28 Garn flätor stilar som du kommer absolut älska

37

Skyddande men ändå mysig frisyr, garn flätor är ett underbart sätt att rocka någon svart flätad frisyr. Garn flätor är en frisyr som är en ny ny förändring över ditt naturligt slitna hår som fokuserar på textur.

Trött på att använda kemikalier? Välj garn flätor, farväl kemikalier.

Vad är garnflätor, säger du? Enkelt är de vridningar skapade från trådar. Det bästa med detta är dess låga underhålls natur och dess långa varaktighet. Att lägga till flätans skönhet är dess mångsidighet. Välj en färg för snoddarna denna vecka, tvätta den och nästa vecka välj en annan färg för dina flätor.

Färger och stilar för flätor. För dina flätor har du möjlighet att välja från en enda färg eller en regnbåge av nyanser. Och för former, kan du gå för kort frisyr från Mohawks till Bob, till medelstora vändningar eller midja-skimming flätor. Du kan lägga till några pärlor om du vill.

Här är några garnflätor som visar hur du gör det rätt.

1. Blå För Stor

Dina långa lås kan stylas på ett nytt sätt med garnflätor. Använd kombinationen av ljusblå och mörkblå på dina tjocka flätor som är långa och vackra. En vingad eyeliner, naken smink med extra användning av bronzer, lägg till specialeffekter till ditt övergripande utseende.

2. Hästsvansgrön

Markera din vanliga hästsvans med några jumbo flätor. Höjdpunkter till dina höjdpunkter skulle vara ett spektakulärt sätt att använda mörkt grönt garn. Vill du lära dig mer om hur man gör garnflätor? Följ den här länken.

3. Vit och Blye För Dig

Använda vackra vita och blå garn på ditt naturliga svarta hår. Yu kan använda en kombination av tjocka och smala flätor för en frisyr. Väva andra strängar av vitt och blått på håret på ett flätat sätt. Låt det flöda, och voila, du är redo. Dra tillbaka och slappna av och låt alla fråga dig hur man gör garnflätor rätt.

4. Färger för en bulle

Användning av många färger på varje fläta ger ett resultat som är en behandling för ögonen. Bär olika färger på varje flätat och skapa sedan en otrolig toppknut. Det här är en sådan avropunk frisyr som alla kommer att älska. Med det färgglada paret nyanser, en ljusrosa läppstift och en enkel gyllene ring på öronen, är det här en komplett head-turner. Varför bara dina flickvänner, låt din trofasta vän känna färgernas smak?

5. Nyanser av rosa

Garn flätor arbetar för en kort frisyr otroligt. Håll flätorna nära rötterna mörka, och för resten av dina flätor kan du leka med olika nyanser av rosa. Detta är en blandning av vågad och feminin stil. Lägg till utseendet med skraj och ovanliga guldörhängen. Röd läppstift fungerar alltid.

6. Havsfärger för mina flätor

Om du älskar att gå till stranden, varför inte ge ditt hår en smak av havsfärgerna också? Du kan gå för en fantastisk bobskärning och ge plats för smala flätor. För resten av det, använd blå, grön, turkosblå och gult garn för att göra en skraj och fräsch frisyr. Du behöver inte vågor för en strandig frisyr. Avsluta utseendet med en ljus röd läppstift. Du kan mitten av sidodelen, allt som passar bäst för dig.

7. Naturligt flöde

Låt ditt naturliga hår flöda med fantastiska garnvridningar. En dras tillbaka frisyr med är en vacker garn flätor stilar. Vridningarna ser fantastiska ut, och den här frisyren fungerar vid varje tillfälle. Från en dag i skolan till en kväll ute, från din cocktailklänning till din tröja, denna stil fungerar för alla. Ta bilder och skicka det på Instagram för att inspirera alla för dessa älsklingar.

