100 Feta Cornrow Frisyrer som du kommer att älska

149

Cornrow frisyrer är ett traditionellt sätt att flätta håret och är ett av de bästa stilvalen bland håret med olika konsistens. Denna frisyr går aldrig ur mode men verkar växa alltmer dag för dag. När vi tänker på 90-talets hiphop-stil, är en frisyr som dyker upp i vårt sinne hörnhårigheter. Olika mönster och stilar av cornrow frisyrer har alltid varit prata om staden. Det är en av de populära metoderna som pryds av afrikanska kvinnor, men det är inte nödvändigt att endast afrikanska kvinnor kan ha denna frisyr. Alla kvinnor som vill försöka kan flaunt detta utseende i olika färger, kreativa sätt och olika alternativ.

Det finns oändliga möjligheter att flätas där cornrow frisyrer är en av dem. Det är en av de ikoniska frisyrer som är utbredd från den långsiktiga ryggen, som inte bara är vacker, men den är detaljerad och komplex. Du kan skapa så många mönster inom cornrow-flätningen. Dessa cornrow frisyrer kan helt omvandla ditt utseende och ge dig en elegant frisyr. Vi har sett olika kändisar flaunting denna frisyr i den röda mattan och äger den. I full cornrow-stil börjar några flätor springa ner på baksidan av ditt huvud och ge dig ett bättre utseende. Om du inte vill ha full cornrow stil kan du prova den i lockigt eller vågigt frisyr. Det finns olika typer av cornrow frisyrer som klassiska centrerad cornrows och utarbetade cornrows som du kan välja bort vid olika tillfällen.

Här är de få cornrows frisyrer som vill att du ska få denna look så snart som möjligt. Dessa cornrow frisyrer är inte bara vackra men coola också.

Midnight Blue Long Ghana Cornrows

Den här midnattblå färgen är vacker, men den lägger till charm när midnattblått kombineras med Ghana cornrows. Dessa flätstilar läggs till de enkla raka svarta cornrows som hanteras på ett vridet sätt i toppen. De faller sedan ner i en lång vacker flätan som ger dig ett vackert utseende.

cornrow frisyrer

Cornrow Braids Double Bullar

Dubbelbullar är det trendigaste utseendet och vår favorit också. Dessa bullar kan göras i rakt hår och i lockigt hår. Du kan få det här utseendet genom att använda endast fyra vridna dreadlocks och kombineras i två brunnar på baksidan. Dessa cornrow frisyrer är lätta att göra och hantera.

Magenta Straight Backs

Det ger dig en ljus och rolig look när magenta hårförlängning lägger till cornrow frisyrer. Om du vill göra lite fantasi i ditt hår, bör du välja bort denna frisyr. Dessa tunna raka ryggkorn är enkla att göra och lätta att hantera.

Subtile Frontal Cornrows med en hög hästsvans

Du kan ta ditt cornrow frisyrspel på något sätt som du vill ha det. Du kan bli fet och subtil utseende enligt dina önskemål. Dessa frisyrhåriga frisyrer innehas av den subtila utseendet som innebär att ditt hår höjs framåt och ger dig en voluminös hög hästsvans på baksidan. Denna frisyr är annorlunda än vacker.

Dragit tillbaka halva Cornrows

Denna look hjälper dig att få allt framhår ur ansiktet och ramar dina ansiktsfunktioner perfekt. Denna drog tillbaka halva cornrows använder sig av vertikala cornrows som går från fram till bak och lämnar din naturliga curl lös på baksidan. Dessa cornrow frisyrer ger dig ett fantastiskt utseende.

Cornrow Hästsvans och Bun Combo

De välbeställda horisontella cornrowsna skapar ett symmetriskt mönster som ger dig en fascinerande effekt, och det här utseendet inkluderar flätningsvridningen för att göra en dubbel hästsvans och högt buntslip som ger dig ett elegant utseende. Den här frisyren är lite komplex och behöver tid.

Twisted Cornrows Floral Upto

Twisted Cornrow frisyr är ett av exemplen på en annan än vacker brudhår. Det är en modifierad version av flätning som blandar med cornrows updo. När cornrows är på ett vridet sätt, ger det dig ett elegant utseende. Hårtillbehör som rosa ros och bebisens andetag har lagt till en annan charm i denna stil.

