15 Black Hairstyles för medium längd hår

54
Black Hairstyle for Medium Hair

Svart hår är en välsignelse som bara vissa tjejer får naturligt.

Det finns så mycket att du kan göra med mörkt hår att många kvinnor som inte är naturligt födda med det, får sina hår färgade svarta. Den första fördelen är att hårfärgning eller höjdpunkter ska vara mer specifika. Du kan lägga n höjdpunkter i vilken färg som helst, och det kommer att se bra ut mot hårets mörka bakgrund. Nästa är längdfaktorn, och det är där det mörka håret vinner också, eftersom det ser bra ut på vilken längd som helst. Du kan hålla det poker rakt eller krökt – det kommer att smickra ditt utseende på båda sätten.

Black Hairstyles för medium längd hår kommer också med den extra fördelen att det ser bra ut på vilken hudton som helst. Så, du kan vara rättvis, mörk eller mörk – det här håret kommer aldrig att misslyckas med sitt fantastiska utbud av frisyrer. Välj bara från de femton som ges nedanför och gå till en annan stil för varje månad eller varje fest som du deltar på. Det enda du behöver se till är att du tar noga med ditt hår för att behålla den naturliga glans och silkiness som den har.

Medium Layered Black Hairstyle

Den här frisyren är perfekt om du har axel längd på håret eller planerar att klippa håret till den längden. Be bara hårstylisten att skära långa skikt över hårets längd. Gör en mittparting och borsta ditt glänsande svarta hår snyggt på båda sidor av avskiljningen. Detta är en av de frisyrer som ramar ansiktet snyggt, och det är idealiskt om du har en oval form av ansiktet. Prova den här med din axel- eller axelklänningar och toppar.

Medium Layered Black Hairstyle

Side Swept Frisyr för afroamerikanskt hår

Afroamerikanskt hår har en av de finaste texturer som du kan tänka dig. Du kan stile ditt super mångsidiga afroamerikanska hår i denna snygga frisyr. Håll bara längden på håret upp till axlarna och räta ut det bra. Gör sedan en avskjutning på hårets vänstra sida. Få huvuddelen av håret till höger om avskiljningen och låt det svepa över ditt ansikte för att slutföra utseendet. Det ser riktigt chic och fashionabla ut.

Side Swept Frisyr för afroamerikanskt hår

Medium Svart Frisyr med Curls

Curls ser väldigt trevligt ut på vilken hårfärg som helst och mer på det mörka håret. Ditt blankt svarta hår kommer att se ännu bättre ut med den här frisyren. Allt du behöver göra för den här är att skapa lockar på de nedre ändarna av ditt medellånga hår. Hårets toppar ska hållas raka och välkammade. Klipp en lång knäck som kommer att falla snyggt över din panna. Försök med den här stilen som huvuddrivare på festerna.

Medium Svart Frisyr med Curls

Svart frisyr för medium längd hår

Om du har verkligen silkeslen svart hår, så är den här frisyren bara skräddarsydd för dig. Du måste sätta i hårkrullarna för att göra bra, stora krullar på den nedre halvan av ditt hår. Det finns ingen anledning att göra en avskildhet för detta utseende. Men vad du behöver är lager skurna på håret och skiktet precis framför bör sluta bara längden på pannan. Det ger effekten av en sidoband utan att behöva klippa ett slag.

Svart frisyr för medium längd hår

Jet Black Medium Length Curls

Det är frisyren att prova om du är den välsignade ägaren av poker-rak och jet-svart locklås. Du måste curl de absoluta ändarna av ditt hår och göra en central delning för att få utseendet. Det här är en bra stil att prova om du har en lång form av ansiktet. Detta ser tilltalande och feminint ut på kvinnor i alla åldrar. Du kan prova den här med alla slags klänningar och toppar. Det bästa med den här är att det är säkert för arbete och bra för fester.

Jet Black Medium Length Curls

Curly frisyr för svarta kvinnor

Denna frisyr är för alla vackra och starka svarta kvinnor där ute. För denna frisyr behöver du ge mer definition till de naturliga krullarna som du äger. Du kan göra det själv med en hårkräm eller ta hjälp av din frisör. Efter curling håret är gjort, svepa den till ena sidan helt. Det är en så cool frisyr att prova med dina tee-skjortor och casual skjortor. Du kan också lägga till några tillbehör till den här om du känner för det.

