15 Typer av hästsvanshårigheter – Bästa stilen för kvinnor att bära

87
Bohemian Ponytail

Hästsvanshår stilar är bland de enklaste och enklaste stilar att göra medan de fortfarande är extremt mångsidiga.

Den väsentliga hästsvansen innebär att bara dra håret i något centralt område och binda detta till en svans. Innan du skapar hästsvansen, se till att ditt hår är snuskigt för att bara förhindra stylingsproblem senare. Använd sedan borsten av god kvalitet, som en penselborste, till borsten håret i önskad riktning, och rikta därefter med fingrarna. Håll basen av svansen på din hästsvans tillsammans med en hand medan du fäster elastiken med den andra. Du måste också se till att bandet du använder är elastiskt nog för att bara förhindra att håret rippas eller till och med dras och ta dig tid att göra ponnyn för att säkerställa att basen är jämn. Hästsvansstilarna ger helt jämn och polerat utseende.

Tjejer, som har det blonda och långa håret, kan prova de olika typerna av ponnytappar som hjälper dig att se helt fantastiskt och vackert överallt. Denna låga underhållshårstyler erbjuder den stora volymen och hjälper dig att sticka ut slående bland publiken.

Fishtail ponytail

Vem vill inte se vacker och söt samtidigt? Tja, alla tjejer. I denna frisyr kan du även fläta på baksidan. Den korrekta blonda flätan i denna frisyr ger dig det fantastiska utseendet. För att skapa stilen lägger du först lite färgad struktur tillsammans med det stora fatet. Lägg nu glamouren och stilen bara genom att göra den normala, men röriga fishtail flätan. Du kommer säkert att älska denna söta look. Du kan bära den här frisyren för någon outfit.

Fishtail ponytail

Spiral hästsvans

Prova att dra hela ditt glansiga och vackra mjuka hår in från alla håll, gå två gånger åt höger och höger till vänster, och ta sedan in ändarna och knyta in en ponny. Efter det säkra med stiften för att få denna fantastiska jazzed upp än ett stiligt och formellt flätat utseende kallat Spiral Ponytail. Nåväl, varje tjej vill se söt och vacker och det är därför att försöka med den här frisyren kan hjälpa dig att se utseende. Denna look är helt enkelt och enkel att hantera.

Spiral hästsvans

Holländska Spetsflätade Hästsvans

Några av hästsvansstilarna passar bäst för gymmet, men det här är ganska enastående och speciellt nog för datumkvällen. Att stila, börja med den låga hästsvansen, lämna två strängar ut för slipsar. Några centimeter ner från de mjuka och mjuka ändarna, knyta håret och dra försiktigt vid den bundet sektionen för att göra bubblan. Upprepa några gånger. Sidoblädan är den främsta markerade delen av den här holländska spetsflätadehästsvansen.

Holländska Spetsflätade Hästsvans

Mohawk hästsvans

Flätor lyfter upp hästsvansstilar, vilket ger intresse. Denna Mohawk Ponytail hybrid kombinerar den enkla flätan tillsammans med den klassiska lågsamlingen för en blick som är helt modet framåt och enkelt. Denna frisyr ger dig en riktigt fantastisk look och det skapar också en volym till ditt hår också. Mohawk Ponytail är en av de söta och vackra frisyrer som någon tjej kan bära när som helst. Den här frisyren är också ganska lätt och enkel att göra för alla.

Mohawk hästsvans

Fransk flätade hästsvans

Valar du den fantastiska och helt underbara frisyren till ditt långa blonda hår? Då kan hästsvans vara ett bra alternativ. Men bland alla de utsökta frisyrerna kan det vara en skrämmande uppgift att plocka upp den rätta. Så, för att torka bort din oro, välj den enkla och härda franska flätadehästsvansen. Denna look är ett bra sätt att slitsa i lager eller långa smällar in i den svepade looken. Den lösa flätan går mot ditt kronområde och lägger till volym och tillåter olika längder.

Fransk flätade hästsvans

Dubbelflätad hästsvans

Har du ett långt blont hår? Är du ute efter den perfekta frisyren att smickra ditt utseende och personlighet? Därefter kan du försöka dubbla flätade hästsvansar hjälpa dig mycket med att flappa ditt utseende. Denna flätade hästsvans kan faktiskt lindas och säkras sedan runt huvudet i form av ett huvudband. Var inte orolig över den röriga känslan. Det kommer bara att lägga till glamouren. Denna frisyr ger också volymen till ditt hår och får dig att se fantastiskt ut.

