21 De flesta Exklusiva Wedge Haircuts för kvinnor

221

Som vi alla vet finns det många frisyrer att välja mellan. Detta kan vara frustrerande om du inte vet vad du ska välja. Wedge haircuts är en av hårklippningarna att välja mellan. Nedan följer några anledningar till att kvinnor älskar dessa frisyrer.

  • Det finns ett brett utbud av alternativ att välja mellan. Detta uttalande gäller både officiella och lediga frisyrer.
  • Dessa frisyrer är lätta att underhålla. Många kvinnor har vittnat om att de har en enkel tid att upprätthålla dessa glamorösa frisyrer.
  • Vem som helst kan adoptera dessa frisyrer, förutsatt att ditt hår når den längd som krävs.

Kolla in dessa underbara frisyrer och välj den som möter dina behov.

Grå vågig frisyr

Som namnet antyder kännetecknas denna frisyr av ett grått utseende i hela huvudet. Dessutom understryker det att ditt hår är kvar över nackområdet. Anslut en stor del av ditt mitthuvud och franshår med ditt vänstra, sidlediga hår. Efteråt, snygg det rakt mot vänster sida av huvudet. Ta ditt högra sidohår och lägg det bakom ditt högra öra. Fortsätt och ge hela håret en skiktad look. Hår på båda sidor av huvudet bör uppnå ett lockigt vågigt utseende. Grå vågig frisyr kan anpassas för att passa alla händelser som kommer din väg.

Wedge Haircut

Medium Pixie Haircut

Börja med att använda markerad färg på ditt huvud. Denna underbara kilhårklippning passar kvinnor med medelstort hår. Ge hela håret en skiktad look. Detta gör det enkelt att urskilja denna frisyr från andra liknande frisyrer. Fortsätt och smutta framsidans hår rakt antingen mot vänster eller höger sida av huvudet. Kamma håret på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning. Det är inte allt; en stor del av håret på baksidan av huvudet bör uppnå ett krökt utseende.

Wedge Haircut

Triangulär formad sidled

Här ligger uppmärksamhet på huvudets vänstra sida. Snygg ditt höger sida hår bakom ditt högra öra. Anslut ditt vänstra sidled hår, franshår och ditt mitthuvudhår innan du raker det rakt mot vänster sida av huvudet. Förutom dessa, ge hela håret ett skiktat utseende. Systematiskt trimma ditt vänstra sidled hår så att det minskar i storlek som det sträcker sig mot baksidan av huvudet. Triangulär formad sidled frisyr betonar att hela ditt hår uppnår en svart look över huvudet. Kolla in denna underbara frisyr.

Wedge Haircut

Blond vågig hårklippning

Titta inte längre om du vill ha ett modernt utseende. Helt enkelt adoptera den blonda vågiga frisyren. Som namnet antyder, förespråkar den här frisyren att hela ditt hår får ett blont utseende över huvudet. Följaktligen bör hela ditt hår uppnå ett vågigt utseende. Vila ditt franshår på högra sidan av pannan och det ska sammanfoga med hår på höger sida av huvudet. Koppla ihop mitt huvud med hår på båda sidor av huvudet. Tänk på den här frisyren, eftersom den är lätt att underhålla på grund av dess längd.

Wedge Haircut

Punk Wedge Frisyr

Denna frisyr var ursprungligen utformad för tonåringar. Det fick utbredd acceptans till den punkt mogna kvinnorna anta denna härliga frisyr. Punk wedge frisyr präglas av spår av grå färg på ditt svarta hår. Fortsätt och ge hela håret en skiktad look. Koppla ihop ditt mitthuvud med både ditt höger och vänster sidahår. Snygg ditt franshår bakåt och bor på håret på vänster sida av huvudet. Trima håret så att det förblir inom nackområdet.

Wedge Haircut

Färgglada Pixie Haircut

Färgglada pixie haircut förtjänar en plats på denna lista. Det fokuserar på att ge ditt hår en gul look över huvudet. Detta gör det automatiskt lämpligt för tillfälliga funktioner. Förutom dessa bör ditt hår ligga över nackområdet. Fortsätt och ge hela håret en skiktad look. Den lagrade looken ger ditt hår ett unikt utseende. Det ger dig också en enkel tid att behålla denna frisyr. Vila ditt franshår på pannan. Se till att den vilar på både höger och vänster sidledshår. Samma uttalande gäller ditt midhårshår.

