25 vackraste kändis långa frisyr att adore

217

Om du tror att de långa frisyren inte är trend, då är du säkert fel. Kanske har vissa kvinnor kort hår och de ser ganska fantastiska ut, men vi tror att de kommer att se mer graciösa ut med de fantastiska långa tressesna.

Långa frisyrer är inte bara vackra men mer feminina också. Kändis frisyrer är bra inspiration att titta på när du söker din nästa frisyr. Dessa frisyrer kan vara användbara för att inspirera dig eftersom kändisar är den som vet vad som är nytt och trendigt.

Ali Larter Long Straight Frisyr

Lösa vågor klär sig genom sidorna och återvänder av dessa blonda lås för att presentera den övertygande modiga subtila rörelsen och studsa. Detta avslappnade mode är lätt att stil och underhålla.

ali-Larter-lång rak frisyr

Alyssa Campanella Long Straight Frisyr

De här gyllene brunettlåsningarna blåses vridfritt för att lägga till ram och höja vid kronan samtidigt som utjämning längs framsidan. Ändarna är krullade för extra mode.

Alyssa-Campanella-long-rak frisyr

Amber Heard Long Straight Frisyr

Dessa fantastiska blonda låser är utelämnade för att falla över axlarna som visar bort de söta lockarna klädd genom ändarna för volym och språng. Denna härliga “gör” är utmärkt för alla evenemang.

bärnstens hört-long-rak frisyr

Anna Easteden Long Straight Frisyr

Elegant och enkel är huvudidén för detta “gör”. Dessa tjocka lås slätas ner med en fasettkomponent vilket gör detta till en otroligt informell frisyr för att komplimera ett ovalt ansikte.

anna-easteden-long-rak frisyr

Ashley Tisdale Long Straight Frisyr

Edgy kinks är klädda genom längderna och ändarna av dessa blonda lås för att presentera överallt mode rörelse och konsistens. Denna informella stil är enkel att stil och hålla.

Ashley-tisdale-long-rak frisyr

Barbara Dunkelman Long Wavy Frisyr

Dessa lås lämnas för att falla över axlarna som visar bort de ömma vågorna klädda genom mittlängderna till ändarna för form och mjukhet.

Barbara-dunkelman-long-vågig-frisyr

Berenice Marlohe Long Wavy Frisyr

Långt och attraktivt är huvudidén för denna frisyr. Dessa markerade lås är blåstorkade och inställda för att skaffa ett t men enkelt utseende och känsla. Skikten på tornet slätas ner till gränsen mot ansiktet samtidigt som längderna och ändarna har viss växtvåg som kompletterar det övergripande utseendet magnifikt.

Berenice-marlohe-long-vågig-frisyr

Bethany Mota Long Curly Hairstyle

Dessa fantastiska stora krullar är klädda i mitten av längden till ändarna av dessa tresses, vilket ger det här modet många studsar och rörelser.

Bethany-Mota-long-curly-frisyr

Blake Lively Long Wavy Frisyr

Denna Blake Lives fantastiska stora krullar är klädda i hela mittlängden till ändarna av dessa tressar vilket ger denna stil massor av studsa och rörelse.

Blake-livlig lång-vågig-frisyr

Britney Spears Long Straight Frisyr

Långt och luscious är huvudidén för denna frisyr. Dessa markerade lås är blåstorkade raka för att få en attraktiv men enkel utseende. Skikten ovanpå slätas ner för att gränsar ansiktet och fullbordar det övergripande utseendet.

britney-spears-long-rak frisyr

Camila Alves Long Curly Frisyr

Detta slanka kaffe bruna tonade tressar förbises att falla över axlarna som visar hårets naturliga lockiga konsistens.