8. Halv topp ljusstyrka

För din garvade hud kan du välja en ljusare färg på ditt hår. Blanda i ljusrosa och vita färger. Dina långa lås med användning av garnflätor bundna i en halv toppknutbulle gör detta till en fantastisk frisyr. Låt din bulle få alternativa rosa och vita. Avsluta utseendet med läppstiftet.

9. Flätad bulle

Garn flätar inte bara för funky och galen frisyrer, men de kan också göras till elegant och elegant updo också. För ett rakt och sofistikerat utseende kan du välja den övergripande favoritfärgen svart för dina garnflätor. Du kommer att behöva ett långt hår för det här, säkert. Dra upp ditt hår i en söt updo med en liten puff på framsidan. Bär din klänning och ett par stora silverörhängen och gå ut på en rolig dag.

10. Blond och lång

Tunna flätor är en utmärkt stil uttalande. Självklart behöver du långa lås för detta. Du bör veta mindre flätorna, bättre raffinerade flätorna. När du har skapat en enkel mikroflätor frisyrer som är mittpartade, använd garnflätor för höjdpunkter. Du kan använda olika färger för dina snoddar. En bild för minnet av din fantastiska frisyr.

11. Bunen

Mina ögon stoppade precis vid den invecklade och utsökta bullen. Denna frisyr är definitionen av fetstil. Enkel rak sida lägger en stor dimension till denna enkla halva toppknot frisyr. Dina långa lås görs först till garnflätor. Skapa nu en stor och detaljerad snurr på toppen av ditt huvud för en bulle. Vik botten av bunten för ett annat utseende. Nu, för körsbären på kakan är de rakade sidorna. Utmärkt läppstift och stora guldörhängen avslutar utseendet.

12. Pulled Up Pony

Vem sa garn flätor kan inte arbeta på blond frisyr? Även baserna hålls mörka och låt resten av ditt hår tillverkas i tjocka flätor. För en ny stil lägger du till några flerfärgade garn för att skapa spektakulära garnflätor. Dra upp håret i en hög hästsvans och gå ut för dagen där du inte vill att ditt hår ska vara på ditt ansikte.

13. Varma färger

När du letar efter hur man gör garnformatstilar, letar du också efter hårfärgidéer. Varför inte välja en ljus färg som lämnar alla ögon på dig? Gå för en kombination av röda, gula och orange nyanser.

Ett tips för att tvätta dina flätor är att göra det medan du ligger på diskbänken eftersom garn blir tunga när det absorberar vatten.

14. Går grön

Box flätor är en populär frisyr. Varför inte välja lådor med en kombination av trådar? Du kan använda en blandning av olika nyanser av en enda färg, kanske grön. Du behöver inte gå för garnflätor för ditt hår helt. Du kan välja det från en halvvägs.

15. Blåa accenter

Garn flätor i bob frisyr är helt enkelt fantastiska. Välj en marinblå färg för dina snoddar och lägg till en ny nyans av olika blå för höjdpunkter. En stil som är garanterad för dig att bli kär i och inte vilja bli av med säker.

16. Korta garnflätor

När det gäller garn flätor, kan du gå för en kort frisyr. Var det en Mohawk updo eller en bob frisyr; det fungerar på alla. Denna frisyr erbjuder en platt rygg och en otrolig höjd på framsidan.

17. Skinny Garn Flätor

Du kan välja smala garnflätor om du inte gillar att göra stora och djärva hårvridningar. Det skyddar ditt naturliga hår och kan se elegant ut med några strängar som drogs tillbaka och sitter fast.

18. Blålagrade snoddar

Vi älskar alla lagrade frisyrer, eller hur? Så, naturligtvis, vi kommer gilla det när det gäller garn flätor eller garn twists. Välj långa och korta strängar i ett lager. Gå dynamiskt med en djärv färg för ditt hår. Färg koordinerar din topp med hårfärgen och se till att le medan du Snapchat eller lägg in en bild på Instagram. Ett leende går långt, tjej.