Dubbelflätad hästsvans

Knuten hästsvans

Att knyta hårets bas är ett utmärkt sätt att ta hästsvans frisyrer i en ny riktning. På den blonda och det långa håret knyter du bara en knut och stiftar den. För de kortare längderna, gör en mock knut från serien av vertikala öglor. Denna Knotted Ponytail har skönheten att ge dig ett enkelt och polerat utseende också. Om du vill gå till en kontorsfest eller någon formell händelse kan du enkelt prova upp det här.

Knuten hästsvans

Bohemian hästsvans

För ett specifikt utseende som aldrig går i stil, prova den här speciella lockiga hästsvansen eller den böhmiska hästsvansen. Kombinationen av volymen och även spiralen skapar den lyxiga kvinnligheten. Ställ håret med rullarna eller ett korkstång med stor fat innan du samlar högt på huvudet eller kronområdet. För extra längd kan du också lägga till klipptillägg i undersidan av stilen. Det här utseendet ger dig den extra volymen och det är också lite roligt och ojämnt. Det gör att du ser ganska söt och fantastisk också.

Bohemian hästsvans

Twisted Ponytail

Att blanda de två frisyrer i en är ett annat välskött tillvägagångssätt i hår styling. Låt oss säga en twisted hästsvans och en låg ponny. För att göra den specifika symmetriska stilen kan du göra två franska vridningar mot varandra eller till och med gå med en vanlig fransk vridning, vilket slutar tillsammans med sidoponyen för ett coolt asymmetriskt utseende. Denna Twisted Hästsvans är helt enkelt lätt att skapa och enkel att hantera. Du kan prova den här för alla tillfälliga eller formella fest eller evenemang.

Twisted Ponytail

Bubbla hästsvans

Om du har ett långt och blont hår måste du välja den fantastiska och söta frisyren. Tja, bland alla frisörerna, är Bubbels hästsvans en av de populära stilar som ger dig det eleganta och absolut eleganta utseendet. Det är en vacker och söt ponny eller bara en kryddad version för alla dina människor med blont långt hår. Pröva den här frisyren, du kan enkelt smickra din djärva och strålande personlighet framför människor.

Bubbla hästsvans

Triple Braid Hästsvans

Om du har lite långt och kort lager hår, är det det enklaste och enklaste sättet att göra en hästsvans med pärlor. Försök att sticka framsidan och dra sedan resten av håret i flätor. Gör tre flätor av detta och fäst det hela i ryggen. Om du vill kan du också lägga till några hårtillbehör också. Denna Triple Braid Ponytail erbjuder en fantastisk och stor volym till håret. Det är också bra att bära på festen.

Triple Braid Hästsvans

Hög hästsvans

Höjd överst och smala sidor gör den slående siluetten. Denna form fungerar för de långa låsen och även för axellängd hår eller till och med midjelängd hår; reta kronavsnittet och vika sedan tillbaka för att skapa en bouffant. Dra sedan helt tillbaka sidorna och näsa i en ponny. Avsluta genom att förpacka det långa hårstycket runt basen av High Ponytail. Denna raka frisyr ger dig ett jämnt och polerat utseende också. Den höga hästsvansen ger dig ett fantastiskt utseende.

Hög hästsvans

Låg hästsvans

Alla kan enkelt skapa söta hästsvans frisyrer tillsammans med denna enkla teknik. Lämna en del av ditt hår på vardera sidan av ditt huvud för twist över din låga hästsvans. Ta sedan resten av strängarna i ryggen och gör sedan en enkel låg ponny. Den låga eller understående hästsvansen har skönheten att få dig att se helt vacker ut och i själva verket kan du enkelt prova den här i någon fest eller händelse också.

Låg hästsvans

Messig hästsvans

För dagarna mellan bara shampooing är den snurrade svansen söt, särskilt tillsammans med vågor eller lockar. Innan du tar hela håret upp, rensa det här tillsammans med torr schampo för att absorbera överflödig olja och slutligen lägga till en matt textur. Istället, för att använda någon form av elastik, försök att stifta håret i vissa sektioner för en avslappnad finish. Bland alla andra hästsvanshårigheter ger de rosa ponnytagorna dig en djärv och vacker look också. Till sist hjälper frisyren dig att se fantastisk och söt ut.

Messig hästsvans

Snygg hästsvans

Försök att göra en jämn, lång, banan-klar hästsvans tillsammans med förlängningar. Dra helt enkelt ditt eget hår tillbaka i den täta knuten, sätt sedan in väven runt tills tills den önskade tjockleken är fullbordad och sedan fästa med bobby-pinnar. Alternativt kan du prova den snygga hästsvansen med pärlor. Denna specifika frisyr ger dig ett rent, slätt och helt polerat utseende. Du kan också prova den här frisyren för någon fest eller händelse.

Snygg hästsvans

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More