20 indiska frisyrer för en ultimat Diva Look

297
Indian Hairstyles

Indiska kvinnor är kända som söta och nyktera kvinnor i världen. Det finns en touch av kunglig skönhet i deras nåd, mode och stilar. Det sätt på vilket indiska kvinnor gör sina mörka tressar är så utsökt att det gör kvinnor över hela världen vill prova det. Du hittar hennes mörka hår gjort i så många invecklade stilar.

Tänk inte att när man säger fantastiska indiska frisyrer, betyder det bara de traditionella frisyrerna. Det finns så mycket utbud tillgängligt när det gäller frisyrer gjorda av indiska kvinnor att det kommer att förbluffa dig. Det finns några riktigt fina casual utseende tillsammans med out-and-out festliga frisyrer. De traditionella frisyrerna kommer till hjälp när du är i ett överdådigt tillfälle som ett bröllop eller en ritual. Den avslappnade frisyren är perfekt för en avslappnad fest eller brunch med vänner. Det finns något för alla när det gäller att prova ut dessa frisyrer.

Bouffant frisyr för bröllop

Indiska bröllop är överdådiga affärer, och så är frisyren till bröllopet. Detta är en typisk halvhårig frisyr som har accentuerats genom att göra en bouffant. Ta lite av håret och börja reta kronpartiet med en fintandad kam för att få överdriven volym. Slutligen säkra bouffanten med bobstiften och krulla upp ändarna av håret.

Bouffant frisyr för bröllop

Curly Updo med blommor

Frisyren ser så snygg ut att du definitivt kommer att älska att prova den här för nästa stora fest. Skapa en puff framför genom att reta och sedan klämma upp håret. Gör nu ringor längs hela längden på ditt hår. Dra ihop håret i en bulle och peka bunbrunnen från alla sidor. Lägg blommorna på ena sidan som en fin touch.

Curly Updo med blommor

Vindblåsta vågor

Denna stil ser verkligen chic och avslappnad ut. Den bästa delen är att du kan antingen rampa upp eller klä ner frisyren beroende på ditt val. Du måste torka ditt naturligt vågiga hår för att få det att vara voluminöst. Borsta håret bort från ansiktet för att få vindblåst och spontan känsla för utseendet.

Vindblåsta vågor

Lång lockig frisyr med blommor

Den här frisyren som görs på ditt långa hår gör att du ser så fin och kunglig ut som en prinsessa. Du behöver inte ha naturligt lockigt hår för den här som hårkrullen kan hjälpa dig. Ta håret bort från att falla i ansiktet och stift hårets trådar slumpmässigt. Medan du använder bobbynålarna, sätta några små blommor mitt i håret.

Lång lockig frisyr med blommor

Side Swept Updo Frisyr

Det är en annan av de extravaganta frisyrerna som ser helt enkelt underbara ut med axelplagg. Du behöver hårlack för extra glans. Lägg rullar i håret för att få de fjäderliknande locken. Ta varje sträng av locken separat och börja knyta dem en efter en. Lämna en sträng av krull lös på ena sidan för att smeka på axlarna.

Side Swept Updo Frisyr

Sida holländska Braid Frisyr

Det bra med den nederländska flätan är att det går bra med både casual outfits och semi-formalals. Ta med allt hår på ena sidan och börja holländska flätning från framsidan av håret fram till slutet av håret. När flätan når nära slutet av håret, ta ett hårband och binda ändarna på flätan.

Sida holländska Braid Frisyr

Long Curly Wavy Frisyr

Var den a och sultiga attraktionen i denna frisyr. Det finns inte många steg för att uppnå stilen, men resultaten är inte så fantastiska. Applicera lite hårskyddsspray och gör sedan lockor längs hela hårlängden. Efter att krullarna är gjorda, springa bara händerna genom håret för att hålla det förvirrade utseendet intakt.

Long Curly Wavy Frisyr

Middle Parted Downdo med Curls

Updos är fantastiskt att titta på, men downdo är fortfarande inte så vanligt. Så, fortsätt och ha kul genom att prova en unik frisyr. I den här, efter att ha gjort mittpartiet, är håret curled bara från näsan och inte hela genom. Gör en knutliknande bulle nära näsan och låt resten av håret falla över axlarna.

Middle Parted Downdo med Curls

Bulle med Gajra

Det är den perfekta frisyren att matcha med en sari eller en salwar-kostym. Puff upp ditt hår och gör en hög bouffant. Efteråt, gör en normal bulle med håret. Använd bobby pinnar för att låsa både bouffant och bun på plats. Ta en vacker Gajra av vita blommor och linda den runt bulle som du har gjort.

