25 bästa Beyonce frisyrer

44

Beyonce är en modeikon och med tillgång till en professionell stylist vid något tillfälle, hon har en tidskrift med fantastiska frisyrer som vi kan få otroliga idéer från. Hennes stil är djärv och elegant, hård och feminin. Hon är drottningen av mångsidighet och unapologetic om att vara en curvy kortare kvinna. Hon är passform och en intelligent affärskvinna. Låt oss suga upp en liten Beyonce glamour med dessa 25 heta frisyrer. Vi måste varna dig, du kan hitta dig själv att springa till frisören efter att ha läst den här artikeln eftersom dessa utseende inte är komplicerade och får dig att känna dig som en ny kvinna!

1. Brass Fingerwaves Dragas tillbaka med kortare lager

Beyonce frisyrer_01

Allt om den här frisyren är älskling. Den unika mässingsfärgen och snyggt placerade fingervågor ger henne en majestätisk utseende som komplimangerar den glatta solbrännahuden. Hon matchar även här mjukt rosa och taupe ögonskugga med hennes mjuka spets och silke klänning. Beyonce är inte rädd för att ha lite volym och hon får det genom att ha korta lager och massor av lockor.

2. Ljusbrun med stora lock och en sidodel

Beyonce frisyrer_02

En av hemligheterna till Beyones vackra stil är att hon håller sitt hår länge så att hon kan göra olika saker med det. Vi älskar dessa stora och något vilda lockar med naturliga och friska sminkfärger. Beyonces glöd kommer från hennes ljusbruna, vita, guld, pinks och silver som hon inkorporerar i hennes hår, smink och garderob.

3. Golden Ombre med Sublte Waves

Beyonce frisyrer_03

Beyonce visar oss hur man ser drottning ut med dessa långa guldtrissar. Hon väljer alltid hårfärger som är naturliga och komplimangerar hennes hudton. Hon bär också smycken och kläder som glimmar för att ge henne en strålning som vi alla älskar. För att få denna utseende, använd ett stort krusjärn eller en rund borste med en fast håll hårspray och kom ihåg att dela håret på sidan för att öppna ansiktet och låta människor se dina vackra pärlvitar.

4. Medium Brown Ombre Beehive

Beyonce frisyrer_04

Här är en annan kunglig look på Beyonce som också ser ganska ut i hennes siden och spets babydoll klänning. För denna frisyr, använd en retande kam för att ge volymen till kronan på ditt huvud och dra lite hår upp och över den retade delen. Du kan curl underlagren och borsta genom locken för en viss regalvolym. Med denna look, desto större är desto bättre.

5. Sida svepade Ringlets

Beyonce frisyrer_05

Använd ett medelstort krulljärn för att få dessa vackra lockar. Du kan spruta dem medan du curling dem och borstar inte genom krullarna så att de håller sig i takt. Lägg märke till hur hon bara krullade upp till hennes kindben så att hon kan få det släta och dramatiska sidoslagna utseendet. Lägg en skinspruta i håret och du är redo för någon filmpremiär eller bröllop!

6. Beach Blonde som ramar ansiktet
Beyonce frisyrer_06

Den här bohemiska stilen är ganska fantastisk på Beyonce eftersom den är mer avslappnad med flugvägar och ljusare blonda höjdpunkter än hennes andra utseende. Lägg märke till hur hennes vågor krullar har en ljus blondin som ramar hennes ansikte och accentuerar ögonen. Hon har också valt en färgstark eklektisk garderob för att matcha den soliga kyssade beachy frisyren.

7. Enkel och snygg Ombre Updo
Beyonce frisyrer_07

Beyonce framhäver alltid sin egen naturliga skönhet och använder naturliga jordelement av guld och silver för att göra det. Denna look är enkel och elegant. För att få den här utseendet behöver du lite fast hårspray och ett klip eller fast hårband. Du kan lägga till ett roligt hår acccessory till din bulle om du vill också. Om du har riktigt rakt hår, försök curling ditt hår innan du lägger tillbaka det för att ge det mer volym och kontroll.

