15 bästa blonda hårfärgsidéer för det här året

32

Blonde är en globalt älskad hårfärg för kvinnor. Hårfärgen är naturligt förknippad med skönhet, charm och glamour. Om du tänker seriöst om du blir en blommig och snygg blond i år, här är en lista med några fantastiska blonda hårfärgsidéer .

 1. Honungblondin med platina

Honungblonde är en av de trendigaste och mest efterfrågade hårfärgen. Även om det kan ta en hel dag för dig att byta till denna vackra och frodiga honungblonda hårfärg (särskilt är du byter från mörkt hår) men det sista utseendet kommer helt och hållet att blåsa allas sinne.

Varmvete blondin med mörka rötter

Vete blondin är en slående hårfärg. Alla älskar det, alla vill ha det, men den knepiga delen är att den inte passar till bara någon. Vete blondin med mörka rötter på tungt och snyggt hår kan se utsökt glamourous med blekare hudtoner och lätta undertoner men det är ett hårt skott om du har mörkare hudfärger eller grovt hår.

15 Blond Hårfärg -2

 1. Mörk aska blondin

Ash blonde är det mest moderna blonda hårfärgalternativet för unga och färska kvinnor. Taylor Swift introducerade askblondinen och helt rockade utseendet med hennes milda hudfärg med varma undertoner. Men mörk askblondin ser oftast fantastisk ut med de flesta hudtonerna.

15 Blont hårfärg -3

 1. Honungblonde med platinahöjdpunkter

Om du är brunett, försöker du gå till ett helt prickigt nytt utseende – det här är hårfärgen för dig. Honung blondin kan upplysa hela kvinnans personlighet. Detta tillsammans med den galna, fantastiska platinens höjdpunkter som bärs över död, rak och slank hår gör att du ser ut som en total diva!

15 Blond Hårfärg -4

 1. Kaffeblondin med mörkbruna rötter

Mörkfärgade rötter lyser alltid upp hela utseendet på en blond hårfärg. Kaffeblonde kontrasterar bäst med mörkbruna rötter. Hårets mörkare nyanser ger bort effekten av en otroligt snygg frisyr som också ser naturlig ut.

15 Blond Hårfärg -5

 1. Bronde med mörkare rötter

Bronde är en helt ny hårfärgande idé som kombinerar brunettens oskärpa och oskuld av blondin till en fantastiskt fantastisk sammanslagning av båda. Hårfärgen stenar utseendet på både brunett och blondin.

15 Blont hårfärg -6

 1. Buttery solsken blondin

Buttery blonde gör det snabbaste håret. Slankhet och solskenffekt av smörets solskenblonde kommer utan tvivel att göra dig den mest attraktiva personen i rummet. För att håret ska se ut blott och fantastiskt, se till att du bokar och avtalar med din frisyrer varje fyra månader.

15 Blont hårfärg -7

 1. Zinkblondin

Zinkblonde har varit det mest prioriterade valet för blont hår i början av 2019 och det har fortfarande inte förlorat sin magi. Färgen har en unik karisma som kan göra någon kvinna till den största fläkten av zinkblondinen.

15 Blont hårfärg -8

 1. Vete och karamellblondin

Glamouren och överklagandet hos denna underbara karamellblond gör en harmonisk blond hårfärg. Den karamellfärgade lowlights lägger till en spännande twist det kompletta utseendet på färgen vilket gör att det ser ut som t och söt samtidigt.

15 Blont hårfärg -9

 1. Jordgubbar blondin med lättare rötter

Detta är ett annat val för blonda hårfärger. Det är verkligen ett perfekt färgval för mogna och professionella kvinnor som letar efter en chic twist med sitt naturligt blonda hår. det kräver en enkel färgningsteknik och tar mindre än två timmar att uppnå om du är en naturlig blondin.

15 Blont hårfärg -10

 1. mörk kaffe blondin

Mörk kaffe blondin är en otroligt attraktiv improvisation av den vanliga karamellblondinen. De mörka kaffebelysta nyanserna ger håret några fantastiskt nyckfulla vibbar vilket gör denna färg väldigt lätt att bli kär i.

15 Blont hårfärg -11

 1. bränd askblondin

Det finns en miljon nyanser av askblondin och den här är förmodligen en av bästa! Den lockande bruna askblondinen ser vacker ut på kvinnor med olivskinn och varma undertoner.

15 Blont hårfärg -12

 1. Sizzling honung blondin

Detta är en riktigt sizzling honung blond hårfärg som Taylor Swift djärvt stenar med sin snygga franska bangs. Hårfärgen går fantastiskt bra med varma undertoner och peachy-komplex.

15 Blont hårfärg -13

 1. Dubbelton Beige blondin

Det finns ingen skugga av blondin som Jennifer Anniston inte har bättrat och ser helt enkelt vacker ut! Men den här verkar som en av hennes favoriter. Den bästa delen är att den dubbla tonen beige blonde ser fantastiskt vacker på alla kvinnor med varma undertoner och garvade komplex.

15 Blont hårfärg -14

 1. Strand sandig blondin

Sandy blonde har varit en all-time favorit färg av årtiondet. Och anledningen är giltig: värmen, ljusheten och glamouren i denna nyans av blondin kan rocka den snygga popstjärnans look på varje kvinna. Om du är naturlig blond söker några fina och nya blonda hårfärgsidéer , kan den här här vara ett intressant val.

15 Blont hårfärg -15

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More