30 Charmiga och Bländande Prom Updos för kvinnor

99

Ser vackert ut och det bästa på prom natt är drömmen om varje tjej. Prom updos kan vara vild och galen eller söt och elegant, det är på dig hur du stilar det.

Frisyren är en avgörande faktor för det övergripande promet, så det är nödvändigt att få dig en mycket unik och klassisk frisyr. Du behöver inte oroa dig för det minsta om ditt hår eftersom du presenteras med de finaste prom updos som låter dig se vacker ut.

Amber Heard Swept Back Mid Updo

Amber Heard är en välkänd skådespelerska och en stildiva också. Hon ger oss ofta en inspiration till hennes vackra utseende. Låt strålkastaren vara där vart du stiger foten genom att välja Amber Heard svep tillbaka mitt uppdatering. För att få det här utseendet, gå till gyllene nyanser av blondin för ditt hår. Se till att komplettera den med rökiga ögon.

Amber Heard Swept Back Mid Updo

Bow Style Updo

Visa läcker och förtjusande med en båge stil updo på prom. För att uppnå det här utseendet, gör en updo och gör helt enkelt ditt hårs slut i form av en båge och placera den på toppen av ditt huvud. Det mest väsentliga utseendet när det gäller skönhet och stil kommer att vara det fantastiska utseendet du valde för din speciella dag, och här är det mest coolaste alternativet för ditt nästa glamorösa utseende.

Bow Style Updo

Flätad Messy Curled Updo

Från den här stilen verkar det som ju messiare updo får, ju mer fantastisk stilen är. Omsmycka den klassiska kombinationen av en flät, krull och rostig lager med en flätad rotig curled updo så att den ser ut som en fin prinsessa på prom. Bara curl håret mycket, samla några strängar, twist & fläta det, pin den.

Flätad Messy Curled Updo

Bun Updo för Prom

Du kan se ut som en superstar med en bun updo för prom. Var noga med att bära en klassisk bun frisyr och dekorera den med en elegant tiara för att avsluta utseendet. Om du vill se stilren och elegant så borde du säkert gå med den här låga bunstilen. Denna stil fungerar med vilken hårtyper som helst och gör att du ser mer trendig ut.

Bun Updo för Prom

Bun Updo med båge

Gör det bästa intrycket på loppet genom att sporta en bun updo med en båge. Allt du behöver göra är att ha en bun updo och markera den genom att vrida håret i form av en båge på toppen. Den här är mycket unik updo om du försöker samma frisyr som gör att du ser elegant ut och elegant.

Bun Updo med båge

Casual Updo för Prom

Gör dig redo att se cool och söt med en avslappnad uppdatering för prom. Bara anpassa ditt hår som du vill, men se till att det finns vrider här och där för att uppnå den avslappnade överklagan. Denna stil kompletterar ditt övergripande utseende, tävlar inte med det. Om du vill sticka ut bland andra kan du prova denna avslappnade frisyr.

Casual Updo för Prom

Classic Updo med Bangs

Hoppa till-leta efter prom genom att donera klassiska updo med bangs. Det lägger till klassen och ger ett formellt utseende när du har en full bulle som kompletteras med pärlor på sidorna. Bangs är en av de bästa frisyrer som man kan ha, så införliva denna updo med bangs och få det mest eleganta utseendet för dig själv.

Classic Updo med Bangs

Curly Messy Bun Prom Updo

Få dig ett fascinerande utseende med en lockig rotig bun prom updo. Se till att hela bullen består av massor av krullar som är tydligt synliga. Du kan också följa med det med ansiktsramade hårspetsar. Denna frisyr kommer att se väldigt söt och feminin ut, så försök det och tro det.

