27 Otroligt Kinky Twist för att lösa ditt hårdilemma!

62

Har du extremt långt och lockigt hår? Kinky Twist är här för att rädda dagen! Trött på att utforma den och använda all ansträngning att se presenteras? Vi känner alla till den situationen när vårt hår bara inte håller med oss ​​att se felfri. Men när du har krusigt och lockigt hår tenderar långa längder att vara ett krångel. Så här är vi idag, med ännu ett sätt att hantera ditt hår.

Vi presenterar damer, Kinky twists! Kanske de flesta av er redan bekanta med det, men om du inte är så guidar vi dig igenom hela processen och ett galleri med kinky twists för att du ska bli inspirerad av.

Kinky twist är en frisyr menade speciellt för lockigt krusigt svart hår, men elegant som det är, det har vuxit i sin popularitet. Ditt hår är snittat och vrids i små flätor. Genom att göra detta får du det här eleganta och snygga håret. Ditt krusiga och lockiga hår hanteras också ordentligt och den för långa längden förkortas också. För ett mer hanterbart hår kan vi prova denna frisyr. Faktum är att denna frisör inte ens kräver massor av produkter eller mycket styling. Det är det kostnadseffektiva och snygga sättet att hantera ditt hår. Så här är vi idag, med ett galleri fullt av olika stil med kinky twists för att du ska se och prova! Tacka oss senare damer, denna frisyr är en livräddare!

1. Korta Kinky Twists

Här är ett exempel på hur snyggt och rent denna frisyr ser ut. Utan ens extra styling gör denna frisyr att du ser fantastiskt ut. Flätorna är gjorda med hårsträngar och vrids i mindre flätor. Speciellt avsedd för afro eller svart hår, det här är den lämpliga lösningen på ditt krusiga lockiga hår.

2. Långbruna Kinky Flätor

Vad ditt hår ser ut förut blir historia när du provar Kinky twists. Du kan även färga håret på förhand för att göra dina kinkiga flätor snyggare. Denna snygga flätta look är komplett efter att du har kopplat den till en annan större flätad. Ultra elegant och vacker, kan du rocka det här utseendet med ditt långa hår?

3. Zig Zag Kinky Twists

Du kan även välja storleken på kinky flätor som du vill ha. Här är ett exempel på hur vackra de stora kinkiga flätorna ser ut. Tillbehör som läggs till håret lägger till extra glam som du kommer att älska. Inte bara är det här håret kostnadseffektivt, men du behöver ingen ansträngning för att rocka de enkla kinkiga vridningarna.

4. Kinky Bob

Denna frisyr gör sin magi, oavsett hur håret är. Även om de flesta människor gör det längre, kan du helt och hållet rocka det här utseendet med kortare längd. Tro mig inte? Kontrollera detta korta bobshår flätat perfekt i de kinkiga vridningarna. Chic och stilig kan du aldrig gå fel med den här frisyren.

5. Kinky Side Twists

Om du inte vill ha allt hår i kinkiga vridna flätor, kan du även använda den här metoden för hår styling med någon annan frisör. Sidans flätor i bilden ser helt lysande ut tillsammans med den höga bullen. Den kinky twist lägger till den saknade glamfaktorn i denna snygga frisyr. Perfekt för speciella tillfällen, kan du gå för denna utseende när du vill se ut som du lägger på den extra insatsen!

6. Snygga Kinky Twists

Ett annat sätt du kan stylisera dina kinky twists är helt enkelt genom att lägga till hårtillbehör. Det kan vara pärlor, klipp eller annat tillbehör du gillar. När du har dem stylize dina kinky vrider men du vill. Den här enkla sidan avskilda looken är trendig och ren och elegant samtidigt. Varför inte prova själv?

7. Mid-Parted Bob

Nid-parted Kinky flätor lägger till ansiktet i ansiktet komplimanger ansiktsramen. Inte bara lägger denna frisyr det saknade elementet av enkelhet och komfort till din korta längd, men det är också super lätt att göra och underhålla. Denna avslappnade look är lämplig för vilken dag eller natt som helst. Utöver det behöver du inte ens slösa bort tiden som styliserar den, eftersom den ser lika vacker ut som den är.

8. Sidvägsvridningar

För en blick mer edgy och djärv, det här är den kinky twist frisyren bara för dig. Braid ditt hår inte från toppen till botten, men från en sida till den andra. På det här sättet ser ditt hår inte bara snyggt ut, det ger också ditt hår det stiliserade känslan att du inte får varje dag! Du kan antingen knyta vridningarna i en hästsvans eller en bulle eller lämna den som den är. Det ser fortfarande vackert ut som någonsin!