8. Åh älskling Blonde Ombre
Beyonce frisyrer_08

Denna superstar look är unik och mycket instyle. Den ljuviga honungblondinen på toppen är så stor kontrast till mahogninchokladbruna underlag. Orange och honung blondin berömmer varandra så hon har valt en vacker orange poncho klänning för att komplimangera sitt stora hår. Stort hår gör att du ser tunna ut.

9. Rett blondin med brun
Beyonce frisyrer_09

Vi ser så många kändisar som rockar två tonhårfärger i år och vi älskar den dramatiska kontrasten av ljusblond och mörkare brun som Beyonce har i denna utseende. Använd ett friskt glansserum och en rätare och glöm inte sidodelen. Om du kommer att byta hårfärg ofta, är det viktigt att använda de mest naturliga och höga färgämnena du har råd så att du inte skadar ditt hår.

10. Ash Blonde Goddess With Bangs
Beyonce frisyrer_10

Ingenting komplimangerar en muskulös kropp på en kvinna som en flickaktigt rosa klänning och mjukt kvinnligt hår. Beyonce vet hur man balanserar hennes maskulinitet genom att visa sin mjukhet genom denna söta frisyr. Lägg märke till hur linjen i bandet kurvor för att rama hennes ansikte och hon drog de längre skikten av håret framåt. Hon är också inte rädd för att vara och ha en öppen käste topp.

11. Big Blonde Hollywood Ringlets med en mitt del
Beyonce frisyrer_11

Beyonce har en omvänd färgfärg på hennes hår som går från blondin till brun. Vi älskar denna typ av ombre eftersom det är så iögonfallande. Hon har gjort ansiktet subtilt och mjukat med krullarna. Använd ett stort krusjärn och krulla hela vägen till toppen av ditt huvud. Du kan locka bandet till sidan för lite extra feminin kropp.

12. Golden Blonde Wave Beehive
Beyonce frisyrer_12

Beyonce ser ut som royalty med sin mjuka rosa klänning och blont vågbikhår. Hon har tryckt håret framåt och vridit det för att få vågseffekten. Detta kommer att ta en kam och stark hårspray men det är lättare än det ser ut. För att se extra magisk, välj ljusa färger som skimrar för din garderob som kommer att ge utseendet till nästa nivå.

13. Retro Ringlets med Bangs
Beyonce frisyrer_13

Det här ser ut som en perm men om du sover med små curlers kan du få den här vilda looken. Vi älskar detta hipster-utseende som visar att du tror utanför lådan. Det är bra att hon inte låter hennes hår eller hennes personlighet vara liten för att det bara inte skulle vara Beyonce!

14. Omvänd ombre med några krullar
Beyonce frisyrer_14

Denna härliga look är matronly men . Hon krullar ändarna och bitarna som ramar hennes ansikte. Hennes tvåfärg är flirty och konstnärlig. Prata med din stylist om vilka färger som bäst komplimangerar dina naturliga hudtoner.

15. Tjock Rak Blond Med Bangs
Beyonce frisyrer_15

Skillnaden mellan denna tjocka raka frisyr och andra är volymen. Du kan reta rötterna i ditt hår och applicera en volumiserande produkt i ditt fuktiga hår innan du torkar det. Använd en rätare för att krulla kanterna som ramar ditt ansikte inåt och var inte rädd för att visa en liten hud för att avsluta den här förrätten!

16. Snygg Updo med lock
Beyonce frisyrer_16

Där går hon igen, är all gudinna som. Lägg märke till hur mycket bling hon inkorporerar i hennes mode och hur hon inte skulle fångas utan en avsiktligt planerad frisyr. Hej om du ska bli en drottning, måste du agera som en. Få dina bobbynålar och fast håll hårspray, dra ditt hår säkert tillbaka och lägg sedan på locken.

