201 Små Och Jumbo Havana Twistar För Dig

137

Ett bra sätt att se unikt är att prova Havana-vridningarna. Dessa frisyrer är enkelt, och de ser fantastiska ut. Havana vändningar (även om de är mänskliga) är underbara, så du kommer att vilja flauta den.

Låt oss titta på några tjocka Havana vridningar som är små såväl som jumbo. Du behöver inte oroa dig för vilken man är bättre Havanna eller Senegalese. Jämför inte ens det med Marley twists. Var och en har sina fördelar och nackdelar. Varför koncentrerar vi oss inte om Havanna-vridningar för nu?

-Pink nyanser

Hon ser vacker ut med nyanser av rosa. För sin makeup och outfit använder hon rosa nyanser som en dominerande färg. Hennes frisyr är en härlig låg hästsvans som har en kors-tvärsektion. De tunna Havana flätorna gör denna frisyr fantastisk och feminin.

-Blond på sidor

Höjdpunkter är möjliga i någon frisyr. Havana vändningar kan se vackert ut med blond färg också. Hon har inte jumbo twists och går för en halv upp halva ner frisyr. Hennes örhängen är vackra. Hårets ändar är krullade. Avsluta utseendet med matchande tillbehör.

-Låt Eyes Glow

Jag älskar hennes ögonmakeup. Hennes läppar är perfekta naken. Sminken är på punkt. För hennes frisyr väljer hon Havana vridningar som har silverpärlor för tillbehör. Frisyren är enkel och klassisk. Du kommer att se bra ut med den här frisyren. Ge det en chans.

-Tjockt

Mångsidigheten av denna frisyr är stor. Du kan bära denna look till gymmet eller en röd mattan händelse. Du måste hitta rätt klädsel, smink och tillbehör. Outfit är underbart. Du kan också skydda ditt hår med denna frisyr.

-Red Curls

Havana vridningar fungerar bra för kort hårlängd. Den röda färgen lyfter fram ansiktet och gör henne vacker. Hon går till en spaghetti topp med ett slående smycke. Vridningarna är friska, och det verkar hoppande. Gå till den här frisyren om du vill se vacker och djärv.

-Den En

Twists kan få dig att se dominerande eller feminin. Allt beror på hur du stilar dig själv. Om du vill känna dig som en skolflicka och se söt ut, kan du gå på frisyren som visas på fotografiet. Du kan använda rosa färg majorly för din styling.

-All-Big

Ljusa färger är alltid bra. De gör att du ser vacker ut och känner dig frisk. Du kommer fortfarande att vara i trenden om du går för denna typ av frisyr. Vi kan inte beskriva något annat som är i annan trend än Havana vridningar? Du måste ändra dig om du tänker annars.

-Celebrity Style

Du vet frisyrer är trendiga när kändisar bär den stilen. Du behöver inte google hur länge Havana vrider sist eftersom det kommer att stanna så länge du vill ha det. Hårsträngarna är här tunna, och på toppen av huvudet går hon för en mönstrad stil. Jag älskar hennes smink. Du kan gå för glänsande läppar.

-Två stilar

Vilken föredrar du?
Vänster eller höger?
De ser båda bra ut, tycker du inte det? Om du har Havana vridningar kan du prova båda dessa frisyrer. Båda dessa frisyrer är det bästa av Havana vridningar. Du kan prova detta för något speciellt kommande tillfälle.

-Small Bun

Trodde du att Havana vridningar inte kan vara en bröllops frisyr? Tja, jag tycker att det är dags för dig att stoppa dessa tankar. Ovanstående visar en stor bröllop frisyr. Du kan spara det om du har en stor dag att komma upp. Sminken är vacker och ser på längden på hennes ögonfransar. Jag älskar hennes tillbehör.

-Orange

Detta är en naturlig utseende Havana twist. Det bästa med detta utseende är hur hon matchar skuggan av hennes läppstift med färgerna i hennes klädsel. Hela utseendet dras samman på grund av denna match. Frisyren ser perfekt ut på henne. Gå till det här utseendet och vara fantastiskt. Visa det bästa av Havana vridningar genom att hålla det enkelt och fantastiskt. Använd enkel smink och idealisk eyeliner look.

-Big Bun

Bunen som hon har på sig här är underbar. Du kommer att vilja ha dina Havana vändningar att hålla länge så att du kan bära den här frisyren varje dag. Varför vill du inte ha den här frisyren? Det ser klassiskt ut och elegant. Avsluta utseendet med perfekta tillbehör och vacker smink. Ta ett bra foto.

