20 vackraste långa vågiga frisyrer som inspirerar dig

299

Långa vågiga tressar smekar på axlarna, vad behöver du för att sopa honom av fötterna?

Krulligt eller vågigt hår, om det är rätt format kan en kvinna se sassy och förförisk. Gå fullblåst lockade eller mjuka texturerade vågor, du kommer att se direkt ut ur en Disney-film med rätt outfit och smink.

Double Braid Wavy Hair med Middle Parting

Söt och söt hårstil som kan provas av alla från medelstort till långt hår. Mjukt vågigt hår skilde sig i mitten. Låter det ner till axeln gör det ser enkelt ut men inte tråkigt på grund av två smala flätor säkrade på baksidan.

Double Braid Wavy Hair med Middle Parting

Middle Parting med Curly Ends

Den mörka bruna omkransen och chokladbrunan med lockiga ändar gör att håret ser vackert ut. Annars gör en enkel frisyr där de långa tressarna delas i mitten en perfekt frisyr för utflykt med dina tjejvänner.

Middle Parting med Curly Ends

Utmärkt sidovägg

En perfekt gallamiddag eller en blandad frisyr är ett elegant och elegant sätt att göra håret. För en kvinna som gillar hennes vågor på plats, är den här för dig. Sida sopa håller varje sträng i din kontroll och höjdpunkten tar håret spelet till en annan nivå helt och hållet.

Utmärkt sidovägg

Blonda lösa vågor

Blonda lösa vågor och krulländar smashar långt för att göra ditt hår. Långa haklängdsfransar och utåtblåsta vågor håller ditt hår ur ögonen. Fortsätt och försök den här att se ut som en showstopper på den formella festen!

Blonda lösa vågor

Två sidodelflätta vågor

Den här är unik för alla de flätade älskarna där ute. Teased crown ger den extra volymen till ditt hår. Låt ändarna fria med dina axlar. Försök accessorizing med en huvudkedja för en brazen look.

Två sidodelflätta vågor

Mellanpartiet Balayage Waves

Låt ditt brunettblonda hår lossna. Det grundläggande mittpartiet håret får dig att se ut som en söt tjejflicka. De mjuka lockarna ser utsökta ut på medium eller långt hår.

Mellanpartiet Balayage Waves

High Forehead Middle Part

Stor panna illa? Den här frisyren har fått dig täckt. Haka loggen utåtblåsta fransar kommer att täcka din panna som ingen annan. Gå för mittparti för en skarp look.

High Forehead Middle Part

Messy Wavy Updo

Curly tresses är perfekta för en rörig uppdatering. Lägg till volymen till kronan genom att kamma och dra av en mitten av den höga röriga bullen. Låt händerna spela lite med ditt ansikte.

Messy Wavy Updo

Subtila Ombre vågor

Casual och subtila ombre vågor är för de människor som gillar det diskreta och låg nyckeln. Korta näslängdskanter ger hela frisyren mycket ung utseende.

Subtila Ombre vågor

Mellansidade borstade vågor

Dessa guldbruna lås ger dig ett härligt romantiskt utseende. Lätt borstat hår i slutet ger en naturlig effekt på håret. Denna frisyr är bäst för att göra dina höjdpunkter uppenbara. Prova det för en avslappnad middag eller fest.

Mellansidade borstade vågor

Långt vågigt tjockt hår

Honungskolat hår med mjukt underskott och korta lager är bäst för tjockt hår. Den här superförföriska frisyren går bäst med mittpartiet. Försök att hålla sminken subtil med socker läppar, låt ditt hår få den uppmärksamhet de förtjänar.

Långt vågigt tjockt hår

Fram bak Mellanpartiet

Det blonde håret med super korta fransar är helt wow! Den här låghållande frisören är fantastisk om du vill flaunt ditt krageben eller den fantastiska nackdelen på grund av hårets fram- och bakpositionering.

Fram bak Mellanpartiet

Middle Parting Brunett Golden Hair

Sultrig, smashing och sizzling är vad man skulle känna med den typen av hår. Var lekfull med den super långa manen och befri dem från hårbindningen. Brunettens gyllene dubbla tonen ger dig den extra livligheten.

Middle Parting Brunett Golden Hair

Vågig ponny med hög puff

Glam! Glam! Glam! Täta håret i en hög puff snyggt gjort och klämma änden i en halvhäst hästsvans. Snygg krona och rörig ponny som är bäst av båda världarna. Cheery på tårtan är att det är en absolut ingen brainer.

Vågig ponny med hög puff

Inga värmeböljor

Lufttorka dina extra långa tressar till inga värmeböljor. Låt det finnas några flugvägar och frizz eftersom vi alla vet att lockigt hår är orubbligt och inte följer reglerna! Precis som du blinkar

Inga värmeböljor

Mellanpartiet Pastelländar

Ge en fri tyg till din djärva sida. Det här multidimensionella håret har fått säsongens fluga rätt! Subtila pastellhöjdpunkter ger grungy rockstjärnan blicken mot håret. Mellanseparation är för att balansera hela utseendet. Den här är bäst för kvinnorna som tycker om att hålla den avslappnad men djärv.

Mellanpartiet Pastelländar

Retro Side Sweep

De texturerade locken har en härlig effekt på blond effekt. Helt komplett till medellångt hår, sidoväggen ger det retroffekt och gör håret helt tamabelt.

Retro Side Sweep

Scrolled Side Sweep

En annan sidovätningsvariant med svårt att missa spiraländar är perfekt feminint hår. Dessutom kan det gå med alla olika slags ansiktsformer och funktioner.

Scrolled Side Sweep

Enkla flätade mjuka krullar

Enkelt men stilfullt. En enda fläta från toppen av håret i en massa lösa lockar är en härlig syn. Du kommer definitivt att hitta det sensationellt och denna frisyr kommer att bli omedelbar träffad i din grupp. Gör djärva ögon för att lägga till extra kraft för hela utseendet.

Enkla flätade mjuka krullar

Tempestuous Curls med höjdpunkter

Party i USA stjärna poserar perfekt lockigt hår utseende. Vilt och djärvt hår med fjäderskär och utåtvända lager är ett perfekt bash-utseende. Clubbing eller den dansa natten med speciell? Dra av det här utseendet för att sopa honom av fötterna.

Tempestuous Curls med höjdpunkter

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More