23 Bästa Flat Top Haircut For Men 2019-Short & Long

56

Flat Top frisyren tar mig ner i den här minnesbanan. Ring det nostalgi! Tillbaka när jag var liten-Roach, var jag besatt av den här frisyren. Min pappa tog mig till sin favorit frisör och fick mig Flat Top Haircut. Jag stannade med denna frisyr till slutet av Middle School.

Herrar, varje man har sin patriotiska sida. Och därmed menar jag den sida som vill känna sig lojal mot någonting. Ja, i motsats till populär tro, kan en homosapiens man vara lojal, bara om det är värt hans svett. Det har något att göra med generna.

Nu, oftare än, är en man patriotisk till sitt moderland. Självklart kanske det har att göra med identitet. Eller kanske det kan komma ner till hans rättvisa plikt. Men likväl måste en man känna sig lojal för att känna sig målinrik. Och syftet ger honom självförtroende!

Det är inte förvånansvärt att det är förmodligen anledningen till att de flesta män dras mot militären. Det finns bara en speciell aura om männen i uniform. Det sätt som dessa män bär sig själva är awe-inspirerande. Även barn, som kanske inte ens förstår värdet av lojalitet, uppmärksammar.

Heck, när jag var en liten liten älskling Roach, skulle jag tillbringa timmar med min gamle man som går igenom Arnold Schwarzenegger och Jean-Claude Van Damme-filmer. Jag störde aldrig om handlingen i sina filmer. Allt jag någonsin brydde sig om var Arnie som sköt den levande skiten ur människor. (PS-jag rekommenderar dig inte att prova detta hemma)

Nu kanske du undrar, ‘Roach, kille, vad i världen gör det med frisyr?’

Allt, min vän, allt!

Nu, med en ärlig anmärkning, har denna frisör glidit min radar tills nyligen. Jag gjorde min forskning om moderna frisyrer när jag sprang in i en av de trendiga Flat-Top Military Hairdos. Och känns bara sparkade in! Så gjorde jag vad varje självrespektiv procrastinator gör och svängde bort i denna hårutveckling.

Självklart var denna stil helt annorlunda då. Och till min förvåning har hårklippningen utvecklats sedan min lilla Roach-dag. Och jag älskade det. easy , convenient as before. Dessutom kan jag fast säga: Denna frisyr är fortfarande lika lätt , bekväm som tidigare.

Så det var förnuftigt att jag började detta ämne innan jag genomförde några av mina andra artiklar.

Nu är min avsikt för den här bloggen att ge er alla gentlemän en enkel och praktisk stilrådgivning. I slutändan bör en man trivas för en stil som ökar sitt självförtroende. Och som jag alltid påminner mina läsare; Det finns inget mer attraktivt hos en man än hans svindlande självförtroende. Det visar på sitt kroppsspråk, och det är det som är viktigt.

Kort frisyr passar alla män. Det går bra med typen av en mans huvud som utvecklar sig över sin livstid. Och en Flat Top Frisyr är inget undantag.

Hur man gör det här håret är väldigt enkelt!

Det är vanligtvis en kombination av en blekhårklippning på sidorna och trimmar på toppen för att ge en bra balans mellan de två. Överdelen kan vara en gradvis gradient platt sluttning eller en rak plan topp. Det bästa är att det kan komplimera någon form av det mänskliga huvudet. Med det betyder det, det spelar ingen roll om du har ett ägghuvud eller en skrymmande panna. Allt du behöver är en skicklig barberare och beundran till hans färdigheter. Ett litet tips kommer inte att skada heller!

Det är vanligtvis en kombination av en blekhårklippning på sidorna och trimmar på toppen för att ge en bra balans mellan de två. Överdelen kan vara en gradvis gradient platt sluttning eller en rak plan topp. Det bästa är att det kan komplimera någon form av det mänskliga huvudet. Med det betyder det, det spelar ingen roll om du har ett ägghuvud eller en skrymmande panna. Allt du behöver är en skicklig barberare och beundran till hans färdigheter. Ett litet tips kommer inte att skada heller!

En platt topp frisyr är utan tvekan en universell stil. Och jag överdriver inte att sälja det här. Du ser att bilderna jag har illustrerat täcker nästan alla typer av hår som mänsklig genetik har samlat över sin tusenåriga historia. Det ser även bra ut med en rakad, fläckig, preparerad eller lång skägg. Du heter det!

