101 Elegant Taper Fade Haircut För Män

110

Den avsmalnande frisyren brukar ha långt hår på toppen och nackdelarna och baksidan är trimmade för att passa utseende. Ned håret blir tunnare eftersom det släpar ner och tenderar att visa skiktet på huden. Den perfekta bleknaden verkar mycket slank och snygg utan någon röra på kanten. Macho perfektion är kärnan i avsmalnande hårklippning. Det är en sådan frisyr som inte kräver mycket underhåll och med minsta omsorg, du kan rocka bleknarna i ditt huvud. Du kan också ändra designen enligt din ansiktsform eller stil du önskar, den är flexibel för liten modifikation.

Den avsmalnande hårklippningen är speciellt för medelhårig hår, som ligger någonstans mellan 2 och 4 tum lång. Det är möjligt längre än det också, men du kanske inte ser så snygg ut som i mitt inkade hår.

På grund av följande anledning bör du välja Taper fade haircut:

  • Låg underhållstid
  • Enkel hårklippning för någon form av design
  • Kan blanda skären i ditt hår med stil
  • Det ser fantastiskt ut med ett skägg som gör dig verklig macho man
  • Gör dig snygg och snygg
  • Passar i alla typer av vitt, svart eller grått ansikte

Eftersom det här är kortare frisyr blir det kortare vid nackdelen, så det beror på att du bestämmer om det är rätt design för dig eller inte. Men oroa dig inte att du alltid kan ändra designen och göra den perfekt enligt din smaksmak. Den normala avsmalningsfallet liknar de klassiska nedskärningarna. En konisk design görs vanligtvis med sax medan en blek handlar om klipparbetet – inte så lång process. Och du behöver inte oroa dig för din hudton; om du är vit skulle någon design passa dig och om du är svart; vi har en samling av de bästa koniska bleknarna för dig.

Om du försvinner med samma gamla design och planerar att få ett nytt organiskt utseende nästa år, bör du omedelbart lägga till avsmalnande hårklippning i din hinklista. Denna hårklipp fungerar bäst för alla slags ansiktsstruktur, bildar vit amerikansk till svart Afro look. Innan du besöker din lokala barberare, se till att kontrollera dessa mönster som vi noggrant har valt för dig.

Nedan är samlingar av 95 bästa Taper fade haircuts för dig:

Low Fade Style

avsmalna-fade-hårklippning

Den låga avsmalnande stilen är bäst för vit hud och om du har skägget kan du ha den bästa designen i detta århundrade. Huvudkärnan i denna frisyr är en lång våg på toppen. I den nedre delen är håret klippt mycket kort för unikt utseende och bästa stil.

Upp Taper Fade

Om du gör dig redo för det första datumet blir du inte förvirrad om din frisyr. Bara prova det här strålande utseendet och behåll ditt skägg i samma ton. Denna frisyr skulle ge dig en vågig topp som tjänar till att öka din höjd en bit.

Kort Fade Cut

Oroa dig inte om du har kort hår, vi har också samlingen av konisk fade-design för kort hår. Egentligen är denna stil bäst för kort hår som sträcker sig från två till fyra tum långa. Det kanske inte ser bra ut i långt hår, så om du är den korthåriga mannen, så är det här inlägget för dig.

Frankly High Taper Fade

Den franka uppdateringen skulle ge dig bästa utseende även i avsmalnande fadehårklippning. Snart skulle du upptäcka att denna stil är klassificerad på två sätt; enkelt och t. Om du har små ögon gå för klippning – för stora försök ned-blekna och se enklare ut.

Curly Taper blekna

Den lilla krullen i ditt hår skulle inte göra att du ser enklare ut, med designad klippning kan krullarna användas på många sätt. för att forma designen och för manliknande updo på ett snyggt sätt.

Kamma över hårklipp

Om du vill öka din attityd så är det här klippet för dig, du kan till och med kamma den övre hårsträngen enligt ditt val och modifiera håret. Och med skägget kan du verkligen rocka den här tappa blekna.

Enkel Taper

Det är inte så att den avsmalnande blekningen alltid behöver vara i någon stenig stil, någon gång kan denna frisyr också ha enkla sätt att få en person att se mer professionell på kontoret. Denna stil är i grunden för dem som vill ha disciplin i livet.

Markstil

Om du letar efter ny hårdesign har vi denna märkta stil för dig. Märket som linjen kommer att dekorera huvudets mitt sida och med konisk stil ser du mer manligt ut.

Afro Taper Fade

Det här är hur avsmalnande blek ser faktiskt ut, ett rörigt hår med ett fint preparerat skägg och svart hudton. Du kan märka det tunna klippet håret på baksidan av huvudet och närmare halsen och örat, håret är nästan osynligt som rent rakat.