-Allt i ryggen

Havana vridningar kan göras till ett snyggt utseende. Jag tycker att det här är det bästa håret för Havana vändningar. Du kan gå för den här frisyren om du vill skydda ditt hår. Se till att du tämmer hårets korta trådar med hjälp av hårspänningsprodukter. Avsluta utseendet med vacker smink. Du kan lägga till falska ögonfransar om du vill göra ditt utseende perfekt.

-Solglasögon

Titta på det unika paret solglasögon!
Jag älskar hennes vita blus och den gyllene nackdelen. Frisyren är perfekt. Det ser bra ut på henne, och håret ser voluminöst ut. Hon delar hennes hår från sidan och lägger till några pärlor om du vill. Avsluta utseendet med ljusrosa läppstift.

-Dra tillbaka

Den låga hästsvans är en annan av frisyrerna som kan kallas så elegant. Om du har gått för stora hackade Havana-vändningar får du få antal flätor. Därefter kan du dra hela håret och knyta det löst med ett hårband. Håll din look snygg och enkel.

-Bantu Och Box Flätor

Jag undrar om det är hennes naturliga ögonfärg eller om hon har en kontaktlins. Gillar du den färgade linsen? Jag älskar hennes enkla smink. Skugga av hennes ögonskugga och hennes läppstift matchar. För hennes frisyr går hon för en kombination av Bantu knutar och Havana vändningar. Detta är en av de vackraste kombinationerna av frisyrer som jag någonsin har sett.

-Färger

Välj en.
Blå
Rosa
Röd
Om du planerar att få en av dessa hårfärger själv, först kontrollera att den matchar din hud, underton och ögonfärg. Frisyren, ja, måste jag säga något? Det är en halv upp halva ner frisyr som gör Havana vridningar bättre än dess naturliga form.

-Ögonen

Makeup ger dig frihet. Det bästa med mode- och skönhetsindustrin är att allting fungerar om du lyckas se bra ut i det. Gå till denna frisyr och smink om du tror att du kan se vacker ut med detta utseende. Du kan gå för denna utseende om du planerar att gå till stranden i helgen.

-Allt högt

Designen av hennes glasögon är i trend denna säsong. Det ser bra ut. Hela utseendet som hon bär på suger sommaren. Färgen på hennes tank top, enkel smink och uppdragen frisyr ser fantastiskt ut. Jag älskar det. Du kan dra upp dina Havana-vridningar till en snygg hästsvans för ett fantastiskt utseende.

-Hartdesigner

Kärlek är det som binder oss alla. Varför inte bryta ditt hår med kärlek? Du kan gå till den här frisyren för februari. Denna frisyr är vacker och kommer att framkalla din femininitet. Använd flätor och raka huvudet för att uppnå denna frisyr. Avsluta utseendet med enkla örhängen. Du kan också ge din lilla en här frisyren.

-Ökande

Du behöver inte gå till Havana vändningar för hela hårlängden. Du kan bara behålla den för en del av ditt sortiment och resten kan du gå för vanliga flätor. Havana vridningar ser fantastiskt ut när de hålls i ett snyggt utseende. Den utdragna looken är perfekt, och du kan bära den här utkik efter sommaren.

-Söt

Det här är en perfekt utseende om du vill festa eller klubba för natten. Frisyren blir perfekt om du vill dansa hela natten. Sminken är vacker. Ha en underbar outfit och dansa ditt hjärta ut.

-Blonde nyanser

Detta är en annan av Havana-hårets bästa. Jag älskar längden på hennes hår. Kombinationen av blont och svart hår visar att du kan få det bästa av både världen. Hårets sidoparti ger volymen till det här utseendet. Hennes naken läppstift är underbar.

-Crochet Blue

Detta är en av mina favoriter av frisyren. Jag tycker att det här är det bästa av Havana vändningar. Färgen är unik och gör hela hennes utseende fantastiskt. Storleken på vridningarna är jumbo och hennes leende stjäl showen. Gå till den här utseendet om du vill prova något nytt och se unikt ut.

-Två i en

Vi har ett val för dig.
Gillar du rätt eller vänster?
Havana vridningar ser bra ut i blond och svart färg. De krokiga frisyrerna ser fantastiska ut med ljus smink. Du kan prova båda dessa utseende. Se till att du Instagram dina foton och inspirera människor.

