27 vackraste medellånga hårklippningar för tjockt hår

86

Vem sa att tjockt hår är tråkigt och svårt att hantera? Du kan se fantastiskt och trendigt med extraordinära hårklippningar för tjockt hår som kommer att samla stor uppmärksamhet åt dig.

Om ditt hår är tjockt, det är säkert stor tur, men du måste förstå hur man hanterar dina lyxiga lås. Tjockt hår kännetecknas vanligtvis av restiv natur. Så damer är nu dags att säga hejdigt utseende och bli överdrivet med dessa hårdmetallhåriga medelhåriga hår.

En linje Bob

En A-Line Bob är det bästa valet om du har ett bredare ansikte och vill ge det ett smalt utseende. Du måste bara dra en ökad hårvolym och höjd på baksidan och se till att du har längre lager på framsidan.

En linje Bob

Blonda Bob

Vill du se ut som en diva? Välj sedan en blond bob. De mousserande blonda nyanserna som är parade med en snyggt skuren sida svepad skiktade bob med vågor gör att du ser ung och energisk ut. Så försök bara denna ultimata stil som bärs av Carrie Keagan på Super Bowl Fan Jam.

Blonda Bob

Bob med långsträckta Bangs

Sandra Bullock glamrar alltid skönheten i hennes raka tjocka maner framgångsrikt. Du måste prova den här bobben med långsträckta smällar eftersom det smickrar ansiktets form och ger dig ett perfekt utseende. Se till att du har långsträckta knäppningar mot sidorna för att få en fin ansiktsramning. Om ditt hår är rakt, behöver du inte någon speciell styling för denna härliga snitt. Det kommer att se vacker varje gång.

Bob med långsträckta Bangs

Bob med Golden Curls

Madonna rockar ofta chic lockiga frisyrer. Denna snitt är slät och vacker. Gör dig redo att se ut som Goldilocks genom att ha på sig en frisyrs frisyr med gyllene lockor. Du måste använda stora rullar över hårets gyllene lager för att få volymiserade lockar för en fin konsistens.

Bob med Golden Curls

Bouncy lagret hår

Om du har skiktat hår är det en win-win-situation när det gäller tjockt hår. Ge dig själv en extra anledning att älska ditt hår mer genom att ha ett hoppande skiktat hår. Du måste se till att ha ett bra antal lager så att det finns en extra studsa för ditt hår. Du kan färga dina lager för en fin look.

Bouncy lagret hår

Brown Balayage Wavy Lob

Beachy vågor ser verkligen fantastiska ut på medellång hår. Ta ut livligheten i ditt hår med den bruna balayage vågiga loben. Skapa mellanaxelvågor och markera lagren för att ge ditt hår en vågig natur. Så tjejer förbättrar din skönhet genom att ha på sig denna härliga frisyr.

Brown Balayage Wavy Lob

Komma över Bob

Carrie Keagan glammer upp sin mid-length bob frisyr med en kammad över stil och mycket textur. Gör dig redo att se ravishing med en kammad över bob som är en av de trendigaste frisyrerna. För att uppnå detta utseende, stift de längsta lagren av ditt hår i nacken och kamma dem över dina kortare lager för en swooped effekt.

Komma över Bob

Beskuren Choppy Bob

Om du vill bli redo för något tillfälle när som helst på dygnet, måste du gå till den beskurna skottiga bob looken. Här ser du att Rita Oras vackra, blonda beskurna skottiga bobar för att hennes tjocka hår ser fantastiskt ut. Det kräver mycket lågt underhåll och du kan alltid se vacker ut med de hakiga vågorna.

Beskuren Choppy Bob

Layered Frisyr med Razored Edges

Du kan se ut som en känd kändis av den lagrade frisyren med razorerade kanter. Se till att det finns ihåliga lager och kanter i hela. Ditt hår ska få ett luftigt utseende och bra swing på grund av de razorerade kanterna.

Layered Frisyr med Razored Edges

Lager med Bangs

Lägg till en extra känsla för ditt tjocka hår genom att ha lager med pärlor. Se till att ha massor av olika lager och blanda dem med pärlorna för att ha en asymmetrisk utsikt. Detta är en söt look för dem som har stora eller runda ansikten.

Lager med Bangs

Lob med Fringy Finish

Sarah Jessica Parker visade upp sin coolaste frisyr, det är en chic lagrad lobhårning. Vinn ett elegant utseende genom lob med en kantig finish. Se till att knipan är snett snitt för att rama dina ögon. Ge en skarp skärning till lagren på sidorna för ett vågigt hår. Det här är en cool stil om du vill omfamna ditt långa tjocka hår.

Lob med Fringy Finish

Lob med Blunt Cut Bangs

Tyra Banker med pansar. Uppnå ett strukturerat utseende genom att ha en lob med trubbiga klippa. De mjuka skikten ger dig en otroligt spektakulär utseende, men du måste komma ihåg att klippa kanterna helt och hållet. Denna frisyr är utformad med ett platt järn. Det ultimata målet med denna snitt är släthet och rakhet. Få denna vackra utseende för dig själv och bli diva.

Lob med Blunt Cut Bangs

Lob med långsträckta ansiktsramar

Jennifer Lopez rockade helt denna coola bob med långsträckta ansiktsramar. Markera ansiktets form genom en lob med långsträckta ansiktsramar. Du måste se till att låsen faller fritt på axlarna och dela håret på toppen mot ena sidan.

