22 Fantastiska korta mohawkalternativ för svarta kvinnor

273

Mohawk haircut kan ha flera variationer, som alla har sina egna egenskaper. Denna frisyr kan vara modig och provocerande, och kan bli snäll feminin och till och med romantisk. Varje flicka som drömmer om Mohawk kan välja den specifika typen som motsvarar hennes karaktär och stil.

Det ska dock vara snyggt tjejer med en fyrkantig ansiktsform. Det faktum att frånvaron av hår på templen kan vara skadligt för den visuella uppfattningen av utseende. Den perfekta modellen för en Mohawk frisyr är ett ovalt ansikte med ljusa utpräglade kindben.

Crazy Mohawk med en blond front

Crazy Mohawk med en Blonde Front0
I mitten av huvudet passerar en ganska smal och jämn hårband, låses på sidorna eller kortas eller rakas helt. Hår under styling plockar upp och sätts i form av en kammussling.

Curly Swept Front Hawk

Curly Swept Front Hawk0
Sidsträngarna, i det här fallet är det bäst att inte raka och klippa kort. Krullar måste ligga i krönet med lakans stark fixering. Laying ser romantiskt och extravagant ut samtidigt.

Utmärkt gröna sjöjungfrulås

Utmärkt Grön Mermaid Locks0
Om du lockas till ljusa originalbilder och du är självsäker och oberoende av folkens tjej, är den snygga Mohawk för dig en fantastisk möjlighet för ett fantasinspel och de mest våldsamma experimenten.

Underbara Spiky Women’s Style

Underbara Spiky Women Style0
Frisyren är perfekt för dem som inte har tid att style hår varje dag. Och så raffinerade och snygga frisyr redo att skina och att behaga dig.

Romantisk kort mohawk med karamellhöjdpunkter

Romantisk kort mohawk med karamellhöjdpunkter0
Mohawk på lockigt hår är väldigt populärt tack vare sin förmåga att se sensuell, romantisk och unik.

Lovely Dyed Natural Curls med en sidolinje

Lovely Dyed Natural Curls med en Side Line0
Vad kan vara mer kreativt, utmanande, ungt och modernt än underbart hår Mohawk? Mångsidighet är en av de viktigaste egenskaperna och fördelarna med denna styling.

Fantastiska volymkrullar och geometrisk design

Fantastiska volymkrullar Geometrisk Design0
Mer original hår i templen kommer att lägga till mönster, de kan rakas eller rita dem med färgen.

Otroligt uppväxt våg

Otroligt Upswept Wave0
Denna frisyr kommer att ge en kreativ och spännande version av frisyren. Denna frisyr är perfekt för unga tjejer och gör det möjligt att göra bilden mer unik och anmärkningsvärd.

Glorious Short & Contrasting Hawk

Glorious Short Contrasting Hawk0
Denna funktion i bilden är alltid intressant, trendig och attraktiv. Denna Mohawk kan sätta upp bilden av ljus och märkbar.

Rosa perfektion

Rosa Perfection0
De flesta moderna kvinnor väljer Mohawk med tanke på det sofistikerade, feminina och ursprungliga. Ju kortare hårets längd vid templen och på baksidan ser bilden djärvt ut.

Fantastisk Raspberry Afrosjuice

Fantastisk Raspberry Afro Juice0
Inte bara att staplingen av Mohawks – en elegant och modern, de kan också bryta alla stereotyper och skapa ett helt unikt och originellt utbud av alternativ för de mest mångsidiga bilderna.

Incredible Streaked Short Mohawk

Incredible Streaked Short Mohawk0
Välj ett sådant mästerverk av frisör; Det är värt att komma ihåg att det är nödvändigt att kombinera harmoniskt med hela ensemblet, vilket inkluderar kläder och smink. Mohawk är mycket bra med en affärsstil och kvällsmode.

Explosiv design för utestående personligheter

Explosiv design för utestående personligheter0
Modernt är färgfärgen i olika iögonfallande färger, för en tillfällig effekt kan du använda bläck eller krita för håret.

Brilliant Roll med ett fackligt accent i slutet

Briljant rulle med ett fackligt accent på slutet
Haircut en sådan plan innebär radikala förändringar i utseende. Dessutom kommer det här alternativet att se härligt ut med stora krullar som avtar något på ansiktet, vilket ger en förförisk och pikande bild.

Vackert & Shaggy Volume

Beautiful Shaggy Volume0
Frisyr kan du göra ett oerhört kraftfullt fokus på håret. Det är möjligt att i slutet styling ser lite slarvigt och orörligt ut. Det höjda topphåret är dock bara ett sådant tillvägagångssätt och ser mest imponerande ut.

Lila Short Mohawk för svarta kvinnor

Lila Short Mohawk för Black Women0
Detta alternativ är perfekt för dem som har från naturens volym och lockigt hår. Det är därför en kombination av denna typ av lås och stil för stapling gör att du kan få några mer än vanligt Mohawk. Detta är en unik stilfull och vacker version av fashionabla frisyrer.

Delightful Careless Hawky-liknande stil

Delightful Careless HawkyLike Style0
Denna hårklippning kommer att göra ett oförglömligt utseende. Och i kombination med eleganta kläder och glasögon kommer att skapas en stil av affärskvinna.

220-volt Effekt

220Volts Effect0
Det här är inte bara en frisyr – en världsvisning, psykologi, tillgänglig inte bara för många. Hittills är samhället försiktig om denna frisyr och är fortfarande sanna ledare som inte är rädda för att bära den.

Brand New Way of Short Hair Styling

Brand New Way of Short Hair Styling0
Frisyr kommer inte att orsaka chock av förbipasserande, men kommer att ge din bild ljusstyrka, djärvhet och mod. Den kan bäras på vilken som helst dag eller i alla fall, och du kommer säkert att få det bästa intrycket.

Underbart kontrastande kvinnlig Mohawk

Underbar Kontrastande Kvinna Mohawk0
Frisyren kräver en minsta längd av hår på baksidan och på sidorna och långt hår på kronan kan staplas så högt som Mohawk, och så länge, kammade framåtböj.

Unika Orange Hawky Arrangemang

Unika Orange Hawky Arrangement0
Det är särskilt viktigt att välja rätt nyans av krullar för sådan synlighet, volym, anmärkningsvärda frisyrer. I den här situationen, när du skapar Mohawk-färgen, är du säker på att glittra och ta med på bilden av dess piquancy.

Enastående Mohawk, Aggressiv & Feminin vid en gång

Enastående Mohawk Aggressiv Feminin vid en gång0
Det är kombinationen av aggressiv Mohawk, raffinerad femininitet och sann glamour. I enlighet med detta kan vi säkert säga att den här versionen är lämplig för att skapa hår i olika färger, vilket också bidrar till att skapa vackra frisyrer.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More