101 Enkla Flätta Updo Frisyrer 2019

6

I det sista inlägget gav vi dig samlingen av flätor för kort hår och nu är vi här med 101 flätade updo frisyrer. Eftersom vi är medvetna om att många flickor i dag föredrar snygg och unik flätad updo, har vi arbetat på några bästa frisyrer som du kan återskapa på egen hand utan stor ansträngning. Flätad updo är det bästa sättet att bära ditt hår upp på ditt äktenskapsceremoni utan att se alltför ceremoniellt.

En lätt och raffinerad utseende som dessa skulle vara bra med någon form av bröllopsfest, oavsett om du njuter av stranden eller en cool hemtrevlig bröllop eller rustik vän jubelparty, kommer dessa stilar inte att göra dig besviken.

Lyckligtvis kan brudens utseende uppnås i sju enkla steg; Det är det perfekta alternativet för att spara dina salongpengar.

Följ dessa steg-för-steg-riktlinjer för att göra professionella flätta updo frisyrer:

  1. Förbered torrt hår med texturiserande spray
  2. Gör två ansiktsramar flätar för långt hår
  3. dela ut flätorna, rulla båda sektionerna av håret i en nedåt låg hästsvans
  4. Nu riskera hästsvansen i en lös flätad
  5. Vrid flätan i en krona och fäst med stiften.
  6. Knacka ner den framåtvända flätan
  7. Avsluta med en vacker hårnål

Nu rulla ner för att hitta vår samling av 101 flätade updo frisyrer för 2019:

Mermaid curl fläta

flätad updo

Om drottning fläta inte är din kopp te, då denna söta sjöjungfru tonen kan tjäna din skönhet syfte att skapa flätad updo frisyr. Gör dig redo för det nya utseendet att avundas dina vänner.

Layered Curl Flätad Frisyr

Skiktet med olika krullar gör att du inte ser suddig ut, men de fallande krullarna faller med fler nya överraskningar på dina flätor och gör dig som pra till någon musiknatt värd kändis.

Gyllene Och Svarta Bun

Bungan ser perfekt ut i både gyllene och svarta håret men du måste ha rund ansikte med stora ögon för bästa resultat. Denna flätade updo skulle också fungera på det ovala ansiktet, men ser inte så fantastiskt ut som i rundan.

Spiral Jumbo Updo

Denna flätade updo med jumbo spiral kommer säkert att täcka upp ditt huvud och få dig att se ut som tribal ormkvinnor Nagaland. Men inga bekymmer, dessa dagar mode är vad du skiljer sig från andra.

Ned Fishtail

Den moderna modevärlden har en besatthet med vattenvärlden, de har ofta fisk- och sjöjungfrudesign i hår. Om du vill fortsätta med en trend, gör dig redo att plantera fisk-svans i ditt huvud.

Red Double Round

Precis som krusningen invaderar hela havet, kommer denna runda flätad updo att kringgå ditt huvud med lockor. Det sista utseendet är en skön skönhet i runda krullar.

Easy Braid Updo

Denna stil visar ett mycket enkelt sätt att få håret att stå i ryggen när du har naturliga lockar. Ställ bara en liten pinne i en sidodel och den, men kommer själv att hålla sig till

Curley Updo Bun

Nu är det dags att säga farväl till traditionella bullar när vi har så söt och kreativt inramad flätbulle. Dra den här för nattparty, rockspel eller strandsamling.

Boho Curl

Denna fem minuters stil känns som en genväg av party hack look. Dess enkla steg och häpnadsväckande design skulle dekorera dig på mindre än en handfull minuter.

Mini-Crown Updo

Gör dig redo för att dämpa myten att bara långa hårdamerar magnetiserar all attraktion. Även med kort hår och mini- kronstil kan du återuppliva ängeln inuti dig.

Round Twirl

Gör coola snurrar ännu kallare med tillägg av spiralkrullar. Så gör dig redo för uppmärksamhet på sommarstrandsfestet.

