25 Taper Fade Haircuts för män att se fantastiskt

317
Taper Fade Haircuts

Människor beskriver oss baserat på vårt allmänna utseende. Detta gäller vår dressingkod och hårstil. Människor har olika längder och hårtyper. Dessa två faktorer begränsar människor frisyren att förvärva. Haircuts passar olika händelser. Det finns sådana som är lämpliga för officiella evenemang, medan andra är lämpade för tillfälliga händelser. Alla valda hårklippningar påverkar en persons allmänna utseende. Därför bör denna process noggrant övervägas. Nedan är några saker som är värda att överväga innan du väljer en viss avsmalnande hårklippning.

  • Är barberaren bekant med frisyren? – Är din barberare väl erfarna att hantera din valda avsmalnande hårklippning? Välj alltid en frisör som tidigare hanterat din valda frisyr.
  • Vissa hårklippningar kräver särskild utrustning. Det är viktigt att fråga om din barberare har rätt utrustning för att få jobbet gjort eller inte.

Det finns många avsmalnande hårklippningar där ute. Nedan följer några hårklippningar som är värda att kolla.

Taper Fade med Short Fringe

Denna frisyr är lämplig för alla som har skägg och franshår. Som namnet antyder, försvinner konjakning med korta fransformar franshåren och gör den snygg och jämnt fördelad över pannan. Följaktligen ger den här frisyren en mellansvadd stil från toppen nedåt. Den avsmalnande blekningen med korta fransar är värt att kolla ut som det gör det möjligt för en person att perfekt visa sina skägg.

Taper Fade Haircuts

Mid Fade Comb Over

Som namnet antyder lämnar denna frisyr en betydande mängd hår i mitten och sakta sakta bort. Dessutom banar det sig för ett snitt vid hårets kant. Mid fade Comb över frisyr är olik i att det finns många stilar att välja mellan. Denna frisyr passar både tillfälliga och officiella händelser. Det här är några av anledningarna till att denna hårklippning är allmänt accepterad.

Taper Fade Haircuts

Taper blekna med lockigt hår

Detta var den mest populära frisyren år 2019. Den fick stor acceptans eftersom den passar alla typer av hår. Det är kategoriserat med lockigt hår spredt över huvudet eftersom det svävar nedåt. Den avsmalnande blekningen med lockigt hår är också kategoriserat med skägg som ökar ner. Denna frisyr är fortfarande populär aktuell. Det är därför värt att försöka.

Taper Fade Haircuts

Low Taper Fade

Den låga avsmalnande frisyrstilen är bland de allmänt kända avsmalnande frisyrerna. Den är lämplig för personer med hår som förbinder skägget. Denna frisyr har två blekande nivåer. Mitten av håret har mycket hår, som långsamt bleknar för att bilda den sista nivåen av blekna. Den sista blekningsnivån är proportionell mot skäggets nivå. Detta är definitivt en stil värt att kolla in.

Taper Fade Haircuts

Taper Fade Comb Over

Som namnet antyder, är detta en medium blekna frisyr lämplig för människor som föredrar mycket hår i mitten av huvudet. Den avsmalnande blekkammen över hårklippningen gör att en person kan kamma sitt mellanhår på olika sätt, beroende på deras preferens. Den är lämplig för människor som inte gillar skägg. Slutligen kan bara medelhåret kamma.

Taper Fade Haircuts

Layered Taper Fade

Den skiktade avsmalnande frisyren är välkänd bland frisörer. Det kategoriseras av det mellersta håret i huvudet som inte är rakat. Därefter bildas ett annat koniskt skikt. Initialt är håret i de andra skikten nästan helt rakat. Den skiktade avsmalnande hårklippningen kännetecknas också av skägg. De är väl utformade för att få fram ett enastående utseende. Det är definitivt värt att kolla in.

Taper Fade Haircuts

Taper Fade Buzz Cut

Vill du se stilfull men ändå officiell? Om ja, den avsmalnande fade buzz cut är vad du behöver. Denna avsmalnande hårklippning kategoriseras med systematisk blekning av hår. Det är också kategoriserat med snitt runt franshåret som ger en person ett spektakulärt utseende. Skäggen är också väl utformade och jämnt fördelade över hakan. Denna hårklippning uppmuntrar också tillväxt av mustasch.

