18 flätta frisyrer för långt hår att se fantastiskt ut

50
Braided Hairstyles for Long Hair

Att ha långt hår är verkligen en trovärdig sak i dagens livliga liv. Det behöver så mycket omsorg och underhåll att bara några visar engagemanget för att hålla sina tresses långa och flytande. Men varje ansträngning som spenderar på att hålla håret långt är helt värt det ju längre håret är desto mer är sätten att stile det. En av de mest favoriserade frisyren för någon långhårig skönhet är flätorna.

Flätade frisyrer för långt hår kan göra sitt utseende så rakt att ingen annan frisyr kan möjligen uppnå. Dessutom ger flätor den välbehövliga mångsidigheten i stilen. Du kan jazz upp eller klä av det genom att prova olika typer av flätor. Dessutom kan en enda typ av flätor modelleras på så många fashionabla sätt. Det finns ingen särskild klädkod när det gäller flaunting flätad hårdos. Det ser bra ut med varje outfit.

Boho Flätad Frisyr

Frisyren är perfekt för damerna med vågigt hår. Ta bara strängarna av håret från båda sidorna och gör en normal tresträngs flät. Dra flätan mot baksidan och peka upp den. Du kan dra ut fläden av flätan så att den ser tjockare ut än vanligt. Utseendet är så lätt att uppnå, men ser så sött ut på kvinnor i alla åldrar. Den roliga och flörta stilen kommer att gå med alla klänningar.

Boho Flätad Frisyr

Fishtail Ponytail Frisyr

Stilen ser bara komplicerat ut, men det är inte så. Börja med att dra tillbaka ditt hår i en hästsvans. Ta fyra strängar och skapa en enkel fishtail fläta med strängarna. Säkra flätans ände med ett hårband. Dra nu ut och puff upp håret framför för att ge lite volym till utseendet. Det är en av de stilar som kommer att få folk att fortsätta komplimangera dig.

Fishtail Ponytail Frisyr

Lace Flätad Half Up do

Bortsett från den riktigt söta flätan, som ger mer skönhet till utseendet, är den omväxta hårfärgen som har varit sportad. Han ombre färg sprider sig till flätan och gör det även snyggare än vanligt. Ta de tre strängarna fläta från båda sidorna och gör sedan den i en lång fläta över hårets längd och slutligen säkra ändarna med hårband.

Lace Flätad Half Up do

Four Strand Braid

De fyra strängflätorna är mer komplicerade än andra typer av flätor men ansträngningen är helt värt den för hur bra det ser ut. Det andra stora pluset på det här håret är att det gör ditt hår tjockare än det är. Börja med att göra flätan från ena sidan av huvudet och fortsätt den mot baksidan. Efter att ha säkrat änden med hårbandet linda en hårsträng runt bandet för att gömma det.

Four Strand Braid

Lång vågig frisyr med flätor

De som är välsignade med naturligt långt och vågigt hår är de perfekta kandidaterna för att prova denna stil. Även om du alltid kan försöka locka håret med hårbåren. Gör nu en avskjutning på hårets högra sida. Plocka upp lite hår från höger sida av skilsmässan och börja göra en fransk flätad och fortsätt sedan som en tresträng flätad för att få utseendet.

Lång vågig frisyr med flätor

Braid Frisyr för långt hår

Ge dig lång och vågig lås en fin krona med denna flätade frisyr. Börja med en tråd med tre strängar från den ena sidan av håret och dra den på andra sidan. Säkra flätan med några bobbynålar på sidorna. Ta nu hårsträngar och dra det genom flätan. Låt håret lossna och flaunt utseendet. Det ser bara ut som komplex men är väldigt lätt att uppnå.

Braid Frisyr för långt hår

Vattenfall Braid Frisyr

Håret ser ut som ett fallande vattenfall som har tjänat frisyrens namn. Gör en avskjutning på någon sida och plocka upp en sektion av hår från den tunga sidan av avskärningen. Dela upp avsnittet i tre delar. Korsa tillbaka strängen över mittensträngen och sedan framsidan över mittensträngen. Korsa nu tillbaka strängen över mittensträngen och ta med ett hårsnitt. Fortsätt att göra detta och säkra sedan slutet med bobby-pinnar.

Vattenfall Braid Frisyr

Diagonal Dubbla Spets Braid

Spetsflätan är ingenting annat än en halvfransk flät. Det liknar den franska flätan och den enda skillnaden är att håret tillsätts i det här fallet från ena sidan av håret. För denna frisyr behöver du göra två spetsflätor och föra dem diagonalt från ena sidan av håret till andra sidan. Tie ändarna av flätan med ett hårband och linda hårsträngar runt den.