9. Box Braids

Så här får du den perfekta kinkiga flätan! Dela ditt hår i små partitioner och håll det så enhetligt som möjligt. Dela det snittade håret i två och börja snurra i täta flätor. Använd krämer av spray för att fixa den på plats. Du kan även använda hårklipp för att avsluta utseendet. Lägg till tillbehör om du vill och du är inställd att rocka det här utseendet.

10. Få kreativitet

Om du är trött på samma gamla utseende som du har haft i åratal? Prova ut detta unika utseende för dig själv. Braid ditt hår och du kan till och med lägga till puffen om du vill. Efter att ha lagt till den extra volymen kommer du att vara kvar med bara ett fantastiskt och glamoröst utseende hår. Avsluta utseendet med en hästsvans och accessorize för att lägga till blingen och du är redo att döda!

12. Faux Hawk Kinky Twists

Här är en annan unik och kreativ idé för dig som föredrar något mer sofistikerat! Vi älskar hur denna frisyr gör dig mer på kanten och är inspirerad av mohawk frisyr. Men för detta djärva utseende behöver du inte raka håret. Lägg helt enkelt allt hår i kinkiga flätor och fixa allt på plats. Tipsen på guld på baksidan gör att du lyser mer. Prova denna frisyr idag, för varför inte?

12. Gyllene och svarta

Om du ska gå kreativt varför försök inte detta vackra färgspel av guld och svart i spel? Den kobbergyllene brunskärmen passar perfekt med den svarta. Den extra texturen med krullarna och flätorna ser fantastiskt fantastiskt ut med denna korta längdens frisyr. Gör det ditt idag och våga rocka den här utseendet!

13. Markerade Twists


För en mer subtil och vacker siluett, varför inte gå för denna blonda markerade kinky twists. Ganska fantastiskt vad en liten höjdpunkt kan göra med ditt hår. Det gör alla skillnader som gör att denna frisyr ser ut och känns lämplig att bära när som helst, var som helst.

14. Ombre Kinky Twists

Vem sa att du bara måste begränsa dig till en färg? Med Kinky vridningar har du friheten att välja vilken färg du vill. Här är ett roligt och kreativt ombrehår utseende med kinky twists flätor. Färgrikt och roligt, det kommer att bli den iögonfallande skönheten hos någon som dons den. Den ljusa och mörkare nyansen av denna ombre är helt fantastisk!

15. Top Knot Kinky Braids

Med kinkiga flätor ser din regelbundna toppknut så fantastisk ut. Du kan inte förneka att effekten flätorna har på ditt hår är helt enkelt majestätisk och snygg att titta på. Säg adjö till dina fräcka långa lås och säg hej till dessa ultra snygga och fashionabla nya hårutseende. Vi kan ganska mycket säga att denna hårtendens är vad vi lever för nu!

16. Enkla Kinky Braids

Även de förenklade funktionerna som dessa flätor sätter på är subtil och djärv. Du kommer att älska alla aspekter att dessa kinkiga flätor sätter på ditt dagliga hårutseende. Dessa sidokartade Kinky flätor är vad vi har älskat. Enkelt men så chikat kommer alla att ha en helt ny utsikt till dig när du inte gör dem!

17. Long Beach Kinky Twists

Denna beachy look är för sommartiderna när du måste lägga in den extra insatsen. Askens blonda nyanser av hår flätad i dessa kinkiga vridningar är vårt faviorite utseende. Pretty och lätt att hantera, du måste erkänna att dessa ser helt underbara ut. Den långa längden och sidofördelen av denna frisyr lägger till kärnan till de tråkiga sommartiderna. Hämta det själv idag och du kommer aldrig se tillbaka på det krusiga lockiga håret igen!

17. Kinky Top Bun

Ett av de enklaste sätten att stylisera dina kinkiga flätor är att sätta dem i en övre bulle. Lätt och enkelt, det här utseendet är förhöjt till nästa nivå med de större kinkiga flätorna. Den övre flätta bullen ser elegant och stilfull ut med en kantfärg. Lätt att göra, det bästa med detta är att du kan kinky fläta ditt eget hår i ditt eget hus!

18. Burgundy och Black

Varför gå enkelt när du kan leka med färger? Det här är det perfekta exemplet på hur du kan blanda i valfri två färger med kinkiga flätor. Vridarnas vridning och vridning gör färgtonen jämn och blandas ut för ett mer raffinerat utseende. Här är en bild av färgspel av svart och vinröd, söt och effektiv!

19. Guld och svart

Du kan gå någon stil du önskar och vilken färg som helst. Av vilka vi tar med dig en annan färgkombination som ser helt underbar och hisnande. De gyllene höjdpunkterna tillsammans med ditt svartvita hår skapar denna vackra fasad av en fascinerande frisör!