Curly Messy Bun Prom Updo

Curly Prom Updo för långt hår

Vill du bli enastående på din prom natt? Välj sedan den lockiga prom updo för långt hår. Curl ditt hår och pin det som en updo. Du måste använda massor av texturiserande spray så att ditt hår kan hållas bra. Formella frisyrer ser fantastiskt ut om ditt hår är naturligt lockigt. Så om du är välsignad med lockiga lås så är denna stil gjord för dig.

Curly Prom Updo för långt hår

Holländska Braid Updo med lösa lås

Låt se ut som en prinsessa från en Disney-film genom att välja en nederländsk flätade updo med lösa lås. Du måste se till att du bär den nederländska flätan runt huvudet på kronan och införlivar det med resten av ditt hår i ryggen. Så blyg inte bort från att utforska flätade updos. Detta är det bästa exemplet att du kommer att se vacker ut om du bär den här stilen.

Holländska Braid Updo med lösa lås

Lätt Låg Twisted Bun

Om du inte har tillräckligt med tid att göra dig redo för loppet och ändå, vill du se fantastisk ut, då är det bästa sättet att göra det genom att välja en lätt lågvridd bulle. Du måste bara vrida håret runt huvudet och blanda det i en låg bulle. Det här är en bra twisted bun updo för ett utmärkt och snyggt utseende.

Lätt Låg Twisted Bun

Fishtail Crown Flätad Updo

Bli drottning av promenader genom att ha på sig en fiskstjärtkrans flätad updo. Det kommer definitivt att skilja dig från de som bär standard flätor och ger dig ett extremt spektakulärt utseende. Så skapa en fishtail krona med några flätor du gillar och få det fantastiska utseendet för dig själv.

Fishtail Crown Flätad Updo

Fishtail Milkmaid Braids

Du kan få en chans att lägga till mycket detalj i ditt hår med fishtail mjölkmaid flätor. Blandningen av två kombinationer och stilar gör den unik och charmig. Se till att du formar ditt hår i en fishtail flätat och bär den längs toppen som en mjölkmaid fläta.

Fishtail Milkmaid Braids

Fransk Flätad Updo

Få en smickrande look med någon stil i din promkjole med en fransk flätad updo. De distinkta skikten av den franska flätan ger en snert av royalty till ditt hår. Gör ett speciellt utseende för dig själv när som helst. Stanna bara ut i mängden med denna franska flätade updo.

Fransk Flätad Updo

Hög Bun Med Bangs

Lägg till modernitet och klass till din prom look genom att välja en hög bulle med pärlor. Det är lätt att få och får ditt hår att se voluminöst. Du kan göra det mer elegant genom att ha pärlor vid sidan av. Bella Thorne har haft den här fantastiska updo stilen med bangs. Du kan också se likadant om du själv försöker.

Hög Bun Med Bangs

Jennifer Love Hewitt High Bun Updo

Alla ögon kommer att vara på dig på prom natten när du sportar en Jennifer Love Hewitt high bun updo. Se till att din bulle ser full och voluminös ut. Du får använda en socks-svamp för att få formen. Den här käften släpper stilen kommer att göra människor avundsjuk på dig.

Jennifer Love Hewitt High Bun Updo

Jumbo Bun med flätat huvudband

Amalgamera skönheten hos en bulle och en fläta genom att donera en jumbo bulle med ett flätat huvudband för ditt prom. Vik ihop flätan runt huvudet som ett huvudband och koppla det med en stor bulle på toppen mot baksidan för att strama säkert håret.

Jumbo Bun med flätat huvudband

Loose Low Bun

Denna stil på Brooklyn Decker är underbar och värt att försöka. Du kan bli centrum för attraktion när du sportar en lös låg bulle tillsammans med din fantastiska klänning på prom. Kom ihåg att ditt hår inte ska vara för hårt när du binder bullen på baksidan.

Loose Low Bun

Lös Low Updo

Om du vill se otroligt vacker är en lös låg uppdatering din bästa insats. Se till att du lyfter håret på kronan och lämnar långa lager på framsidan för att få de lösa lagren för låg uppdatering. För att uppnå denna stil, först avsnittet av håret för flätan och skapa den lösa bunken.