Side-svepad röd

Vem sa att locken ser vacker ut i svart? Prova den sida-swept curl updo med rött hår och hitta resultatet i en stulen blick på varje gata.

Ballerina Sticka Bun

När ballerinas hår är knit ihop för att göra bungan, kan ingen annan stil konkurrera med detta underbara utseende. Om du har lockande röda läppar kan ballerina vinna några unga hjärtan.

Sidahökfläkten

Den här lätta hökdesignen har en mycket liten inverkan på din stil, även om det ser ut som ett steg, kommer det resulterande utseendet inte att ge något förändrat utseende i ditt ansikte.

Circle Braid

Flätor ser ännu mer ut på toppen i cirkeln, för hur det täcker ditt huvud verkar som orm som ligger i himlen. Därför är denna stil något seriöst fantastiskt att försöka.

Flat Round Spiral

flätad updo

Kombinationen av platta och runda ihop döljer din naturliga hårform och ger en ny design till ditt huvud. Med denna härliga stil kommer du bokstavligen allierade att ge dig en ny hudfärg.

Back-Twist Texture

Det fungerar bäst i medelstort och långt hår, för som du kan se stegen upprepas och ditt finger behöver mer hår för att göra denna flätade updo textur.

Vit Camille

I stället för att dölja din röra, firar den här flätade updo frisyren det röriga utseendet med kreativ inramning. I den här stilen kommer det vita utrymmet att utmana det gyllene håret.

Mixed Mermaid Tail

De flesta Hollywood-stjärnorna känner sig bra när det gäller flätning och denna sjöjungfrun kan ses som vardagligt bevis i många stjärnans huvuden.

Drottning Bun

Det är modernt och antikt format vilket gör dig unik bland samlingen av andra flätade älskare. Vill du få beröm? Prova detta.

Straight-Curl Braid

Vi har samlat den här ceremoniella frisyren till dig. Var det på någon festival eller bröllop det här bäst. Dessutom i karneval kan du också gå djärvt i denna stil.

Wrap Twirls

Du behöver inte lägga handen så lysande på bilden, en liten stift kommer att fungera. Och om du får öronen rätt, kommer hennes flätade updo frisyr säkert att stå ut i modemänniskan.

Dubbla fallknut

flätad updo

Fallet kommer att se mer gåtfullt ut i regnbågens färghår. Och med olika fallande hårsträngar får din stil den moderna modeens magiska touch.

Creature Braid

I ett ögonblick ser det ut som om en reptil vilar i ryggen. Men när du ser närmare hårspiralen vrider varandra varandra överraskar dina ögon.

Bara Bun

Prova det här bara bulle. Du kommer att se bara vackerare, dina vänner kommer bara avundas med ditt utseende. Och många vandrande ögon kommer bara att stjäla din blick.

Epic Updo Braid Style

Har du någonsin drömt om att vakna som Cleopatra? Om ja, gör dig redo att leva upp din dröm med den här fantastiska updo bunen.

Ringlet Flätad Updo

Braid of the season. Om du har mördare hår, ta dem till den nya nivån med ringlet fläta updo genom styling på detta sätt.

Round Chingon

Den här frisyren är för lata tjejer, du vill njuta av filmer hela dagen och fortfarande sätta dig själv med minsta ansträngning, då är denna chingon speciellt utformad för dig.

Sticka korsetten

Om du letar efter den enkla makeoveren är det inte säkert för dig. Det kräver en professionell hand och för dummies, du behöver se youtube tutorials. Så gör dig redo för den nya videoguiden.

Twisting Rope Twirl

Vridningen framför och fisk-svansen gör att du ser ut som en baby sjöjungfru. Även en modern stil behöver en uppgradering, tycker du inte om att prova denna svansflätan?

Vit Top Knot

Bli inte förvirrad av namnet, du kan gå över skönheten av skönhet även med annat färghår, så behöver du inte nödvändigtvis vita krullar.

