20 extraordinära afroamerikanska lockiga frisyrer

89
African American Curly Hairstyles

Vill du ha en afrikansk look på ditt huvud? Om ja, kolla listan över afroamerikanska lockiga frisyrer och välj dem som uppfyller ditt uppsatta kriterium. Tänk på afrikanska amerikanska lockiga frisyrer av följande skäl.

  • De erbjuder unikhet. Varje kvinna vill sticka ut från sina kollegor, eller hur? Tja, frisyrer på denna lista erbjuder unikhet. Faktum är att det finns många frisyrer på den här listan att välja mellan.
  • Du kommer enkelt att byta hår i både enkla och sofistikerade frisyrer. Detta är en av anledningarna till att många kvinnor älskar afroamerikanska lockiga frisyrer.
  • Dessa frisyrer ger dig möjlighet att anta lockar över huvudet. Det finns många curls designer att välja mellan på den här listan.

Nedan är en lista över ett par av dessa frisyrer. Kolla in dem och välj dem som uppfyller ditt uppsatta kriterium.

Virka Curls Frisyr

Du kommer definitivt att sticka ut från någon omkring dig om du antar kröna lockar frisyr. Denna underbara frisyr fokuserar på att bilda lockar över huvudet. Dessutom är crochet curls frisyr präglad av en svart look över huvudet. Du kan antingen använda väv eller hår när du utformar den här frisyren. Antag en skiktad look innan du formar lock på huvudet. Den skiktade utseendet gör det enkelt att skapa lock på huvudet. Flytta på och vila ditt franshår på pannan. Kamma resten av ditt framifrån hår rakt på båda sidor.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Afro Kinky Frisyr

Vill du ha en naturlig frisyr? Om ja, kolla in Afro kinky frisyr. Börja med att kamma ditt svarta hår uppåt mot respektive riktning. Fortsätt och bild krullar i hela huvudet. Kvinnor uppmanas att prova Afro kinky frisyr eftersom det passar både lediga och officiella funktioner. Det är inte allt; kvinnor som adopterar denna frisyr har en enkel tid att behålla det. Faktum är att du kan behålla det själv utan regelbundna besökare. Afro kinky frisyr passar kvinnor som önskar både en tillfällig och permanent frisyr. Det är definitivt värt att kolla in.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Svart Tiara Frisyr

Som namnet antyder, börja med att anta ett svart utseende över huvudet. Svart tiara frisyr är också attribut av både en skiktad och lockig look över huvudet. Använd gärna på håret för att uppnå en glittrande utseende. Ojämnt kamma håret genom huvudet. Framför allt bör ditt hår förbli inom sin hårlinje. Både den skiktade och lockiga looken på ditt huvud gör svart tiara frisyr lämplig för bara avslappnade funktioner. Dock kan denna frisyr anpassas för att passa officiella evenemang.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Curly Burgundy Frisyr

Detta är en av de sofistikerade frisyren på denna lista. Välj därför en erfaren stylist om du vill se bra ut på den här frisyren. Här ska ditt framifrån hår ligga på antingen höger eller vänster sida av huvudet, beroende på dess position. Sammanfoga ditt franshår, mitt huvudhår och din höger sida innan du kammade den rakt mot höger sida av huvudet. Kamma resten av ditt hår rakt mot baksidan av huvudet. Efteråt anta både ett skiktat och lockigt utseende över huvudet. Slutligen, se till att ditt hår sträcker sig över dina axlar.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Tight Curls Haircut

Tight curls haircut ger dig mycket frihet. Detta är när det gäller den tråkiga färgen att anta på ditt huvud. Fortsätt och bilda en skiktad look över huvudet. Kamma ditt framifrån hår rakt antingen mot höger eller vänster sida av huvudet. Fortsätt och bild ett lockigt vågigt utseende på båda sidor av huvudet. Du är fri att ge ett avsnitt av hår på baksidan av huvudet ett lockigt vågigt utseende. Tight curls haircut betonar också att ditt hår förblir över nackområdet.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Long Pixie Curls Haircut

