20 Trendiga Små Box Flätor

49

Kvinnor med krusigt eller riktigt lockigt hår står ofta inför en utmaning varje gång de måste stile det. Intensiv borstning orsakar raster, och i tiden förlorar håret längd och elasticitet. Vad kan de göra för att hålla håret friskt och växa naturligt? En bra idé är att få lådor. Dessa är i trend och de ser ganska snygga ut. Det finns många flätta frisyrer som kvinnor kan gå för. Här är 20 trendiga små lådor som du bör överväga för ditt korta hår.

1. Flätad bulle

liten låda braids_01

Små lådor är så lätta att stila. Strängarna är mycket tunna, vilket är den främsta anledningen till att de är så manövrerbara. En toppflätad bulle ser elegant ut och modernt på kvinnor i alla åldrar; bilden ovan presenterar en mycket snygg frisyr. Det är elegant och sofistikerat men utan att se överdrift.

2. Rödhalsflätor

liten låda braids_02

På humör för en färgförändring? Röda nyanser är i trend denna säsong. Välj blandningen som bäst matchar din hudton och överväga den här snygga små flätade frisyren. Vi älskar blandningen av lös hår och en topp bulle; det gör uppehållet verkar vintageliknande och otroligt original.

3. Sida-Swept Fringe och Low Bun

liten låda braids_03

Vi nämnde att små flätor är lätta att stila. Det beror på att hårsträngarnas tunnhet tillåter oss att leka med låsen. En sidovävd frans parad med en låg bulle är den perfekta stilen för en cocktailparty eller en formell händelse. Det är elegant och väldigt lockande att titta på.

4. Från små flätor till mikro

liten låda braids_04

Lösa små flätor kan se ut som vanligt hår. Naturligtvis finns det en extra wow-effekt på grund av flätorna, men förutom att frisyren ser ut som detsamma. Om du inte är mycket förtjust i sofistikerade frisyrer, men du fortfarande vill se bra ut, bör denna intressanta stil som går från tunn till tunnare definitivt beaktas.

5. Små flätor Bob

liten låda braids_05

Bara för att du har kortare hår betyder det inte att du inte kan få lådor. Kontrollera bobben på bilden ovan. Den har en mittskärning och det är skiktat för att passa perfekt i ansiktet. När det gäller flätorna är dessa verkligen tunna för att göra frisyren verklig kompakt och enhetlig.

6. Små Braids & Curls

liten låda braids_06

Om du älskar små lådor, men du vill ha lockar, så är du glad att veta att du kan ha båda. En av de största fördelarna med dessa väldigt små flätor är att de är lätta att stile. även när det gäller mer utmanande frisyrer som krullar. Kontrollera de halva raka, halvhåriga flätorna ovanför; De ser så polerade ut.

7. Side-svepade små flätor

liten låda braids_07

Sida-svepade små flätor är en enkel typ av frisyr. Kvinnor med långt hår i synnerhet kommer att älska stilen. Och eftersom du får flätor, varför ändra inte din hårfärg också? Blond är en så fascinerande nyans!

8. Små flätor Liten hästsvans och Mellanparti

liten låda braids_08

En låg hästsvans med mittparti är en otroligt romantisk frisyrstil. Ju tunnare flätorna desto bättre; Men för frisören att se snyggt, måste du få tillgång till det ordentligt. Ovanför stora örhängen kommer till exempel att ta fram dina vackra ansiktsdrag.

9. Intressant Braiding & Top Bun

liten låda braids_09

Om du är på humör för en toppmohawk men du inte vill raka huvudet, kan du välja den här fina flätstilen. Snyggt gjord på baksidan, frisören ser elegant och ganska innovativ ut. Den övre bunten ger ännu mer uppfinningsrikedom till stilen.

10. Små lådor Braids & Mohawk

liten låda braids_10

Få en cool mohawk och ha dina sidor rakade! Behåll längden på håret och se till att lådorna är så tunna som möjligt. Detta kommer att ge en hel del rörelse till frisören, för att inte tala om att du kommer att känna dig mycket mer självsäker också.