Halo Braids

Är du förvirrad hur du ramar ditt huvud i hallåfton? Besök vår samling för fler idéer än detta. Du kan ha mer än tio häftiga temat flätade updo frisyrer.

Frenchi Down

Franskt hår och skärningspunkten med olika färger kan omvandla alla fula matroner till en livlig skönhetsambassadör av hår. För denna stil behöver du bara den kreativa designen, inte ens bra ansikte.

Schweiziska sidoponyen

flätad updo

Om du är intresserad av att spela en brud roll för college drama, så är det här utseendet perfekt för dig. Det är lätt och naivt på samma gång, skulle formulera ditt ansikte som en nygift brud.

Dekorera Mess

Denna design har kreativitet insvept över den. Paired med spiralknut och fallande krullar Det kan bara beskrivas med ett ord: Embliss style updo.

Snygg cirkel

Den eleganta kommer avundas om du tittar på spegeln. Och självklart behöver du inte surfa youtube tutorials för att rama denna unika design.

Flätad rund helix

Det bästa är att du kan få spiralhår utseende utan några krusningar i ditt hår. Men du behöver shampoo innan du börjar ramarbetet. Prova det, du kommer inte ångra det.

Slid Down Pigtail

Ta din franska look till det yttersta genom att märka hela vägen till din nacke i pigtail stil. Denna uppdatering trender över hela internet, många har redan provat det på skärmen.

Updo Back Bun

Den söta flickans sätt att fläta är äntligen här med en gammal klassisk klänning och elegantare snygga krullar i ryggen. Om du har match-up earings är det bästa andra än dig.

Whorl Headband

Festen gores är alla medvetna om enkla stilar, som hippies, tar de bara två minuter färdig tid för några kreativa flätor så här. På en sekund skulle det se ut som ett band som lindades runt pannan.

Macram Twin

Den dubbla stilen av krull vila på vardera sidan av huvudet, en ligger strax under pannan och den andra lutningen förlorar sig över den övre bakre nacken.

Curvy Crown

Kronorna är vackrare funktioner i modetidningen, precis som här är krullarna kvar och de flätade uppdateringarna är så höga som möjligt.

Boho Bun

Å ena sidan har stora boho flätor vanligtvis en sorglös, fransk känsla men på andra händer påminner den här spännande stilen om gammal Greklands traditionella stil.

Messy Side Updo

Efter en snabb dupp i schampo kommer denna hårdesign att försvunnas i förflutet men du kan återigen få samma stil på grund av det synliga vecket i håret, kort sagt, det kan göras långlivat.

Wrapped Lace

flätad updo

Ibland är mer mindre och denna stil är ett bevis. Inte bara det långa håret utan även det korta och medelstora platta håret kan ha olika inramning. Tillsammans med klädseln kommer du att se helt ny ut.

Afro-Updo med gudinna flätor

Det är inte som afro-flätorna är alltid enklare. Till skillnad från andra flätor skapar den 3D-effekter som ses snyggt uppifrån. Vägen spiral är gjord i denna design, det är allvarligt bra.

Vortexbindning

Döm inte denna blick vid första anblicken, det kommer att fortsätta se vackrare ut som du blir bekant med stilen. Effekten av denna stil kommer inte att blekna med trenden.

Golden Queen

Den gyllene drottningens utseende kommer att skapa ett långvarigt intryck vart du än går, eller om du presenterar dig själv med den här stilen i sociala medier, kommer tusentals gillar att följa dig.

Feather Braid

Vi har olika vita och andra färgstarka flätor för att du ska imponera på människor runt i julen. Ta bara den här vackra designen med en ljusfärgsklänning.

Dubbel schweizisk

Flätad updo är ganska uttalande-stil, de pratar med artikulerad design. Denna stil behöver ingen ytterligare förklaring.

Stelic Knot

Med andra ord kallas det också med stilen. En gång i slutet av januari kan du komma ner i det här magnetiska utseendet.

Spiral Box

Om du har mördare typ av flätad sida, ta dem till nästa nivå bara genom att reframa dem i lådformen. Den här nya dramatiska tonen passar bäst med rosa läppar.

