25 Weave frisyrer inspirerade av kändisar!

41

Att gå på trenden om och om igen, vi kom över vävfräscha så ofta att vi bestämde det; s dags för en annan artikel på vävda frisyr! För er som missade på vår tidigare artikel, här är vad internet har gått huvudet på klackarna över! Weave frisyr är i grunden en slags hårförlängning som vi syr på vårt naturliga flätade hår. Det är perfekt för vem som helst som vill ge en liten paus till vårt naturliga hår från all värme och föroreningskada vi lägger vårt hår igenom.

Våra naturliga hår är flätat i snäva flätor och du kan också applicera hårbehandlingar enligt ditt val. Därefter sys väven på vårt naturliga hår och det är i grunden idén om hur vävning av arbete. Anledningen till dess popularitet är på grund av den lätta tillgängligheten och ett brett spektrum av mångsidig stil vi kan välja mellan. Men till skillnad från peruker behöver vi få byte av väv varje 4-5 veckor för sanering ändamål.

Du har också möjlighet att välja vilken färg och vilken stil som helst, men längden, men du vill ha den. Men, oavsett orsaken, blir vävarna mer populär än någonsin! Så här är vi med, ännu ett galleri fullt av väv som du kan få omedelbart!

1. Curled Beauty

Denna vävda frisyr ger dig den perfekta naturliga blandningen av svart hår och lock. Perfekt för de tillfällen när du vill gå naturligt. Glamour och enkelhet i samma frisyr, vi har helt förälskat sig i denna vävda frisyr.

2. Blond skönhet

Den här fina frisyren är vägen att gå om du älskar att lägga till den extra glansen. Det här korkade håret ser ännu bättre ut den orange blonda nyansen. Om du tror att ditt hår permanent är skadligt för ditt naturla hår, är det här den perfekta vävhåren för dig.

3. Permed Up!

Vill du få dig en väv frisyr men kan inte bestämma vad du ska få? Om så är fallet, varför kontrollera inte denna frisyr? Ganska med en perm, det här är det bästa du kan få. Perfekt tillflyktsort för ditt naturliga hår, vi älskar absolut denna hårväv. Och vi vet att du kommer att älska det också.

4. Volymiserad perfektion

Nu kan du få denna extra volumiserande underbara lås som din väv direkt! Fråga bara din frisör för en medellängd svart permeerad väv och du får det perfekta håret! Var noga med att byta väv varje 3-4 veckor för att hålla den extra ren och frisk.

5. Lång vågig väv

En annan stilig ta på väven, vi vet att du kommer absolut älska! Denna snygga långa vävning blir din absoluta favorit när du försöker. Som vi har nämnt kan du välja vilken längd, färg eller stil du vill ha. Prova det här idag!

6. Golden Highlights

Med en väv har du valet att välja vilken stil du vill ha. Du kan curl, räta och klippa den till vad du vill, precis som ditt naturliga hår. Att gå igenom vävvariationerna kom vi över det här vackra, blonda, färgade håret som vi helt har blivit förälskad i. Det är definitionen av stilig och kantig på samma gång!

7. Beyonce It!

Precis som alla andra fashionista är vår faviorite Beyonce långt framme. Här kan du se vår ikoniska kändis som rockar den mörka blondvävningen. Naturliknande lockar lägger till den extra kanten till denna långa väv. Prova det idag och du kommer vara redo att blända publiken!

8. Brunette Bangs

En annan kändis inspirerad look, vi älskar detta ta på den naturliga brunette väven. Naturligt som det ser ut, lägger pärlorna den extra glam att håret saknas. Även de vågiga lockarna ger den perfekta definitionen till håret så att det ser super glamoröst ut.

9. Volymiserad Blondin

En annan look som vi skulle älska att stjäla är från Beyonce igen är den här vackra blonda kortväven. Blåst ut till perfektion, den här vågiga korta längden har de perfekta höjdpunkterna. Vågorna och sidobandarna lägger till den extra banans glamourfaktor som vi absolut älskar!

10. Markera perfektion

En annan ganska kort vävlook som vi upptäckte på internet är denna perfekt framhävd blondin och brunettväv. Den korta längden lob ser så naturlig ut att det är omöjligt att påpeka detta är en väv. För det omedelbart vackra utseendet, byt omedelbart ditt hår till dessa väv.

11. Snygg rak

Om krullar och vågor inte är din sak, varför inte gå för det här eleganta och rena utseendet? Den naturliga jet svarta väven är rakt till perfektion vilket ger dig precis nog glam och stil att rocka med.

12. Mörka rötter

Vill du se bana klar men du är inte säker på att klippa håret eller bleka det ut? Jo, den perfekta lösningen för dig är här. Weave frisyr ger dig friheten att styla ditt hår men du vill utan att gå på alla skinkor på ditt naturliga hår. Här kan du se exemplet på axel längd väv som vi finner så tilltalande. Med mörkare rötter och ljusare kanter ser den här blondväven helt fantastisk ut!

13. Stora vågiga lockar

Ett annat glamoröst utseende vi har anpassat för dig är denna fantastiska långa långa stora lockar. Det strålsvarta håret ser helt fantastiskt ut som de visningsstalande lockarna. Perfekt för de tillfällen då du måste lägga till den extra insatsen, är denna vävda frisyr det klassiska utseendet som gör huvudet vända!

15. Naturlig väv
16. 17.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More