Celtic Knot Cornrows Headband

Den för cornrows som kombineras i en Celtic knot design fortsätter i flätor som bildar ett vackert huvudband i framsidan. Dessa cornrow frisyrer är perfekta för semesterplaner eller för brudtärna, vilket ger dig ett elegant utseende. Det lösa håret på baksidan ger en mjuk look.

Cornrow Accented Bun

Denna look innehåller både tjocka och tunna cornrows som kombineras och fortsätter att göra en bulle på toppen. Detta mönster fortsätter i flätor och knyter håret upp i en toppbulle och ger dig en söt look. Vissa silverglitter är tillagt utseendet som ger dig en annan omvandling.

Ginger Feed-In Flätor Hästsvans

Denna look innehåller också både tjocka och naturliga tunna cornrows som ger dig ett ovanligt utseende. De naturliga tunna cornrows har gjorts på ett horisontellt sätt och de tjocka gingerna är bundna till en hög hästsvans som gör din look unik. Denna frisyr är lämplig för en idrottsman.

Ivory Cornrows Braids

Med off-center eller sidoförskjutning innefattar detta utseende kombinationen av tjocka och tunna cornrows som hoppar på den vita hårvagnen. Den vita färgen du ser på den här bilden är inte hårfärgen utan den vita förlängningen som du kan komma in på marknaden. Med den här stilen kommer du säkert att rocka evenemanget.

Barbie Pink Dutch Braid Cornrows

Om du är en rosa älskare, så är den här frisyren definitivt för dig. Om du inte har ett tjockt hår och vill få cornrowen, oroa dig inte, det här barbie rosa hårförlängningen hjälper dig att få det här. Dessa cornrows stilar är lätta att göra och är hanterbara också. Det är ett av de eleganta hårets utseende.

Bright Red Cornrows Bob

Orolig att du har en mid-length hår och kan inte flaunt cornrow frisyrer? Då borde du säkert prova den här cornrows boben. Du kan blanda din stil med en hint av ljus färg som ger dig en mycket unik frisyr. Du kan ha detta i raka tillbaka cornrows för att skapa en kort bob.

Deep Purple Cornrow Bullar

Lila är en färg, så är det här utseendet. Du kan få det här utseendet genom att lägga till några tillägg som hjälper dig att skapa en jämn och tjock cornrow. Du måste lämna en fläta på varje sida och sedan knyta vänster cornrows i en topp bulle och låg bulle för att ge det en elegant utseende.

Skuggade Mauve krökta Cornrows

Du kan få mauveförlängningen i olika färger enligt ditt behov och vill ha det, så du behöver inte oroa dig, även om du har kort hår. Du kan kombinera dessa förlängningar med både tjocka och tänkta cornrows för att höja ditt stilspel.

Curved Cornrows Bun

Dessa krökta cornrows bun kan utformas under alla omständigheter, oavsett om det är formellt eller avslappet. Det är den enklaste och enklaste frisyr man kan ha som kommer att skapa ett elegant och professionellt utseende. Du kan bära den här looken med den ljusa sminken i ditt ansikte. Du kan också gå för några guld smycken som kommer att lägga charm till utseendet.

Cherry Bomb Straight Backs

Dessa cornrow frisyrer hjälper dig att sopa all uppmärksamhet var du än än går. Om du vill skapa ett djärvt uttalande, så är den här körsbärsbombens raka färg för dig. För att få den här utseendet behöver du bara färga håret och sedan några enkla raka ryggkorgen för att runda upp din frisyr.

Röd Bombshell High Ponytail

Den här blandade rutan flätor och cornrows ger dig ett t utseende som är lätt att hämta och hantera. För det första måste du singelstygnfibrer i en ljus röd ruta och flätar sedan in i cornrowen på huvudets krona och kappa en vridning runt alla andra för att binda dem till en hästsvans.

Inferno Cornrows

Titta på dessa färger; Denna färg kan ställa in någon i en eld. De supera tunna cornrowsna i kombination med en flätad förlängning som är omringad i nyanser av apelsin och gul vilket ger kul i denna frisyr. Eftersom ditt hår är ljust kan du välja din klädsel och makeup enligt hårfärgen.

