16 mest imponerande Pompadour frisyrer för män

81
Pompadour Hairstyles for Men

Det finns några klassiska frisyrer som aldrig förlorar sin charm bland männen. Pompadouren ligger högt på listan över sådana frisyrer. En rolig trivia som bara ett fåtal personer vet om den här frisyren är att dess ursprung inte har kommit som herra frisyr. Det var uppkallat efter Madame de Pompadour, en älskling av Louis XV, för här superpuffad hår. Det är uppenbarligen decennier tillbaka och den nuvarande generationen förknippar mestadels Pompadour-frisyren med Elvis Presley, kungen av Rock and Roll.

Oavsett var stilen kom ifrån är en sak säker på att den är här för att stanna. En anledning till att dess popularitet aldrig minskar är att det är en mångsidig frisyr. Du bestämmer dig för allt direkt från höjden på det uppblåsta håret, mängden blekning du vill ha på sidorna eller den typ av avskedning som passar dig.

Borsta upp Pompadour

Borsten upp pompadour är en ta på den klassiska sorten av pompadour frisyr. Uttrycket borstning har blivit tillsatt där håret borstar uppåt i den här frisyren. Men det är inte allt borstat ihop. Håret ser ut som det har olika delar i vilka den är borstat. Hårets sidor hålls kortare för att få pompadouren att se framträdande och helt . Det här är en ganska enkel stil att sätta ihop.

Pompadour frisyrer för män

Ivy League Pompadour

En titt på den här stilen kommer att ge dig en uppfattning om hur det ligger bland ivy-ligan hos de populära frisyrerna. Börja med en normal blek frisyr gjort på båda sidor av håret. Du kan gå för en hud bleknar också om det passar dig. Du måste göra en djup och mycket framträdande avskjutning på båda sidor av huvudet. Håret mellan dessa två avdelningar är där pompadouren är gjord och blekningen börjar bortom avskiljningarna.

Pompadour frisyrer för män

Ny Pompadour Frisyr

Detta är en ny typ av pompadour frisyr där puffen inte är för hög. Puffen är också mestadels begränsad till hårets främre del. Ett slående drag hos den här är den höga hudfärgen som ses på baksidan och sidorna på huvudet. Det här är exakt den typ av frisyr som passar dig om du är någon som söker mellanslag mellan att gå för edgy och hålla det för enkelt.

Pompadour frisyrer för män

Modern Pompadour

Du kan bara ge en hint av tousled look till den eleganta pompadouren också. Det är precis vad den här frisyren visar. Pompadourens uppblåsta hår sätts framåt i detta fall. Det kommer så mycket fram till att det nästan täcker hälften av pannan. Du kan gå på stilen om du känner att du har en bred panna eller ett ovalformat ansikte. Dessutom behöver du inte hålla håret för kort för den här.

Pompadour frisyrer för män

Slick Back Pompadour

När det gäller frisyrer, är det ibland klassiskt som är rätt sätt att se stiligt ut. Faktum är bekräftat av detta utseende. Den här är lärobokspompadour när det gäller att fånga den gamla skolvarianen av frisyren. Den har den slankade, snygga typen av look, vilket är hur pompadurer alltid har varit. Sidorna och baksidan har mycket ljus som bleknar. Du behöver en jättebra frisyr, en fin tandkam och en bra hårgel för den här.

Pompadour frisyrer för män

Undersök Pompadour

När två av de mest trendiga frisyrerna kommer ihop i ett, är resultatet utan tvekan briljant. Denna faktor är helt bevisad när du tittar på den här frisyren. En typisk underskott görs på hårets sidor och sedan börjar det med att formas till pompadouren. Det här är en liten vridning. Du sveper inte håret strax till baksidan. Du sopa håret tillbaka, men du gör det lite åt sidan.

Pompadour frisyrer för män

Hard Part Pompadour

Du behöver några seriösa ansträngningar för att prova den här frisyren, men ansträngningen verkar helt värt det givet hur perfekt det kommer att se på dig. Den svåra delen hänvisar till den framträdande avskedningen som har gjorts med hjälp av hårtrimmer på båda sidor av pompaduren. Pompadourens höjd och släthet är vad som fångar ögat för detta utseende. Se till att du lägger några hårvårdande produkter av god kvalitet för att få glansen till håret.