Wedge Haircut

Snygg och rak frisyr

Du kommer att ha en enkel tid att utforma denna frisyr. Faktum är att du kan anta det från din komfortzon. Du borde ha minst medelstort hår för att anta denna frisyr. Blås torrt hår för att förbättra sitt utseende och struktur. Sammanfoga ditt mitten huvud och franshår med hår på båda sidor av huvudet. Efteråt ge hela håret en skiktad look. Kamma håret på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning. Snygg och rak frisyr kan enkelt konverteras till andra frisyrer. Det är också lätt att underhålla.

Wedge Haircut

Polerad Blond Pixie Haircut

Denna frisyr har funnits under en lång period. Det kännetecknas av både en blond och skiktad look i hela huvudet. Kamma ditt framifrån hår rakt antingen mot höger eller vänster sida av huvudet. Håret på baksidan av huvudet ska ligga rakt mot sin naturliga växande riktning. Det är inte allt; se till att ditt hår kvarstår inom nackområdet. Den skiktade utseendet i hela huvudet gör polerad blond pixiehårklippning lämplig för endast kausalfunktioner men kan anpassas för att passa officiella funktioner.

Wedge Haircut

Bold Bangs Frisyr

Djärvt hår frisyr fokuserar på att ge ditt hår ett enhetligt utseende över huvudet. Börja med att ge hela ditt hår en svart look. Efteråt vila ditt franshår på pannan. Se till att den sammanfogar med hår på båda sidor av huvudet. Fortsätt och smutta ditt mitthuvudhår rakt antingen mot höger eller vänster sida av huvudet. Forma ett kurvigt utseende på båda sidor av huvudet innan du vilar ditt sidorör bakom öronen. Slutligen trimma en del av ditt sidohår på båda sidor av huvudet.

Wedge Haircut

Systematisk lagrad frisättning

Du kommer definitivt att sticka ut från någon omkring dig om du adopterar den här kilarkosten. Välj en erfaren stylist om du vill se bra ut på den här frisyren. Systematisk skiktad frisyr kännetecknas av en blandning av blont och svart utseende över huvudet. Dessutom bör ditt hår uppnå en skiktad look över huvudet. Koppla ihop ditt frans- och mitthuvudhår med ditt vänstra, sidlediga hår. Det är inte allt; trimma ditt vänstra sidled hår så att det minskar i storlek som det sträcker sig mot baksidan av huvudet.

Wedge Haircut

Layered Bob Frisyr

Som namnet antyder, fokuserar den här underbara frisyren på att ge dig en skiktad look över huvudet. Trima ditt hår så att det förblir inom den chica regionen. Fortsätt och vila ditt vänstra, sidlediga hår, fransar håret och mitthårets hår rakt mot vänster sida av huvudet. Din högra sidohår och den på baksidan av huvudet ska ligga rakt mot sin naturliga växande riktning. Layered bob frisyr ger dig många designalternativ i jämförelse med många frisyrer på den här listan. Det är också lätt att underhålla.

Wedge Haircut

Side Swept Frisyr

Här ligger uppmärksamhet på båda sidor av huvudet. Ditt frans- och mitthårhår ska sammanfoga med hår på båda sidor av huvudet. En del av ditt hår ska uppnå ett blont utseende och resten en svart look. Följaktligen bör hela ditt hår uppnå en skiktad utseende. Sida swept frisyr uppmuntrar också ditt hår att förbli inom chic nivå. Färgblandningen av denna frisyr gör den lämplig för endast sociala händelser. Sida swept frisyr ger dig möjlighet att visa upp ditt vackra ansikte och hår.

Wedge Haircut

Shag Blond Frisyr

Vill du ha en shag look över huvudet? Om ja, adoptera den här wedgehårklippningen. En skiktad utseende är det enklaste sättet att anta ett snuskigt utseende över huvudet. En del av ditt hår ska uppnå ett blont utseende och resten en svart look. Blond färg bör dock vara dominerande i hela huvudet. Ojämnt fördela ditt hår så att du når så ska du se. En stor del av ditt framsynshår ska ligga på vänster sida av huvudet. Slutligen ser Shag Blonde Frisyr bra ut på kvinnor med medelstort hår.