Diagonal Dubbla Spets Braid

Flätad hemkomst frisyr

Din sökning efter den perfekta homecoming frisyren slutar här med den här. Håret på den övre delen av flätan är uppskruvad helt och sedan flädes resten av håret till slutet. Den långa flätan som du gör måste också vara lite på den röriga sidan med strängarna dras för att göra det löst. Detta kommer att gå perfekt med din hemkomstklänning.

Flätad hemkomst frisyr

Sida flätad frisyr

Det roliga och feminina utseendet kommer att få ditt öga och få ditt hjärta med sin prettiness. Hårets framsida måste vara uppblåst för att ge den lite volym i framsidan. Dra all håret till ena sidan genom att borsta det bra och ta bort någon form av knölar. Gör en enkel tråd med tre strängar och lägg två hårband runt den – en i mitten och den andra i ändarna.

Sida flätad frisyr

Sidkornsflätor för långt hår

Cornrows är en av de frisyrer som aldrig går ur mode. Denna frisyr är det ideala beviset på det. Gör cornrows på ena sidan av huvudet och dra cornrows hela vägen mot baksidan. Dra av resten av håret till ena sidan av axeln och din idealparty look är klar. Du är tvungen att få mycket komplimanger för din känsla av mode.

Sidkornsflätor för långt hår

Hästsvans med accentflätor

Dra håret mot baksidan i en lös hästsvans. Samtidigt som du gör hästsvansen, se till att du lägger en fläta genom mitten av håret. Flätan måste blandas i håret och dras mot ryggen tillsammans med resten av håret. Hårbandet måste bli dolt med en tjock hårsträng som omsluter sig.

Hästsvans med accentflätor

Söt Braid Frisyr

Gå till denna utseende om du letar efter en söt flätat frisyr att gå med både dina t-shirts och skjortor. Håret måste göras i en snäv fransk flätad tråd med lösa hårsträngar som draget igenom den. Då måste resten av håret rullas in i en flätad bulle. Det bästa med den här är att det håller håret borta från ansiktet.

Söt Braid Frisyr

Easy Flätad Updo

Om du inte är så välkänd med att göra flätor, var då inte arg som den här stilen är enkel nog för att du ska prova. Håret borstar bakåt och görs sedan till en lätt flät. Flätan rullas upp för att göra en låg bulle. Det kommer att se bra ut med dina underbara kvällsklänningar. Låt några hårsträngar smutsa ansiktet försiktigt.

Easy Flätad Updo

Lös och Messig Flätad Frisyr

Bäddshuvudet har varit ganska långt under en lång tid och du kan skapa det perfekta sänghuvudet med rosa flätor. Gör en helt lös fläta och röra upp resten av håret helt. Det behöver inte finnas någon borstning av håret för den här som gör det till en super snabb stil att göra när du har bråttom.

Lös och Messig Flätad Frisyr

Fem Strandflätad Bulle

Om du har perfekterat den fyra strängfläkten, försök ta ditt stilspel ett skår högre med de fem strängflätorna. I den här utseendet måste fem strängflätor dras från framsidan av håret till baksidan. Det sista steget till denna underbara stil är den flätade bullen. Gör inte håret för hårt för den här. Håll det andas och lös.

Fem Strandflätad Bulle

Side Cornrows

Om de traditionella cornrowsna känner sig tråkiga för dig, gå för den här moderna snurren på frisyren. Gör två tjocka korn på någon sida av håret. Båda cornrowsna måste sätta ihop i en tjock trekantig flät. Låt ändarna av flätan blandas i resten av håret. Det är ett av de mest glamorösa flätade utseende som du kan prova.

Side Cornrows

Flätad toppknut

Den övre knuten är säkert en av de mest i frisyrer för säsongen. Ta din egen ta på toppen knut av denna utseende. För den här är toppen knuten helt gjord av flätat hår. Börja med att göra en hög hästsvans. Tie antingen tre tråd flätat eller en fishtail fläta längs hela hästsvans. Vrid nu och vrid den för att göra den övre knuten. Din snygga och snygga frisyr är klar.

Flätad toppknut

Om du befinner dig vid din vits ände och tänker på vilken ny och unik frisyr du kan prova dessa arton flätta frisyrer för långt hår. Prova en annan varje dag i veckan.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More