18 Katy Perry frisyrer Inspiration att kopiera i år

93
Blonde Pixie with Undercut

Namnet på den sjungande sensationen behöver ingen introduktion till popmusikens fans.

Hon har styrt diagrammen med sina låtar ända sedan hon anlände på musikplatsen. Det finns ett annat diagram som hon också har bestämt – frisyrschablonen. Det finns förmodligen ingen hårfärg eller kantig frisyr som hon inte har provat. Genom åren har hon försökt så många hårklipp och hårlängder – från super kort till riktigt lång.

Katy Perry Frisyrer är lika mycket av en raseri bland hennes fans runt om i världen som hennes låtar. Oavsett om du är ett fan av stjärnan eller inte, det finns inget förnekande faktum att du kommer att älska hennes frisyrer. Om du letar efter en hår makeover eller några djärva experiment, låt hennes titt-bok vara din guide. Välj bara de många stilar som hon har försökt och fortsätt med. Med lite hjälp från din frisör kan du uppnå hennes fantastiska utseende också. Se bara till att du tar hand om ditt hår oavsett vilken frisyr du bestämmer dig för att försöka på dig själv. Du är säker på att vara stjärnan i festen med dessa supera coola stilar.

Layered Black Hair med Braid

Denna frisyr av sången känner dig så snygg som en prinsessa. Du är välsignad om du har det tonhårda håret som den här stilen kräver eller du kan gå vidare och färga den svart. Lägg till fina lager i ditt hår och ta sedan några hårsträngar från ena sidan för att göra en enkel flätning. Dra den här flätan till den andra sidan av håret som ett huvudband och ditt utseende på dagen är klart.

Layered Black Hair med Braid

Funky Highlighted Hair With Curls

Frisyren är beviset på att enkla lockar aldrig kan bli tråkiga om du vet hur du ska jazz upp. Allt du behöver är att bli galen med färger när det gäller dina höjdpunkter. Ditch samma gamla karameller och brunt med funky färger som blå, rosa och lila. Låt höjdpunkterna stå ut bland dina mörka lockor.

Funky Highlighted Hair With Curls

Hackig Blond Pixie Cut

Detta är en av de senaste frisyren av popstjärnan, och hennes fans älskar det bara. Du skulle också älska det när du ser hur bra det ser ut på dig. Håll bara håret beskärtat på ena sidan och längre än det för resten av håret. Den här häftiga frisyren är en klassisk snittskärning och ser bra ut på alla blondiner.

Hackig Blond Pixie Cut

Rymdbullar med förpackad fläta

Den här är för alla de mörkhåriga skönheterna där ute. Det är en av de snygga stilar som utförs av stjärnan. För den här, börja med att göra en snygg avskjutning i mitten och dela håret i två sektioner. Gör ponytails och snygga sedan dessa ponnytappar i bullar men lämna ut en tjock hårsträng. Gör en fläta med det utsträckta håret och linda det runt bunten.

Rymdbullar med förpackad fläta

Stötte upp håret med lager

Denna stil har en gammal värld, Holly glam känner till det som bara gör det så okej. Du behöver lager i ditt hår för att bära den här av. Bump håret verkligen högt för den här. Lägg några vågor i håret och låt hårets hår ramma ditt ansikte. Den här är så glamorös och feminin att du är säker på att bli kär i den.

Stötte upp håret med lager

Rak Bob med Blunt Cut Fringe

Du behöver antingen ha ett puckret hår eller räta upp det helt för den här stilen. Gå till den slanka skärningen där håret är lite längre runt ansiktet än på baksidan. Gör långa fransar som helt täcker pannan. Frisyren är verkligen enkel att uppnå och kan fungera som det snabbaste håret makeover någonsin.

Rak Bob med Blunt Cut Fringe

Twisted Mohawk Bullar

Katy Perry försökte detta utseende för Brit Awards i 2019, och det tjänade så många komplimanger från modeguruer. Håret är borstat och bundet riktigt hårt med den här. Sedan fortsätt att göra en serie med bullar tillsammans med ditt hår och klämma fast det när du går. När du slutar göra de snodda bullarna hela den centrala delen av håret, kommer det att se ut som om du har gjort en Mohawk med bullar.

Twisted Mohawk Bullar

Platinum Blonde Wavy Bob

Stjärten drog de mörkare nyanser av hår och förvandlade hennes hår till en vacker nyans av platina blondin. Fråga din stylist att göra en vanlig bob frisyr på ditt platina blonda hår. Fortsätt med hårkrullen och lägg lös lösa vågor i håret. Gå inte för en framträdande avskjutning och låt håret vara lite rörigt för den här.