Messy Hair-cut

Den platta linjen strax ovanför pannan indikerar hur noggrant designen a är gjord. Med andra ord kan din nya frisyr få dig att se dig mer professionell och städad utan någon speciell vård.

Curly Flat Cut

Den avsmalnande blekningen i den plana uppbyggnadsgränsen ser väldigt unik ut som om den nya designen just introducerats. Om du är en man som inte är rädd för att prova nya utseende, gå bara till denna frisyr och rocka dagen.

Desert Cut

Om du har minsta hår i ditt huvud kan du gå till öknen. Det här är en av de mest unika avsmalnande stilerna som kommer att dekorera ditt öde på ett sådant sätt att det ser ut som naturlig design.

Mohawk Style

Din Mohawk-stil kan ge dig en annan personlighet och förmedlar mannen inuti dig i din hudfärg. Om du har naturligt kort hår så har du tur – bara klipp inte för djupt.

African Curl Fade

Den stora, blommande Buffon i övre delen av ditt huvud kan förvirra dig om stilen, men se till att kort hår är den bästa strukturen för denna design.

Wave Black Style

Medan denna hårklippning liknar det uppdateringsexempel som vi nämnde tidigare står det ut än andra stilar. Den vågliknande strukturen hos håret skulle ge dig ett nytt utseende än andra. Det slutliga resultatet skulle vara snyggt och macho ser ut.

Kort spire ner

Det avsmalnande håret kan ge det bästa utseendet mot omogt ansiktsstruktur också, även för söt hud utan skägg kan det här snittet ge ett relativt snyggt utseende till någon man.

Slankt våghår

Har du märkt spelarnas hår i basketspelet? Det sätt som de brudgummen på håret är starkt påverkat av avsmalnande blekning. Det ger dig ett rent och friskt utseende som kan göra din dag.

Kort pekat hår

Vill du ha en original touch i ditt hår? Tänk på att blanda blekningen med den kortspända hårstranden. I själva verket passar den avsmalnande faden bäst i färgstarkt markerat hår, vilket kommer att ge dig bäst ut av dig.

Flux Design Fade

Du har redan sett hur hårklippningarna ser ut med Curley och tung stil, nu presenterar vi det bleka naturliga håret – det här är bland det sällsynta håret du hittar i något huvud.

Standardafrikanska

Den vanliga afrikanska frisyren är alltid snygg och sedan många århundraden har det funnits i sydafrikanska samhällen. När det inte fanns något hår, var den här frisyren där också på grund av dess naturliga utseende.

Kort blekmedel

Om du föredrar att ha mer hår, gå inte för den här stilen, det här frisyret är för dem som gillar att hålla sig kort och ha skägg i den unika designen. Det subtila skägget kommer att uppmärksamma varje romantiskt öga.

Undercut Taper Fade

Planerar att gå för att samla vänner – du måste få denna frisyr för att ge dina vänner överraskning. Gör din vän avundas med ditt unika design hårklipp. Bara få det rätt.

Afro-Curl Hair

Det här är möjligen en av de enkla hårklippningarna för någon man, om du har ens minimal mängd bröd i hakan så kan du göra den bästa designen med skjortahår.

Långt lockhår

Sidolåset är ett element för att dekorera din frisyr, om du har färgstarkt hår så kan du gå till den långa klippan och hålla updo på ett smalt sätt. Bara få rätt klänning – det kan passa ditt skägg och hår.

Gråskärmhår

Det grå håret är mer på trend i dessa dagar om du inte stöter på någon svart hårmodell du skulle fortsätta att älska detta gråa hår. Du kan också överväga den här idén om du har rött hår.

Mango Design

Den blinkande toppen i vänster öra ser bra ut med avsmalnande blek, du kanske har märkt många modeller i samma ansiktsfärg. Bli inte spänd om stilen, det är inte så svårt som det ser ut.

Bakflödshår

Varje fredag ​​när du går till filmen, har du märkt gruppen senast bänk publiken? Hur de har galen utseende-du kan också ha en liknande hårklippning men på ett mjukt sätt. För fler klassiska frisyrer, rulla ner.

Liner Design Cut

Det är inte förvånande varför denna tappa blekna är så populär bland modevännen. Kombinationen mellan den rakade delen av hår och flux updo är anmärkningsvärt. Om du vill ha en liknande frisyr, gör dig redo att hålla långt hår.

Liten Taper Fade

Denna frisyr är inspirerad av valet av sommar design men du kan få det under vintern också, säsongen spelar ingen roll om din frisyr. Det handlar bara om traditionella modeidéer – du kan skapa din egen modeavkänning.