Twisted Cornrows Bouffant

Dessa cornrow frisyrer bouffant är klassisk och elegant vid samma punkt. Om du vill prova ny frisyr med ditt långa hår, så är detta ett perfekt hårutseende. Den här frisyren hanteras väl och håller håret ur ditt ansikte vilket hjälper dig att koncentrera dig på ditt arbete korrekt.

Cornrows Top Bun

Dessa frisyrer börjar från hårlinjen och fortsätter att gå mot kronan och senare knuten till en topp nunna som ger dig ett elegant och elegant utseende. Dessa cornrow frisyrer är perfekta för ballerinas och idrottare som hjälper dem att fokusera på sitt arbete genom att hålla håret ur ansiktet. Du kan lägga till några silverpärlor för att blåsa upp dina cornrows.

cornrow frisyrer

Blond Straight Backs

Dessa är de enkla raka ryggkornen som är i blond hårfärg. Den blonda färgen ger håret allt roligt och lätt som det behöver och sänder ut vackert i mängden. Om du redan har ett blont hår, behöver du inte lägga extra ansträngning.

Blå Accented Cornrows

För att få denna utseende allt du behöver göra är att köpa lite paket med blå förlängningar och lägga till en i varje cornrows som ger den perfekta höjden av blåa streck i ditt hår och är perfekt för det sportiga utseendet. Denna frisyr är lätt att få och ekonomiskt också.

Golden Blonde Cornrows Bun

Denna look är ett perfekt guld. Om du vill få lite extra utseende, så få några guldblonda förlängningar och mata dessa förlängningar i den cornrow som kurvan från hårets baksida. Den låga bun som är bunden i slutet ger dig en sofistikerad look och gör dig vacker ut.

Hourglass Cornrows

Om du är trött på samma cornrow frisyr, gå sedan till denna timglasmorgon. Kombinationen av alternerande tjocka och tänkande cornrows hjälper dig att ge ett vackert timglasformat mönster vilket gör att du ser annorlunda ut än andra.

Cornrows Flätad Hästsvans

Hästsvans går aldrig ut ur mode. Det är en av de populära frisyrerna om du är barn eller vuxen. Du kan både snygg och sportig i den här utseendet. De bakre cornrowsna kombineras med lådans flätor vid kronan och flätas in i en hög hästsvans. Det är ett helvete av en vacker frisyr.

Kombinerad Cornrow Frisyr

Den här frisyren kombinerar de sex flätorna som flätas från håret och skapar två söta pigtails på ryggen och hjälper dig att få en mycket snygg look. Den här frisyren är enkel och klar i en enkel blond cornrow-stil. Du måste matcha din klädsel och makeup enligt frisyren.

Baby Rosa Accented Cornrows

För att få denna utseende allt du behöver göra är att köpa ett par paket rosa förlängningar och lägg till en i varje cornrows som ger den perfekta höjden av rosa streck i ditt hår och är perfekt för det sportiga utseendet. Denna frisyr är lätt att få och ekonomiskt också.

Ginger Cornrows Double Bouffant

Detta utseende innehåller både tjocka och mikma cornrows som flätar från tillbaka till framsidan av håret. Sedan förlängningen som kan vara i olika färger för att skapa två bouffants där den första är över pannan, och den nästa ligger bakom den. Detta utseende ger dig en diva vibe och ger dig en underskrift utseende.

Twisted Cornrows Updo

De horisontella cornrows kombineras på ett sådant sätt som skapar förvirring om det är en bob cut eller något annat. Dessa cornrow frisyrer ger dig en djärv vibe.

cornrow frisyrer

Blonde Cornrows För Svart Hår

Om du vill ha den här frisyren, så kan du färga ditt hårblondin vilket hjälper cornrows att stela rampljuset under alla omständigheter. Om du har ett naturligt blont hår, så är det här den enklaste frisyren du kan anta eftersom det inte behöver mycket ansträngning.

Cornrow frisyrer för barn

Du vill ha någon annan frisyr för dina barn, förutom vattenfall eller flätor, så här är några bilder som hjälper dig att göra en vacker frisyr till din dotter. Denna frisyr är söt och enkel vilken barn kan bära vackert. Du bör prova den här frisyren hos dina barn.

