25 sätt att hålla ditt utseende på punkt med linjal hårklippning

42

Linjen har blivit extremt populär under de senaste åren. Det har spridit sig bland alla moderna frisyrer. Majoriteten av killarna brukar ha sina pannor, tempel- och rygglinjaler rakade i raka linjer och vassa vinklar istället för att hålla dem naturligt mjuka. Så, alla frisyrer som innehåller de ovan beskrivna funktionerna kallas ofta line up, formar upp eller kantar upp hårklippningen.
Skarp hårlinje gör definitivt ett super rent snitt, särskilt när det kombineras med bleknade, men när det växer ut ruineras bilden. För att undvika frekventa besök på din frisör, kan du försöka lära dig hur du håller din linje frisk efter klippet. Allt du behöver är en klippare och ett plastkort. Poängen är att placera kortet på din hårlinje (för att du inte kan göra det i fråga) och att rensa allt extra hår utanför hårklippningen. Billig och glad, eller hur?

Slicked Back Sharp Fade

Slicked Back Sharp Fade
Vad gör det här vanliga sväva tillbaka bleka snittet ser så rent och skarpt ut? Definitivt är det raka raka hårlinjer med kantiga vinklar över hela klippet, inklusive blandad skägg.

Buzz Cut

Buzz Cut
Den här korta buzzskuren har knappt synlig vågig konsistens uppåt och hög blek blek. Skarp linje upp gör en sorts inramning, och ett naturligt skägg lägger lite obalans i bilden.

Vågig krona med trubbig frans

Vågig krona med trubbig frans
Människor håller ofta sina naturliga vågiga och lockiga hår lite längre upp för att visa sin fantastiska konsistens. I denna frisyrlås går fram och slutar i en trubbig snittkant.

Messy Hard Part Frisyr

Messy Hard Part Frisyr
Snygg lockig topp och skarp hårlinje igen. Men nu med nytt eldigt element – med en hård del, som rakas diagonalt från mitten framför vänster sida.

Mohawk Mix

Mohawk Mix
Mohawks gör en comeback, det är definitivt sant. De kan involvera alla nuvarande vändningar, som bleknar, hårda delar och line-ups. Allt du behöver för att hålla den här frisyren frisk är att fixa den med hårpomad på morgonen.

Rengör Dapper Cut

Rengör Dapper Cut
Denna eleganta snygga klippa är mjuk och blandar på sidorna, men skarp och geometrisk framför. En hård sidodel skiljer långa texturerade och bleka delar.

Messy Top & Clean Fade

Messy Top & Clean Fade
Hur tycker du om den här kombinationen av fluffiga toppknuten och extremt rena bleka sidor? De viktigaste komponenterna i att göra det hett är en kryddig hårlinje och en smal söt skägg.

Uppdaterad Skin Fade

Uppdaterad Skin Fade
För att göra traditionell skärning mer aktuell kan du alltid leka med färger. Invent nya lösningar och intressanta kombinationer för att vara färska även med de mest traditionella frisyrerna.

Manlig fläta med linje upp

Manlig fläta med linje upp
Du är helt fel om du tycker att en linje är bra bara för korta frisyrer. Sanningen är att de är möjliga även för långa fulla hår för att göra hela seriet renare, så det är inte förvånande att se en skarp hårlinje i kombination med medellängd flätad krona.

Tapered Mohawk

Tapered Mohawk
Den här frisyren är tillbaka i sin nya karaktär. Höken är stylad på vanligt sätt, sidorna är avsmalnande och vad är ovanligt? Var uppmärksam på den konstnärliga hårlinjen. För det första går den skarp, sedan blandar den helt och därefter blir den kantig igen och slutar i en V-formad svans.

Low Fade Undercut

Low Fade Undercut
Detta är en äkta rockabilly frisyr med snygg upswept krona, bred rakad avskalning och hård blandning. Och om du lägger till ett skalligt skägg och full mustasch kommer ingen att kunna vara svalare än dig.