-Marga

Titta på storleken på de stora öglorna. Tror du ju större de är, desto bättre? Jag skulle inte föredra omfattningen av dessa örhängen men till var och en sina egna. Du kan gå för dessa krokiga Havana vridningar om du har vackert långt hår. Den vingade eyeliner och glansiga läppar är på punkt. Gå till en vit tank topp för sommaren.

-Låt Look Tala

Älskar du det här utseendet? Jag älskar denna frisyr och outfit. Detta är ett perfekt utseende för sommaren. Vit ser bra ut för sommaren, och hårets längd är fantastisk. Avsluta utseendet med en nyans av läppstift som matchar din hudton. Dela ditt hår från sidan, som hon gör, om du planerar att gå för denna frisyr.

-Dag ut

Jag älskar överdimensionella tröjor. De är moderna och tröstande samtidigt. Är det inte drömmen? Du kan till och med få det att se t ut. Det kan se ännu are ut med Havana-vridningar. Dra dina vändningar till en invecklad bulle. Gå till en rödbrun nyans av läppstift och ha på sig det vingeformade eyeliner-utseendet.

-High Pony

Tunna Havana vändningar kan se vackra och feminina. Du kan dra upp ditt hår i en hästsvans och dra ut dina strängar på sidan. För de här strängarna kan du accessorize dem med pärlor. Avsluta ditt utseende med en vacker nyans av läppstift och vinglasögon. Antalet pärlor kan variera med ditt val.

-Jumbo Och Små

Kombinationen av vanliga flätor och Havana Twists kan ge dig en vacker frisyr. Du kan gå till den här frisyren om du planerar att åka till en semester till öarna. Avsluta utseendet med ett nytt par örhängen.

-Pärlor

Detta är en annan frisyr som du kan gå för om du planerar att åka till en semester till öarna. Lägg märke till, hur hon tar på sig hennes flygflyg genom att göra det också till en stil. Lägg till några pärlor till din frisyr och gå till en själv.

-För den lilla

Du kan gå till en matchande frisyr med din lilla en med virka flätor. Tänk på det. Det kommer att spara dig och ditt hår mycket tid. Din dotter kommer att älska frisyren, och du kommer att ha bra fotografier.

-Allt länge

Havana vridningar ser också vackert ut i liten storlek. Du kommer att ha lite flätor. Om du går till stora flätor har du mindre antal flätor. Hårlängden ser bättre ut med höjdpunkter. Gå till ett solkvistat fotografi.

-Minnie Style

Om du har vuxit upp på Disney, älskar du paret Mickey och Minnie Mouse. Du kommer att vilja se ut som en Minnie Mouse, eller hur? Hur cool skulle det se ut om du gick och såg ut som Minnie Mouse i Disneyland? Gå till denna frisyr och avsluta utseendet med ljus läppstift.

-Stora

Den enkla frisyren är bäst. De kommer att få dig att se elegant ut och stilig vart du än går. Gå till en naken läppstift och enkelt eyeliner look. Om du vill kan du också gå till vinglasögon. Håll Havana twists hopp och snygg.

-Curls And Braids

Detta är en av mina personliga favoritstilar av Havana-vridningarna. Du kan gå för tunna snoddar som den som visas här. Därefter kan du curl dina vrider och ge den en vacker form. Avsluta utseendet med röd läppstift. Röd läppstift är det perfekta tillägget till detta utseende.

-Shades Of Blue

Neon och mörkblå höjdpunkter ser bra ut i Havanna vridningar. Du kan gå för långt hår och använda hårhöjdpunkter. Dessa hårhöjdpunkter gör din frisyr bättre. Det kommer att stjäla showen, lita på mig. Gå för en ljusrosa läppstift och avsluta din look.

-Big häck

Du kan gå för hög hästsvans frisyr med dina Havana vändningar. Gå till smink som matchar din underton. Markera den bästa funktionen i ditt ansikte. Ditt hår kompletterar ditt utseende. Gå till smycken som matchar din klädsel. Den rosa läppstiftet får henne att se tillsammans.

-Magdans

Jag älskar huvudtillbehör. De ser vackra ut och gör vår klädsel bättre. Om du har svart hår kan du gå till guldpipstycken som den som visas på detta fotografi. De kommer att få dig att glöda. Se till att dina hårtillbehör matchar din outfit.

-Virka

Hur många av er älskar pout-stilen för dina själar? Om du gillar dem, så kan du se hur vacker den här stilen ser ut med krokiga Havana twists. Dela ditt hår i två sidor och gå för det här utseendet. Du kommer att älska det, lita på mig.

