25 De flesta hetaste och aste Long Bob Haircut

223
Capital FMs Jingle Bell Ball 2019 på The O2 – Dag 2 – Ankomster

Innehåller: Taylor Swift
Var: London, Storbritannien
När: 07 dec 2019
Kredit: Lia Toby / WENN.com

Långa Bobs eller Lobs är oofficiellt skälet av säsongen. Det smickrar alla ansiktsskärningar och hårtyper om de är ordentligt ordnade.

Inte för länge, inte för kort bara perfecto !! Vi har en uppsjö av långa bobs för dig. Denna snitt fungerar på rakt och vågigt hår. Det är en mångsidig skärning, eftersom du kan bära den vågig eller platta.

Vågig Tri-Tonad Markerad Bob

Det här vågiga håret gör den långa boben extremt fräck. Höjdpunkten står ut på det och den avsmalnande blonden till gradient honung och svart det här kommer att få dig att se vivacious. Mittparti eller sidodel denna frisyr är anpassningsbar till båda.

Vågig Tri-Tonad Markerad Bob

Markerad Long Bob

Honung brunett håret som är stylat rakt definitivt är inget krångel utseende. Du kan inte gå fel med rakt strykt hår avrundad vid kanterna för det naturliga utseendet håret. Kvinnor som gillar att se otroligt snygga, den här är för dig.

Markerad Long Bob

Balayage Layered Bob

De långsamt långa ändarna och framsidan till kortare på baksidan, kommer denna hårklippning definitivt att göra dig varm och hända. Balayage håret kommer att göra din bob ser snygg och elegant! Få det senaste utseendet i staden.

Balayage Layered Bob

Razor Cut Bob

Den multipel längd avsmalnande bob är både snygg och fet. De avsmalnande ändarna är rakhyvelklippt till perfektion för att avlägsna den extra volymen från håret. Även de platta järna manerna gör att den ser ut som den mest tämda hårklippningen hela tiden!

Razor Cut Bob

Längre än Lob

Blåsigt rakt hår är en härlig syn! Denna längre än långa lob är ett perfekt sätt att göra ditt hår om du gillar din mane lång och omfattande. Denna hårklippning passar det runda ansiktet bäst som allting kortare än axellängden kommer att lägga till bredden på ansiktet.

Längre än Lob

Klassisk Lång Bob

Svart och rakt är ett klassiskt sätt att göra bobben. Den klassiska boben är mittpartad och flatstrykt böjd minimalt i slutet. Style tips: – Tucka ena änden bakom örat och låt den andra änden lossna för mer feminint utseende.

Klassisk Lång Bob

Vågig High-Low Bob

Bid adieu till dig grundläggande, ettdimensionellt utseende med detta hårklipp. Den nonchalant hårklippningen kommer säkerligen att förstärka ditt dagliga utseende med den höga och låga kanten i ändarna. Färg håret till ljusbrun perfektion och släpp ut diva i dig med detta vågiga hår.

Vågig High-Low Bob

Asymmetrisk Bob

Det ensidiga vinklade håret är bara ett rakt järn och djupt avstånd. Denna snygga färgade lob kommer säkert att göra stilkvoten. Här bär hon det lite längre och stylas på ett roligt, kantigt sätt.

Asymmetrisk Bob

Blondin, Super Long Bob

Vill du ha ett elegant sätt att göra ditt hår? Den här är till dig! Denna kvällsmiddag långa bob är för kvinnor som inte gillar att skära sina maner extra kort. På uppsidan kommer denna frisyr lätt att växa till annan stil, eftersom det inte kommer att kräva för mycket ansträngning.

Blondin, Super Long Bob

Svart Rak Lob

Sideparted jet black lobe är en bedårande updo. Kom bara in i håret med varmt strykjärn och gör dem snygga och snygga! För att stile dem i den lilla sidan av skilsmässan och låt den större delen av ditt hår gräva ansiktet och krama ditt ansikte.

Svart Rak Lob

Layered Bob

Elegant, posh denna hårklipp är för någon som vill ha det kort men hanterbara Updos. Skiktet Lob är krökt inuti vilket ger klassiska bob känner. Barnets höjdpunkter är charmen hos den fullständiga frisyren.