Twirl Circle Updo

Flätad updo frisyr rör sig ibland från downslope till övre hög av huvudet. Ganska lång process, men det enkla tricket för lata tjejer är, omkretsar locket på ett mjukt sätt.

Steg Buffon

Kusliga hår damer och anti-curls, den här är för dig. Med hjälp av stegflädesprocessen kan du äntligen få hela skönheten av skönhet på mindre än en halvtimme. Tar tid, men ger dig bäst.

Rope Curl Snake

Medan en hög kulle inte är vardagligt, följer den här badasshårdesignen också samma modetrend. Det är enstaka, det är därför det är så krävande och underbart i huvudet.

Diana Crown

Få Diana att leta efter ditt fotogalleri, öppna upp med en serie andra frisyrer och på toppsidan, presentera denna unika updo.

Förlora Palp Hair

Alla andra verkar försöka Buffon bun, men här presenterar vi den bästa palpdesignen, Facebook och Insta värdig dela stil – förändrar dig stereotyp för alltid.

Mid-Down Braid

Ibland ser updo sig monotont om du överdriver det vid varje social situation. Du måste ha olika tema flätor vid olika tillfällen. Prova också att göra för nya vibbar.

Spiral 2,0

Krön- och blandkrulls-fusionerad design är bäst att ha i facebook-vägg. Grovklassig – men vackert formad kommer att tilltala nyfikenhet på alla åskådare.

Glad prins

flätad updo

Denna glada prins updo passar bäst för ledsna tjejflickor för att upplysa sitt humör med denna nya konstnärliga flätan. Enkel hemlighet är desto sorgligare ser du ut, den livliga din uppdatering visas.

Garland Curl

Ett par krullar stickas ihop med den färgstarka blomman på den. Då är håret vävt i en hästsvans-uppvänt och hakat med den osynliga stiftet.

Skiktad Fishtail

Lag låter vanligtvis komplicerat men om du följer de steg som rekommenderas inom en halvtimme kan du skapa det bästa “flätad updo frisyr” i år.

Bågvåg

Gör dig redo för ny trend-uppladdning i din facebook-väggpost i Instagram – våg av önskat hår varje tjej lockar att hålla i huvudet.

Side-Fishtail

Många handledning i youtube är värda att titta på för att lära sig detta fisksticks steg, flytta din hand i keramikstil – få kontroll över fingrarna – om allt blir rätt, Voila! du kommer att bära fiskstjärt i huvudet.

Blomsterkurva

Följ genom sidorna i M & S-tidningen hittar du aldrig detta hår eftersom det inte är en del av modevärlden, du kan ha den här stilen när du lagar kycklingspaghetti i din fars hus.

Fex fall

Om du älskar naturen, precis av dig som vattenfall, kan du inte slå tillbaka impulsen för att göra denna hårdesign. Afterall flätad updo frisyr är allt som krävs för att se vacker ut.

Sida-svanstacka

Den ensidiga fläkten är inte bara tillräckligt för att se bättre ut på fester, du behöver sorter av design och vänder sig till att vara unika än andra.

Coil Crown

Gör dig redo att bli självdeklarerad Victoria, du kan självklart vara en. Om människor runt omkring dig accepterar ditt underbara utseende, kan du säkert vara drottningen av skönhet

Messy Flat

De kreativa händerna kan ordna messiness i unik stil så att ditt huvud skulle se ut som dekorerat som en brudklänning.

Girly Bun

Har du märkt de tjejer som finns i 80-talet Hollywood-drama, den stora bunmen som hänger sig ner som att falla? Nu har samma stil återupplivat som modernt sätt för stereotypa kvinnor.

Barbarisk Knut

Du behöver inte tid resa till en mörk värld för att lära dig stilen, bara se hur rörigt håret var – bara gissa att du kan säga “självklart var livet som hår”.

Afro-Krullning

Curls är olika i europeiska delar, de brukar falla som vågor men i Afrika, även krullarna är bundna som ett rep för buret.

