15 mest attraktiva slicked tillbaka frisyrer för män

124
Slicked Back Hairstyles for Men

Det kommer alltid en viss tid när män måste städa sig själva; bli av med sin oförskämda robusta utseende och gå bara för ett rent suave utseende. Händelser, till exempel formella sociala möten, är de bästa tiderna när de kan utöva lite ansträngning när de sköter sig. Så, varje man där ute vill se djärv och smart överallt och det är därför de väljer den finaste frisyren. Så, förutom någon annan stil, kommer att försöka Slicked Back Hairstyles for Men, lägga till extra charm för din personlighet.

Styling ditt hår svepte tillbaka är lite tidskrävande. Och det är därför som sportar håret för varje tillfälle kommer att ge dig snyggt, rent och polerat utseende. Denna typ av frisyr går helt bra med några dressyhändelser eller viktiga affärsmöten. Men om du vill se lite unik, kan du också ge en ojämn kontakt med ditt hår.

Korta sidor Blandade Slick Back Hair

En kortsidig bländad slick Tillbaka hår har fått den typen av kultstatus de senaste tiderna. Den specifika stilkvoten lägger till hela ditt utseende är anledningen till populariteten hos denna frisyr. Inställning av blont hår för den här är ganska enkelt. Få lite hårvax eller gel i håret. Ta en breddad kam och borsta håret bakåt. Om du har ett kort och blont hår kan du enkelt prova den här. Frisyren är helt underbar och du kan sporta stilen på någon fest eller händelse också.

Slicked Back frisyrer för män

Slicked Back Hair med skägg

Att få en frisyr, som är helt överraskande och säker för kontoret, betyder inte att du får en tråkig frisyr. Den här här visar hur något av det formella utseendet kan göras till något super elegant tillsammans med rätt slags frisyr. Detta Slicked Back Hair med Beard stil är helt lämpligt för alla ansikten, men du behöver ha tjockt hår. Applicera lite glansgel för extra glans och borsta sedan tillbaka håret. Du kan sporta denna frisyr på någon fest, kontorsmöte eller brunch med vänner också.

Slicked Back frisyrer för män

Slicked Back Fade med Full Beard

Du måste erkänna att det här är ett ganska utseende och du måste verkligen vara redo för ett hårprov, om du planerar att prova den här. Kamma tillbaka ditt lätta hår och få båda sidorna att blekna för att skapa den här specifika frisyren. Håret under denna avgränsning är helt rakat och lämnar huden ren. Håret i mitten sopas bakåt och din blick är klar. Det ger ett spännande och absolut smart utseende till din personlighet.

Slicked Back frisyrer för män

Skin Fade Slicked Back Hair

Denna fantastiska stil handlar om att flaunting din änkas topp. Så männen som har änkens topp men är egentligen inte rädda för att prova något nytt när det gäller frisyrer är de rätta människorna att ge den här. Skin Fade Slicked Back Frisyren har kallats lätt eftersom det här bara är en enkel svepad frisyr. Men i det här fallet sveper du hela ditt hår och inte bara den längre delen av håret som ligger i mitten. Skin Fade Slicked Back Hair lägger till en extra charm för din personlighet.

Slicked Back frisyrer för män

Salt och peppar Slick Back Hair

Män som har kort och blont hår letar alltid efter den unika stilen, vilket är helt fantastiskt för dig. Detta Salt and Pepper Slick Back Hair är en av de utmärkta stilar som en man kan bära. Hela hårfärgen är sammanslagningen av blont vit och svart och det är därför det anses vara salt och peppar. Du måste kamma tillbaka hela håret för att få utseendet och du kan också lägga till lite hårgel. Det lägger till en extra charm för din personlighet.

Slicked Back frisyrer för män

Slick Back Pompadour

Det finns flera vackra frisyrer som tittar på vilket allt du kan tänka på är hur bra det skulle se ut med en kostym. Detta är en av de här frisyrerna. Denna Slick Back Pompadour frisyr och även skarpt skräddarsydd kostym är allt du behöver för att göra ett intryck. Skapa en avskiljning på ena sidan och borsta sedan håret väl. På sidan av avskedningen som har mer hår, borsta det tillbaka och puffa upp det. Du kan sporta utseendet på var som helst som det erbjuder en söt och också enastående utseende.

Slicked Back frisyrer för män

Snyggt Slick Back Hair

Applicera en riklig mängd gel, pomade, kräm eller hårspray för att städa håret och borsta det bakåt. Denna look är helt snygg, snygg och mycket elegant. Den ser perfekt ut med fulla skägg och utmärkt med ett långt stoppskägg. Detta är ett perfekt utseende som förbättrar en mans maskulinitet. Denna frisyr fungerar bra om håret är tjockt. Försök att kamma tillbaka ditt gyllene blonde hår för att skapa det släta och mjuka, eleganta slanka bakhåret. Det ger dig ett smart och helt djärvt utseende.