-Havana Twists Hair

Frisyren ser ut som ett vattenfall på sidan. Vridningarna är vackra. På sidan går hon för lösa flätor. Detta skapar en fantastisk effekt på hennes frisyr. Du kan lägga till hårtillbehör som de gyllene pärlorna. Avsluta sminken som hon gör.

-På sidan

Havana vridningar kan behandlas som ditt friska hår. När du får dina vridningar kan du göra allt du vill ha att ge din frisyr en kant. Du kan raka på sidan eller skapa ett mönster på sidan.

-Långa lås

Frisigt hår är ett stort problem. Vi alla vet det. Välsignade är de tjejerna, som inte behöver hantera lockiga hårproblem. Om du har den typen av hår, kan du gå för dessa snoddar. Håll frisyren enkel.

-Varje dag

Havana vridningar kan göras till en daglig frisyr. Du kan gå för denna typ av frisyrer, även om du går på college. Använd dina glasögon. Nerdy är den nya a. Du vet alla det, eller hur?

-Ichiban

Om du har kort hår och inte har volym i håret, så behöver du självklart inte ta itu med krusiga hårproblem. Det betyder att du kanske inte har liv i ditt hår. För det kan du gå för frisyren som visas i detta foto. Avsluta utseendet med en djärv läppstift färg.

-Purple höjdpunkter

Om du inte gillar den traditionella hårfärgen för höjdpunkter som brun eller röd, kan du gå för färgen lila. Om du har en ögonfärg som kompletterar hårfärgen ser du perfekt ut. Gå för den långa och robusta frisyren.

-Maroon Red

Jag älskar varje läppstiftskugga som var och en av tjejerna har på de bilder vi har diskuterat. Håret är underbart. Du vet det, jag vet det, alla vet det! Den vingade eyeliner är det perfekta tillskottet till detta utseende.

-Lång en

Om du har denna typ av frisyr, bör du veta att en selfie är obligatorisk. Vi har alla våra självvinklar. Så, skaffa dig den här frisyren och klä dig rätt. Kom alltid ihåg, “mindre är mer.”

-Designer på toppen

Havana vridningar kan igen vridas. Bilden ovan är ett utmärkt exempel på det uttalande jag just skrivit. Denna frisyr gör att du ser ut som en prinsessa. Sök hur man gör Havana vändningar för denna frisyr.

-Huge One

Hennes läppstiftskugga är idealisk för hennes hudton. Om du har liknande hud bör du gå för denna hudton. När du gör smink, se till att du bara fokuserar på dina läppar eller ögon. Markera inte båda dina funktioner.

-Hur gör Havana Twists

Vänligen ignorera kvaliteten på den här bilden. Den frisyr som visas här är naturligtvis bättre än bildkvaliteten. Du bör prova olika frisyrer. Om du har långt hår, gå till den här frisyren medan du har hårlängden. Du vet aldrig när du kommer att känna som att hugga av dessa lås.

-Hackiga

Hennes hår ser ut som en mängd vackra spolar. Den korta hårlängden verkar voluminös med Havana flätorna. Jag älskar hennes läppstiftskugga. Gå till subtil smink och se till att den matchar din hudton. Överdriv inte din smink.

-Enbart pärlor

Virkade Havana flätor ser ut som fenomen med pärlor. Om du har svart hår, gå till hårtillbehör som sticker ut. På den här bilden kan du se hur vacker guldpärlorna ser ut i håret.

-Top Knot

Om du väljer Havana-vridningar kan du också prova Hippie-utseendet. Du kan också gå på en frisyr som visas på bilden. Bun på huvudet är enormt, och resten av hennes hår är låt ned. Hon ser vacker ut.

-Medium One

Twists beror inte på hårets längd för att se bra ut. Du kan få det att se fantastiskt ut i långt hår eller kort hår. Hårtypen och texturen behöver inte vara specifika för denna frisyr. Prova detta för tidsbesparande stilar.

-Lång en

Dessa Havana vändningar är jumbo i storlek. De ser vackra ut med subtila höjdpunkter. Hon tar allt håret åt sidan och visar att enkelheten är bäst. Du kan visa upp din tatuering också med frisyren.

Gå till Havana vridningar om du vill ha en frisyr som är krångelfri. Du kommer att ha ett oändligt utbud av frisyrer att välja mellan när du bifogar vridningarna. Detta kommer att fungera för de tjejer som har obekvämt, krusigt hår. Faktum är att du kommer att älska Havana vridna så mycket att du kommer att glömma de andra vanliga frisyrerna. Fortsätt, försök några.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More