20 Hetaste Curly Pixie Cut för vackra kvinnor

204

Pixie cut är tillbaka och här för att stanna. Med många kändisar går tillbaka till pixies, har de kommit tillbaka i trend och hur !?

Den perfekta juxtaposen av edgy chop med romantiska wisps är den senaste trenden. Ovanstående näshår skär 10 till 10 på vår stilkvotentmätare.

Röd huvud Rolled Bangs Pixie

Höjdpunkten i detta hårklipp är gingerblond färg. Perfekt valsade pärmar över pannan ger det kantig konsistens. Den röda kronan är retad och sticker ut i hela klippet.

Curly Pixie Cut

Jet Black Soft Waves Pixie

De mjuka vågorna i denna frisör ger det rufsat utseende. Mjuka vågor ger ett intryck av volym och ljuvligt glansigt hår. Jet svart håller det förenklat. Även de korta smällarna är ljuva att täcka ett brett panna utan problem.

Curly Pixie Cut

Black Windswept Pixie

Ja, jag vaknade som det här utseendet är den coolaste delen om det här utseendet. Det röriga vindväxta håret gör att du inte ser ut som du försöker för hårt men avslappnad. Torka håret för att uppnå önskad volym i ditt hår.

Curly Pixie Cut

Classic Curly Pixie

Betala hyllning till 50-talet och 60-talet med är klassisk retro-pixie. Perfekt för lockigt hår, det robusta utseendet kan balanseras med djärva smink och uttalande örhängen. Diva är det enda adjektivet vi kan tänka på vem som kan sporta detta kontrastande utseende.

Curly Pixie Cut

Curly Hair Pixie

Skjul Earline håret och låt krullarna på kronan gå och fråga. Detta utseende är för kvinnor som är unga i hjärtat. Lågt underhåll och krångel fritt den här lockiga älskaren är sassiest sätt kvinnor med vågigt hår kan göra sina maner.

Curly Pixie Cut

Mid Length Pixie

Inte för kort inte för länge, är denna midlängdspiece idealisk avslappnad frisyr. Hårets lockiga konsistens ger volymen samtidigt som den hålls naturlig och inte metodiskt utformad. Unforced och enkel, denna stil kräver inte för mycket uppmärksamhet på daglig basis.

Curly Pixie Cut

Baylange Curly Pixie

Den klassiska pixie med naturlig utseende är en höjdpunkt i denna updo. Den girlish känner av annars edgy pixie förtjänar mycket damkärlek! Det lockiga håret ger ett intryck av mycket hår. Lätt retning av kronan kan fungera underverk.

Curly Pixie Cut

Textured Bouncy Curls Pixie

Kvinnor med lockigt hår håller sig ofta till sin ålder gammal hårskärning på grund av brist på alternativ. Denna exotiska långa avsmalnande version av pixie cut will. Låt pärmarna falla på pannan. Den utkylda versionen av dig är säker på att komma ut med denna hårklippning.

Curly Pixie Cut

Vågigt Pixie

Regelbunden Pixie med mjuka lockiga pärlor ger en flätad aura till hela utseendet. Håll det rörigt och sassy! Laga dem med djärv läppstift och över stora nyanser för att släcka varmhetsmätaren.

Curly Pixie Cut

Golden Bangs och avsmalnande sidor

Klippa sidorna kort och ge pärlorna den gyllene blonda vridningen. Det lockiga håret kompletterar den gyllene färgen och accentuerar hårklippningen. Juxtapositionen av korta och längre maner i samma hårklipp är underlaget för denna frisyr.

Curly Pixie Cut

Jet Black Ringlet-Ed Haircut

Vem sa att han bara kan förlora sig till långa tresses? Nacklängden varumärke för en pixie mot den långa svarta hakan långa ringlets är den coolaste klippningen som du kommer att se på internet idag! Ansiktskramarna gör det svårt att ta ögonen på en gång!

Curly Pixie Cut

Fiery Pixie

Manens röda färg gör att pixien ser eldig ut och vågat ut. Borsta håret bakåt och se även t ut. Lägg sidohåret bakom örat för snyggare utseende. Lag det med sultiga ögon och glänsande läppar för att balansera utseendet.

Curly Pixie Cut

Front Bangs Voluminous Pixie

Använd ditt grundläggande svarta hår och tjockt hår till din fördel med detta utseende. Håll dina lockor på plats med någon stylingprodukt. Extra bonus på denna frisyr är att den lätt kan odlas till längre frisyrer.

Curly Pixie Cut

Sida svepad Rakad underskott

De yngre kvinnorna haircut! Den klippta underskottet ovanför öronlinjen och vild och sida svepade rörig krullar denna pixie är ett perfekt paradox! För lågt underhåll men flickaktigt flicka kommer denna frisyr att uttrycka din attityd och ungdomsförmåga högt och tydligt.

Curly Pixie Cut

Dual Shade Wavy Pixie

Blond och brunett blåsig pixie är lekfull uppgradering till vanligt klipp. Detta kan vara ett nej värmehår gör som det inte kräver superhuman ansträngning eller komplexa stylingverktyg för att behålla detta utseende.

Curly Pixie Cut

Multi Length Pixie

Långa banker och kortare kronhår beskriver denna pixie idealiskt! Klipp håret längs öratlinjen, könskortet för att uppnå det här utseendet. Tappa bandet och låt krullarna krama pannan och beta dina ögon. För att få jämvikten i utseendet, använd påfallande örhängen och behåll sminken subtil.

Curly Pixie Cut

Round Face Pixie

Långa smällar snyggt svepade till sidan är den sorten av hår som varje tjej med runda ansikte borde komma in i. Till skillnad från andra faller det inte över ansiktet, vilket accentuerar andra ansiktsdrag. Det gör pannan ser fylligare så att du får en fullblåst stildiva!

Curly Pixie Cut

Scarlet Inspirerad Pixie

Scarlet drog av det här slumpmässiga utseendet. Kort, snygg och skarp denna seriösa blonda frisyr är en ren skönhet. Håll framsidan långt för att rama ansiktet, för när du gör det på Johnson sätt kan du aldrig göra ett misstag.

Curly Pixie Cut

Afro Pixie

Unravel ditt corkscrew hår och låt dem vara i sin grundläggande form. Den Afro-stylade korta och eleganta frisyren är perfekt för kvinnor som tycker om att det är problemfritt och inte tidskrävande. Låt det vara dynamik och studsa i ditt hår.

Curly Pixie Cut

Långt och Tätt Pixie

Inte djärv nog att hugga din man men älska med pixie? Håll det långsamt och kallt. Låt hårets densitet göra det som en semi-bob semi-pixie hårklippning. Ge en elegant sida sopa till bangs hålla det feminint. Låt öronlinjen hår täcka öronen för mer bob-ish look.

Curly Pixie Cut

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More