Slicked Back frisyrer för män

Messy Slick Back Undercut

Denna frisyr kan enkelt fungera för vilken hårlängd som helst, men det borde inte vara för lång. Sidorna kan buzzed, avsmalnande eller kan vara blek. Vad som är viktigt är att du borstar håret uppåt. Använd den exakta hårprodukten för att ge den enastående hårvolym. The Messy Slick Back Undercut-stil fungerar bra tillsammans med det tjocka håret som har en stor densitet. Fullskägg, ett stoppskägg och handskägg kommer att fungera för detta utseende. Denna speciella frisyr är helt unik och snygg att bära den med någon kläder.

Slicked Back frisyrer för män

Sidodel Slick tillbaka hår

Denna frisyr är helt perfekt. Det kan ha många variationer i hur sidorna skärs samt baksidan. Sidostycken Slick Back Frisyr kan också vara perfekt för falkhökar och Mohawks. Håret på toppen av huvudet måste ha en riklig längd och du ska sopa den bakåt med en kam eller borste. Det är fantastiskt och snyggt. Den speciella stilen är helt unik och ser utmärkt ut på dig. För att få det smidiga och smala utseendet, kan du också lägga till lite hårgel.

Slicked Back frisyrer för män

Slick tillbaka håret med glasögon

En mörk blek är absolut perfekt paus från huden blekna och det går mycket bra med fulla skägg. Den mörka blekningen jells mycket väl med sideburns. I denna look ser allt perfekt ut. Försök att kamma tillbaka hela håret ordentligt och bygga upp stilen med modern kostym och solglas. Detta gör det lätt att borsta det bakåt framåt och ge den den skönheten. Denna frisyr ger en djärv och helt smart look också.

Slicked Back frisyrer för män

Mellanlängd Slick tillbaka hår

Den här frisören har Bandholz skägg och också ett slätt, slickat bak hår med avsmalnande blekande sidor och rygg. Det finns en klar hård hårklippning som delar håret på sidan. Skägget är snyggt format vilket gör stilen mycket attraktiv och det ger ett professionellt utseende. Använd lämplig hårprodukt för att glida håret tillbaka. Stilen fungerar bäst med tjockt hår som har en utmärkt volym. Efter applicering av hårprodukten, ge den en borste den bakåt. Mitt längd Slick Back Hair kommer att ge lite ojämnt och rörigt utseende också.

Slicked Back frisyrer för män

Taper Fade Slick Back

Denna Taper Fade Slick Back frisyr ser mycket officiellt och elegant ut. Längden är perfekt för håret på sidorna och på toppen av huvudet. Sidorna verkar ha det snyggare utseende som mittdelen. Hårets sidodel lägger också till frisyrens skönhet och skägget tar det en höjd högre. Ta din pensel och borsta håret åt sidan och bakåt. Utseendet går bra med medelstubbar, medelstora ansiktsskägg, och en utökad goatee kommer också att fungera.

Slicked Back frisyrer för män

Layered Slicked Back Haircut

Layered Slicked Back Haircut är helt unik och exklusiv. De är eleganta, eleganta och fashionabla. Denna kam över frisyren är enkel, neutral och mycket grundläggande. Håret har den perfekta längden både för sidorna, baksidan och även midsektionen. Använd den perfekta kammen för att stila håret. Kamma den tillbaka och det kommer att ge ett litet rörigt och ojämnt utseende i din personlighet också. Du kan bära den här frisyren vid någon fest eller formell händelse. Det ger dig ett djärvt och absolut smart utseende också.

Slicked Back frisyrer för män

Kort Slicked Back Frisyr

Short Slicked Back Frisyr har antagits av så många män över hela världen. Denna frisyr är slät, slät och mycket snygg. Detta är helt perfekt för den perfekta gentleman. Sidodelen är snygg och dellinjen är mycket klar. Hårets längd är perfekt. Försök kamma tillbaka hela håret och gör hårets sida lite blek. Det ger dig det djärva och smarta utseendet till dig också.

Slicked Back frisyrer för män

Long Slicked Back Hair

Om du har lite långt och blont hår, kan du enkelt gå för den här frisyren. Long-Slicked Back Hair-stilen går perfekt med fulla skägg. Du måste kamma tillbaka håret bakåt men det kommer också att ge lite ojämnt och rörigt utseende. Det ser elegant och sofistikerat ut. Det är också snyggt och med perfekt formade skägg, kommer du att vara bäst. Detta lägger till lite charm i din personlighet.

Slicked Back frisyrer för män

Om du har kort blondt hår kan det vara en bra idé att pröva Slicked Back Hairstyles for Men. Men du måste följa stilen i detalj för att få det bästa resultatet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More