26 Utsökta och olika bruna hårfärgsidéer

100

Hår är en viktig aspekt av kvinnans skönhet, en förändring av hårfärg kan vara betydande för din moral och en övergång från vårt dagliga liv, förutom att färgat hår har varit i trenden sedan ganska länge nu. Oavsett om det är att täcka grått hår med felfria resultat eller utforska en ny persona. Vi tar dig med den bästa trenden hårfärgen – brunt med sina olika nyanser för att matcha varje kvinnas smak eller hudton från eldig brunbrun brun till djup vinröd för att färga den livfulla dig. Brun kommer i en mängd olika smickrande nyanser.

Ash Brown Hair

Denna Färg lägger till spunk till ditt vardagliga vardagliga utseende, det fungerar bra med oliv hud och ger ut allt det bästa från de bruna paletterna. Det är en vacker blandning av bleka brun och blek vit; denna snygga nyans går bra för varma asiatiska hudtoner. Gå för den här skuggan när du är ute efter ett uppriktigt, upproriskt utseende som ropar ut volymer av attityd.

Brun hårfärg

Auburn Brown Hair

Kastanjebrun är brun med bara en ledtråd av vinröd, en varmare ton som ger som ett subtilt men trendigt utseende på ljus till solig hudton, det här är den nyans du vill ha om du inte vill se någon röd eller guld i ditt hår Färg. Auburn-höjdpunkter lägger till zing i ditt vanliga hårutseende, gå till det om du är rädd för att experimentera med färger som skiljer sig från den vanliga paletten. Auburn Brown är cool och sofistikerad; du kan inte gå fel med den här nyansen, särskilt om din hud är rättvis.

Brun hårfärg

Blont brunt hår

Blonde Brown är sagans skugga som låter dig ha den mörka chokladbruna basen och solskenet av blondin; Den är perfekt för rättvis till medelhög hudtoner. Om du har en önskan om Disney prinsessans hår, är blont brunt din skugga med svarta toner som ger värme och lämnar dig med underbara tresses. Det fungerar bra som en höjdpunkt för naturligt hår till en mörkbrun bas.

Brun hårfärg

Bronsbrunt hår

Denna härliga nyans ger dig det bästa av brownies, oavsett om du har rakt eller lockigt hår, kan du aldrig gå fel med bronsbrun. Det är lyxigt och rikt. Bronsbrun är en varm och subtil blandning av gyllene och röda toner som ser vackert ut på varma hudtoner, undvik denna färg om din hud är cool, det kommer att se för orange!

Brun hårfärg

Bourgogne Brown Hair

Bourgogne Brun är rödbrun, en vinskugga som innehåller mer bruna toner och ser vacker ut på komplex som är persika eller gyllene. Bourgognebrunt kan anpassas till att smickra nästan varje yta, det ser vackert ut i dagsljuset och blandar väl med ljusare nyanser om du letar efter höjdpunkter.

Brun hårfärg

Cappuccino brunt hår

Cappuccino hår Färgen är rik och djup med en antydan av rostfritt värme för att tillföra en varm, rik konsistens till din mane, det är den tvättade guldskuggan som bildas när mörk choklad blandas med mjölkchoklad eller grädde. Den här brunfärgen komplimangerar ett brett utbud av hudtoner, från rättvis till medelstora, coola eller neutrala färger, det ger ett mycket elegant och elegant utseende vid alla tillfällen.

Brun hårfärg

Karamellbrunt hår

Karmelbrunt hår är det bästa utseendet på sport i soligt väder. Denna nyans är också ett utmärkt val för globala eller karamellbruna balayage eller ombrehöjd i en mörkare chokladbrun bas Färg, snygga hudtoner kan inte någonsin gå fel med det guldhårda karamellhåret. Färg, undvik denna nyans om din hud är cool eller extremt rättvist eftersom det kommer att kollidera med din hudton.

Brun hårfärg

Körsbärsbrunt hår

Körsbärbrunt hår Färg är en dramatisk och exotisk nyans, luscious deep brown med tips av coolt rött. Det går bra med medelstora och kalla svarta komplex, och lägger till en subtil vinröd med basen av tvättad brun. Det går bra vid alla tillfällen och gör ett subtilt uttalande av sig själv som gör dig till en huvudrotare vid evenemangen.

Brun hårfärg

Kastanjebrunt hår

Kastanjebrunt hår ger dig en strålande look om du har medium till långt hår. För dem som har en varm tonad hud kan de gå för lätta stränder eftersom det ger mer volym till utseendet. Kastanjebrun är vad du får när du kombinerar de varma nyanserna av brunt som guld, karamell och mörk choklad. En perfekt match för de fina hudtonerna är vackra om du vill lägga till lite pizzazz på din man utan att gå ombord mycket.

