26 Hipsterhårig och stil för män (2019)

52

Herrar, det finns inget mer attraktivt och snyggt i en man än hans enorma förtroende. Det spelar ingen roll om dina gener har välsignat dig med ett “prins-charmigt” utseende eller om du verkar som en “Shrek” på daglig basis. Jag vill att du ska ta varje steg i ditt liv med en uppblåst bröstkorg och ett gnag som utstrålar så mycket självförtroende, helvete, de evakuerar bättre en stadsorsak. Och sluta inte, även om djupet på din själ känns blått med självkänsla. Fake det om du måste, men fortsätt det. Jag menar det.

Men tills dess har du mig att navigera dig genom kursen “Confident and Style 101”. Och som din uppskattade professor är det min ödmjuka plikt att börja denna föreläsning med en passande stil som inte har några regler.

Du hörde mig rätt, herrar. Stil utan regel. Men lita på mig, det blir enklare än det. Du kan få denna frisyr rätt, oavsett hur du föredrar att komplimera den. Och det känns bra ! Och inget skriker om att oroa förtroende än en slick trend som passar dig bra och får dig att trivas bra!

Hipster Haircut handlar om kortare sidor och längre toppar. Sidorna kan kallas underklipp och rakas beroende på djupet. Toppen kan vara allt! Och därmed menar jag allt! Lita på mig, killar, om jag kunde, skulle denna lista aldrig sluta!

Denna frisyr diskriminerar inte med dina ansiktsdrag, din ålder, din ras, din hudton eller, jämn könsbestämning! Helvete, jag kan göra en lista över Hipster Haircut For Women en dag!

Denna stil kan få någon som läggs från Angola till Zambia! Lita på mig.

Nu kommer bonusförmånen med den här hipster frisyren, särskilt för män som har thinning hairlines. Jag vet, många av er män där ute är extremt försiktiga om att låta balding scalps showen. Men hör av mig och låt mig ändra det perspektivet.

Jag heter Roach, och här är mina 26 bästa hipster frisyrer för 2019.

1. Kort hår, underskärning med knäppning

Herrar, det finns en skönhet om korta frisyrer. Det passar någon man. Bäst av allt passar det perfekt oavsett ålder, ras eller hudton. Detta är en universell go-to-hairstyle för män.

Och framförallt är det inte överraskande att vi börjar denna guide med en bra gjort kort frisyr.

De flesta männen är enligt konventionen vana vid kort hår. Det är enkelt. Det behöver inte att du är tålmodig i flera månader för att låta ditt hår växa tillräckligt för att få det att se ut.

Så är tricket här relativt enkelt. Börja med underskottet. Applicera rakhyvel, helst en storlek 2 (eller 1 om du föredrar det), för den bekväma underskottet. Slutligen, den avgörande kontakten. Använd ett blad för att ta fram vecket för att komplimangera den trendiga toppen.

Du kan få detta hår oavsett dina egenskaper. Kanske har du en framträdande panna. Eller kanske din tunna hårlinje är uppenbar. Oavsett, denna frisyr passar dig! Helvete, du kommer till och med vara säker på om du väljer att låta dina funktioner visa och inte tillbaka ner på grund av det.

Jag säger er, herrar, omfamna dina funktioner, för hela världen kommer alltid att ge dig en ständig påminnelse om det.

2. Medium underskärning med ren rakning

Hipster frisyr är absolut inte begränsad till korta, spikiga eller smarta frisyrer. Som jag nämnde tidigare, herrar, det finns ingen regel med hipster frisyrer.

Du kan välja att tillåta din korta, underhåriga hipster frisyr att växa ett tag. Dock behöver du så småningom lite justering längs vägen om du väljer det. Personligen finner jag att hårsträngar inte växer lika. (Kanske har jag fel, berätta om det på min Twitter-flöde)

Nu kan vissa av dig välja att få detta hår gjort friskt. I så fall behöver du bara sax för att få det rätt. Inget behov av rakhyvlar eller knivar, dock kan creasen bli lite tråkig. Men jag väljer alltid att tro på mina barberare. Jag beundrar alla passionerade barberare! De förtjänar mer kredit än de brukar få.