Jag säger, med mycket små förändringar i den traditionella tekniken, kan ge dig den extra bit av hipster touch. Dessutom kan den här frisyren gå bra med formella, informella, uppehållstillstånd, stötta jobb! Och på toppen av det med en söt körsbär, behöver du inte investera mycket på de snygga hårprodukterna. Jag gillar det när ditt hår ser ut och känns naturligt.

Utan vidare, herrar Jag heter Roach, och här är mina 23 val för Flat Top Hairstyle för 2019.1. Afro Flat Top med Trimmad Sidor och Razor Touch

Mina herrar, som jag nämnde tidigare, går en Flat Top Haircut bra med alla typer av hår som är kända för mänsklig genetik.

För att stärka mitt fall börjar jag med en frisyr som sällan finns i vår andra populära styleeasily.coms moderna frisyr och trender 2019 listor.

Afro hårtyp kan antagligen räknas som den mest naturliga stilen. Jag menar, du kan låta den växa sin överenskommelse och får fortfarande en snygg look.

Här är dock en bra gjort Afro Flat Top Frisyr, med kreativ rakhyvel på sidorna.

Den kreativa friheten här är fortfarande riklig som vi hade med Hipster Frisyr. Du väljer hur länge du vill att dina sidor ska vara, där du vill ha din platta början och om du vill ha en stadig plan eller en sluttning att gå med den.

Personligen, som alltid, kanske du vill experimentera med olika stilar tills du får det rätt. Eller kanske rådfråga din barberare. Hur som helst, bli inte begränsad till en viss uppsättning.

2. Gradual Fade Flat Top för modern stil

Herrar, om du är en ivrig följare av mina inlägg på styleeasily.com, så märker du att jag gillar att fokusera mer på den klassiska och formella versionen av frisyrerna som jag täcker i mina artiklar. Denna bit är inte annorlunda.

Du ser, jag vill att mina läsare ska känna att de kan trivas för en säker byggnad. Jag kan inte betona dessa noga herrar. Du måste se tillförsikt. Det är därför vi är här. Och ingenting förstärker ditt självförtroende mer än en bra klassiker eller formell outfit, och en frisyr för att komplimera den.

Lita på mig, herrar, det spelar ingen roll om du ser ut som en pirat i realtid. För män handlar det allt om förtroende. Du behöver inte en begåvad käft för att rocka en kostym. (Om du inte håller med, berätta varför i kommentarerna nedan, eller fyll i med din åsikt på Twitter i länkarna nedan.) 10/10 män med förtroende rock något utseende. Jag tar inga fångar med det faktum!

3. Short Hair Military Flat Top

Om du har läst min artikel om Pompadour frisyrer och de allmänna frisyrreglerna jag har nämnt där borta, kommer du att se samma mönsterupprepa med frisyren här.

I allmänhet, om du vill ändra lektionen om det här är din första gång på styleeasily.com, är denna regel mycket enkel. I själva verket är det förmodligen det första av de enda två reglerna som du behöver tänka på när du får det här klippet.

När du rakar eller rakar dina sidor, kommer du att ta med dina ansiktsfunktioner i fokus. Allt av det. Det ger det extra andningsutrymmet för dina ansiktsdrag att komma ut. Till exempel kan du ha en större panna eller en lyfta kindben, kanske en bred käke eller en snygg haka. Kanske alla dessa. (Jag vet jag) Då kommer det att ta ut dem. Och du hatar mig för att upprepa detta igen, att vara bekväm med dina funktioner är lika med förtroendet. Fråga bara Tyrion Lannister.

4. Faded Military Haircut med Goatee

Nu är det här en förlängning av den tidigare illustrationen. En man kan alltid dra av ett skägg. Vissa människor har tur att ha det perfekta genetiska verktyget för att odla ett ordentligt skägg, medan några, som jag, är fastade med plågande skägg, eller

Det finns människor som är så lyckliga att ha det perfekta genetiska verktyget för att odla ett riktigt skägg. Några, som jag, är fast med ett fläckigt skägg. Vi kommer dock att täcka båda dessa på de närmaste Flat Top Hairstyle-bilderna.

