25 enkla och fantastiska Updo frisyrer för lockigt hår

99

Hej vackra damer vi vet vem inte vill se sitt bästa på deras stora glädjande bröllopsdag?

Om du har naturligt lockiga hår, tror vi att updos för lockigt hår är de perfekta frisyrerna. Vi vet att det kan vara svårt att glamma dina naturliga krullar med förtroende, men krullarna kan vara enastående när de görs helt rätt. Vi har samlat 25 enkla och snygga frisyrer som helt enkelt är stilrena. Rör om du har dem. Variationerna är enkla att uppnå och tar mindre tid.

Så låt oss ta en titt på dessa enkla men fantastiska updo frisyrer för lockigt hår.

Flätad bulle

Hög bun flätat, vilket är en stilig och voluminös toppknot stil. Det är unikt och trendigt att ha på sig och ta tag i rampljuset.

flätad-bulle

Flätad Chignon

Denna härliga vriden flätad bulle kommer att bli nästa fantastiska leta efter dig om du kan prova.

flätad-chignon

Chignon Bun

Det är lätt att uppnå denna snygga, rosa, låga Chignon-bun-look. Denna perfekta updo frisyr kommer att stryka på ditt övergripande utseende.

CHINJONG-bun

Crowning Braid And Long Curls

Du måste vara exakt med flätor och studsar. I denna stil kan du se att mjuka tousled curls ser vackert ut i halo flätan.

kröna-fläta-and-long-lockar

Curly Hair Updo för bröllop

Detta är väldigt lätt frisyr för lockigt hår updo. Du kan vrida dina framstycken bakåt, där kronan är inredd i en voluminös bouffant.

curly-hair-updo-for-bröllop

Curly Hair Updo Styles

Om du hittar en kreativ lös uppspelning, är denna röriga franska fläta för din inspiration! Denna hårstil ser verkligen klassiskt ut med en slöja och det är väldigt enkelt att göra också!

curly-hair-updo stilar

Curly Updo Bun

Denna lockiga Updo ser väldigt elegant ut, mestadels vid bröllop. Du behöver bara använda en stift för att fixa dina lockar till underbar updo stil. Denna frisyr kommer verkligen att förbättra din skönhet i alla händelser.

curly-updo-bun

Fade till Braid

Cassadee Pope rockade en sida blekna fransk flätan som komplimangerar hennes platina blonda streck perfekt. Du kan gå för den här stilen och glamma hårets utseende.

fade-till-fläta

Formell Curly Long Updo

Dessa mörka bruna långa formella tressar är gjorda i lockar och vågor, som enkelt kan tillverkas med varma rullar eller krulljärn och sedan fastspänd på kronan för att bilda denna underbara updo som är perfekt för alla evenemang.

formell-curly-long-updo

Korta Curly Hair Updos

Denna korta krulliga håruppdateringsidé är bara det perfekta valet för alla evenemang eller speciella tillfällen.

Korta Curly Hair Updos

Low Braid Chignon

Om du inte vill ha ditt hår stör ditt ansikte, gå till den här snygga flätta frisyren. Montera ditt hår i ena sidan och tryck på varje fläta i ryggen med hjälp av bobbynålar för att fästa håren på plats.

låg-fläta-chignon

Medium Curly Hair Updo

Bröllopshårstylarna för medelstort hår kan vara din främsta preferens när du gör en formell frisyr. Denna fantastiska medium lockiga updo frisyr skulle vara perfekt för varje tillfälle att glamma din utseende.

medel curly-hår-updo

Messy Curly Bun Updo Frisyr

Messiga lockiga updo frisyrer är mycket populära bland kvinnor, mestadels bland unga kvinnor. Den lockiga frisyren kommer med många variationer. Håret kan krullas och sedan inredas i en updo-bulle, en framkrullad bras i kombination med lockig bulle.

rörigt-curly-bun-updo-frisyr

Messy Updo Frisyr för tjockt krökt hår

Långt lockigt tjockt hår är ett klassiskt alternativ för rosa flätta frisyrer. Vanessa Hudgens tresses inspirerar oss att göra denna snälla od frisyr. Du kan lägga till trendig ombre-lösning till denna fläta är dessutom gjord för den mörkare hårtonen.

rörigt-updo-frisyr-för-tjock-curly-hair

Naturligtvis Curly Hair Updos

För varje formell händelse är den här stilen på håret som har krökt sig, att dra lås i en rörig låg bulle är ett bra sätt att snabbt och enkelt se till glam.

naturligt lockigt-hår-updos

Prom Updo Curly Hairstyles

Prom är en händelse där varje kvinna vill se bäst ut från resten. Denna underbara prom updo för naturligt lockigt hår är mycket slät och glänsande för att glamma ut ditt utseende.

prom-updo-krull frisyrer

Prom Updo frisyrer för lockigt hår

Prom-updo-frisyrer-för-curly-hair

Sida Curly Updo Frisyr

Perfekta tekniker ger dig en elegant, elegant Updo. Det är en vacker frisyr, mestadels för bröllop. Du behöver bara veta de perfekta färdigheterna för att klämma upp den här lösa sidan locken. Det kommer att ge dig det bästa utseendet att stå ut från andra.

sida-curly-updo-frisyr

Sidkrypta Low Updo

Detta trendiga nya utseende kan återskapas på minimal tid och ser fantastisk ut med ditt hår. Det är mycket romantiskt och vackert sida svepade updo att göra.

sida svepte-låg-updo

Snygg Curly Hair Updo

Det här är en så enkel och ändå väldigt elegant lockig hår updo stil som är så perfekt för alla tillfällen. Du kan också accessorize det enligt händelsen.

snygg-curly-hair-updo

Updo för lockigt hår

Denna chic har helt rockat den här lockiga bun updo frisyren. Det är något på gyllene blondin och det komplimangerar verkligen hennes utseende.

updo-for-curly-hair

Updo Frisyr för kort lockigt hår

Krokigt hår är bara perfekt för att göra enkla uppdateringar för kort hår. Det du behöver göra är att vinda krullarna runt fingret och stifta det på plats med en hairgrip för att göra en “rullade” sektion. Detta är verkligen väldigt fantastiskt updo frisyr för kort lockigt hår

updo-frisyr-för-kort curly-hair

Updos för lockigt hår

Denna updo för lockigt hår är mycket underbart att göra. Bära lösa strängar gör att hela frisyren ser väldigt snygg ut. För att uppnå de lilla krullarna lösa strängarna kan du använda krulljärn och ha samma utseende.

updos-för-curly-hair

Updos för naturligt lockigt hår

Här är en av de coolaste brudens frisyrer för naturligt lockigt hår. Lägg krullar och vågor, samla sedan resten av hårets baksida, och du kommer att ha en vacker brud frisyr.

updos-för-naturligt lockigt hår-

Uptown Chignon

En annorlunda men elegant och enklaste brudens updo frisyr för lockigt hår att få! Använd ett nät för att hålla allt på plats. En knuten ponny som omvandlas till en bulle är vad du ska sikta på.

uptown-chignon

Voluminous Bun

Här är de enklaste bruduppdateringarna för lockigt hår. Gör en djup sida avskjutning, och dra håret till sidan för att göra en voluminös bulle. Den djupa sidopartiet ger volym och mycket strålande utseende.

voluminös-bun

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More