3. Rakad Sidad Med Spikar

Universal Hipster Guide säger, och jag citerar: “Du ska följa en regel, så att du inte har regler.”

Det spelar ingen roll hur högt du väljer att raka din underbana. Det spelar ingen roll vart du väljer att markera ditt hårkryp! Det enda som betyder något är om du är villig att dra av det här.

Jag antar inte att jag behöver ytterligare ord att förklara.

4. Medium Flow With Light Beard

Det här följer mig med den uppskattade Universal Hipster Guide från det sista avsnittet.

Du kan ha en härlig hipster-frisör och behåll håret längre. Du behöver inte ens få rakhyvel eller blad!

Detta passar mig för alla hudtoner. Och det kan komplimera ansiktshår om du väljer att få en eller redan ha en!

Men ärligt ärligt, jag kanske måste föreslå mina herrar med gallrande hårföremål för att eventuellt undvika detta. Vanligtvis, och därmed menar jag med personlig erfarenhet, tycker jag sällan att detta komplimangerar de skalliga skalporna. Även om jag är öppen för att bevisas fel. Om du är en man som är säker, prova det här. (Och skicka mig en selfie ner min twitter feed)

5. En kombination av medelflöde med korta sidor

Mina herrar, allt jag någonsin gör i den här guiden är motsägelsefull för min sista punkt. Och jag kan inte betona det tillräckligt. Det finns inga regler när det gäller Hipster frisyrer. Du kan ta en klassisk frisyr och göra dem till en perfekt hipster-frisör. Du kan ta den autentiska punkhåran och fixa dem i trenden!

Denna frisyr är inte annorlunda. Du kan till och med välja att använda rakhyvlar för att få en fin underskott från föregående frisyr, och det ser fortfarande ut som en perfekt 10.

Bäst av allt, Detta komplimangerar fortfarande alla funktioner du har eller vill ha på ditt ansikte. Jag önskar att jag ljög! Jag gör verkligen!

6. Våg hår och franska mustasch

Du skulle tro att den gamla “franska kurviga mustaschen är död, eller kanske föråldrad i modern tid. Tja, vem skojar jag? Fransk mustasch är fortfarande utan tvekan den bästa mustaschen som finns. Jag är här och undrar faktiskt hur fransmännen fick varumärke på denna härliga kurva. (Jag kan till och med google de när jag är färdig med artikeln)

Nu har jag personligen denna mustasch för att komplimangera mina hipster-underkuttar! Och det är så enkelt! Den svåraste delen av det här utseendet är emellertid att hålla mustaschen böjd! Tja, åtminstone för mig. (Låt mig veta om du har samma problem när du försöker det, eller är du en av dem som kan få dem att sitta ordentligt?)

7. Nerd Hipster Look

Det här är den del där jag visar dig att den här frisören kan låta dig ha glasögon och blanda dem med stilen. Om du är som jag och behöver ett extra par ögon för att hjälpa dig att komma igenom högar av högskolestudier eller jobba med oändliga artiklar på kontoret, behöver du inte längre oroa dig för att bli uttömd.

Ingen ytterligare förklaring krävs, om jag kan.

8. Modern-Classic Slick Hair-do

När du är redo att spika upp konfidensnivåen dagligen kan du helt enkelt använda en anständig grädde och dra tillbaka hårsträngarna för att ge dig en elegant och modern-klassisk frisyr.

Du ser pojkar, håret är anpassningsbart.

9. Undercut, Pompadour och Groomed Beard

Herrar, jag är en fast tro på skägg.

Om dina genetiska koder gjorde en otrolig resa från den ödmjuka singelcellulära början och överlevde testningen av tiden hela vägen till dig; du bör hedra det och hålla ett skägg!

Nu är det naturligtvis några män där ute som tyvärr inte kan odla ett skägg. Och det lugnar jag verkligen. Som en sak kommer jag faktiskt från en släktlinje där mina första kusiner har babyhakor. Jag är extremt lycklig att ens ha fläckiga men subtila skägg. Men jag håller det ändå.