Lob med långsträckta ansiktsramar

Long Shag för tjockt hår

Tjocka frisyrer kan vara mer hanterbara när du införlivar ordentligt lager. Se fantastiskt snyggt i ditt tjocka hår med en lång shag. Du måste se till att det finns en bra längd på ditt hår och att kanterna har en klingad snitt för att ge en texturerad stil.

Long Shag för tjockt hår

Långt tjockt vågigt hår

Jessica Alba hade det mest lämpliga medellånga håret för sitt tjocka hår. Du kan se ut som en Disney prinsessa med ett långt tjockt vågigt hår. Kompromissa inte på locken för att få en fascinerande vågig struktur. Du kan färga lagren med kontrasterande färger för att markera.

Långt tjockt vågigt hår

Loose Waves and Bangs

Få dig en festlig look med lösa vågor och smäll över ditt hår. Klä lossa vågor genom ändarna av dina lås för att förbättra den totala rörelsen och studsa. Så tjejer vad väntar du på, bara välja den här stilen bar av Jennifer Lawrence och ser detsamma ut.

Loose Waves and Bangs

Medium Blonde Frisyr med vågor

Denna stil är den aste blonda vågskuren för tjockt hår av Erin Heatherton. Pump upp din attraktivitet genom en medium blond frisyr med vågor. Gå för en inverterad klippning och lägg vågor till skikten av ditt blonda hår genom att använda det plana järnet.

Medium Blonde Frisyr med vågor

Medium lager

Uppnå ett modernt och coolt utseende med den mellanliggande lager frisyren. Se till att lagren är längre fram och lite kortare på baksidan för att ge dig ett utmärkt utseende. Du kan markera de skarpa lagren med den färg du vill ha för att förbättra ditt utseende.

Medium lager

Olivia Wilde Wavy Haircut

Olivia Wilde vet hur man glammer på hennes utseende genom att ha rätt hårklippning. Om du vill se henne ut så måste du kolla in den här vågiga frisyren. Du måste dela håret mitt i mitten på toppen och sedan lägga vågiga lager till axlarna för att få utseendet. De vågor du ser på bilden är utformade med ett krulljärn. Det är mycket viktigt att locka håret vertikalt och alltid i samma riktning för att uppnå exakt samma utseende.

Olivia Wilde Wavy Haircut

Shaggy Brown Balayage Bob

Ta fram de bästa elementen i ditt hår genom en Shaggy Brown Balayage Bob. Omforma hårets lager i lösa vågor. Du kan också lägga till blonda höjdpunkter för att betona balayage. Du behöver inte oroa dig om du inte har vågigt hår, använd ett krusjärn för att få det här utseendet. Shaggy Medium Length Bob är lämplig för alla ansiktsskärningar.

Shaggy Brown Balayage Bob

Shaggy Lob

Ge dig själv en magisk överklagning genom att byta håret i en luddig lob. Gör skikten av ditt hår i vågiga strukturer och lägg färger till vågorna för en snygg och söt look. Tro mig, du kommer att se fantastiskt ut i denna axelvävning med skurna ändar och gradering framåt.

Shaggy Lob

Kort till medium hår

Du kan se unikt med kort till medium hår. Gör bara håret vågigt så att det blir en långsträckt överklagning och ser lång ut. Komplimanger din chic och vågiga bob med iögonfallande flyaway bangs.You kan markera lagren med olika färger.

Kort till medium hår

Skulderlängd Blunt Blonde Bob

Du är tvungen att se trendig och fashionabel med en axel längd trubbig blond bob. Du måste se till att ditt hår skärs upp till axelnivån med trubbiga kanter. Det kommer att ge en fascinerande vinkel och form till ditt vackra blonde hår.

Skulderlängd Blunt Blonde Bob

Sidoväxta mjuka lager

Julianne Hough komplimangerar hennes felfria skönhet med en glamorös medellång hårklippning för tjockt hår. Ge dig en funkig blick genom sidoslagna mjuka lager. Bara sopa den maximala delen av håret mot ena sidan och skapa skikt för att få en cascading effekt och en mjuk konsistens.

Sidoväxta mjuka lager

Smidig Lob

Salma Hayek ser charmerande ut i hennes Lob Haircut. Det är dags att få ett utsökt utseende med en slät lob. Du kan alltid se elegant ut med det släta, texturerade håret och ansiktsramen. Få denna snygga och smidiga lob klippa för dig själv och se skillnaden.

Smidig Lob

Subtila lager

Om du vill se naturligt även med en ny frisyr, gå sedan till subtila lager. Du kan skapa lager runt krogen, även med hjälp av en hårtork för att se vacker ut. Tro oss De här tjocka smällarna ser bäst ut av långa lager.

Subtila lager

Vågig Frisyr med Bangs

Kerry Washington ser överraskande ut med sin långa, tousled bob och hackiga pärlor. Ge ett uppfriskande utseende för dig själv med en vågig frisyr med pärlor. Se till att du skapar massor av lager så att du får ett bra antal vågor och smällar.

Vågig Frisyr med Bangs

Det finns ett överflöd av medelhåriga hårklipp som passar ditt tjocka hår. Välj något av dessa utseende att bli berömda av alla. Så damer går bara för någon av dessa hårklippningar om du vill uppnå det bästa utseendet på ditt medellånga tjockt hår.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More