Faded Dreadlocks

Faded Dreadlocks
Dreadlocks? Inga problem! Linjen upp kan göra skarpa och rena någonting. Och om du lägger till en låg blek och fri stil, kommer den här frisyren att gå ur kontroll.

Long Furry Hair Alternativ

Long Furry Hair Alternativ
Linjen upp elementet kan hjälpa ditt fluffiga långt hår att se neater. Dessutom kommer det att göra hårlinjen mer signifikant och betona dina ansiktsdrag också.

Crazy Freestyle Design

Crazy Freestyle Design
Denna frisyr är jätte perfekt, det är bara otroligt! Varje linje är idealisk, mönstret och blekna är så exakta och rena, toppen är uppblåst oklanderligt. Kan du hitta några fel här? Definitivt inte.

Spiky Flattop för rakt hår

Spiky Flattop för rakt hår
Varje enskild komponent i detta utseende är väldigt skarp, så det är en slags hårig frisyr på en annan nivå. Allt du behöver för att få det är att göra ditt skägg och sidorna bleknade och att sticka en rak spikig flattop.

Top Knot Undercut

Top Knot Undercut
Detta collage visar hur mycket din frisyr påverkar din ålder och jämn bild. Det är en omvandling av en pojke till en man, som är avskild med en slät toppknut och bleknad underskott med linjen uppåt.

Curly Cut med hårda delar

Curly Cut med hårda delar
Den här håriga frisyren är markerad med en skarp hårlinje och en hård del som först löper parallellt med den och sedan flyttas tillbaka som en sidodel. Huvudets baksida är utformad i en trippel V-formskärning.

Blowout Haircut för Afro Hair

Blowout Haircut för Afro Hair
I den här Afro-frisyren är en fuzzy disheveled crown och idealiskt skarp konisk fade understrukad med den fantastiska hårlinjen som blandar sig på weepers.

Kvadratisk formad linje upp

Kvadratisk formad linje upp
Denna Afro-textur handlar om volym och det är mycket viktigt att ge den en lämplig form. I detta fall skapar barberaren en rund silhuett och dämpar den med en krusssvamp. Och sist men definitivt inte minst är en fyrkantig panna hårlinje, vilket gör den ren och snygg.

Hipster Look med Line Up

Hipster Look med Line Up
Allt du behöver för att skapa den här splashy hipster-bilden är att ha dina sidor hög bleka och toppad texturerad. Du kan också ta en risk och blegla “goatee” -delen av ditt skägg.

Snygg Pompadour

Snygg Pompadour
Den här klassiska pompadour frisyren är gjort ännu mer officiell och attraktiv på grund av kantiga hårlinjer över huvudet på bilden nedan.

Flätad underskott för lockigt hår

Flätad underskott för lockigt hår
Det är välkänt att lockigt hår är väldigt orubbligt och det är för svårt att stile det rent och exakt. Ett av sätten ut visas nedan. En sådan flätad krona och skarpa raka hårlinjer kan vara en lösning för dig.

Trappsteg Flattop med sidodel

Trappsteg Flattop med sidodel
Kreativ frisyr för en kreativ person. Det är inte bara ett annat alternativ att ställa upp frisyren; Det är också en cool idé hur man gör din bild unik och att fånga människors ögon.

Twisted Buzz Cut

Twisted Buzz Cut
Här är en mer ovanlig krondesign för kort lockigt hår. Kom ihåg att en sådan buzz cut kräver hög kompetens, så var försiktig när du väljer frisören att utföra den.

Flätad mönstrat underskott

Flätad mönstrat underskott Du kan hoppa in i experiment om hur du stilar toppen av din underskott, här är en mer idé att inspirera dig. Och glöm inte bort skarpa hårstrålar eftersom de knappast är den viktigaste punkten i skapandet av någon ren frisyr.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More