Du ser, herrar, om du kan odla ett skägg, behåll en. Det är tänkt att få dig att se mer självsäker och följaktligen mer önskvärt! Hipster Frisyr kan du komplimentera allt du kan mala av ditt ansikte. Det handlar om att få den perfekta kombinationen!

10. Pompadour med flätade fronter

Och talar om kombinationer, skulle jag vilja ta det här ögonblicket och gå tillbaka till The Universal Hipster Guide och ange att det inte finns några regler. Hipster Frisyr kan du spela experiment med någonting och du kan få det rätt ändå.

Här är ett exempel på en otänkbar kombination av flätat hår och pompadour frisyr. Du brukar se flätat hår och pompadour hår i två olika ändar av ett spektrum.

Jag kom faktiskt över denna frisyr efter att jag plockade min 25 Hipster Hairstyle för listan. Nu heter listan “26 Hipster Frisyr för män.” Och den här frisyren blir perfekt 10. Hämta tipset?

11. Rakad sidor och bleka Curly Top

Fortsatt med mitt urval av unik stil kombination, här är en balans mellan rakade sidor och bleka Curly Tops.

12. Hipster Haircut För Tunnande Hår

Nu förstår jag en massa män där ute som tror att de lider av gallrande hårföremål. Medan jag erkänner att det är ett problem, är det inget att lida. Få min poäng? Jag har en vän började förlora hår. Och. han var inte ens 21!

Herrar, tricket här var, han använde sedan en subtil teknik för att blanda sina skalliga lappar perfekt med den här frisyren. Ofcrouse, han fick dem fel. Och jag är fruktansvärt fel. Till och med rakade hans huvud i frustration. Han kom över något liknande den här frisören, och det fungerade.

Denna frisyr använder sig av underkanten otroligt. Jag har inga andra ord för det. Du får fortfarande det eleganta utseendet. Och det komplimangerar ett skägg! Prata om det!

13. Rakad och underskridande Hipster Combo med sidoförbränningar

Fortsatt med ämnet på gallring av hårlinjer, 9/10 (jag lagde upp det) börjar de med en liten minskning på sidorna av pannan.

Och jag kan inte betona det tillräckligt, med Hipster Frisyr kan du blanda några av dina önskade eller till och med oönskade funktioner i stil. Det handlar om att få rätt kombination.

På det här fotografiet beundrar jag kreativiteten. Tydligen kan du kombinera Wolverine sideburns med denna stil. Prata om det!

14. Klassisk Asymmetrisk Möt Undercut Hipster

Asymmetricitet är sällsynt nyligen. Personligen träffar jag inte människor som har dem. Kanske är det bara där jag bor. Jag hörde om det under min forskning för denna artikel och jag var tvungen att inkludera detta. (Gärna dela fotografier ner på min twitter-matning om du har denna frisyr eller om du försöker detta)

Det här utseendet ger dig en vintage känsla samtidigt som du följer den moderna trenden med att inte följa trenderna. Hipster frisyr.

15. Classic Short Mohawk Meets Hipster

Jag lämnar detta utrymme för att du ska beundra detta. Jag gör.

16. Fade Undercut Hipster With Crease

Herrar, var och en av oss har preferenser. Vissa av er kanske inte bekväma att springa en rakhyvel helt upp för dina underkroppar eller helt enkelt hata det. Jag förstår.

Men med Hipster frisyrer gör du dina egna regler med Jack-Black och dina preferenser!

17. Fade-Pompadour Meet Shaved Hipster Haircut

Jag har nämnt Pompadour mycket på den här listan, men jag kan inte få tillräckligt med sätt på hur människor kan ändra denna stil!

18. Topphöjdpunkter och rakade sidor

Personligen är jag inte ett fan av höjdpunkter. För att vara ärlig kände jag mig aldrig som att jag kunde dra av en. Och det är bra att vara rättvis.