Bulle med Gajra

Updo med flätor och snoddar

Den enda skicklighet du behöver för den här är att veta hur man gör en tre-sträng och fransk fläta. Gör en liten mittparti och starta en fransk fläta genom att ta hår från båda sidor av flätan. Knappa de två flätorna på baksidan och fläta resten av håret i en flätad trekant. Gör en bulle med tre-tråds flätan och göm ändarna av den franska flätan inuti den.

Updo med flätor och snoddar

Pinned Updo i indisk stil

Den här är perfekt för bröllop och alla andra traditionella tillfällen. Börja med att göra en puff och dra sedan håret i en hästsvans. Gör fyra delar av hästsvansen: en sektion på varje sida av hästsvansen. Börja rulla sektionerna från fyra sidor till mitten. Sätt bobbynålar för att försegla det på plats.

Pinned Updo i indisk stil

Indian hästsvans frisyr

Denna snygga och släta hästsvans är den perfekta frisyren för den moderna kvinnan. Dra bara tillbaka hela håret i en hästsvans efter en viss retning för att puffa upp framsidan. Ta en hårsträng och linda den runt hårbandet för att gömma det. Din enkla och super snygga frisyr är redo att vara flaunted med någon av dina klänningar eller toppar.

Indian hästsvans frisyr

Bob Haircut

Detta är en ganska söt frisyr som ramar ansiktet snyggt och det ser perfekt ut på ovala eller hjärtformade ansikten. Den här korta frisyren är vad du ska gå för om du har rakt hår utan några knuffar i det. Se till att hårets framsida hålls kort så att den ser ut som sidokanter. Det är väldigt lätt att stila vilket gör det perfekt för de upptagna morgnarna.

Bob Haircut

Bröllops frisyr med Tikka

Bröllop frisyrer för gala Indiska bröllop förtjänar att vara stor och vacker. Skapa en mittskärning och gör stora, framträdande lockar längs hårets längd. För den sista kontakten, ta en utarbetad Tikka och placera den på skilsmässan. Pinka bakka på Tikka till håret. Prova utseendet med utsmyckade Lehengas eller Saris.

Bröllops frisyr med Tikka

Indisk frisyr med Lehenga

Vågor på håret som lämnas lös är idealiskt för att para ihop med en Lehenga. Den här enkla frisyren tar bara några minuter att slutföra, men effekten är inget annat än fantastisk. Efter att ha förberett håret med hårstylingprodukter, använd ett platt järn för att få vågorna. Börja sedan reta och scrunch håret för att få det att se ut.

Indisk frisyr med Lehenga

Fishtail Braid Frisyr

Det finns inget som en fishtail fläta på långa, mörka tresses. Skapa en mittskärning och dra hela håret till ena sidan av axeln. Börja nu att fläta håret under näsan i en fiskstjärtstil. Låt ett par krullar handa vid sidan av ansiktet för att lägga subtilitet till utseendet. Dra strängarna i flätan utåt.

Fishtail Braid Frisyr

Traditionell Gajra frisyr

Tjockt, mörkt hår utsmyckat i kransar ser fantastiskt ut. Gör ett litet mittparti och rulla håret på båda sidorna av avskiljningen. Skapa en bouffant och bulle bakom skilsmässan och lämna lite hår för en fläta. Efter det att den enkla tresträngspinnen har gjorts, sätter du kransen runt bullen och fortsätter sedan på flätan.

Traditionell Gajra frisyr

Kortvågig frisyr

Om du har ett hår som är lite vågigt och inte alltför lockigt, är den här frisyren vad du kan prova. Detta är en enkel lång bob, eller lob som hairstylistsna kallar det. Blås torra din bob och lägg hårrullar på hårets nedre del. Det behöver inte finnas någon avskildhet till den här. Matcha detta med dina skarpa passar och blazers.

Kortvågig frisyr

Indisk Beehive Frisyr

Bikupan är en av de mest kända frisyrer som du ser på indiska kvinnor vid festliga tillfällen. Den kan skapas på flera sätt än en. Den du ser här är den flätade bikupan. Här läggs hela håret i en fläta som sedan rullas och hålls på ena sidan av huvudet.

Indisk Beehive Frisyr

Flätad frisyr

Frisyren är en av de ultimata i avslappnad cool. Borsta all håret på ena sidan och starta flätan bakom öronen. Tie ändarna med ett hårband och göm hårbandet med en hårsträng. Låt det flytande håret vara så långt som det lägger till det lekfulla vibeet i utseendet.

Flätad frisyr

Du hittar både enkla och utarbetade stilar för att prova från dessa tjugo indiska frisyrer som är perfekta för alla kvinnor. Du behöver hårförlängningar för några av de invecklade frisyrerna, och i de andra frisyren är du bra att gå med din egen hårlängd.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More