25 Kinky Twist Frisyrer

62

Är ditt hår för mycket känsligt? Är det för långt eller för lockigt? För om så är fallet kanske du vill prova en kinky twist frisyr. Twists är mångsidiga, eleganta och snygga. De ser snyggt ut på kvinnor i alla åldrar och de kräver inte mycket hårstyling för att se kompakt och snyggt ut. Om du vill sticka ut och markera en originalstil är kinky boxflätor och fantastiska snoddar svaret. Det finns olika fantastiska stilar du kan välja. Här är 25 av de mest fantastiska.

1. Half Updo with Long Twists

kinky twist hairstyle_01

Kinkiga hårvridningar får kvinnor att känna sig a. Om du har långt, vackert hår så kanske du vill välja den här intressanta flätta stilen. Vridningarna är klassiska och de går riktigt bra med din okonventionella personlighet. Gör ett oförglömligt intryck på dina närmaste vänner och prova en fräsch frisyr. Ge upp smällen och låt dina vackra ansiktsdrag ta ledningen!

2. Stora vrider med hårklipp

kinky twist hairstyle_02

Överdriven vändning kan se fascinerande ut! Gör dig själv en updo med hälften av ditt hår och överväga de mest voluminösa flätorna. Håll kvar på mindre snoddar för resten av huvudet för att lägga till mer fluiditet i stilen. Avsluta med ett par coola hårklipp, bara för att göra frisören intressant och coolt.

3. High Bun & Long Twists

kinky twist hairstyle_03

Kvinnor med riktigt långt hår bör hitta denna frisyr ganska snyggt. Det är svårt att hålla denna mängd hårvolym organiserad och elegant, även om det inte är omöjligt heller. Tänk snäva vändningar och binda hälften av håret i en hög bulle. Lämna den andra halvan ner och känn dig som den aste kvinnan på planeten!

4. Kinky Twisted Bun

kinky twist hairstyle_05

Och eftersom vi bara pratade om höga bullar, vad tycker du om den här snygga ballerina up-do? Twist hairstyles är i trend denna säsong. Den i bilden ovan är speciellt intressant. Det är en perfekt frisyr för kvinnor med ovala ansikten och framstående kindben.

5. Överdriven twistbun

kinky twist hairstyle_04

Överdimensionerade bullar är slående! Vi älskar frisyren eftersom det utstrålar originalitet och klass. Perfekt för kvinnor med voluminöst hår, en kinky twist bun kommer omedelbart att vända folkens huvuden runt. Bär updo dagligen och låt dig beundras.

6. Kinky Twist Bun & Sided Fringe

kinky twist hairstyle_06

Kvinnor med lådor kan enkelt göra sig till en fin sidoskärpa. Sätt dina kinkiga vändningar till god användning och håll en lång sträcka för att göra smärtan. Placera den på en diagonal och sätt ihop halva huvudet med den extra strängen. Lyft resten av håret i en hög bulle och njut av slutresultatet.

7. Kompakta sidodelar

kinky twist hairstyle_07

Hårvridningar kan se oerhört a ut. Om du inte är en stor fan av fransarna, men du vill fortfarande att ditt hår ska täcka några delar av ditt ansikte, kan du välja den här snygga sidodelade frisören. Flätorna är klassiska och stilen är både lätt att göra och stilren. Det är perfekt för en sommarfest!

8. Översta bulle med rakad bas

kinky twist hairstyle_08

Kvinnor med en framträdande benstruktur kommer att älska med kinky twist frisyr. I grunden är hälften av ditt hår bunden i en riktigt hög bulle. Den andra hälften (basen) är helt rakad. Frisyren är extremt strukturell och urbanliknande!

9. Hög hästsvans

kinky twist hairstyle_09

Ponytails är heta, speciellt när håret är vackert flätat. Svarta kvinnor med riktigt långt hår kommer att älska frisyren. Det är ett perfekt val för den varma sommarsäsongen.

10. Fun Twists med Girly Top Bullar

kinky twist hairstyle_10

Trött på den gammaldags bästa bollen? Vad sägs om att ha två? Frisyren är både flickaktig och praktisk. Den är perfekt för kvinnor med lådor. För en extra twist till frisören, välj en mellansöndring. Se till att bullarna är placerade ovanpå huvudet; och för att lägga till lite balans, lossa några av vridningarna och låt dem studsa fritt.

11. Blonda twistar med sidohästsvans

kinky twist hairstyle_11

Tror du inte att det är dags för en förändring i hårfärg? Om du inte har tänkt på blondin innan, nu skulle det vara den perfekta tiden att prova. Kolla in den här fantastiska rutan flätad frisyr med en sidopalonghale! Dessa vändningar är bara fantastiskt utformade.

12. Reddish Twists

kinky twist hairstyle_12

Röd är en hårfärg som omedelbart tar tag i uppmärksamhet; så om du är en utåtgående typ av person kommer denna frisyr överstiga alla dina förväntningar. Tänk på överdimensionerade flätor och binda dem i en bulle för att få dig att se längre och mer självsäker.

