the bottom half is dressed up with a few relaxed waves. If you love a kickback hairstyle, then definitely consider this hairstyle- especially during the summer season!

 1. Ciera Foster : Super Loose Curls

Hairstyles for Black Women_100

Ciera Foster is a dime- no matter what hairstyle she’s rockin’. But we’re especially in love with this particular style, the perfect mixture of sultry and elegant. She throws her hair into a deep side part, framing her face perfectly while the addition of several SUPER loose curls give her locks a dash of daintiness and regal attitude that can’t be ignored. These lovely and super easy curls can be worn to the office with a pencil skirt or to a fancy dinner with a little black dress.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More