Wedge Haircut

Boyish Wedge Frisyr

Den här frisyren liknar den hos pojkarna, sålunda dess namn. Boyish wedge frisyr präglas av att ditt hår uppnår en rödhårig look över huvudet. Det är inte allt; den här korta frisyren betonar att ditt franshår vilar på pannan. Det borde sammanfoga med hår på båda sidor av huvudet. På samma sätt sammanfogar du ditt mellanhuvudhår med hår på båda sidor av huvudet. Fortsätt och ge hela håret en skiktad look. Den rödhåriga looken gör den här frisyren lämplig för endast kausalhändelser. Du kommer definitivt att sticka ut från någon omkring dig om du antar den här frisyren.

Wedge Haircut

Modern frisyr

Modern frisyr är en av de senaste frisyren på denna lista. Kvinnor med tunt hår är perfekta kandidater för denna frisyr. Kamma ditt framifrån hår rakt antingen mot höger eller vänster sida av huvudet. En del av ditt sidohår ska minska i storlek som det sträcker sig mot baksidan av huvudet. Håret på baksidan av huvudet ska ligga rakt. Att fortsätta, hela ditt hår borde förbli inom nackregionen och bör uppnå en skiktad look. Slutligen ska en stor del av ditt hår uppnå ett blont utseende.

Wedge Haircut

Sidodel Wedge Haircut

Separera ditt vänstra sidledshår från resten av ditt framsynthår genom en linje. Snygg det rakt bakom ditt vänstra öra. Anslut resten av ditt framifrån och lägg dem på höger sida av huvudet. Det är ditt mellanhuvudhår, franshår och ditt högra sidohår. Efteråt, snygg det rakt mot höger sida av huvudet. Fortsätt och ge hela håret en skiktad look. Förutom dessa, ge en sektion av ditt blonda hår en svart look.

Wedge Haircut

Naturgrå frisyr

Som namnet antyder, fokuserar den här frisyren på att ge dig ett naturligt utseende. Fortsätt och ge hela ditt hår ett grått utseende. Följaktligen bör hela ditt hår uppnå en skiktad utseende. Vila ditt franshår på pannan. Anslut den med både höger och vänster sidled hår. På samma sätt borde ditt mitthårshår förbli med hår på båda sidor av huvudet. Snygg ditt sidlediga hår rakt och bilda ett lockigt vågigt utseende. Förbättra utseendet på den här frisyren genom att blåsa torr.

Wedge Haircut

Sofistikerade färgade frisyr

Adoptera sofistikerad färgad frisyr om du vill ha ett unikt utseende. En stor del av ditt hår ska uppnå en grön look i hela huvudet. Fortsätt och koppla ihop ditt frans- och mitthuvudhår med ditt sidohår. Det är inte allt; Systematiskt trimma ditt sidledes hår så att det minskar i storlek som det sträcker sig mot baksidan av huvudet. Hår på baksidan av huvudet bör uppnå en rundad look. Glöm inte en skiktad look över huvudet på denna casual frisyr.

Wedge Haircut

Flamboyant Wedge Haircut

Den här glamorösa frisyren förtjänar en plats på denna lista. Det tillskrivs en svart look i hela huvudet. Dessutom bör hår på båda sidor av huvudet uppnå ett skarpt utseende. Snygg ditt höger sida hår, vänster sida hår och hår på baksidan av huvudet rakt mot sin naturliga växande riktning. Fortsätt och sammankoppla både mitt huvud och franshår med hår på baksidan av huvudet. Framför allt ska hela huvudet uppnå en skiktad utseende. Slutligen vila ditt hår i nackområdet.

Wedge Haircut

Lila Deep Parted Haircut

Slutligen har vi den lila djupt avskilda hårklippningen. Det här medellånga håret präglas av både en lila och skiktad look i hela huvudet. Flytta på och separera ditt vänster sida hår från resten av ditt framsynthår genom en linje. Vila ditt vänstra, sidlediga hår bakom ditt vänstra öra. Snygg resten av ditt framifrån hår rakt på höger sida av huvudet. Lila djupskalad frisyr är en avslappnad frisyr, men kan skräddarsys för att passa alla ventiler som kommer din väg.

Wedge Haircut

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More