Long pixie curls haircut har funnits under en lång period. Här ligger uppmärksamhet på båda sidor av huvudet. Fortsätt och bilda en skiktad look över huvudet. Fortsätt och bild ett lockigt vågigt utseende på både höger och vänster sida av huvudet. Det lockiga vågiga utseendet bör vara synligt någon gång på baksidan av huvudet. Samma både mitt och huvudet på både höger och vänster sida av huvudet. Förutom dessa, trimma ditt sidledes hår så att det förblir inom nackområdet.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Ombre färgad lockig frisyr

Ombre Färgad lockig frisyr tillskrivs både svart och lila färg på huvudet. Kvinnor som adopterar denna afroamerikanska frisyr njuter av lång lockigt utseende på båda sidor av huvudet. Börja därför med att bilda både ett skiktat och lockigt vågigt utseende på ditt hår. Den skiktade utseendet gör det enkelt att anta ett lockigt vågigt utseende inom en kort period. Kamma ditt höger sida hår, vänster sida hår och hår på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning. Fortsätt och sammanfoga både ditt frans- och mitthårshår med hår på båda sidor av huvudet.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Ginger Curls Frisyr

Ginger curls frisyr förtjänar en plats på denna lista. Den här underbara frisyren tillskrivs antingen brun eller markerad färg. Det är inte allt; fortsätt och bilda både ett skiktat och lockigt vågigt utseende. Vila en del av ditt franshår på pannan. Kamma det återstående framifrånhåret rakt antingen mot höger eller vänster sida av huvudet. Ginger curls frisyr fokuserar på att visa ditt hår och vackra ansikte. Färgen och utformningen av ginger curls frisyr gör den lämplig för endast kausalhändelser. Slutligen kommer du ha en enkel tid att behålla denna frisyr.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Sofistikerade telefonkabelhårsnitt

Detta är en av de senaste frisyren på den här listan. Sofistikerad telefonkabel haircut avser att visa fram ditt franshår. Flytta på och bilda både ett skiktat och lockigt vågigt utseende över huvudet. Fortsätt och vila ditt franshår på pannan. Se till att ditt franshår sammanhänger med hår på båda sidor av huvudet. Slanka det återstående framifrånhåret på antingen höger eller vänster sida av huvudet. Spår av höjdfärg bör vara synlig vid någon tidpunkt på ditt svarta hår. Kolla in denna fantastiska vardagliga frisyr.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Metallisk karamell spiral frisyr

Du kommer definitivt att sticka ut från någon omkring dig om du antar den här glamorösa afroamerikanska frisyren. Börja med att kamma håret på baksidan av huvudet, mitt huvud hår och franshår rakt mot sin naturliga växande riktning. Fortsätt och förbind ditt mitten huvud och fransar håret med hår på båda sidor av huvudet. Förutom dessa, framhäver metallisk karamell spiral frisyr att ditt hår uppnår både en skikt och spiral look över huvudet. Denna underbara frisyr begränsar inte dig på storleken av spirallook att anta på ditt huvud.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Fluff African American Haircut

Här ligger uppmärksamhet på både höger och vänster sida av huvudet. Bestäm vilken del av ditt framifrån som ska ligga på höger sida av huvudet och vilken som ska ligga på vänster sida av huvudet. Antag en skiktad look innan du formar lock på huvudet. Den skiktade utseendet gör det enkelt att skapa lock på huvudet. Fluff African-American haircut passar kvinnor som söker både tillfälliga och permanenta frisyrer. Du kommer också ha en enkel tid att behålla denna underbara frisyr.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Afro Angular Frisyr

Som namnet antyder fokuserar Afro vinklet frisyr på att ge dig en afro look över huvudet. Denna frisyr kännetecknas av en svart look över huvudet. Flytta på och bilda både ett skiktat och lockigt utseende över huvudet. Efteråt, kamma håret uppåt mot sin respektive riktning. Afro-vinklad frisyr kan anpassas för att passa både officiella och kausalfunktioner. Den lagrade looken gör det enkelt att behålla den här frisyren. Det förbättrar också ditt hårs utseende. Slutligen kan du använda ditt naturliga hår eller väv när du utformar den här frisyren.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Turvy Curly Haircut