Kombinationsrader

Denna look består av två eller tre olika flätor och bundet i slutet av håret. Det är en av de fantastiska frisyrerna för barnen som hjälper dem att se söta och vackra.

Tunn Cornrow Braid

Den här utseendet är perfekt för ramploppsutseende som ger dig a och rökiga vibbar. För den här looken ska sminken, såväl som kläderna, följa med cornrow frisyrer.

Stora och lilla Cornrow frisyrer

Denna look ger två stora flätor som gör pigtail i frisyren. Den innehåller stora och lilla cornrows som på sidorna genom att göra mellanpartiet. Denna look ger dig en annan känsla och ovanlig utseende.

Olika Direction Cornrows

Såsom ses på bilden, flyttar cornrows i olika riktningar med mikrokärror som startas från hårlinjen. Dessa rader är mikro och sidorsidiga ser ger dig ett mycket snyggt utseende. I 2019 och 2019 var cornrow frisyr populär bland tjejer.

Side Cornrow Braid Frisyrer

Denna look innehåller tre olika tjocka flätor med en sidhästsvans. Håret är gjort över sidan och ger dig en vacker hästsvans när en annan sida av håret flätas. Denna stil ger dig ett spännande utseende.

cornrow frisyrer

Tjocka Cornrow Braids

Denna frisyr innehåller bara tjocka korn som börjar från frontsidan och är bundna i slutet. Denna stil ger dig en djärv och elegant look.

Zig-Zag Cornrows

Cornrows är spridda i ett zig-zag mönster ger dig ett annat utseende. Vi kan se på bilden att en del cornrow är igång i en riktning medan andra cornrows börjar från nästa riktning.

Fet Bullar

Dessa tjocka cornrows ger dig en ljus och atmosfär. Titta på den djärva cornrowen som kombinerar med den djärva bulleen som ger dig ett elegant och djärvt utseende.

cornrow frisyrer

Inmatade pärlstavar

Denna look innehåller olika hårtillbehör i slutet av håret med en antydan om vacker utsmyckad cornrows stil. Den enda cornrow som börjar från mitten ger all höjdpunkt till håret utseende. För att få ett unikt utseende, kan du också lägga till några hårförlängningar.

cornrow frisyrer

Candy Floss Cornrows

Den ljusa rosa looken är säker på att stjäla all rampljus från publiken och ger din stil all den uppmärksamhet det behöver. Det finns användning av godisfloss rosa förlängning och svart låda fläta i denna frisyr. Det ger dig en kontrastutseende där ena sidan av huvudet är med mindre lådor.

Kombinerad Cornrows Dutch Braids

Den här frisyren ger dig ett betydande modeuttalande där du flätar håret från mitten och går mot öronen i ett kornmönster. Den holländska flätan på två sidor av håret ger dig en schoolgirl pigtail stil som är en rolig sida.

Cornrows Mohawk

Det är ett helvete av ett sportigt utseende där kornen är gjorda i ett krökt mönster och kombineras i mitten av huvudet. Olika färger i förlängningen kan inkluderas och gjutas vilket ger dig ett Mohawk-utseende. Det är ett av det unika och fräscha utseendet.

Short Cornrow frisyrer

Blandade Cornrows Mohawk

Den här frisyren innehåller cornrows av olika slag som börjar från mitten av håret och kurvorna mot mitten av ditt huvud. Du kan också lägga till hårförlängning i denna stil som skapar en snygg Mohawk.

Den här frisyren är inte lika enkel som andra frisyrer som vattenfallsklädsel, flätfiskflätning. Det tar några timmar att få en komplett cornrow frisyrer som kan variera beroende på olika mönster och mönster. Om du behöver en drastisk frisyr så kommer det att ta mycket tid, om du bara får få flätor, kommer den tid som tagits att minska. Om du har mindre idé om denna frisyr så kan du hitta en snygg eller söka professionell att göra din frisyr.

Dessa cornrow frisyrer behöver lite underhåll eftersom du bör se till att ditt hår förblir varor under månader som kommer. Du kan använda hårfukningsmedel som hjälper till att göra håret blankt och mjukt. Du kan också bära en scarf i sängen när ditt hår fortfarande flätas. Så här är några tips om hur du kan få cornrow frisyr och hur du kan behålla den. Med alla tips ska du klippa dessa frisyrer under de följande dagarna.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More