30 Bästa Rihanna frisyrer

45

Vissa följer trender och vissa människor är trend setters. När det gäller Rihanna har hon en stil som är all sin egen. Den här popstjärnan är inte blyg från att prova nya frisyrer och tänka utanför lådan. Vi har samlat några av våra favorit Rihanna frisyrer för att du ska kunna ge dig idéer om hur du kan krydda ditt utseende. Det är ingen tvekan om att hon har någon allvarlig sex appeal, och ännu viktigare är det ingen anledning att vi alla inte kan följa! Så här är de, de 30 bästa Rihanna frisyrer och tips om hur man får dem!

1. Halv Rakad Ombre med Stora Curls

Rihanna frisyrer_01

Om du vill göra något ser litet ut, sätt något som ser stort utöver det. Rihanna är redan mycket tunn naturligtvis men om du har ett runt ansikte, överdriver ditt hår med extra stora lock och volym kan du se mer petit eftersom det verkligen är allting bara relativt. Vi älskar den gyllene ombrefärgen som är ultra-feminin och kontrasterar krigareens utseende med det rakade huvudet.

2. Twisted Updo med långa krullar i ryggen

Rihanna frisyrer_02

Det finns några hemligheter till det här utseendet. Först och främst är det en mörk färg och hon har blivit akademisk blå, vit och röd vilket gör den väldigt patriotisk. Hon har tuckat sidorna bakom hennes öron och gjort en snygg vridvåg som har mycket volym ovanpå för att förlänga hennes ansikte. Hon lät också den här vågen sova ner för att täcka hennes panna lite. Avsluta med några långa ögonfransar och mörk eyeliner och du är en mode drottning!

3. Exotisk hästsvans med hakiga Bangs

Rihanna frisyrer_03

Det här är en rolig utseende som verkligen inte är svårt att få överhuvudtaget. Börja med att dra ditt hår i en hög hästsvans och sedan locka enskilda bitar och spruta dem med en fast hållspray. Dra sedan några bitar ut för att rama ditt ansikte och få din stylist att klippa några få långa smällar som är hakiga och inte en rak linje över. Vi rekommenderar inte att klippa din egen smäll eftersom det kan gå sämre snabbt!

4. Pojke klippt i svart med en våg

Rihanna frisyrer_04

Den längsta delen av denna a frisyr är överst. Kom ihåg hur vi sa, sätt något stort bredvid något för att få det att se mindre ut? Tja Rihanna stora örhängen gör att hennes ansikte verkar ännu mindre än hon redan är. Denna stora våg på toppen av hennes hår gör att hon ser ännu smalare ut. Vi älskar de guldbruna rökiga ögonen och slående svart eyeliner för att knyta i hårfärgen. Ju mer färgkoordinering du gör med hela ditt ensemble, desto roligare är det att titta på. Låt din personlighet skina igenom!

5. Subtil Ombre med en elegant midterdel

Rihanna frisyrer_05

Rihanna vet hur man sticker ut från mängden med popping röda läppar som matchar hennes popping röda klänning. Att inte tala om hennes hår är större och längre än de flesta andra kvinnor. Om du inte ger ditt hår mycket tanke, kolla hur roligt hår kan vara när du bara ger det lite TLC. Använd ett stort krusjärn och springa fingrarna genom locken innan du sprayar. Du kan reta underlaget på toppen av ditt huvud för att lägga till ännu roligare volym!

6. Mohawk Med Curls

Rihanna frisyrer_06

En titt Rihanna är ganska känd för att vi tycker är så framåtriktad är den krullade Mohawk. Dra tillbaka hårets sidor och krulla mitt i håret i sektioner. Knappa varje krull säkert och göm pinnarna. Spraya krullningarna noggrant och undvik starka regn och vindar! Du är den mest fantastiska och artsy på festen med den här coola frisyren.