11. Små Braids & Messy Top

liten låda braids_11

Denna casual-looking box flätad frisyr är ganska intressant faktiskt. Vi älskar de långa låserna blandade med en rörig bulle. Det är lätt att stila och ha på sig, för att inte tala om att det ger din friluftsliga känsla för stil.

12. Over-sized Bun

liten låda braids_12

En överdimensionerad bulle är ett bra sätt att lägga till sofistikering till en ganska enkel outfit. Dessutom, om du vill dyka upp längre, kommer den här tanken på en frisyr att lägga till några inches. Lägg till struktur till frisyren genom att se till att bullen har en vacker, rund form.

13. Små lådor Flätor Fishtail

liten låda braids_13

Kvinnor älskar fishtails! Det är den nyaste trenden i frisyr. Så vad om du har lekfulla små flätor? Du kan fortfarande få en fishtail om ditt hår är tillräckligt lång för stilen. Ha på sig frisören vid den mest extravaganta festen, eller gör ett intryck på medarbetare genom att rocka det på kontoret.

14. Curly Small Box Braids

liten låda braids_14

Curly box flätor är roliga att ha på sig eftersom de är så hoppiga och eleganta. Styling kan också göras hemma med hjälp av ett krusjärn och hårspray. Det är dock grundläggande att ha smala flätor för frisören att se fantastiskt ut.

15. Små lådor Flätor Hästsvans

liten låda braids_15

En flätad hästsvans kan se otroligt snygg och polerad. Innan du binder håret på toppen av huvudet kanske du vill hålla en sträng som en omslag. På så sätt ser din frisyr ut komplett och verkligen innovativt.

16. Små lådor med Updo

liten låda braids_16

Vilken intressant updo! Kvinnor med tunna flänsar kan välja en mängd frisyrer. Den i bilden ovan verkar otroligt mångsidig och uppmärksamhetsfylld. Den högsta bunen ger stilen en tillförd effekt, medan de bundna midterna avslöjar kvinnans framstående benstruktur.

17. Små flätor med sidoseparation

liten låda braids_17

Stil dina små lådor på det enklaste, mest innovativa sättet och överväga den här eleganta frisyren. Det är verkligen tilltalande eftersom det är så enkelt och balanserat. Den sidoseparationen ger mer glam, vilket gör frisören lämplig för både avslappnade och formella händelser.

18. Översta flätad bun och långa lager

liten låda braids_18

Den lilla rutan flätad stil är perfekt för kvinnor med perfekt runda huvuden. Pannan är inte för stor eller för liten, vilket betyder att det finns en perfekt balans som skapas av den övre bulle.

19. Små lådor med geometriska rötter

liten låda braids_19

Det finns något om den här frisyren som skriker innovation. Den lilla rutan flätar komplementet vackert frisörens geometriska rötter. Det är definitivt något nytt, men om du längtar efter en riktig förändring utan att ge upp dina flätor, kan det vara ett perfekt val.

20. Små ruta flätor bundna i en rörig bulle

liten låda braids_20

Messy bullar kan se snygg och också! Kolla in de fina små lådorna i bilden ovan! Håret verkar vara riktigt länge, men med rätt teknik kan det vara knutet. Det vi älskar mest om stilen är balans skapad med bärarens ansikte. Av någon anledning ser vi inga skillnader. Det är nog för att kvinnan har intressanta ansiktsdrag.

Små lådor kan stylas på många olika sätt. Oavsett om du vill ha en hög hästsvans med en sidled frans eller en låg bulle med mittparti, är den goda nyheten att valen är oändliga. Det är upp till dig att fatta ett beslut. Om du är på humör för ett jämnare djupare drag, färga din fläns i en skön nyans. Vad sägs om platina blond? Eller kanske röd? Oavsett, nyckeln är att välja en frisyr som gör att du känner dig bekväm.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More