19. Gula och röda Peek-a-boos

Mellanpartitionen av dina snygga garnvridningar i ideal längd och tjocklek med röda och gula höjdpunkter på vardera sidan är wow. Vill du lära dig att skydda ditt naturliga hår och ha en paus från daglig styling? Då är det dags att ta reda på hur man gör garnflätor. Titta inte längre på en inspirerande bild.

20. Röd och grön

Varför sticka med en färg när du funderar på garnvridningar? Bli galen med röda och olika nyanser av grönt. Lägg till en extra oomph till ditt utseende med några olika fina trådar i någon del av dina flätor. Garnerna är vävda på ett cirkulärt sätt i varje flätat. Dina gyllene nyanser och metallisk nagelkonst tar denna look till en helt ny nivå.

21. Spolad grå bulle

Garnflätor är kända för sin mångsidighet. De ser vackra på något sätt du bär dem om det låter det flöda eller göra en spolad bulle. Du kan välja många snoddar eller långa, tunna och spolade staplade på för att göra en stor storlek. Lägg en sträng av färgglada flätor i mitten för att lägga till dimension till din monotont färgade bulle.

22. Big Twists

De säger, gå stora eller gå hem. Så, när du vill, vänder stora garn varför inte gå för högsta vridningar. Garn flätor ser fantastiskt ut på bob frisyr, och många snoddar fungerar precis. Naken smink gör denna look perfekt. Ett par nerdiga glasögon för att avsluta utseendet, kanske? Nerdy är den nya a, du vet.

23. Pärlor och flätor

När du vill ta bilder av dig i garnflätor, vill du se vacker ut med en otrolig kombination av färger. Du kan välja varma nyanser eller svarta toner. För nya nyanser kan du använda olika blåtoner med grå färg som en neutral för att späda blandningen av färger. Lägg till några pärlor för att slutföra utseendet. Detta är frisyr du kommer inte att bli uttråkad av säkert.

24. Blond Garn

Garn flätor är särskilt kända för afrikanska lås. När du google hur man gör garnflätor, slutar du vanligtvis att rulla igenom bilder på afrikanskt hår. Men du borde veta garnflätade stilar fungerar perfekt på kaukasiskt eller bara naturligt svart hår. Du kan välja för tunna flätor för ditt naturliga hår. Den här frisyren påminner mig om en spindelväv, inte på ett obehagligt sätt.

25. Ombre För Garnflätor

Den extraordinära längden av dessa garnflätor är en frisyr du kommer att vilja fortsätta ta bilder av kärlek. Men den främsta höjdpunkten i denna frisyr är dess vackra ombreffekt. Den eleganta updo på den mörkare sidan av grått och ändarna av garnet släpper i slutet med en ljusare gråton är vacker. För en kontrast look, bära gyllene smycken.

26. Garnvridningar

Enkla garnflätstilar inkluderar enkla garnvridningar. Den soliga samlingen av vändningar ger ett otroligt utseende. Även om du borde veta att mitt avskiljning av ditt hår gör ditt ansikte att se runt, men asymmetrisk sidosöndring gör ditt ansikte smalt och elegant. Slutför utseendet med ett ögonblickande nackdel och en näsa ring.

27. Färgglada garnfibrer

Lär dig hur man gör garnflätor på ett spektakulärt sätt. Rosa, turkos, gul, lila alla blandade och vävda genom dig hår kan vara ett val om du inte vill välja bara en djärv färg för ditt hår. Håll dina baser din mörka naturliga färg för ett mer definierat utseende. Låt ditt hår flöda för alla för att se blandningen av alla dessa färger som uppenbarligen är en utsökt behandling för någons ögon.

28. All Down Red

Dina stora överraskande vändningar som faller i midjan ser ljusa ut med en mörkröd för sin färg. Mittparti det och bär dina glasögon. Dessa stora flätor är en blick du kan prova denna termin. En täckt läderjacka, den varma färgen, en snygg scarf, gör allt för ett elegant utseende för denna vinter. Prova den här stilen ensam eller inspirera dina flickvänner.

Skydda och stil ditt hår, tjej. Garn flätor är vägen att gå.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More