7. Extra Long Straight Espresso Brown

Rihanna frisyrer_07

Rihanna gör allt till det yttersta. Hennes låga klänning går nästan ner till hennes navel och hennes hår går över hennes midja. När hon har en vit klänning är det lika snyggt som en brudklänning och hon har den ljusaste läppstift hon kan hitta. Så här sticker hon ut och hon är modig nog att göra det. Om du vill ha långt hår finns det gott om prisvärda tillägg på marknaden som din frisör kan lägga in för dig.

8. Djup sidodel med glänsande svarta tressar

Rihanna frisyrer_08

Rihanna har alltid ett rent och polerat utseende, oavsett hur högt det är. Hon vet säkert hur man använder färg djärvt men hon skapar också dramatiska linjer med håret. Hon är inte en som brukar ha flyger om det inte är det utseende hon ska gå för. Gör en djup sidodel och skapa lite volym genom att torka håret med en rund borste.

9. Scrunched Black Tresses med Warrior Shave

Rihanna frisyrer_09-1

Rihanna frisyrer_09-2

Rihanna är en mästare som blandar de maskulina och kvinnliga aspekterna av sig själv. Hon bär en klänning och full smink men rastar ena sidan av huvudet. Hon har några vilda svarta lockar för att visa sin konstnärliga stil och hennes signatur tjocka svart eyeliner och iögonfallande röda läppar. Du behöver inte över accessorize när ditt hår är så intressant. Tro det eller inte, det här är ett bra vardagligt utseende som är allt annat än tråkigt och visar att du är kreativ i hjärtat.

10. Pixie med Short Bangs

Rihanna frisyrer_10

Denna look kan göras med en mini-rätare som hjälper till att krulla ändarna eller ett mycket litet krulljärn. Rihanna ser väldigt feminin ut med sina söta örhängen, älskling vit klänning, extremt a röda läppar och de förföriska långa ögonfransarna. Hon låter ingen detalj gå orört när det gäller hennes stil. Hon är alltid så samman och strålande!

11. Svart Mermaid Hair With One Side Rakad

Rihanna frisyrer_11

Om du vill ha ett unikt utseende som ingen annan har, är det här ett roligt och t alternativ. Lägg märke till hur hon bara rakat en liten del av huvudet och skäret ligger i en vinkel och gör den rakade delen en triangel. Rihanna gör bokstavligen allt sitt eget sätt och det är därför hon är en trendsättare.

12. Asymmetrisk Dramatisk A-Linje

Rihanna frisyrer_12

Vi älskar att Rihanna inte kopierar alla de andra kändisarna och går till platina blont hår. Hon har möjlighet att bära så många fler färger med lätthet när hon har håret mörkt. Denna snitt är lågt underhåll och du kan torka det och sätta en rätare genom den för att ge den spetsig form. Det kan vara väldigt kort i ryggen och denna A-linje kompletteras till alla kvinnor!

13. Ash Black Long Ponytail

Rihanna frisyrer_13
Lägg märke till hur slutet av Rihannas långa hår är knäppt kopp för att ge henne den geisha-look som matchar hennes klänning. Som alltid har hon en glans till håret som hjälper henne att se strålande ut. Hon har lagt subtila höjdpunkter till hennes hår så det finns två toner. Hon har gjort utseendet mycket snyggt vilket du kan göra med en mycket fin tandkam och lite hårspray. Du kan också sätta håret runt hårbandet och sticka det på plats för att avsluta utseendet.

14. Curly Updo med bitar för att rama ansiktet

Rihanna frisyrer_14

Denna vackra krullade updo kan göras genom att krulla enskilda bitar och spruta dem individuellt. Dra sedan håret bakåt löst i nacken och ta några bitar ut för att rama ditt ansikte. Om du går med den här mörka hårfärgen, se hur bra guldtillbehör och vita kläder parar med det för att få det att se ut så mycket sofistikerat.