17. Rockstar Waves och fet färgkontrast
Beyonce frisyrer_17

Det här är nästan en biker look men det är något popstjärnor kan dra utan att titta för över toppen. Om du brukar vara blyg med dina hårval kan det vara dags att tänka utanför lådan, eftersom dagens kultur accepterar och omfamnar olika roliga frisyrer som ett uttryck för inre kreativitet. Använd ett stort krusjärn och borsta genom dina lockar innan du sprayar dem.

18. Princess Updo Samlade och Stately
Beyonce frisyrer_18

Beyonce är inget annat än en modeikon med denna prinsessans hairstlye. Hon har en vacker hög hästsvans med krullar som hon har samlat och fäst på huvudet för att låta bottenkrullarna hänga. Vi garanterar att du kommer vara den enda med denna majestätiska frisyr vid din nästa händelse.

19. Vågigt på toppen med lager av lock
Beyonce frisyrer_19

Det bästa sättet att få det här utseendet är först och främst att ha riktigt långt hår. Därefter dela ditt hår i sektioner och krulla dem individuellt med en stark hårspray. Du kan också sova i medelstora curlers om du vill spara lite tid.

20. Hon betyder Business 70: s Throwback
Beyonce frisyrer_20

Dessa stora krullar som kommer ifrån hennes ansikte matchar hennes macka topp. Om det finns ett rungande tema till Beyonces stil är det stort hår. Om det finns ett andra tema är det saker som lyser. Hon är i textur, kontrast och mineralfärger. Så kanaliser din inre gudinna och bli kär i dina nya frisyrer!

21. Långa bohemiska tressar
Beyonce frisyrer_21

Detta är en av Beyonces längsta frisyrer och om du inte vill vänta några år för att få ditt hår så länge, gå till några bra förlängningar. Långt hår är definitivt i år med kändisar och vi älskar de subtila vågorna och blonda höjdpunkter som hon snuck in.

22. Messey Honey Blonde med utsatta rötter
Beyonce frisyrer_22

Leendet på hennes ansikte visar denna frisyr gör att du känner dig livlig och glad. Hon har använt den rotiga frisyren för att matcha en eklektisk topp och örhängen. Beyonce är bra på att dra allt ihop och du kan säga att hon verkligen har kul att vara en gudinna med sina stilar.

23. Rett brunt och glänsande
Beyonce frisyrer_23

Denna smaragdgröna klänning som komplimangerar hennes feminina kroppsbyggnad behövde en snygg och enkel frisyr som hon har valt. De långa bruna tressarna sträcker sig hela vägen till hennes midja! Gå lång och rakt om du vill sticka ut från kronan och få tag i ögat på ögonen.

24. Scrunched Butter Blonde
Beyonce frisyrer_24

Beyonce vet att smokey ögonmakeup går bra med blont hår. Hon är en mästare i kontrast och hon har det förkroppsliga utseendet med stor volym här som är 80-talets överraskning. Beyonce drar från varje tidsperiod för att matcha hennes dagliga humör.

25. Täta Shinny Ringlets med mörka rötter

Beyonce frisyrer_25

Naturlig skönhet oser av Beyonces porer när hon låter sitt hår prata. Du kan använda ett litet högvärmekrämjärn med en fast hårspray för att få det här utseendet. Kom också ihåg att dela ditt hår i sektioner och klippa dem ur vägen för att hålla det i kontakt.

Nu när du är inspirerad att komma i kontakt med din inre gudinna som Beyonce gör, vad ska du göra åt det? Kanske är det dags att investera i några nya smycken som gör att du tycker om att göra ditt hår. Kanske vill du leta efter någon försäljning på kläder som kommer att inspirera dig att lägga lite ansträngning i ditt hår också. Tänk på vilka händelser du har kommit upp eller planera några och låt din a ut! Kom ihåg, stort hår är helt ok, liksom flera färger. Ju längre du får ditt hår, ju mer du måste jobba med och om du kommer ihåg att få sminkfärger som komplimangerar dina hårfärger, kommer du att kunna accentuera din naturliga skönhet som inte kan jämföras med någon annan. Om du älskar dessa utseende, dela dem med dina bästa flickvänner så att du kan börja med att kanalisera den kvinnliga kraften och leva dina drömmar till fullo!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More