Taper Fade Haircuts

Slick Taper Fade

Den smala avsmalnande frisyren är mestadels utformad för vita män. Denna frisyr har oftast minst tre blekande lager, beroende på en persons preferens. Dessutom finns det många frans frisyrer en person kan välja mellan. Den smala avsmalnande frisyren är också kopplad till ett snitt som korsar mitthåret. Det mellersta håret är tillräckligt stort för att bli kammade i olika stilar.

Taper Fade Haircuts

Blowout Taper Fade

Denna frisyr är lämplig för personer med en Afro frisyr. Som namnet antyder innebär blowout-avsmalningsstilen användningen av blowout-tjänster på Afro för att ge det ett lockigt utseende. Denna blekande hårklippning är annorlunda genom att den bleknar bara utställas vid hårlinjen. Blowout Afro Look gör det unikt och definitivt värt att kolla.

Taper Fade Haircuts

Lockigt hår med tappa blek

Detta är bland de allmänt kända avsmalnande mellanhåriga frisyrerna. Det är kategoriserat med lockigt mellanhår och består av två blekande lager. Mellanhåret är stort och lockigt. Det betyder att en person kan locka sitt hår till många olika mönster. Det andra avsmalnande skiktet sköljer nästan hela håret. Dessutom är franshåret också lockigt.

Taper Fade Haircuts

Taper Fade Short Hair

Letar du efter en kort hårhårig frisyr som kommer att innehålla dina skägg? Om ja, det koniska blekna korta håret är att du behöver. Håret faller i ett lutande läge tills det helt tappar bort. Den består också av en frisyr vid hårlinjen. Därefter fokuserar den avsmalnande korta frisyren på en persons skägg. Skägget sträcker sig och förbinder sig med mustaschen.

Taper Fade Haircuts

Hipster Taper Fade

Denna avsmalnande frisyr är mycket unik och förtjänar att rankas bland de bästa hårklippningarna i år. En person måste ha både stort hår och skägg. Mellanhuvudet är utformat i fallande ordning från botten. Detta gäller även från pannan inåt. Håret reduceras till en medelstor nedåt. Slutligen är skägg inte kopplade till håret. Det är ingen tvekan om att denna hårklippning ska rankas bland de bästa hårklippningarna i år.

Taper Fade Haircuts

Caesar Taper Fade

Detta är en mycket populär frisyr som består av två blekande nivåer. Det kännetecknas också av stora skägg som är jämnt fördelade. Det långa mellanhåret utblåses för att det ska krulla. Denna hårklippning lockar mycket uppmärksamhet, eftersom det låga andra lagret börjar öka när skägget börjar sjunka. Det är inte allt; skäret sträcker sig från det nedre sekundära blekskiktet upp till skägget.

Taper Fade Haircuts

Bald Taper Fade

Detta är en mycket enkel frisyr. Ett betydande antal människor som skalligt hår. Denna hårklippning är dominerande under en längre period som det är ett officiellt utseende. Det här är en kort frisyr där håret är jämnt fördelat över håret. Det är inte allt; Den skalliga avsmalnande hårklippningen har scoped flera utmärkelser. Det är definitivt värt att kolla in.

Taper Fade Haircuts

Afro Taper Fade

Den här avsmalnande hårklippningen kräver att en person har en Afro. Denna frisyr medför inte skägg. Håret fördelas jämnt över huvudet tills ett blekskikt utvecklas på sidan. En hårklippning är också påpekad på pannan och långsamt bleknar i sidled. Det här är en avslappnad frisyr som syftar till att få fram ett snyggt utseende.

Taper Fade Haircuts

Taper blekna med flätor

Vissa människor älskar trendiga hårklippningar. Denna frisyr är värt att kolla om du är en av dem. Den avsmalnande blekningen med flätor innehåller flätor i hårklippningen. Det kräver att en person har ett betydande medelhår som kan flätas. Efteråt skärs håret i fallande ordning i andra regioner. Slutligen berättar avsmalningen med flätor hur skägg ska jämnt trimmas och ges en bra skära.

Taper Fade Haircuts

Faux Hawk Taper Fade

Detta är en av de många Mohawk frisyrerna. Det är emellertid annorlunda eftersom mellanhåret upptar en stor yta jämfört med traditionella Mohawk-stilar. Följaktligen tillåter det att franshår sprids i olika utföranden. I allmänhet består faux hawk-avsmalningsavfallet av två bleknade lager. Långt hår är ett krav på att vara berättigad till denna enastående frisyr. Slutligen har denna avsmalnande frisyr blivit rankad bland de bästa frisyrstilarna i år.