15. Kort Ombre Updo

Rihanna frisyrer_15

Denna a updo är en av de unika Rihanna-serierna som är jawdropping och ingen annan kommer att ha det. Du kan be din stylist att raka sidorna och lämna toppen lång så att du kan dra framet framåt och torka resten mot mitten. Använd en fast hållspray för att hålla den på plats eller gjuta balsam beroende på hårets tjocklek. Det blonda håret med mörkare rötter är ett bra sätt att lägga till textur på denna frisyr.

16. Black Short Updo Pinned

Rihanna frisyrer_16

Detta kan vara en av våra favorit unika Rihanna frisyrer. Hon tänker alltid utanför lådan och gör vad som aldrig har gjorts. Hon har rakat båda sidorna och krökt toppen. Ta med allt hår från ena sidan och linda det runt medan du trycker framåt för att göra volymen och säkra det diskret med svarta bobby-stift. Glöm inte att avsluta utseendet med en hälsosam skimrande bronzer och mörk rökig ögonmakeup för att poppa dina ögon.

17. Asymmetrisk Boycut

Rihanna frisyrer_17

Det här feminina utseendet handlar om asymmetri. Fråga din stylist om att lägga till några hakiga lager så att utseendet kommer att ha textur. Baksidan är avsmalnande och om du har tunt hår kan du använda en hårtork och rund borste för att få extra volym ovanpå. Lägg märke till hur snyggt hennes ögonbryn är för att kontrastera det hakiga rotiga håret.

18. Pixie Princess Cut med huvudbandet

Rihanna frisyrer_18

Denna söta look är lätt att underhålla och tar inte mycket tid om du inte gillar att spendera timmar på ditt hår varje dag. Dra allt håret från ena sidan i en djup sidodel och säkra den med ett huvudband. Låt ryggen ha lite volym för att lägga till lite lekfull rörelse. Lägg märke till hur Rihanna har blivit mer feminint genom att lägga till lila och grå skimrande ögonmakeup som matchar hennes klänning och ring.

19. Naturlig brunt stift bak

Rihanna frisyrer_19

Detta är en av Rihanna mest naturliga utseende och det är en annan av våra absoluta favoriter. Om du inte gillar att gå till extrema i dina frisyrer men ändå vill ha något lite annorlunda och eleganta, är det här en snabb frisyr att klä upp någon outfit. Denna look är bäst med långt hår och de a långa ögonfransarna.

20. Ombre med rakad sida

Rihanna frisyrer_20

För att uppnå detta utseende vill du få några förlängningar om ditt hår inte är långt. Askens blonda färg dominerar den här frisyren med en askbrun på rötterna. Gör en djup sidodel för att markera triangeln som är rakad för att ge rocker och exotiskt utseende. Rihanna älskar också att para hennes makeupfärger med hennes garderob som ger sammanhang till hennes bild.

21. Bob med långa Bangs

Rihanna frisyrer_21

Rihanna spelar alltid både hennes maskulina och feminina sidor i varje utseende för att få en energisk balans. Denna look har en maskulin herrskjorta med en feminin sida svepad axel längd bob. Lägg märke till hur hon har några kortare lager över hennes panna som hjälper till att förlänga hennes runda ansikte och markera hennes vackra ögon.

22. Flapper Girl UpDo

Rihanna frisyrer_22-1

Rihanna frisyrer_22-2

Temat i denna look är runda cirklar. Lägg märke till hur hennes topp, hennes örhängen och hennes halsband duplicerar den runda cirkulära formen i hennes updo. Tapparna i håret är helt unika och hon tänker utanför lådan med detta utseende. Hon har väsentligen skapat flapper fingerwave men håller tapparna i. Lägg märke till hur hon spelar med former och linjer i hela hennes utseende som en form av konstnärskap.

