20 av de coolaste Zayn Malik frisyrerna

98
Zayn Malik Hairstyle

Zayn Malik, den unga och snygga känslan, stannar kvar i hjärtan och spellistorna i miljoner. Den här rockstjärnan är också en modeikon på grund av sitt knäppta urval av kläder och hans ständigt föränderliga frisyrer. Malik var ursprungligen medlem i pojkbandet One Direction innan han gick vidare till solomusik. Under denna resa av hans, är det som har varit konstant, hans kärlek för att prova olika frisyrer.

Zayn Malik frisyrer har följts noga av hans fans och modeguruer hela tiden genom sin karriär. Det verkar som att sjungstjärnan har en ny stil för varje vecka och de ser alla helt fantastiska ut på honom. Oavsett om du är fan av hans musik, är hans unika och roliga frisyrer något du måste beundra. Du kan alltid ta några stilinspirationer från honom och prova ett av hans många utseende på dig själv.

Messy Medium Frisyr

Zayn försökte detta utseende under en av prestationerna i One Direction, och stilen har varit en hit bland alla sedan dess. Håret har hållits på medellängd. Med användandet av dina fingrar och en brettandad kam rensa håret noggrant. Det ger dig som bara ur sängen ser det som är så mycket i trenden just nu.

Zayn Malik frisyrer

Lång smidig frisyr

För denna utseende verkar det som om Zayn försöker kanalisera sin inre Elvis Presley. Den har det som vaggar och roar. Det här är en slags quiff frisyr där det tjocka håret slickas löst med en sträng som naturligt faller framför sig. Det ser robust och enkelt ut, men du behöver en bra dos av vax för att dra av det.

Zayn Malik frisyrer

Classic Buzz Cut

Buzz cut är definitivt en av de mest populära frisyrerna runt om i världen, och det blir bara mer efterfrågan när stilikon Zayn Malik ger ett försök. Håret är beskärtat, super kort för buzzskäret. Du kan prova den här stilen om du har problem med hårfall eller har riktigt tunt hår. Detta är en perfekt låg underhållsstil.

Zayn Malik frisyrer

Spiky Frisyr

I den här är hårets sidor trimmad till nästan en tums längd från hårbotten. Överdelen hålls platt, tjock och framåt vänd. De lockiga och stigande tipsen framför ger pannan ett stiligt utseende. Hårets framsida dras utöver hårspetsen i pannan för att slutföra utseendet. Parat med en läderjacka ser Zayn helt enkelt fantastisk ut.

Zayn Malik frisyrer

Texturerad kort hårklippning

Man kan allvarligt ta en lektion från Zayn när det gäller att göra det korta håret ser supert ut. Håret i mitten av huvudet hålls längre än håret på sidorna. Det långa håret får viss volym och konsistens, och hårets främre del lyfts uppåt. De kontrasterande längderna gör stilen fantastisk.

Zayn Malik frisyrer

Spiky Undercut Frisyr

Det ger ut den söta pojkiska charm som många män skulle älska att ha. Sidorna skärs på rätt underbana sätt medan medellängden av håret i mitten är spikad uppåt. Zayn försökte den här frisyren under en av musikvideoarna i bandet One Direction. Hans vackra, mörka hår är den perfekta passformen för denna frisyr.

Zayn Malik frisyrer

Quiff Haircut

Detta är ett av det klassiska utseendet på Zayn. Det är en enkel frisyr med platt, tjock quiff på toppen med sidorna skuren för att ge tanken på medellångt hår. En enda hårsträng tappas till ena sidan av ögat, och sedan är den krullad mot näsan. Superstjärnan provade det under en av hans många röda mattan utseende.

Zayn Malik frisyrer

Cool Undercut Frisyr

Frisyren är och cool på samma gång, och om du planerar att gå på frisyr som Zayn, så är det den stilen du måste prova. Håret i mitten lyfts uppåt, och sidorna och baksidan är kvar med den underskattade frisyren. Män med någon form av ansiktsformer kan prova denna snygga frisyr.

Zayn Malik frisyrer

Messy Wavy Frisyr

Kanalisera ett sänghårigt utseende med en skarpt skuren kostym behöver mycket självförtroende, och Zayn visar det förtroendet med élan i det här utseendet. Hårets vågiga konsistens är fullständigt förstörd och buntad för att ta fram framsidan så att den täcker hela pannan och stannar precis ovanför ögat.