Men jag kommer inte tveka en sekund för att beundra någon som drar av dem. (Känn dig fri att dela dina nyanser med höjdpunkter med hipster-frisyr på min twitter-matning)

19. Hipster Superman

Om Hipster Hairstyles kan du vara en snyggare version av Superman, varför inte!

20. Razored Sidor Och Ljus Skägg

Den här är min personliga favorit. Jag fick något liknande för min födelsedag i februari 2019 och har stannat med det sedan.

Allt som jag beskriver denna frisyr kommer att vara partisk mot det, så ja.

21. Naturliga krullar mäter räfflade sidor

Herrar, vi brukar spendera mycket på hårprodukter för att få dem som vi vill att de ska vara. Men några av oss har de naturliga krullarna som behöver ingen manipulering. För dig mycket, skulle jag föreslå denna hipster-frisyr. Dina pojkar är välsignade, jag berättar för dig.

22. Slick, Pompadour, Crease Meets Undercut och French Mustache

Om jag hade en bild för att sammanfatta allt jag har nämnt i den här guiden idag skulle det vara det. Jag var orolig att jag inte skulle passa underrubriken på en enda rad för den här!

Jag var orolig att jag inte skulle passa underrubriken på en enda rad för den här!

23. Människor Bullar Och Groomed Beard With Crease och Razor Sidor

Herrar, manbullar är en sak.

Jag har många vänner som antingen har haft denna frisyr innan, eller har den just nu eller syftar till det. Man har ett välskött skägg som komplimangerar det bra. Andra har längre hästsvansbullar att gå med sina rakade sidor. Jag har även en vän som ser ultra hipster versionen av Skrillex!

Personligen är detta vad jag strävar efter när artikeln publiceras. Om du är en som jag, berätta om din process ner min Twitter-flöde. Eller om du har provat det eller är med trenden, kan du skicka mig förslag. Detta är personligt!

24. Mohawk-Hipster Hairdo och Patchy Beard

Jag kommer ihåg den första gången jag introducerade Mohawk frisyrer. Det kändes fantastiskt. Jag började ens göra en egen undersökning om Iroquois Mohawks orsak till det. Du ser, herrar, det är konstigt där du hittar inspiration i det verkliga livet.

Samtidigt beundrar jag särskilt den här frisyren, eftersom den komplimangerar fläckigt skägg så bra. Vanligtvis är ett fläckigt skägg en salighet när du behöver en sidovinkel rån skott! Tack universet vi har Hipster Trends.

25. Undercut Hipster Flow Hairdo Med Light Beard

Fortsätt med ämnet patchy skägg, du kan få en med flow hairdo om du vill hålla dig uppdaterad med den moderna trenden.

Återigen kan jag inte betona det tillräckligt, det handlar om att experimentera olika stilar tills du får det rätt.

26. Hipster Frisyr med Wild Beard

Jag har inte höll någon hemlighet om mitt kladdiga skägg.

Mina pojkar älskar att skämma mig om det. De har vad jag gillar att kalla en “välsignad björngen” som kan växa min 1 månaders skägg på en vecka! Och jag kan inte skylla på dem för alla skämt jag får.

Du ser, herrar, din funktion är något som står ut om du gillar det eller inte. Du kan inte ändra det.

Men här är saken, du kan antingen dwella på det faktum och förlora förtroendet över det, som jag hade varit över det senaste decenniet, eller så kan du äntligen acceptera den funktionen och bygga förtroende över den.

Jag har skötselat mitt skägg sedan början av 2019. Jag har till och med tillåtit att växa sin egen kurs, låt den gå och bli “vild”. Och herrar, idag är det som jag hatade om mig något som driver mitt förtroende.

Fotografiet här är något jag vill se ut. Naturligtvis är mitt skägg inte så härligt som denna herre. Jag antog The Universal Hipster Guide, fick det utseende som kompletterade min funktion.

Och jag kände mig övertygad om mig själv.

Kom bara ihåg herrar, kapitel ett från “Säkert och Style 101” säger att du accepterar dina funktioner, för att världen inte kommer att låta dig glömma det.

Och det var Hipster frisyrer.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More