26 Gorgeous Tree Braids du borde få idag!

113

Hatar du inte bara det när all stilering, färgning och alla produkter som vi använder dagligen för att få oss det perfekta håret gör det motsatta och förstör vårt hår? Vi har alla haft de dagarna när vi bara vill ge upp på vårt hår. Grovt hår, delade ändar, mjäll, skadat hår, för att nämna det, vi har ganska mycket. När man hanterar varje problem, är det mest vi måste ta itu med håravfall från all skada.

Fret inte, lösningen av hårförlängningar är här. Men för de flesta av oss betyder det bara mer skada på vårt återstående hår när vi börjar tänka på all den värme vi använder för förlängningar. Alla andra alternativ som kemikalier eller behandlingar verkar bara onaturliga och skadliga, eller hur? Kanske är det bättre om vi bara lämnar vårt hår som det är, det kommer att växa tillbaka? Ja, det kommer, men det tar mycket lång tid och hela tiden vi lämnar vårt hår för att förtjocka den inverkan det kommer att lämna på vår bild är distinkt. Så vad har vi? Det uppenbara svaret? Tree Flätor.

Tree Braids? Så vad exakt är dessa? Tja att svara på dina frågor, det är metoden för hårförlängning som alla blir kär i. Det är lösningen för hård värme, kemikalier eller till och med nålar som krävs för alla andra hårförlängningstekniker. Hur frågar du? Tja, det är ganska enkelt, verkligen eftersom den här metoden använder den enkla cornrow-tekniken för att lägga till förlängningen till ditt hår. Förutom det faktum att det är mycket ofarligt att använda, bör du också veta att detta hår behöver noll till mycket mycket lågt underhåll när du inte gör det.

Det är den kostnadseffektiva och mest naturliga lösningen för ditt skadade krusiga hår som du vill lämna ensam för en tid. Utöver det är det som alla andra tillägg, du får en variant av färger att välja mellan, du har utbudet av hårtexturer och stilar du kan göra. Det är det bästa sättet att undvika de nyfikna ögonen och försöker hitta den där fel som du har.

Stylizing ditt hår verkar så mycket naturligt och vackert när du har de mångsidiga alternativen precis framför dig. Gå igenom vårt sortiment och stil av trä flätor och du kommer att veta orsaken till att du ska få det nu. Så fortsätt flicka, du vet det, låt dem inte döma dig, gå i förtroende direkt framför alla.

1. Naturliga Titta Trä Flätor

Fortsätt och titta på dig, verkar det som om det finns några tillägg bifogade? Naturligtvis inte, de naturliga utseendet är fästa på håret genom flätorna som knutar för att hålla den på plats. Underbara mindre naturliga lockar läggs till utseendet gör att det ser ännu vackert ut.

2. Chic Crimped Tree Braid

Med trä flätor har du friheten att stylisera ditt hår vilken stil du vill ha. Här kan du se den naturliga ytan som den ger med det rynkade raka håret. Ta ut din naturliga glans med det vackra trädflätta håret.

3. Cornrows Curls

Tree flätor ser enkelt och snyggt ut i någon form av hår-föredrar du. Ta en titt på denna enkla beachy curls som läggs till cornrowen på framsidan. Det här är det perfekta sättet att leta efter några tillfälliga eller formella händelser som du måste delta. Bara få trädet flätor att fortsätta till sidorna och krulla resten av resterande hår. Stjäla showen med de voluminösa låsen krullade till perfekta långa vågor.

4. Tjocka Voluminous Tree Flätor

Flätorna ser helt fantastiska ut och som du kan se kan du knappt märka några tillägg. Var kreativ med curling teknikerna och prova den här typen av korkskruvkrullar som vi absolut är kär i. Stylized med den perfekta Wine Screw Curls, får du denna vackra och sofistikerade look vi älskar absolut.

5. Röda trädflätor

Varför gå bara monoton när du kan gå färg? Du kan träda i alla stilar vilken färg du vill. Denna lysande nyans av rött ser vackert ut med den vackra trädflätan på toppen. Lägg krullen som du älskar och du är redo för dagen. Gör din smink och lägg din glam-upp, gör huvudet vända!

6. Pouf Tree Braid Curls

Prova och vara mer kreativ och gå ut. Trä flätade det för att skapa denna vackra sida flätan. Pin upp framsidan för att skapa diva puffen och du har den. Curl out ändarna och du kommer att bli kär i dessa helt underbara utseende. Tillbehör och din glamour kommer att blända allt som ser ut.

7. Trädflätade vågor

För de av er med tunnare hår, gå bara med trädflätor och du kan ha detta helt fantastiska voluminösa hår. För extra glam, bara krulla och vinka upp det, perfekt för en avslappnad dag ute, bör du definitivt prova det här håret.

8. Tree Braid Hästsvans

Träfläten ser naturligt ut och stilfullt med vilken frisör du vill ha. Även en enkel halvhästsvans ser ganska ut när den kombineras med de övre trädflätorna. Lägg helt enkelt i voluminösa lockar och du har det perfekta håret som ser helt fantastiskt ut.

9. Tree Braid-Natural Curls

Träfibrer visar ett fantastiskt jobb som fyller ditt hår och fläkten visar inte bara extra glam, utan blandar också förlängningen tillräckligt bra för att någon ens kan gissa.