En stor del av ditt framsynshår ska ligga på höger sida av huvudet. Börja med att ge ditt svarta hår både ett skiktat och lockigt utseende. Anslut både ditt frans- och mitthårshår med hår på båda sidor av huvudet. Kamma håret på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning. Turvy lockig frisyr är en avslappnad frisyr. Den svarta färgen gör det enkelt att blanda med alla kläder du väljer.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Gelled Sideways Curly Frisyr

Rita en linje vid någon tidpunkt på ditt mitthuvud. Denna linje bestämmer om ditt framifrån hår vilar på höger eller vänster sida av huvudet. Fortsätt och adoptera en skiktad look över huvudet. Den skiktade utseendet gör det enkelt att skilja gelled sidledes lockigt frisyr från andra liknande frisyrer. Det gör det också lätt att bilda ett lockigt utseende på huvudet. Du kan också använda blondt hår på ditt svarta hår.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Snygg höger Cornrows Frisyr

Snygg högerhårig frisyr fokuserar på att ge hela håret flätor på huvudet. Du är inte begränsad på storleken av flätor att anta på ditt huvud. Allt beror på din smak och preferens. Placera håret hela huvudet innan du bildar ett lockigt utseende. Flätor på höger sida av huvudet ska vara sneda raka, medan det på vänster sida av huvudet ska ligga bakom vänstra örat. Slutligen, snygg höger cornrows frisyr erbjuder många designalternativ.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Blå och Svart African American Haircut

Som namnet antyder, tillskrivs denna frisyr en blandning av blå och svart färg på ditt huvud. Lätt flätar dina flätor genom huvudet innan du ger resten ett lockigt vågigt utseende. Den blå-svarta blandningen genom hela huvudet gör den lämplig för endast tillfälliga funktioner. Komba flätor på ditt franshår på pannan. Resten av dina framsidor ska ligga på antingen höger eller vänster sida av huvudet. Kamma håret på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Center Parted Curly Frisyr

Rita en linje vid någon tidpunkt på ditt mitthuvud. Denna linje delar ditt frans- och mitthår i två avsnitt. Samma en sektion med ditt högra sidohår och det återstående med ditt vänstra, sidlediga hår. Du kan använda antingen brun eller markera färg när du utformar den här frisyren. Fortsätt och bilda både ett skiktat och lockigt vågigt utseende över huvudet. Kamma ditt sidledes hår och det på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Quiff Wavy Frisyr

Quiff vågig frisyr fokuserar på att ge dig ett naturligt utseende över huvudet. Förbättra utseendet och konsistensen av ditt hår genom att blåsa torrt. Fortsätt och dra en linje på mitt mitthuvud. Denna linje bestämmer om ditt framifrån hår vilar på höger eller vänster sida av huvudet. Form ett vågigt utseende på båda sidor av huvudet. Kamma håret på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Tight Curls med Fringe

Täta krullar med fransyr frisyr förtjänar en plats på denna lista. Framför allt; hela ditt hår ska uppnå både svart och lockigt utseende. Antag en skiktad look innan du börjar hela designprocessen. Vila en del av ditt franshår på pannan. Den ska sammanfoga med hår på både höger och vänster sida. Följaktligen bör ditt mitthårhår förbli med hår på båda sidor av huvudet. Den skiktade och lockiga looken gör den här frisyren lämplig för orsakssjukdomar.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Curly Wedding Hairstyle

Kommer du snart till ett bröllopshändelse? Om ja, prova lockigt bröllop frisyr. Denna frisyr kommer definitivt att få dig att sticka ut från dina kamrater. Det tillskrivs både ett svart och krökt utseende över huvudet. Vila ditt franshår på pannan. Det borde sammanfoga med hår på båda sidor av huvudet. På samma sätt borde ditt mitthårshår förbli med hår på båda sidor av huvudet. Du är inte begränsad på storleken på lockar att anta på ditt huvud. Allt beror på din preferens.

Afroamerikanska lockiga frisyrer

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More