Veronica Spring

Känner du till Veronika? Även jag känner inte igen henne. låt oss anta hur hon skulle se i denna flätade updo frisyr? Häpnadsväckande rätt?

Bunny Bun

När du har massor av liten bulle i huvudet känns det som vattkoppor hår – som om håret hade vuxit i ny rot. Hur som helst, det är vilken trend på marknaden på grund av dess nyhet.

Rope Knot Curl

Sträcka den hela vägen ner och knyta med små knutar, så kan du ge vilken form som helst för andra utseende. Kom bara ihåg att hålla den lös.

Enkel Lily Updo

flätad updo

updo ser riktigt bra ut i blommig stil – precis som den första blomman på våren. Varje huvud skulle se ut med denna flätstil.

Tight Spiral

Satsa med dina vänner, det här är det bästa utseende man kan ha för festen och en brudseremoni.

Golden Braid

Denna gyllene updo skulle se bra ut för en beach partying kväll

Sand virvla runt

Lägg ett band med det för att få mer attraktion i utseendet. Var noga med att välja rätt färg.

Step-Bubble Updo

Bubbla av updo vilar snyggt i det runda huvudet, men kan se obehagligt i sluttande ansikte.

Hög Boho

Vad händer om någon viftade dig på tunnelbanan, på grund av ditt hår, kanske han bara är intresserad av det.

Crown Bufo

Prova bara den svarta färgen för att få mer uppmärksamhet offentligt.

Vit fisk-fall

Det här smala håret kan bäst uppnås med shampooed i rätt tid.

Messy Arci-Bun

Blomman som är knuten i röra skulle göra att den ser ut som en snittbush.

Reptil Bun

Med denna stil, gör dig redo att bära varelsen i ditt huvud.

sticka Curl-Bun

Den flätade updo i bun-knot – presentera dig själv i omslaget av tidningen

White Trail

Färg betyder mycket när det gäller t utseende, klä rätt, håll håret tätt.

Jelly Flätad Updo

Hårkrullets grenar skulle få dig att se ut som maneter i simmen.

Sun-kissed Red

flätad updo

Öka volymen av din skönhet med detta kyssade färghår

Mini-Spiral

Spiral i någon form ser svårt ut, men är lätt att forma.

French Deco Updo

Nedgången i updo-håret skulle bequest förändras utseende

Maiden Fall

Denna stil kommer att återuppliva tjejen ur gammal matron.

Ljusröd fläta

Lite solglans skulle göra det glittrande i dagsljus.

Buddha Bun

Upplysa dig själv med detta Buddha designhår.

Tight Spiral

Låt den vara lös för bästa flätat updo look

Wave Tail

Låt svansen flöda med vita banor för den nya stilen.

Halo Updo

Är du seriös? försök inte detta på natten. Du kommer skrämma barnen

Pixie Curl

När curl stiger, kommer updo att hitta ny design – prova på sommaren.

2x cirkel

Flytta den två gånger för att skapa en cirkel, använd fingret för att göra en uppdatering.

Macram Coil

Den våldsamma utseende man någonsin kan få – skrämma människor på natten med denna fläta.

Vitgelé

Anbudet ser ut, ju mjukare det känns att röra.

Messed-up Knot För Black Hair

Ladies, det är inte så lätt att ångra det, tänk innan du ramar det här.

Ribbon Braid

Få band som komplimang med söt ser braid, bara för vinterlooken.

Curl-rosetter

flätad updo

Om du har kort tid försöker du om det på två minuter.

Liten fisk

Vill du laga nya recept i ditt huvud? Prova detta!

Jewell guld flätat

Det är lika tidskrävande som det ser ut, den här uppdateringen är helt enkelt bäst.

Lagrad svans

Gå ut med trendig stil – det finns massor av videoguide för det här steget, prova något.

Gigi-updo

Denna fläta passar bäst för den knubbiga bruden, våga inte om du är mager.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More