10. Blond Tree Braid

För dig med färgat hår har du inget att oroa dig för. Denna teknik fungerar inte bara för någon hårstruktur och stil, men den är mångsidig för alla typer av hårfärg. Den blonda brunbruna hårfärgade träflätan ser fantastiskt vacker ut i denna enkla vågiga frisör. Ingen kan till och med gissa att du har några förlängningar när du ser den här naturliga tjejen!

11. Långa Raksträder

För ett enklare men eleganta utseende, varför försök inte gå subtil och bara svart? Oroa dig inte, färg eller inte, trädträet ser fortfarande fantastiskt ut med någonting. Det är för dig att bestämma, chic eller funky? Classy eller edgy?

12. Twist and Turn

När du arbetar med träflätor behöver du inte oroa dig för att något ser falskt eller onaturligt ut. Perfekt för de dagar då du måste gå elegant och vackert, trädflätor som toppas med vridningen och vänds halva flätor är din go-to. Krul resten av ditt hår och du är inställd för natten ut. Ha kul att stjäla showen!

13. Små Naturliga Curls

För de av er som föredrar en hårdhet som ser ut som naturlig och subtil, prova träflätorna med de mindre krullarna för att förbättra ditt ansikte. Det ser väldigt naturligt ut och stiligt på en gång.

14. Rihanna Tree Braids

Vem kommer ihåg Rihanna dill när alla färgade sitt hår röda efter mode varumärket Rihanna? Tja, om du tycker att det är otroligt stiligt, ta en titt på den här snygga och trendiga snygga träspetsen som kommer att stjäla showen. Ganska söt är det inte? Skulle du våga göra det?

15 Cornrow Side Braids

Tree flätor ser ännu mer naturligt ut när du lägger hela håret i en flätad updo. Cornrow mohawk stil updo ser trendig ut med den extra texturen och volymen från träflätorna. Lägg till en hint av elegans med tillbehör och du kommer att älska resultatet.

16. Enkelt och effektivt

Träfläta skapar ett mycket tydligt och effektivt, enkelt hår för att vi ska kunna arbeta med. Även när du inte har tid att trivas och styliserar, ser du fortfarande vacker ut med det naturligt raka håret som du har blivit kär i. ‘

17. Tree Braid Hair Band

Detta ljusa prinsessinsinspirerade blick skapas med träflätorna flätat in i ett krosstil hårband ovanpå. Den omsluter den känsliga men bedövande designen som ser naturlig och lika elegant ut för varje dag eller natt.

18. Blond Crown Braids
Mångsidig som det är, du kan inte träet flätar i några nyanser, vilken färg du vill. Här verkar flätorna ganska unnoticeable när de går ihop med den snyggaste kronflätan för att gå med den. Denna halv upp och halva ner updo skapar det perfekta upplysande utseendet för att dölja träflätorna medan du förskönar de volymiserade blondlåsarna.

19. Markerade lås

För ett mer subtilt och jordiskt utseende, gå till de markerade trädflätorna. Detta skapar en perfekt illusion och tar bort ögonen från flätorna och in i de frodiga tofsarna som förskönar dig perfekt.

20. Röd-svart färgspel

Perfekt för när du vill gå till en mer edgy och funky look, lägg till en antydan av färg till dina träd flätor. Här kan du se det fantastiska exemplet på färgspel i åtgärd. Begränsa dig dock inte till bara rött, gå djärvt med färger. Var kreativ och unik.

21. Perfekt Raksträda

Om du tycker att lock är bara ett stort problem för dig, har du inget att oroa dig för. Tree Braids ser fantastiskt vackert ut och är klassiskt när du har perfekt rakt jet svart hår.

22. Wavy Auburn Tree Braids

För ett mer tonat naturligt utseende, gå till den mjukare snygga tonade hårfärgen. Våga upp med någon form av värme eller naturligt och där har du det, den perfekta frisyren du kan göra på vilken som helst dag, helst.

23. Röd markering med trädflätor
Om du vill ha ett trendigt men subtilt utseende, är det här det perfekta go-to håret för dig. Färgglada höjdpunkter lägger till den saknade trendiga komponenten till det naturliga vågiga håret du har. Tree flätor lägger texturen till det enkla håret för att göra det lite snyggare.

24. Horisontella Tree Flätor

Precis som cornrows, kan du även välja att fläta förlängningarna som du vill. Stylisera det på ditt eget unika sätt. För att få denna utseende, fläta bara dina förlängningar och hår till en vågrät cornrow fläta, det perfekta utseendet för en sommardag.

25. Natural Wave Tree Braid

Naturliga lockar passar perfekt för texturen hos de flätade förlängningarna. Med tanke på att det inte finns någon extern värme eller produkter som används, får du det här ganska naturliga och snygga håret, du vet att det här är det bästa alternativet för dina förlängningslösningar.

26. Vågigt upplysta trädflätor

Perfekt för en dag ute på sommaren på stranden, är dessa strandiga lösa lockar trenden att följa denna sommar. Lägg volymen i håret med träflätorna och du kommer att bli kär i det resulterande håret. Lita på oss och fortsätt, skaffa dina egna flätor nu.

Begränsa inte bara till dessa frisyrer, alternativen är obegränsade. Varför inte prova en ny stil varje dag? Gå edgy, gå djärvt, gå snyggt, gå färgglatt, gå efter allt du vill ha. Och var inte oroa, trädflätor ser goregous ut i vilken stil som helst, vilken färg som helst, lång eller kort. Så gå till det, du vet att det här är den bästa lösningen för dig!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More