Taper Fade Haircuts

Temple Taper Fade

Templets avsmalnande frisättning kan beskrivas som en officiell medelhårklippning. En person är skyldig att få en Afro att vara berättigad till denna frisyr. Afro upptar huvuddelen av huvudet och bleknar neråt. Templets koniska fade hårklippning är också kategoriserad med en snitt på hårlinjen. Den här avsmalnande frisyrstilen betonar inte på skägg.

Taper Fade Haircuts

Pompadour Taper Fade

Detta är en svag frisyr med en våg. Pompadour-avsmalnande frisyr är lämplig för alla med ett långt, mjukt hår. Mjukt hår gör det enkelt att utforma vågan. Denna frisyr bleknar långsamt bort på sidan och baksidan. Pompadour avsmalnande frisyr anses vara både en officiell och avslappnad frisyr. Förutom alla dessa, uppmuntrar denna frisyr människor att hålla korta skägg.

Taper Fade Haircuts

Borstat upp Taper Fade

Den borstade avsmalnande stilen är topp och slår ut många hårklippningar. Det går och extra mil för att införa färgämne för att ge ett blont utseende. Denna hårklippning säger att en persons mellanhuvudhår måste borstar upp innan någon trimning börjar. Efteråt kommer det att finnas en jämn fading trimning nedåt som förbinder med skägget. Det här är några av anledningarna till att den borstade avsmalnande hårklippningen är värt att kolla.

Taper Fade Haircuts

Ivy League Taper Fade

Är du en fan av att blåsa ut hårstilar? Om ja, ska du glömma på Ivy League-konceptet, fade frisyr. Den som planerar att skaffa denna snitt måste ha en mellanhårlängd. Detta gör det lätt att kamma håret i sidled efter att ha blivit utblåst. Denna frisyr insisterar också på att det blekande skiktet som följer måste vara lika med skäggets storlek.

Taper Fade Haircuts

Taper Fade Crew Cut

Fringhår anses vara vackert av vissa människor. Som ett resultat hatar de hårklippningar på hårkanten. Tja, den avsmalnande fade besättningen skär är en av de få frisyrer som tillåter människor att behålla sitt franshår i hela. Denna hårda hårborttagning dämpar sig sidled, beroende på en persons preferens. Slutligen kan denna frisyr användas i officiella evenemang.

Taper Fade Haircuts

Spiky Taper Fade

Att hitta en hårklippning som strömmar från huvudet till skägget är lite ansträngande, eller hur? Den spikiga avsmalnande skärmen är en av dessa frisyrer. Mellanhåret ser lite knäppt ut över huvudets mittdel. Därefter följer blekningsmönstret och sprider sig nedåt i nedåtgående ordning till skägget. Skägget måste vara ordentligt förenat med det blekande håret för att ge det ett enastående utseende.

Taper Fade Haircuts

Hard Part Taper Fade

Detta anses vara en svår att uppnå frisyr. Den kan endast hanteras av en erfaren barberare. Det anses vara en komplicerad frisyr eftersom den består av borstat hår som innefattar ett snitt på huvudets vänstra sida. Hårflödena fortsätter innan blekning börjar. Det är inte allt; Fadingprocessen fortsätter tills den når skägget. Det är ingen tvekan om att det här är en toppklassig frisyr som är värt att kolla.

Taper Fade Haircuts

Slicked Back Taper Fade

Som namnet antyder, fokuserar den här frisyren på att rulla håret bakåt. Den mellersta delen av huvudet ska ha åtminstone medelstort hår. Fading-processen sker både bakåt och sidled. Emellertid förekommer fading-processen mestadels bakåt. Skägg är viktigt när man försöker anta denna frisyr. Den slicked tillbaka avsmalnande hårklippningen lockar mycket debatt och kommentarer om sociala medier. Det är definitivt en frisyr värt att kolla och slutligen prova.

Taper Fade Haircuts

Dessa är några av de bästa avsmalnande hårklippningarna som är värda att kolla. Ovanstående frisyrer lockar mycket efter över hela världen. Helt enkelt gå igenom dessa hårklippningar och peka på dem som roar dig. Därefter väljer du den hårklipp som du kvalitet och presenterar den för din barberare. Ta din frisyr på allvar eftersom det påverkar hur människor ser dig.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More