Pompadour frisyrer för män

High Fade Pompadour

Puffen måste tillverkas så högt som möjligt för att bära den här stilen. En av de främsta anledningarna till att frisyren ser så iögonfallande är på grund av den höga hudfärgen som görs på alla sidor av håret. Kontrasten av himmelhög puff och huden blekna tillsammans gör frisyren super cool. Om du vill ta all uppmärksamhet på festen, är det här frisyren du behöver gå för.

Pompadour frisyrer för män

Kort Pompadour

Det är frisyren som du kommer att älska att prova om du vill prova utseendet men inte gå för de uppenbara versionerna av det. Dessutom är den höga volymen inte någonting alla vill, så denna stil kommer att vara perfekt för dem. Messiness och det spikiga utseendet är huvuddragen så långt den här utseendet berörs. Håret är spikat på sidorna och den vanliga blekningen av håret hålls kvar. Både mörkt hår och brunetter är idealiska för den här.

Pompadour frisyrer för män

Pompadour med skägg

Det finns frisyrer som ser ofullständiga ut utan skägg att gå med. Det här är en av de här frisyrstilarna. Hårets längd hålls lång till medium för denna stil. Ju mörkare hårfärgen desto bättre ser frisyren på dig. Växa ett fullt och buskigt skägg för att slutföra utseendet. Ta lite hårgel och slicka tillbaka håret. Det här är den stil som ger dig en befallande alfanumerisk typ av överklagande som är svår att motstå.

Pompadour frisyrer för män

Avkopplad pompadour

Som du kan gissa från namnet definieras denna frisyr av hårets korthet på rygg och sidor och längre längd i mitten. Således ger det övergripande utseendet en kopplad känsla för kontrast av hårets längder. Stilkvoten som du får från denna trendstil är bara för hög, vilket är anledningen till att män runt om i världen absolut älskar denna blick på sig själva.

Pompadour frisyrer för män

Sidodel Pompadour

Du kan gå på avstånd på vilken sida av huvudet du känner som om det här har gjorts på höger sida. Håret till höger om avskiljningen hålls kort och sedan blandar den i stark hudfla frisyr. En trevlig sak om den här är att du får en blandning av både sidosvep och ryggborst utseende i en. Hårets framsida är borstad bakom håret bortom sopas till vänster om skilsmässan.

Pompadour frisyrer för män

Klassisk Pompadour

Det bästa med det är att det ser bra ut på alla slags ansikte. Frisyren är mångsidig på flera sätt än en. Beroende på klädseln du har på dig kan du få det att bli elegant eller coolt. Som sådan kan den bäras så bra med skarpa passar, som det gör med vardagliga skjortor eller tee shirts. Det finns inga blekna eller hudfasade element som gör den idealisk för kontoret också.

Pompadour frisyrer för män

Skin Fade Pompadour

Avskiljningen sker på ena sidan men huden blekna är klar på båda sidorna för denna frisyr. Denna frisyr kommer att passa dig oavsett vilken färg din hårblondin, brunett eller mörk är. Precis som att bleknar ut från hårets längd från lång till kort på båda sidorna, minskar puffens höjd också från framsidan till hårets baksida.

Pompadour frisyrer för män

Blond Pompadour

En blond pompadour ser så bra ut att det är svårt att hålla ögonen på att bara beundra det. Och det blir ännu bättre om du är en kille med mörkare blond färg på sidorna av håret och honungblond färg i mitten av håret. Håll sidorna korta för att ta fram skönheten i din kärlek honung färgat långt hår i mitten. Stilen är ganska låg på underhåll.

Pompadour frisyrer för män

Taper Fade Pompadour

Du är redan bekant vad som bleknar och hur perfekt det går med en pompadour. Nu är det dags att veta lite om avsmalningen så att du kan prova på dig själv. Det kallas konisk blek eftersom håret ser ut att det är avsmalnande från sidorna till mitten och från framsidan till baksidan. Du kan vara av någon ålder för att prova eftersom det ser fantastiskt ut på alla.

Pompadour frisyrer för män

Dessa sexton fantastiska Pompadour frisyrer ska ge dig tillräckligt med idé innan du går ut för att få din nästa frisyr. Välj bara den som matchar ditt ansikte och stil känslor. Var redo för komplimangerna som håller på att komma iväg för din fantastiska känsla av mode.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More