23. Massfiktion Bob

Rihanna frisyrer_23

Vi är ganska säkra på att det inte finns en frisyr som inte ser bra ut på Rihanna, men det beror på att hon bär alla av dem med självförtroende. Hennes signatur lila läppar kontrastar hennes mörka hår magiskt. Denna Bob vände inåt kan uppnås med antingen ett platt järn eller en hårtork och en rund borste.

24. Särskilt pekad A-linje med platina strängar

Rihanna frisyrer_24

Här använder Rihanna linjär form för att skapa dramatisk rörelse i hennes hår. Även beklädnaden på hennes klänning passar de svarta linjerna som hon har skapat med hennes hår och ögonfärg. Rihanna har valt en nakenrosa läppstift som är subtil och söt. Denna utseende handlar om långa strängar framför och en brant klass i ryggen och det är ett snitt som vanligtvis smickrar till alla ansiktsformer.

25. Curls på toppen med en Platinum Highlight

Rihanna frisyrer_25

Vi kan inte få nog av det här a utseendet, det är faktiskt ganska enkelt. Håll toppen lång och lägg till en tjock platinmarkering. Curl toppen och spray den. Du behöver nog inte använda Bobby-stift, men det beror på hårets längd. Avsluta utseendet med en mjuk rosa läppfärg för att hålla den flickaktigt.

26. Mohagany Ringlets

Rihanna frisyrer_26-1Rihanna frisyrer_26-2

Rihanna handlar om att matcha. Hon har kombinerat sitt röda hår med en matchande och förförisk röd spetsklänning för att göra sig själv uppenbar. Om du vill stå ut kan du se hur hon är en mästare på färg, textur och former. Hon matchade även hårets krullande form med designen på hennes klänning för att ge sitt övergripande utseende mer rörelse. De rosa läpparna knyter allt i. Använd curlers eller krulla håret i sektioner för att uppnå denna bländande volymstil.

27. Curls med Side Swept Bangs

Rihanna frisyrer_27

Denna babydoll look uppnås genom att locka de långa strängarna ovanpå huvudet och föra dem framåt. Håll dem i en sidodel så att de inte döljer dina vackra ögon. Den vita ryggsäcken hjälper till att göra den korta stilen mer feminin. Rihanna använder ofta rhinestones, spets och silke för att göra korta hårklipp mindre maskulin medan hon använder läder och maskulösa collared skjortor för att göra längre frisyrer mer maskulin.

28. 70-talets hår återfödda

Rihanna frisyrer_28

Det här blonda lockiga håret går bra med en solbränna och naken läppstift. Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för utsatta rötter antingen för att de är väldigt mycket just nu. Om du vill gå till extra sex appeal finner du en topp som har en öppen rygg eller intressant halsringning.

29. Two Tone Artsy A-Line

Rihanna frisyrer_29

Om du inte är rädd för att vara vild med ditt hår så är det här ett bra utseende. Det är iögonfallande och faktiskt inte kommer att kräva mycket arbete att göra. Bara blåsa det och krulla ändarna. Arbeta med din stylist för att hitta två färger som komplimangerar din hudton.

30. Ultimate Rockstar Updo

Rihanna frisyrer_30

Denna look är en som visar stor personlighet. Håret är maskulöst utan tvekan men fransarna i hennes klänning är ultra feminina. Rihanna balanserar alltid yin och yang i hennes mode så bra. Blonda håret går bra med babyblå outfiten och hon har dragit in sina rosa läppar och outfit med den rosa och blå ögonskuggan. Torka håret upp och tillbaka och spruta det med fast håll hårspray eller använd en balsam.

Är du redo att låta din inre rockstar eller artist ut nu? Vi hoppas att du har hittat något här som talar till din själ och inspirerar dig att tänka utanför lådan om att vara vacker och strålande. Var och en av oss har något vackert att erbjuda världen oavsett vilken form vi tror vi ska vara. Vi är alla naturligt vackra och vi kan använda färg, struktur och former som Rihanna för att få oss att känna oss som Queens vi är.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More