20 Hetaste nyanser av blont hår för snygga kvinnor

95
Shades of Blonde Hair

Ett av de mest coolaste sätten att förbättra eller ändra ditt utseende är med en ny frisyr eller nyans. För att skapa de mest naturliga effekterna kan du behöva välja två eller flera blonda nyanser.

När du väl har fattat ditt beslut om att färgen ska appliceras måste du välja färgens densitet, placering och tjocklek. Det finns många olika blonda hårfärg nyanser för att välja. Från smutsigt blont hår till ash blondin finns det något för alla! Att välja rätt hårskugga för din hud är avgörande för att du inte vill se bleknad eller sköljd ut. Kolla in dessa 20 blonda nyanser och ta en för dig själv. Men om du redan rockar en läskig blondin, var inte rädd för att ändra den till en helt ny blond nyans.

Askblondin

När du blir förvirrad att välja bland mörka och milda nyanser försök sedan aska blond nyans. Eller du kan blanda dem. Genom blandningen av strokes tydligare och mer än blont mörkt kan du få en särskilt feminin skuggad effekt som spelar med de vibrerande nyanser som är mer strålande på längderna.

Askblondin

Beach Blonde

Beach blonde frisyrer är utan tvekan ständigt i stil. En kombination av gul, brun och gyllene nyanser kan ge ditt hår färgen på stranden, sand och sol. Stranden blond frisyr kan vara lätt att vinna. Så försök med denna stil och ha det stora utseendet för dig själv.

Beach Blonde

Bronde

Bronde är en blandning av blondin och brunett. Det är en mycket tilltalande stil att bära. Här ser du att Sofia Vergara helt har rockat hennes vackra bronda hår, och du kan också se likadant ut genom att göra det själv. Så bara gå för det och ha det nya brondeutseendet.

Bronde

Buttery Blonde

Buttery blond hårskugga är en varm nyans med stänk av honunggult. Liknar någon annan nyans, kan denna soliga färg se utmärkt ut på alla. Nyckeln till att få det bästa utseendet är att bygga dimensioner från rötterna och överväga karamell- eller honungslampor för att få fram den bästa stilen.

Buttery Blonde

Caramel Blonde

Färg ditt hår väldigt signifikant än den traditionella blonda hårskärmen, den här karamellblondin skuggan är idealisk för den lätta huden. Med djupare nyanser, och berörde med höjdpunkter, kommer det att uppnå en stabilitet med tråkig, död hudton. Det är också perfekt för tjejer med en naturligt garvad hud.

Caramel Blonde

Cherry Blonde

Kanalisera ditt inre redhead med en lämplig körsbärsblond hårskärmstransformation. Denna körsbärsfärg med fuchsia-toner är idealisk för tjejer som har mörka ögon och hud. Den utförs genom att först dö hårblondinen och sedan lägga till körsbärsskugga i den.

Cherry Blonde

Chokladblondin

Chokladblonde spelar också på lika arena som brondan, men det sticker ut genom att utforska rika nyanser. Chokladbruna undertoner gör utseendet komplett. Och det ser vackert ut med släta, gyllene höjdpunkter.

Chokladblondin

Kopparblondin

Denna härliga kopparblonda nyans har sensuösa gula undertoner och går ordentligt med mörkare ögon och komplex. För kvinnor med naturligt mörkt hår är detta det bästa sättet att gå blondin utan de stressiga brassytonerna.

Kopparblondin

Dirty Blonde

För ett naturligt utseende kan du alltid sträva efter en smutsig blond nyans. Medan många tjejer är födda med denna hårskugga, måste andra färga håret för att få det. Denna nyans är idealisk för dem med bruna eller blåa ögon och en medelhårig hudfärg.

Dirty Blonde

Guldblondin

En av de mest fantastiska hårfärgerna för garvad hud är guldblondin. Denna multidimensionella blandning av guld, smör och honungskugga fungerar utmärkt för personer med ljusa ögontoner tillsammans med hassel eller babyblå.

Guldblondin

Golden Platinum Blonde

Detta är en av den blonda nyansen som ger dig det gamla Hollywood-glamour-utseendet. Här kan du se att Gwen Stefani har rockat hennes ultimata gyllene platina blonda hår med en kant som ser flott ut och vacker.

Golden Platinum Blonde

Honung Blonde

Mycket som varm blondin är honung en häftklammer för denna typ av hårfärgning. I huvudsak är det den varma blonda tonen som blir ännu varmare genom honungreflexen. Den här varma färgen fungerar bra för tjejer som har medelstora hudtoner och mörkare ögon. Om du behöver se bäst ut med denna lysande nyans, håll dina rötter mörkare och lägg till honungshöjdpunkter.

Honung Blonde

Icy Blonde

Isblondin ser lite ut som platina blondin. Om du är rädd, så försök med den här nyansen och få det djärvaste utseendet för dig själv. Blonde ser verkligen fantastiskt ut på alla längder och texturer, från bobs eller lobs till silkes eller texturerat hår. Gå djärv och vacker genom att ha den här stilen.

Icy Blonde

Neutral Blonde

Neutral blonde framstår balanserad och Wheaties. Här kan du se att Gigi Hadid har på sig det här snyggaste neutralt blonda håret på det mest snygga sättet. Du kan få samma utseende med minimal ansträngning och glam på din på.

Neutral Blonde

Platinum Blonde

Om du anser att du är utåtriktad och du gillar att göra ett uttalande genom din hårskugga, gå platina. Det är den ljusaste blonda färgen och verkar bra på tjejer som har rättvisa till medelhöga hudtoner, men kan ordentligt komplimera alla ögonskuggor.

Platinum Blonde

Rose Gold Blonde

Denna färgstil har en söt nyans av rosa rosa över en varm, medium blond basskugga. Den resulterande stilen är en ultimat rosa guldblondin som ger mer kort utseende som är perfekt för en vår eller sommar.

Rose Gold Blonde

Sandy Blonde

Sandigt blont hår är en modern stil och du kan se den på många kändisar. Denna nyans är subtil och varm och fungerar bra för människor med rättvis hud och ljusare ögon. Börja med en mörk blond bas och lägg till en fab beige balayage i ändarna till mitten. Det ultimata resultatet kommer att vara medvetet att blåsa säkert.

Sandy Blonde

Silver Blonde

Silverhår är mer än på mode just nu. Gråt hår anses inte längre som granny hår. Den här färska blondinen är utmärkt på dem med milda hud- och ögonnyanser och är en annan färg som fungerar extremt bra för hår som börjar grå. Det är en härlig färg som fungerar bra på alla hårtyper.

Silver Blonde

Rödlätt

Om du tonar ner roseguld får du en skimrande färg av jordgubbsblondin. Denna hårskugga fungerar speciellt bra för tjejer med lätta ögon och rättvisare hudtoner, eftersom kontrasten kompletterar deras naturliga egenskaper.

Rödlätt

Sommarblondin

Det blonda nyanshåret som ger dig det bästa och vackra utseendet är den nyans som du behöver prova på sommaren. Det är nyans med solkusade höjdpunkter över en sandig bas. Så försök med den här blonda nyansen och få den snygga sommaren att leta efter dig själv.

Sommarblondin

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More