Decco-Hair for Thick

Denna hårklippning har stegskärning; på den övre delen behöver du göra långt hår, så rör dig lite med det minsta klippet och i den nedre delen måste håret vara så kort som skägget. Med detta mycket enkla steg kan du uppnå bra hårdesign.

Up-Lock Style

Medan du pratar om detta lås, är det här ett annat bästa hårklippningsalternativ för män med skägg. Fading är långsam och det övre håret flyttar sig gradvis ner från baksidan för det milda utseendet. Tveka inte att göra den låga klippan eftersom det är den organiska designen.

High Slide Fade Down

Har du märkt vårt tidigare inlägg där vi pratar om olika linjer i hårklippningen, Tja, det här inlägget bevisar igen vår designavkänning? Precis som Hollywood-stjärnan kan du också göra en liknande charmig utseende.

Proto Vibe Style

Om du inte vill ha den nedre delen av ditt hår, gör dig redo för den här stilen. Du kan överväga att få den här typen av kort hår på nackdelen och det långa håret på toppen förblir detsamma. Kort sagt, det bästa alternativet för din hårdesign.

Coil Hair Fade

En annan bra sak att ha konisk blek är att du också kan ha lager hår med den tjocka delen upp och trimmad ner del. Och om du vill ändra designen så kan du hålla det långa håret som det är. Det här är den bästa stilen för en medelålders man.

Taper Fade Throne

Om du vill ha en övergripande bra look, gå till den här designen, blomningen passar bäst för tjejer men för män behöver du ha tronhår. Tronerna i ditt hår går ut på att du ser ut och ger det bästa utseendet.

Vit Magic Tape

Några män föredrar stud frisyr för deras utseende, om du är bland dessa människor så är detta hårklipp för dig. Som namnet antyder behöver du ha en vit höjd i mitten av håret, då vilar designen sker genom hårklippningen.

Afro-Spiral Spole

Även den lokala barberaren i din stad kan göra denna stil på det enklaste sättet möjligt. Det behöver ingen polerad design, bara en liten kreativ klippning och du kan få den bästa hårdesignen i ditt huvud. Eventuell kreativ hand kan göra denna design enkelt.

Bästa Taper Fade

Gör dig redo för den bästa Taper-fade-designen som kan dekorera ditt hår så vackert att du skulle se ut som tecken på skärmen.

Combed Curl

När du kamar det lockiga håret lägger du automatiskt till ett fantastiskt utseende i ditt hår. Du kan ha detta hår i vardagliga dagar.

Bröllopsstil

Om du blir redo att vara den bästa mannen på ditt vänsbröllop så är den här stilen för dig.

Spike Hair

Det här är den enklaste hårdesignen, i denna hårklipp har din skäggfunktion mer än ditt hår. Så om du är ren rakad så gå inte för den här frisyren.

U-formdesign

Här är bilden av avsmalnande stil och du kommer att se exakt ut som du följer stegen på rätt sätt. Glöm inte bara att trimma skägget.

Dapper hårstil

Om du tänker på den här typen av styling, föreslår vi att du går för att klippa ner håret och göra samma design som den här bilden. Men det höga håret kanske inte ser ut som förväntat.

90s Taper Fade

Om du är förtjust i 90-talets design måste du prova denna hårdesign. Denna stil är baserad på stud mode, speciellt trenden i stilen förändras med tiden.

Curl With Beard

Krullen med skägget är den bästa design som någon kan ha i festen. När du har på sig en professionell outfit passar den här krullen bättre. Denna stil är bevis på att vissa trender aldrig blekna.

Vit cirkel

Gör en liten cirkel i huvudet med en del hårstrån och trim ner den nedåtgående delen som alltid i avsmalnande stil. Det vore bäst för nytt utseende och trendigt mode också.

Myrhår

Den lilla bollen som myran roaming runt håret är den bästa designen för en afro-svart look. Och nedgångskägget skulle lägga till mer fantastiskt utseende i denna frisyr.

Buzz-Cut Fade

Buzz håret är ofta parat med skägget och väl preparerade tillbaka håret. Men ändå, du måste behålla liten storlek skägg och mustasch spelar också en stor roll för att hålla reda på designen.

Black Haircut Style

Om du försöker att presentera detta hyperhåriga hår, gå för det. Men du måste ha modet att ta detta steg och rockstil på din egen väg.

Slicked Updo Hair

Har du någonsin blivit inspirerad av “The Godfather” frisyren, om ja då är det dags att ha samma design i ditt huvud? Med mycket minimal ansträngning kan du vara den självtillverkade gudfadaren.