13. Sidig Fringe med Elegant Updo

kinky twist hairstyle_13

Gör dina kinky twists stå ut med denna fascinerande updo. Flätorna är bundna i en volumin hästsvans som nästan ser ut som en förhöjd bulle. Vi älskar också den sidiga kanten också; det lägger till lite chicness i hela stilen.

14. Färgglada Twists

kinky twist hairstyle_14

Vi älskar den hippieinspirerade stilen eftersom den är färgstark men stilfull. Om du har flätor och du vill ge stilen en annan allure, välj den här fantastiska blåa frisören. Vridna och vridna på en sida, det gör att du ser avslappnad men oerhört elegant.

15. Långa a Twists

kinky twist hairstyle_15

Mindre är mer, även när det gäller en frisyr. Dessa långa kinkiga vridningar kan ha en enkel dragning; och ändå finns det något om dem som fick vår uppmärksamhet. Det kan vara för att de kompletteras av det fantastiska ansiktet på kvinnan som bär dem!

16. Topphästsvans med rakat huvud

kinky twist hairstyle_16

Denna extravaganta frisyr är lämplig för kvinnor med känsliga ansiktsdrag. För att frisören ska se bra på dig måste du ha ett perfekt runda huvud samt en imponerande benstruktur. Huvudet är 70% rakat; bara toppen har a vridningar bundna i en lång hästsvans.

17. Snake-inspirerade twists

kinky twist hairstyle_17

Dessa snygga snakeliknande vridningar är idealiska för kvinnor med stort hår. Stilen är snygg och modern, perfekt för de varma sommardagen. Flätningen börjar vid rötterna och det går hela vägen tills spetsarna. Vi gillar också den tjocka / tunna effekten som skapats.

18. Urban Twist Bob

kinky twist hairstyle_18

Denna urban twist bob är avsedd för kvinnor med alla ansiktsformer. Men om du har en framträdande panna kommer frisören smidigt att rama dina funktioner. Kinky twists ser snyggt ut; de är perfekt flätade för att matcha med den uptown stilen av bäraren också.

19. Purplelicious

kinky twist hairstyle_19

Ibland är den bästa frisyren den som gör att du lyser. Om du inte har försökt lila flätor tidigare, skulle det nu vara en idealisk tid att göra en förändring. Gå för kinky twists och binda dem i en bulle, eller lämna flätorna studsa gratis. Koppla frisyren med din smink, men håll sakerna snygga och snygga.

20. Curly Twists

kinky twist hairstyle_20

Kinky curly twists är roliga och lekfulla. De är perfekta på sommaren eftersom de utstrålar friskhet och originalitet. Om du är förtjust i boxflätor men du gillar också lockigt hår, så är du glad att veta att du kan ha båda. För att ge stilen en innovativ allure, gå till en sidoseparation.

21. Tunna snoddar

kinky twist hairstyle_21

Om du inte är för förtjust i lådor, men du älskar fortfarande kinkiga vridningar, kan du välja smalare flätor. Dessa är så roliga och lekfulla, för att inte tala om att de kan stylas på många olika sätt. Kolla in bilden ovan! Frisuren är lös och trevlig, men också fräsch och enkel.

22. Slående Röd

kinky twist hairstyle_22

Vi sa det förut – redheads är heta! Färgen är helt fascinerande, och det går riktigt bra på kvinnor med flätor. Gör dina vrider ser mer levande ut och gå röda. Det kommer att få dig att känna dig mer självsäker och vacker än någonsin. För att göra frisyrens utseende komplett, ha en röd läppstift. Detta kommer automatiskt att få folk att beundra din ursprungliga stil.

23. Hög Bun med Rakad Accenter

kinky twist hairstyle_23

Kinky twists bundna i en bulle och rakade accenter på baksidan kommer att få folk att vända huvudet. Frisuren är inte bara minnesvärd men också elegant. Gå för en intressant hårfärg och överväga geometriska skär på baksidan; Detta ger dig en omedelbar ökning av förtroendet.

24. Olika Kinky Twist Styles

kinky twist hairstyle_24

Det finns så mycket du kan göra med ditt hår när du har flätor. Kinky twists kan stylas på olika sätt. Bär håret i en slående bulle (eller två), eller ner på ena sidan. Ditch the bangs och låt dina vackra ansiktsdrag beundras av alla du känner.

25. Korta Kinky Twists

kinky twist hairstyle_25

Kvinnor med kort hår kan ha kinky twists också. Det handlar om att göra rätt val. Pixie-liknande box flätor är riktigt coola. Stilen fungerar riktigt bra på kvinnor med läckra läppar och stora ögon. Om du är en av dessa kvinnor, så skulle du bättre kunna dra nytta av frisören. Det kommer att få dig att se fantastiskt ut.

Där har du det gals, 25 av de mest inspirerande kinky twist frisyrerna! Vi älskar dem alla eftersom de utstrålar originalitet, friskhet och stil. Box flätor är coola; de lägger till en vridning till vår egen personlighet och de får oss att sticka ut från en folkmassa. Välj den som bäst matchar din karaktär. Oavsett om du är mer vågad och du vill ha en ny färg, eller om du hellre vill hålla dig till lösa snoddar, är målet att du känner dig bekväm med flätor.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More