20. Upp i hästsvans

Ett annat vackert sätt för dig att stylisera ditt hår är att sätta dina kinkiga flätor i en hög hästsvans. Det ger dig inte bara det eleganta snygga utseendet, men om du vill gå avslappnad, varför inte lägga till en enkel bandana? Oavsett om du vill gå elegant eller avslappnad, beror det på dig. Vad tycker du bäst och vad vill du helst döda?

21. Rödaktiga nyanser

Den subtila hinten av färg kan aldrig gå fel i någon frisyr, så tror vi det. Och vi har bilder för att säkerhetskopiera det! Ta en titt på denna kinkiga flätade frisyr, perfekt för eventuella occassioner och händelser, du kommer att stjäla utseendet från alla vart du än går. Den subtila färgtypen gör utseendet snyggare och snyggare med minimal ansträngning.

22. Flowery Beauty

Ett annat funkigt sätt du kan göra dig själv ser är att lägga till tillbehör till dina kinky twists. Här kan du se de långa kinkiga flätorna accentuera utseendet på jetstrålet. Att lägga den naturliga blomman som ett tillbehör gör denna look ännu sötare och mer traditionell. Du kan dock välja vilket tillbehör du vill ha. Det kan vara ett huvudband, en bandana eller till och med en hairclip eller pärlor. Valet är ditt, var så kreativ som du vill. Gå för enkla utseende eller ta fram din inre bling.

23. Top Up Bun

Ansiktsramen kinky curls i denna frisyr är det definitiva elementet i denna frisör. Krullarna knutna i en topp bulle och strängarna av kinky twists släppa loss tar styling av kinky twists till en helt annan nivå. Elegant och spetsig denna frisyr är den som gillar twist till vanliga frisyrer. Gör det ditt och du kommer att bli rampljuset för varje händelse du deltar i.

24. Sida flätor med en twist
Så här är vi igen, för vi kan inte få nog av dessa kinkiga vridningar kan vi? Den här frisyrens repliknande struktur är vad som höjer den till en högre nivå. Elegant och djärv, de flätade sidorna ser extra lyxiga ut och sminkarna med de kinkiga flätorna ser ännu djärvare ut. och glamorös, var noga med att rocka det här utseendet om du behöver klä dig och se extra ansträngning.

25. Twisted Twists

Ta en titt på en annan av våra favoriter från galleriet, enkla och snygga snoddar. När du har lagt allt hår i kinky twist flätor, kan du uppnå detta utseende på bara några minuter. Snurra upp vridningarna och stift den på plats. Du kan leka med texturerna och göra det här, men du gillar det. Men det här exemplet visar här att de snodda vridningarna ser snyggare ut med eller utan all stil! Ganska fantastiskt, eller hur? Perfekt för alla möten formella eller lediga. Klä upp det men du vill och du är redo att gå!

26. Twisted Faux Hawk

Denna mohawk inspirerade frisyr finns här på listan över våra favoriter på grund av det djärva och edda utseendet. Om enkla vändningar inte ringer ut till din inre kantiga stil, prova denna frisyr ut. Enkelt flätar håret från rötterna till kanten som samlar allt på toppen. Fixa allt håret som om en fauxhök och du är redo att rocka! Tillbehör och klä upp det till din personliga stil och bli rockstar som du är! För mer unikhet, färg kanterna på ditt hår och du kommer att bli bedövas med resultatet. Här har vi gjort detsamma med kanter färgad blondin.

26. Egyptisk skönhet

Efter den äkta och traditionella aspekten av det egyptiska utseendet har vi ännu en titt som du kan prova med kinky twists. Om du är upptagen för att ha några snygga klänningar, eller få halloween att komma upp, var kreativ och bli den här istället. Edgy med mycket konsistens, denna korta kinky bob är frisören som vi inte kan hålla ögonen på. Acerorize med pärlor för att lägga till mer känsla för utseendet. När ditt hår är klart kan du klä upp och sminka efter dina önskemål.

27. Långa Kinky Twists

Den här fina frisyren gör att även det mest skadade och krusiga håret sticker ut. Nätt och hanterbart är denna frisyr perfekt för dig med lång längd. Det strålsvarta håret ser helt fantastisk ut med de kinkiga vridningarna. Inte bara är den här frisören lätt att göra, men den ser också fantastiskt enkelt och elegant på alla möjliga sätt. För mer definition kan du välja att lägga till en puff på framsidan och fixa den på plats. Använd antingen hårgeler eller hårsprayer eller till och med bobby pin för att arbeta med denna frisör.

Som du kan se, varför har vi lämnats över några av dessa lås. Gör en skillnad i hur människor uppfattar dig och ändrar det direkt. Få ut det mesta av ditt krusiga lockiga hår!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More