Fresh Cut Alex

Det fräscha håret i toppen kan ge dig ett rakt utseende, det är vanligast bland dagens ungdomar och dessutom i fotbollsmatchen kan du se spelarna med samma design.

Sidoklippkrull

För att lägga till en ny atmosfär i ditt nya utseende kan du följa stegen för att göra denna design, kombinerad fader med afro svart stil.

Updo Vines

Tveka aldrig att prova nya utseende för att uppnå bästa design, med det ändrade utseendet kan du få förändrade vibbar.

Blanda Curl

Det blandade håret kombinerat med avsmalnande blek gör att du kommer ihåg dina barndomsdagar, försök bara utan att tveka.

Afro-Spire Curl

Det ser ut som om det här är bara den bästa designen för afrikanskt utseende, men du kan också försöka med det här utseendet i ett annat texturerat ansikte. Inte bara blackface.

Tillbaka Bun Hair

För den här moderna rock and roll-looken behöver du kort hår och vitt ansikte för bästa resultat. Kom ihåg att ha ett litet skägg.

Rope Hair Design

Det handlar inte om hår eller skägg, denna design passar bäst i lång näsa. Du måste överväga ditt ansikte textur mer än hårets stil.

Crew Cut With Taper Fade

Den avsmalnande blekningen verkar vara bäst i någon form, vare sig det är svart ansikte eller vitt ansikte, ser det charm ut i samma struktur som helst.

Back-Buffon Taper

Det här är lite feminint utseende, men med ett långt skägg kommer du att visa dig mer manligt än tidigare. Var mannen med kvinnlig aura.

Dope Haircut

Denna frisyr är vanligtvis standard valet av musikälskare, du kan prova detta hår för en enkel utseende.

Liten söt design

Den lilla hårklippningen är en del av professionell hårdesign, och du kan använda detta hår för din första intervju.

Texturerat våghår

Bland de bästa håridéerna är det här det enklaste du kan göra i alla sammanhang, allt från din födelsedagsfest till utflykt-denna stil kommer att tjäna dig.

Top Throne Style

Varje frisyr kan tas till nästa förbättringsversion genom att ändra den på ett annat sätt som gjort med detta utseende.

Adour Taper Fade

Det är inte annorlunda än andra blekande frisyrer så länge du håller lång uppdatering och trimma korta delarna.

Flat Afro-Design

Denna platta afrodesign växer naturligt eftersom den inte har många specifika lager och kan enkelt uppnås.

Tunnkrullkurva

Gör ditt hår som kurvan och håll den lång, men inte längre än fyra tum. På så sätt kan din design vara längre.

Dubbel Trim

För denna design behöver du en gång trimmera med trimmeren och sedan med sax kommer dubbelsnittet att ge dig ett nytt utseende så här.

Pompadour Fade

Om du har söta kinder utan skägg, så är den här stilen för dig. Gör dig redo för det nya utseendet.

Round Head Afro

Som namnet antyder är denna frisyr för det runda huvudet afrikanskt ansikte. Så om du är rund och afro ser, leta efter en liknande stil.

Dawn-blekna Hår

Om du är yngre än tjugofyra då kan du ha den här stilen och kom ihåg att gravera lite tatuering, det passar din stil.

Half-Bade Hair

Även det korta skägget i hakan går bra med denna hårdesign, du kan alltid se fantastisk ut i det sorgliga humöret också.

Hår på sten

Du måste forma kanten på ditt skägg för att passa det här håret.

Svart Taper Fade

Den här blekstilen kan provas under sommaren och bäst för en svart look.

Undercut Pro-Style

Medan vissa människor gillar att rocka stort hår föredrar andra sådana professionella stilar.

Enkel Taper blekna

Ju enklare du är desto bättre ser du ut. Denna frisyr kan göra dig enkelt på ett bättre sätt.

Undersök Afro

Denna Afro-underskärning är inte bara för afrikanskt utseende, även det europeiska ansiktet kan rocka detta.

Kortfattad enkel design

Om du har kort hår, uppmuntrar vi dig att försöka söka efter den bättre stilen.

Porcupine Hair

Denna frisyr kommer att få dig att se ut om du bär porcupine i huvudet.

Falt bomull

Även om håret är i bomullsform, är det ordnat på ett städat sätt som platt mark.

Silky Updo

Tänk inte mer på det här, det är det bästa sättet att få enkelt och snyggt hår.

Vänster-Turn Spire

Ibland behöver du göra ensidig hårbyte för stor stil.

Taper Fade Spong

Endera gör ett lågt snitt eller med hög updo också du kan göra detta hår design på några minuter.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More