Zayn Malik frisyrer

Funky Haircut

Zayn gör funky med lika lätthet som han är cool och det är uppenbart när man tittar på den här frisyren. Du kommer att se att han har spelat med två hårfärger nämligen svart och blont. Det finns underskärning på sidorna, och håret strax ovanför underskottet hålls i medellängd och håret i mitten är långt och spikat upp högt.

Zayn Malik frisyrer

Pompadour Frisyr

Pompadour har en kultstatus när det gäller herrarnas frisyrer. För utseendet rullas håret tillbaka från pannan. Pompadourens höjd beror på din önskan. Här hålls höjden på ett medium av rockstjärnan. Det blir rätt frisyr för dig om du har en rund eller oval ansikte.

Zayn Malik frisyrer

Fade Haircut

Gå till den här om du letar efter ett klassiskt slags frisyr. Den blekna frisyren behöver ingen introduktion om du är i frisyrer och makeover. Zayn här har gett lite en vridning mot blekna hårklippningen genom att ge lite konsistens till den centrala delen av håret. Hårlinjen nära framsidan är upptrappad bort från pannan. Det kommer att se bra på alla slags ansikte.

Zayn Malik frisyrer

Borsta upp rosa hår

Zayn gick vidare och färgade sitt hår rosa och helt rockade det som vanligt. Han gick för en medium blek på sidorna med spikat och färgat hår på toppen. Den mörka hårfärgen tappar in i en ombre sorts rosa. Stilen ligner en liten bouffant stil. Du måste försöka om du letar efter något ut och ut edgy.

Zayn Malik frisyrer

Mycket kort blond hårklippning

Zayn försökte haircut på Paris Fashion Week och hade stilguruer raving om det. Kontrasten mellan hans robusta och mörka ansiktshår med blont hår gör att seriet verkligen är pop. Du kan kalla den här en buzz cut med en line-up. Linjen upp här hänvisar till de raka hårlinjerna som skapats i templet.

Zayn Malik frisyrer

Slick Wet Hair Look

Stil och sexiness utstrålar ur denna frisyr av rockstjärnan. Det är utseendet att gå för om du har långt hår. Börja med att applicera mycket hårgel för att få det våta håret att se ut. Ta sedan en fintandad kam och dra håret bakåt. Detta är en mångsidig look som ser lika bra ut med tee shirts, tröjor som det gör med kostymer.

Zayn Malik frisyrer

Färgat hår

Ser ut som att dessa är en av anledningarna till att han anses vara en stilikon. Den tjocka moppen på håret stöds genom att hålla sidorna kortare. Det voluminösa topphåret görs mer exotiskt genom tillsats av en kort, vit rand framtill. Den är idealisk för en avslappnad utflykt, eftersom det ger dig den snygga och snygga utseendet.

Zayn Malik frisyrer

Sidodel Frisyr

De unga gevären där ute kan gå för den här frisyren. Det är en ganska enkel stil och det behöver inte mycket ansträngning för att prova den här. Hårets sidor måste vara kortare än mitten. Börja med att göra en avskjutning på hårets vänstra sida. Borsta det korta håret väl och samla sedan lång mop och vrid det uppåt.

Zayn Malik frisyrer

Frisyr med skägg

Mannen kan göra skäggskik så are som alla hans frisyrer. Den här utseendet sågs på honom för en av hans senaste musikvideor. Hans mörka hår är fyllt med hårgel och gjort allt rörigt och tousled. Att ta stilkvoten flera steg högre, med det rosa håret har han gått för ett välskött fullskägg.

Zayn Malik frisyrer

Center del lång frisyr

När Zayn bestämmer sig för att hålla sitt hår länge, noterar männen sig och tjejerna svimmar över sin nya stil. Han har gjort en mittparti för den här. Håret är kvar att falla fritt och det finns c-curls formade på spetsarna. Ett par hårsträngar stränker pannan som fransar. Det här är en look som pratar smidighet och maskulinitet.

Zayn Malik frisyrer

Zayn Malik Frisyr

Detta är en av hans signaturstilar som han hade sportat länge. Att vara rörigt och tousled är nyckeln till det här utseendet också. De kontrasterande färgerna i mörk och blont är det som gör frisyren ut. Håret som är spikat är allt blont i färg med några fläckar av blondin gjorda här och där och resten av håret är kvar mörkt i färg.

Zayn Malik Frisyr

Välj en av dessa tjugo Zayn Malik frisyrer och känd som stilikonet vart du än går. Blanda och matcha frisyrerna för att prova annorlunda utseende varje månad, precis som Zayn.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More