Lös Low Updo

Low Twist Updo

Visas som om du har gått ut från en saga genom att välja en låg twist updo. Det kommer att komplettera ditt långa hår om du tar de vridna lagren och blandar den med låga uppdateringar. För glamoröst utseende är det här värt att pröva stil för dig.

Low Twist Updo

Messig Flätad Updo

Ta ut peppiness inuti dig med en rörig flätad updo. Se till att blanda flätan med en rörig bulle på baksidan av ditt huvud. Vi hoppas att du har hittat den stil du älskar! Så vad väntar du bara välja den här stilen och se densamma ut.

Messig Flätad Updo

Messy Low Bun Updo

När det gäller att framstå stilfullt, är messian desto bättre. Så, gå till en rörig låg bun updo. De slumpmässiga skikten av hår som faller ut ur bullen kommer säkert att lägga till ditt utseende. Glam din utseende genom att prova den här ultimata stilen och se ut som en underbar modell.

Messy Low Bun Updo

Messy Updo med Loose Curls

Detta är en av de stora frisyren för något evenemang, det ser sofistikerat och feminint ut. Skina som en stjärna på ditt prom genom att ha en rörig uppdatering med lösa lockar. Det kommer att lägga mycket volym till ditt hår. Du kan koppla ut med dangleörhängen för absolut perfektion.

Messy Updo med Loose Curls

Milkmaid Braid

Här är din chans att se graciös och bedårande på samma gång. Bara gå för en mjölkmaid fläta. Allt du behöver göra är att fläta håret, skruva upp det och peka det på kronan. Så ser så charmig ut som Mary Kate Olsen gör här i bilden.

Milkmaid Braid

Nicole Richie Updo med Fringe

Få blandningen av senaste trender och nåd genom att välja Nicole Richie updo frans för din prom natt. Du måste ha en frans tillsammans med sidosedade smällar för att rama ditt ansikte. Så ha dig den här attraktiva och fantastiska frisyren och glam på ditt övergripande utseende.

Nicole Richie Updo med Fringe

Romantisk Twisted Bun Updo

Vi tror att alla vill se charmiga och imponerande på det speciella och viktiga tillfället, så här ska vi styra dig. Ge dig en oöverträffad attraktion med en romantisk twisted bun updo. Vrid bara framsidan av ditt hår och ge det en hög hiss. Peka sedan på det och vrid de mellersta och längre delarna av ditt hår genom att lämna små hår att hänga.

Romantisk Twisted Bun Updo

Kort hårflätad updo

Oroa dig inte om ditt hår inte är tillräckligt länge. Du kan fortfarande se scintillating på din prom natt med en kort hår flätad updo. Bara fläta håret och blanda det med updo. Du får lämna några pärlor att hänga på framsidan.

Kort hårflätad updo

Sida Bun Twined med en fläta

Om du har mycket långt hår, så kan du hantera det enkelt på din prom natt genom att välja en sida bun tvinnad med en fläta. Du måste se till att du håller bungan låg och mot den ena sidan och ta med en fläta in i den.

Sida Bun Twined med en fläta

Tousled Messy Braided Updo

Gör dig redo att omfamna nåd och glamour med en rubbad rörig flätad updo. Se till att det finns massor av ofullkomliga vågor och flytande wisps hela tiden.

Tousled Messy Braided Updo

Twisted Prom Updos

Få framträdandet av en tidlös skönhet med vridna prom updos. Du behöver inte ha perfekta vändningar, det är okej om det finns hängande hår runt huvudet eftersom det skulle ge ett elegant utseende.

Twisted Prom Updos

Nu när du vet om de bästa uppdateringarna i staden för prom, gör dig redo att rocka dansgolvet och njut av kvällen med dessa utsökta frisyrer.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More