5. Rak platt topp och björnar

Herrar, det här är vi där vi kommer till vår andra regel för “hur man skär en platt topp frisyr.” Eller, även känd som ansiktshårregel.

Återigen har jag utarbetat detta och alla mina andra regler under min Pompadour Frisyrartikel. Jag föreslår att du ger en kontroll om du är intresserad. Men om du är ny, eller inte memorera slumpmässigt snubblade över regler (som jag), rädd inte, jag har dig täckt.

När du vill ta fram dina ansiktsdrag kan du blanda det med dina sidor. Det här är där bleka snittet kommer in. Det betyder helt enkelt, raka inte hela vägen upp till toppen. Låt det sakta smälta in med sidorna, genom att ha en bra trim. Det är som konst, mer eller mindre.

Vad det här gör är det möjligt att du får kontakt mellan din frisyr och ditt skägg, samtidigt som du ger dig tillräckligt med utrymme för att ta fram dina ansiktsdrag!

6. Medium längd Flat Cut

Här är en annan förekomst av föregående punkt, med Afro hårtyp och lätta ansiktsdrag. Lägg märke till den svaga blekningen mellan toppen och sidorna?

7. Flat Top med Mohawk Touch

Nu är det här den del där vi går ut bananer med permutationer!

Ta en frisyr, blanda den med en annan hår trend, lägg till en stil beröring som låter dig flöda, och chansen är att du bara uppfunnit en helt ny hår trend.

Personligen är det här ett bra sätt att välja stil för män med fläckig skägg och hår som behöver konstant mikro-manging. Att hålla det kort hjälper.

8. Plane Flat Top med Razor Designs

När jag sa, en stil beröring som låter dig flöda, menade jag det också bokstavligen.

Jag beundrar ansträngningen och tiden som frisörerna slog ut på dessa mönster.

9. Enkelt snedställd platta med rakdesign

Kanske är du typen för att odla ett långt skägg och röra på dig. Inga problem. Du är täckt.

10. Autentisk Flat Top

Eller kanske du vill hålla det rent och enkelt. Min pappa skulle få sig själv här. Lägg märke till hur det går ihop med de avtagande hårföremålen? Det ligger ett annat knep.

11. Classic Medium Length Flat Top

Påminner mig om Ivan Drago från filmen “Rocky IV.” Håller det rent och enkelt och låter hans hår prata.

12. Trimmad jämn höjd med buskig skägg

Nu behöver du inte få en helt jämn flatplatta för att dra denna look ut. Beroende på huvudformen kan du justera flatheten på toppen. De nästa fem bilderna hjälper till att förklara bättre.

13. Razored Short Equal Elevation

Kanske är du den typ som gillar att hålla den väldigt kort och snygg. Lägg märke till hur håret ser ut som dess blandning i baksidan av ditt huvud.

14. Bekymrad ansiktshår, trimmad sidor och naturlig topp

Kanske gillar du att vara autentisk.

15. Pompadour Flat Top With Crease

Du kan även använda hårprodukter för att få håret med formerna.

16. Afro Flat Top, Creative Designs med Mohawk Touch

Eller du kan lägga till en helt ny dimension i stilen.

17. Väl trimad platt topp

Kanske kan du tona ryggen och sidorna till huvudets form. Valet är oändligt, men du behöver hitta bara den rätta.

Och där har du det. Flat Top Haircuts och hur man skär dem rätt. För att sammanfatta alla mina punkter har jag sex kreativa och enkla frisyrer som ser bra ut på alla.

18. Flat Top Afro och Frontal Razor Touch

19. Kort blekad topp topp militär hårklippning

20. Vanlig trimmad platt framkant

21. Hipster Spiked Flat Front Top

22. Blandad Pompadour, Spikes och Flat Front Top

23. Rakad sidor, Gradual Flat Front Top

Allt som allt är frisyren väldigt lätt att få det gjort. Den passar de flesta män och är bekväm och prisvärd att behålla.

Tricket är att få dem att blanda in med huvudets form. Kom också ihåg de två reglerna jag nämnde ovan för att få dina funktioner att känna sig trygga.

Och där har du det herrar, 23 Flat Top Frisyr för män.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More