Curly frisyr för svarta kvinnor

Messigt vågigt svart hår med Bangs

Ett huvud fullt av mörka vågiga lås-det blir inte vackrare än detta. Så, gör vågorna och håll det rörigt med ditt hår. Du kan använda dina fingrar för att röra håret snyggt. Bangs ska vara längden på din panna så att de täcker det helt. Du kommer att bli kär i den här om du har ett runt ansikte eftersom det kan göra bort med den uppenbara rundan i ansiktet genom att ge det ett mer skulpterat utseende.

Messigt vågigt svart hår med Bangs

Medium Wavy Bob för svart hår

Bob är aldrig ute av mode eftersom det finns så många sätt att spela med denna enkla frisyr. Du kan få det perfekta exemplet i denna look som har gjorts med tanke på en svarthårig bob. Det finns vågor på hela längden av håret, och nästa steg gör en liten avskjutning framför. Den här är perfekt för både de runda och ovala ytorna. Detta är lätt att uppnå och lätt att behålla.

Medium Wavy Bob för svart hår

Half Up Half Down frisyr för svarta kvinnor

Denna stil har blivit upprepad vid flera tillfällen på den berömda Hollywood skådespelerskan Zoe Saldana. Nu kan du flauna denna lätta frisyr också om du vill. Du måste curl ditt hår för att göra lösa vågor genom det. Det sista steget tar lite av håret och klämmer upp det medan du lämnar resten av håret öppet för att falla på axlarna. Oavsett vilken form av ansikte du har, denna stil är bunden att smickra den.

Half Up Half Down frisyr för svarta kvinnor

Asymmetrisk Bob Haircut

Om det är enkelt inte bara din stil och du vill gå lite edgy på ditt utseende, måste du prova den här frisyren här. Det är en snurr på det vanliga bobklippet som i den här, klipps håret asymmetriskt i ändarna. Du måste göra en avskildhet på så mycket av den extrema vänstra sidan som möjligt. Majoriteten av håret måste svepas på höger sida av ditt ansikte. Tuck håret till vänster bakom öronen och ditt utseende på dagen är klar.

Asymmetrisk Bob Haircut

Medium svart frisyr med lager

Håret hålls lite under axellängden med den här, så att skikten skärs håret riktigt bra. En framträdande avskjutning mitt i mitten av huvudet är ett måste när det gäller denna frisyr. Denna stil kommer med mycket kärlek från stilikonet Kylie Jenner. Detta talar volymer om sin trendfaktor.

11. Medium svart frisyr med lager

Cornrow frisyr för medium längd hår

En av de mest beprövade frisyren för att få det funkiga utseende är cornrow frisyren. Den här har stannat på trend i åratal och du kan vara säker på att den här kommer att vara in-vogue under många år framöver. Gör täta och tjocka franska flätor över hela håret för att ge det en cornrow look. Den är idealisk för både jeans och klänningar.

Cornrow frisyr för medium längd hår

Prom frisyr för medium längd hår

Denna riktigt söta frisyr är den perfekta för promsna men du kan prova det annars i fester också. Det första steget borstar håret med avskärningen till vänster. Håret tas till ena sidan för att smidigt fälla det i en bulle. Ett hårlås sveps över pannan som ett knäck. Se till att du lägger in några vackra tillbehör för att accentuera utseendet ännu längre.

Prom frisyr för medium längd hår

Casual Updo Frisyr för Medium Längd Hår

Denna updo frisyr ser bara komplicerat ut men är faktiskt lätt att göra. Gör en liten avskjutning till vänster och håret på båda sidor av avskärningen måste rullas och fastas bakom öronen med hjälp av bobbynålar. Nästa steg är att dra håret ihop i en enkel bulle. Du kan gå för vilken stil som du vill ha för den här looken. Använd ditt hår så här för fester och lunchar.

Casual Updo Frisyr för Medium Längd Hår

Black Bob Haircut för lockigt hår

Den härldiga charmen hos denna frisyr är svår att missa eftersom det påminner dig omedelbart av de eviga kristallskönheterna. Din fantastiska lockiga lås behöver skäras i bob frisyr för att få denna utseende. Håll det rörigt och roligt för denna unika stil och bli centrum för attraktion vart du än går.

Black Bob Haircut för lockigt hår

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More