Brun hårfärg

Kanelbrunt hår

Kanelbrunt hår är det bästa valet om du vill ha en paus från ditt vardagliga hår Färg men jobba på en konservativ arbetsplats som frowns på färgat hår eller inte vill experimentera överbord. Den här brunettens nyans är den ljusare versionen av ljusbrun med varma röda tips för att lägga till en gnista för svala hudtoner. Det är en rik brunfärg med en touch av coppery krydda. Det går bra med alla hudtoner är det rättvist, persika rosa, medelstora, mörka eller gyllene komplex.

Brun hårfärg

Cola Brown Hair

Cola brown ger ut din eldig sida; denna färg lägger så mycket mer drama i vardagen. Om du har en varm medelhög hudton är det här den perfekta färgen att gå för; oavsett om du går för att markera eller bara gå komplett globalt rika cola brunt, är det garanterat att bli en blickfångare.

Brun hårfärg

Dark Chocolate Brown Hair

Dark Chocolate Brown är den perfekta nyansen av brunett eftersom det ser otroligt ut på vilken hudton som helst. Koppla det med ett leende, och du har slagit guld. Vågigt, rakt eller lockigt, långt eller kort, sommar eller vinter, mörkbrunt hår ser alltid bra ut vid alla tillfällen. Ett neutralt, enkelt men intensivt mörkt brunt hår Färg, prova subtila blonda eller ljusare nyanser för att lägga till mer definition till mörk choklad global färg.

Brun hårfärg

Espresso Brown Hair

Espresso brunt hår Färg lägger fräschhet till ditt hår, om ditt hår Färg är mörkt, överväga Att färga din mane med espressobruna höjdpunkter, det ser bra ut på alla hudtoner. Så frestande som det låter framkallar den här nyansen en känsla av lyx och sofistikering. Espresso hårfärg är en rik, cool brun nyans och går bra med en olivliknande färg och färgen förbättrar bruna ögon.

Brun hårfärg

Ginger Brown Hair

Gingerbrunt hår är det perfekta vinterhåret. Färg om din hudton är medium till dusky, då betrakta höjdpunkter av ingefärabrunt snarare än att gå ingefärabrunt helt. Detta hårfärg ser också fantastiskt ut på mässan. Ginger Brown Hair Color lägger till den perfekta mängden krydda till din väsen så att du ser ut som en diva.

Brun hårfärg

Guldbrunt hår

Guldbrunt hår Färg handlar om bekvämlighet, om du vill ha ett snyggare utseende, prova en nakenbrun ombre. Denna hårfärgskugga ser fantastiskt ut på varma och medelstora hudtonade människor; det lägger till en touch av sass till ditt utseende. Guldbruna höjdpunkter skulle få dig ur komfortzonen och få dig att se fantastiskt ut; Det är den perfekta färgen att gå för om du är rädd för att experimentera med hårfärger.

Brun hårfärg

Honung Brunt hår

Honung Brunt hår Färg ger en härlig ljusguldbrun tinge, en perfekt balans mellan ljusbrunt hår Färg och mörkt blont hår Färg. Om du har en cool hudton eller en rättvis hud och lätta ögon, är honungbrun den perfekta nyansen för dig. Det ser också vackert ut på en djupare, gyllene skönhet, det verkar inte bara bra men lägger också till en illusion av volymen till håret.

Brun hårfärg

Icy Brown Hair

Icy Brown är en neutral nyans för en intensiv chokladbrun färg som smakar nog så gott som det ser ut. Om du har problem med att välja mellan en blond eller brun, välj Icy Brown, den perfekta balansen mellan det bruna spektrumet. Icy brown är ett slående val för coola, rättvisa eller medelhöga komplex.

Brun hårfärg

Ljus Beige Brunt Hår

Ljus beige brun neutral, elegant nyans fungerar bra med varma och kalla hudtoner och lägger drama till matt brunt hår, prova det med en ombre eller en balayage för att få det bästa av denna nyans av brunett hår. Gå till en neutral brun bas med sofistikerade beige höjdpunkter för att skapa ett naturligt utseende.