Layered Bob

Brunett och Straight to The Point

Vi känner alla att loggbobs är något som är komplext men kärnan i enklaste bob är exemplifierande! Mellanseparation och raka strängar men vad vi saknar är volymen tillsatt genom vinkelsnittet.

Brunett och Straight to The Point

Fiery Bob

Visa upp din eldig het personlighet och sex appeal med den här. Människor med olika etniciteter och hudfärger kan prova detta med tillförsikt, eftersom det säkert kommer att förklara mot din naturliga hudton. Välj en nyans i rött eller orange och släpp lös din blid personlighet.

Fiery Bob

Ombre Bob med mjuka vågor

Havsaltvågorna och ombreskärmen i håret ger det olika dimensioner. Lösa krökningar ger den förvirrade effekten, långskiktad retning ger lås underbart glans och liv. Choklad och ljusbrun ombre är LIT!

Ombre Bob med mjuka vågor

Gradual Highlight med asymmetrisk Bob

Nyanser av tegelröd och Goldilocks är den typ av varje off beat kvinna ska försöka. Återigen, desto längre maner är nästan två punkt fem inches kortare än kortaste strängen. Curl tjocka strängar av pärlor och låt dem leka med ditt ansikte.

Gradual Highlight med asymmetrisk Bob

Silver Hair Bob Cut

Från banan till verkliga livet övergår denna hårfärg riktigt snabbt. För att lägga till dimensioner sätta in barnets höjdpunkter i håret. Chop det axel längd för att inte likna Disney tecknade tecken från frusen.

Silver Hair Bob Cut

Blonda Bruna Höjdpunkter

Uniformly cut hår, blonda bruna höjdpunkter gör en idealisk frisyr som tycker om att hålla det enkelt och sassy. Välj coola tonade kläder för att balansera utseendet. Med tunt hår är det lätt att skapa snygga, slanka, svängiga, lekfulla lås.

Blonda Bruna Höjdpunkter

Vattenfall Ombre Bob

Till skillnad från allmänt begrepp om flätor är denna fläta den chicest av sin genre. Icy blonde ombre avslöjas av en vattenfall fläta gör utseendet intressant. Vågigt hår är dina bästa vänner om du söker tjocklek i ditt hår.

Vattenfall Ombre Bob

Dark Roots Bob

Den raka snygga bobben och blont mörkt rotat hår är rätt sätt att göra din korta bob. Team med rosa lips och massor av mascara för att lägga till färger i utseendet. Låt den mystiska auraen vika ut med ena sidan öppna och ena sidan tucked bangs.

Dark Roots Bob

Blond rundad Bob

Titta på den klassiska bobben, allt är otrevlig, jämn, kantig och blont. Käften längd ära är rundad i krona för att lägga till volym till annars fint hår.

Blond rundad Bob

Mellanpartiet Brunett hår

Det här askew mittpartiet brunett håret ger avslappnad look. Den I-sprang-mina fingrarna genom den ser ut som bäst för avslappnad middag eller en tjej dag ut!

Mellanpartiet Brunett hår

Avrundad Bob

Den bruna änden av den rundade boben ger i ombre. Ge mellandelen att dölja bredden på ditt ansikte när du har runt en. Gör ett djupt öga för att balansera ut detta förenklade utseende.

Avrundad Bob

Layered A Line

Något edgy cut, parat med mörkt hår. Du kan se hur de djupa sidodelarna fungerar bra ojämn längd! Massor av rakt hår, det här är en perfekt match för dig!

Layered A Line

Bangs och Layered Bob

Hacka smällen och vindväxlad bob är coolast i höst. Messig, kantig och rak detta är för alla lågt underhållande kvinnor där ute. Miniatyr honung höjdpunkter uppgraderar utseendet till nästa nivå.

Bangs och Layered Bob

Icy Brown Bob

Mellanpartiet semi-khaleesi som hår ger en uppfriskande bana-känsla. Axel längd vågor; brun och grå kommer säkert att få dig mycket uppmärksamhet. Om du är en uber cool tjej kommer den här säkert att ge din själ.

Icy Brown Bob

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More