Camila-alves-long-curly-frisyr

Carmen Electra Long Wavy Frisyr

Fria vågor klädes genom längdändarna av dessa blonda lås för att ge frisyrrörelsen och sväva. Detta informella “gör är enkelt att återskapa hos hushållet med rätt utrustning och önskar en liten produkt för att tämja fly-away hår. Dagliga trimmer är villiga att rädda dig skära upp ändar.

carmen-electra-long-vågig-frisyr

Felicity Jones Long Straight Frisyr

Här är en traditionell skiktad ‘gör det som medför all fokusering i ansikts- och ögonregionen. Det här är bra för rakt, tjockt hår. Det här är en enkel stil som inte har för många steg så det blir smidigt och kortfattat så man kan göra.

felicity-Jones-long-rak frisyr

Gisele Bundchen Long Wavy Frisyr

Gisele Bundchens vindblåsta vågor kläds igenom ändarna av dessa solkissade lås för att presentera den övergripande stilen subtila rörelsen och studsa.

gisele-Bundchen-long-vågig-frisyr

Hunter King Long Wavy Frisyr

Dessa fria vågor klär sig genom längdändarna av dessa blonda lås för att ge frisyrens rörelse och studsa.

jägare-king-long-vågig-frisyr

Jennifer Lawrence Långt hår

jennifer-Lawrence-long-hair

Jennifer Lopez Lång Straight Frisyr

Lätt och glatt är huvudidén för denna coiffure. de markerade låsningarna blåses omedelbart för att uppnå en attraktiv men enkel utseende och upplevelse. Skikten i framsidan slätas ner för att rama ansiktet och fullbordar det allmänna utseendet.

jennifer-López-lång rak frisyr

Jessica Stroup Long Wavy Frisyr

Bouncy curls är förde till dessa karamell låser för att ge denna avslappnade frisyr hoppa och rörelse. Överdelen är parterad på komponentens aspekt och med kropp och volym runt ansiktet, är det här fantastiskt att gränsar till ett långvarigt ansikte.

jessica-Stroup-long-vågig-frisyr

Joanna Krupa Long Wavy Frisyr

Joanna Krupas fantastiska stora vågor är klädda under längden på mittlängden till ändarna av dessa långa tressar, vilket ger det här modet många studsar och rörelser.

Joanna-Krupa-long-vågig-frisyr

Katie Holmes Long Straight Frisyr

Dessa långa lås har centrerats och blåstorkats för en snygg och rak ände. Perfekt för medelstarkt och tjockt hår, det här snygget fungerar bra på uppenbarligen raka lås och kan vilja att vardagliga trimmer ska bli av med att bryta upp slutar.

Katie-holmes-long-rak frisyr

Lea Michele Long Straight Frisyr

Det här enkla och släta är huvudkonceptet för denna coiffure. de markerade låsen är blåstorkade raka för att få ett attraktivt men lätt utseende och känsla. Bangsna slätas ner för att gränsar ansiktet och fullbordar det övergripande utseendet.

lea-michele-long-rak frisyr

Pia Toscano Long Wavy Frisyr

Ändarna av denna markerade manen är lagrade för att erbjuda denna frisyr ett strukturerat utseende och erfarenhet. Rammen och kvantiteten i ett eller annat skede i längdändarna gör denna mjukningskniffur översta hak för dem som försöker “berömma en fyrkant eller ett runda ansikte.

pia-Toscano-long-vågig-frisyr

Salma Hayek Long Wavy Frisyr

Salma Hayeks lämpliga stora krullar är klädda genom mitt längder och ändar av dessa tresses vilket ger denna stil massor av studsa och rörelse.

Salma-Hayek-long-vågig-frisyr

Sarah Jessica Parker Long Straight Frisyr

Sarah Jessica Parkers uppdelade lager är klädda genom ändarna av dessa solkissade lås för att presentera den övergripande stilens diffusa rörelse och hoppa.

sarah-jessica-Parker-lång rak frisyr

Sofia Reyes Long Wavy Frisyr

Dessa underbara stora vågor är klädda under längden på mittlängderna till ändarna av dessa tresses vilket ger denna stil massor av studsa och rörelse.

sofia-reyes-long-vågig-frisyr

Vicky Pattison Long Wavy Frisyr

Dessa tjocka långa wavas har krullade och borstats genom och slitna i axelns framsida och visar av de släta vågorna klädd i mitten av längden till ändarna.

Vicky-pattison-long-vågig-frisyr

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More