Platinum Blonde Wavy Bob

Pastellblå Bob Cut

Om du är i våldsamma stilförsök, så kommer den här frisyren här verkligen att älskas av dig. Den vanliga hårklippningen på ett helt rakt hår är något du måste ha sett på många. Men Katy Perry tar det en höjd högre genom att färglägga den i den livfulla nyansen av pastellblå. Det behöver mycket panache och förtroende för att klara av en djärv frisyr som den här.

Pastellblå Bob Cut

Mellanpartierad lång svart frisyr

Detta är ett av hennes enklare utseende. Ändå är det inte kort på gorgeousness-faktorn. Du måste ha långt, svart hår för den här. Så, skynda till din stylist om du inte har den hårfärgen. Dela ditt hår från mitten av ditt huvud och kamma det bra. Du kan torka håret för att få rätt utseende. Det är perfekt för både kontor och partier efter kontor.

Mellanpartierad lång svart frisyr

Crown Flätad Frisyr

Gör din egen krona av flätor i denna frisyr och se ut som drottningen som du är. Borsta ditt hår väl och flät dem sedan på båda sidor av huvudet. Fläkten till vänster måste gå till höger och vice versa att se ut som en krona på huvudet. Det håller håret ur ditt ansikte och håller dig fortfarande modig.

Crown Flätad Frisyr

Long Straight Rainbow Ponytail

Knacka in i din inre enhörning med denna vackra och skrapa frisyr. Det första du behöver är att lägga till alla regnbågens färger till ditt långa och raka hår. Drag håret tillbaka i en hög hästsvans och svep den till ena sidan. Låt ditt hår vara festen med festen med detta utseende.

Long Straight Rainbow Ponytail

Blå Ballerina Bun

För den här frisyren, gå jazzig med din hårfärg precis som sångstjärnan. Ditt blåa hår måste borstar väl och tätt dragas tillbaka för att göra den perfekta ballerina bullen. Lägg till några coola tillbehör och en bra läderjacka precis som Perry och du är redo att ta världen med din oöverträffade stil.

Blå Ballerina Bun

Sidoseparerad långvågig hårklippning

Den här är så mångsidig att det ser bra ut på vilken kvinna som helst och för både formella och informella tillfällen. Börja med att curla håret för att göra ljusvågor längs hela hårets längd. Skapa en avskalning till hårets vänstra sida och borsta håret. Låt de vackra vågorna i ditt hår nöja axlarna och vara beredda att tjäna mycket komplimanger. Bär den här som en fin blommig klänning och se helt enkelt fantastiskt ut.

Sidoseparerad långvågig hårklippning

Blond Pixie med Blunt Bangs

Den pixie cut gjort på blonda håret ser så vackert ut på henne och det är säkert att se riktigt bra ut på dig också. Se bara till att du frågar din stylist att lägga till trubbiga smäll framför ditt hår för att lägga till den unika faktorn för utseendet. Den här är väldigt låg på underhåll om du letar efter den typen av hårklippning.

Blond Pixie med Blunt Bangs

Blond Pixie med underskott

Hon bevisar att underskott inte är en stil som bara dras av pojkarna. Håret hålls riktigt buzzed på sidorna och på baksidan av håret. Den längre delen av håret i mitten borstar i en framåtriktad riktning. Du behöver inte borsta det för bra, eftersom det röriga utseendet fungerar precis rätt för den här.

Blond Pixie med underskott

Hackiga lager med fjädrande hårband

Hon gick för denna frisyr under en av hennes föreställningar i London. Den mycket populära hårtendensen hos urtiga lager görs ännu snyggare av hennes mörka hårfärg. De långa fransarna ramar pannan snyggt. Det fjädrade hårbandet som hon sätter på har en riktigt mjukgörande och söt effekt på hela utseendet.

Hackiga lager med fjädrande hårband

Rose Gold Ombre Bob

Denna utseende blev försökt av henne redan i december 2011 och är fortfarande älskad och försökt av många kvinnor. Röda guldmögelhöjderna ser fantastiska ut mot bakgrund av glänsande blont hår. Håll det kort och snyggt i den mycket älskade bob frisyren. Gå till den här om du är osäker på vilken färgstarka färg du vill lägga till på din stress.

Rose Gold Ombre Bob

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More