Brun hårfärg

Ljusbrunt hår

Ljusbrun med inte för mörk, inte för ljus, men precis rätt mellan färgskalan och har allt. Det är en neutral variant av ljusbrunt hårfärg, komplimangerar alla hudtoner och skildrar en eldig men subtil professionell atmosfär. Lägg till kronhöjdpunkter eller lågljus beroende på din hudton för att ge det ett snyggt utseende eller gå globalt, det perfekta solstrålblanke utseendet är svårt att göra bättre än en ljusbrun nyans.

Brun hårfärg

Mahogany Brown Hair

Mahogany Brown gör att du kan göra lite djärvt experimenterande medan du inte ser skandalöst ut, det är den perfekta nyansen av brun för att ta fram din lekfulla sida till världen. Vågiga mjuka krullar skulle tillföra magi till denna nyans av brun, den är perfekt för coola hudfärger. Prova en burgundisk ombre för att ta fram sina röda toner som ser bra ut på egen hand och höjdpunkter lägger till drama på de bruna nyanserna för att skapa ett utseende.

Brun hårfärg

Medium brunt hår

Medium brun är en kombination av naturlig brun bas med tillsatta asktoner för att ge en taupe nyans. Det finns något klassiskt, rikt och oändligt vackert om en mediumbrun som ger smak och stil till ditt utseende. Det accentuerar även hårvolymen och förbättrar din hudton med ett avundsvärt utseende.

Brun hårfärg

Neutral Brown Hair

Neutral Brown balanserar de varma och kalla tonerna i brunt för att ge de mest neutrala färgresultaten. Detta är go-till-alternativet för alla som vill få globala höjdpunkter och sedan lägga till några levande varma eller kalla höjdpunkter. Denna färg ger mjukhet till ditt utseende, går bra med alla hudtoner och lockar i denna färg får håret att se ut ännu mer voluminös.

Brun hårfärg

Ombre Brown Hair

Ombre Brunt hår Färg lägger ljusstrålar till längderna och spetsarna på ditt hår. En överlägsen Preference skapar ditt mörka ljus till omljuset på en glamorös och subtil sätt. Omber är när ditt hår gradvis blandar en färg överst till en annan mot botten, detta utseende ger en livlig atmosfär till ditt ensemble och passar bra med någon hudton. Prova en ombre med ljusbruna toner för att lägga till lite magi i dina tresses.

Brun hårfärg

Platina brunt hår

Platinum Brown ger en subtil men ändå intensiv touch av dimensionen till ditt hår. En unik kombination av stark och ash reflekterar för en intensiv cool nyans med en platina metallisk sken. Denna nyans komplimangerar coola ton hud människor. Det parar ännu bättre med mörka platina kronor. Koppla det med en attityd, och du är redo att erövra världen.

Brun hårfärg

Rödbrunt hår

Rödbrun ger en vridning i den traditionella bruna och ger ett kantigt hår Färg som blandar väl med mörkare och medelhöga hudtoner. Om du letar efter en huvudomvandlare Färg för att lägga flammen på ditt utseende, men inte gå för något för djärvt, så är det här den perfekta matchen för dig.

Brun hårfärg

Kola Brunt Hår

Toffee Brown är en varm nyans med gyllene gjutgods, den här heta färgen lägger mycket krydda och socker till ditt utseende. Ett brunt hår med bröd är säkert att vända huvudet och ta fram det fina hintet “Frestelsen” är världen för denna härliga varma nyans av ljusbrunt hår. Det är ett perfekt val för en cool hud underton.

Brun hårfärg

Den bästa delen om dessa brunett nyanser är att de har det bästa för alla hudtoner och ser fantastiskt ut i solljuset. Denna vinter, gör ditt hår ser fascinerande brunt och hitta din nya måste-ha brun nyans som brun är den nya svarta med en zing till den. Skönhet kommer ett stort ansvar, när färgläggning av håret underhåll är nyckeln till att hålla din färg fabulous, eftersom färgat hår är mer benäget för torrhet och brittleness. Se till att du använder en schampo och balsam av god kvalitet som är avsedd för färgade hår använda pålitliga färgmärken. Ge dina tresses en extra dos av fukt genom djup konditionering det regelbundet eller genom att använda varma oljemassor en gång i veckan. Applicera hydratiserande hårmaskor varje månad för att hålla frizzen i avlopp och skydda håret från gallring. Också investera i bra schampo för färgat hår som det hjälper dig att behålla färgen, förhindra att den bleknar, håll håret glatt och glansigt.

Var inte rädd för att bruna upp bara ta hand om ära, det bästa sättet att behålla ditt färgade hår är att ge den rätt mängd omsorg och skydd. Välj det bästa från 26 nyanser av brunt för olika hudton för att markera din persona.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More