30 David Beckham frisyrer – Inspiration från den i miljarderna

93

Namnet David Beckham behöver ingen introduktion om du är fotbollsfans eller inte.

Fotbollsstjärnan har gjort ett namn för sig själv med sin berömda karriär. Stjärnan är också känd som mycket för hans färdigheter med bollen som för hans frisyrer. Den berömda David Beckham frisyren var inte bara känd när han var på toppen av sin karriär, de är kända även idag. Den bästa delen om hans frisyrer är att det fanns något för alla. Det spelar ingen roll om du har kort, medelstort eller långt hår, om du går noggrant genom hans utkik, hittar du säkert något som passar dig.

Den andra bästa delen om stilar är deras variation. Så det spelar ingen roll om du är någon som älskar att experimentera eller någon som är ovillig att experimentera – du hittar något som kommer att få ditt öga och få ditt hjärta. Det finns så många stilar som stjärnan har försökt att du kan byta frisyr varje månad och få många fler stilar att prova i handen. Stjärnans utseende kommer att ge dig allvarliga idéer om hårfärgerna som går med varje stil.

Hårklippning med långsträckt topp och sidofärg

Elongerad Top och Side Fade är den mest populära frisyren i stilikonet. Det är en ganska enkel frisyr där du har buzz skuren på sidorna och relativt lång hår i mitten. Om du är ett fan av diskreta stiluttalanden, så är den här bara rätt passform för dig. Det här ser bra ut för alla hårfärger. Det är inte för överbord vilket gör det bra för alla tillfällen.

Hårklippning med långsträckt topp och sidofärg

Buzz Cut

Buzz Cut är kanske den enklaste stilen som prövas av stilikonet. Det faktum att det är lätt att uppnå tar inte bort den snygga faktorn i stilen. Detta ser bra ut med både casuals och formals. Du kan även få det här hemma utan någon form av professionell hjälp. Det är inte alltför överst, så du kan bära av det för både kontor och fest.

Buzz Cut

Modern Pompadour Frisyr

Modern Pompadour frisyr är för världens suave och sofistikerade man. Bär den här stilen med elan när du bär dina skarpaste kostymer och se huvudet vända mot dig. Det är frisyren som talar om klass och elegans. För att få den här stilen måste du först göra en sidoseparation. Håll sedan håren vid sidorna mindre och hårets mittparti puffas upp med hjälp av hårgel.

Modern Pompadour Frisyr

Spiky Blond Hårklippning

Om du är en man som jag välsignade med en blond man, så är den här frisyren just rätt passform för dig. Skapa en noggrann obotlig mop av spikar på ditt hår med hjälp av hårprodukter som står till ditt förfogande. Spiky Blonde Haircut är det ultimata i att utsöndra en avslappnad och cool atmosfär. Det här går bäst med tee shirts och jeans men du kan också bära den med drag och formellt slitage.

Spiky Blond Hårklippning

Långt hår på toppen med bleknar

När du tänker på frisyrer inspirerade av fotbollsstjärnan, är detta en av de mest kända som kommer till sinnet. I denna frisyr skördar du håret helt från sidorna medan håret i mitten hålls ganska långt och borstas bakåt. Den här är den perfekta stilen för mannen som inte är rädd för att experimentera med sin frisyr.

Långt hår på toppen med bleknar

Kort militär hårklippning

Kort militär hårklippning som är själva definitionen av diskret men cool. För den här frisyren, skörda hela håret i håret, vilket gör att sidorna skärs närmare än i mitten. Denna frisyr är verkligen populär bland män i alla åldrar. Anledningen till detta är inte bara det faktum att det ser bra ut, men också för att det är väldigt lätt att behålla det dagliga upptaget.

Kort militär hårklippning

Cornrow Haircut för män

Cornrow Haircut för män som inte skämmer bort från experiment. Faktum är att den här är en man som älskar att experimentera. Denna stil fungerar bra om du har medium eller långt hår. Gör bara cornrows med franska flätat frisyr. Du kan göra det själv eller få någon att göra det för dig. Det är den perfekta stilen för ett bohemiskt utseende.

Cornrow Haircut för män

Cool Pompadour Haircut

Det är den perfekta frisyren för den robusta och manliga killen. Det fungerar bäst med jackor och grungy tee shirts. Cool Pompadour Haircut kommer att se bra ut på brunt eller rött hår, men du kan också prova detta på blont hår. En frisyr som är det perfekta sminkverktyget i din arsenal – gå till den här när du letar efter en snabb men synlig förändring i din dagliga stil.

Cool Pompadour Haircut

Kombinera håret med skägg

Det finns några frisyrer som bara ser bra ut med ett skägg. Men det finns ingen anledning att känna att denna frisyr bara passar medelålders eller äldre. De unga gevären kan enkelt lägga till sin personlighet med denna frisyr som är för lätt att uppnå. Combed Back Hair with Beard ser riktigt attraktivt på både formella och informella händelser vilket gör det till en favorit bland män i alla åldrar.

Kombinera håret med skägg

Loose Quiff Haircut

Om du är en man som älskar att hålla håret lite längre och föredrar inte beskärning eller buzzskurvor, så är den här stilen för dig. Loose Quiff Haircut ger dig ett nästan sänghårigt utseende som ser ingenting mindre än iögonfallande. Låt några hårsträngar falla på pannan, vilket ger dig en noggrant kurerad look som ser oanvändbar ut.

Loose Quiff Haircut

Messy Faux Hawk Haircut

Messy Faux Hawk Haircut fungerar bäst på salt och peppar hår eller platina blont hår. Håret har en förstörd look framåt medan sidorna hålls beskuren. Denna look fungerar för ett brett utbud av ansiktsformer. Det ger ett charmigt utseende till ansiktet, medan du ser mycket yngre ut än innan du gör denna stil så mycket efterfrågan.

Messy Faux Hawk Haircut

Mellanpartierad frisyr

Om du är någon som har långt hår och älskar att behålla det på så sätt, så är den här stilen du ska gå för. Denna midtsidiga långa frisyr föreslås eftersom den är så lätt att uppnå och ännu lättare att underhålla. Allt du behöver göra är att göra en avskjutning i mitten av håret och kamma sedan sidorna och hårets baksida riktigt bra.

Mellanpartierad frisyr

Spiked Taper Fade Haircut

Spiked Taper Fade är frisyren som är mest älskad av stjärnans fans över hela världen. Anledningen till detta är det faktum att denna frisyr är inget mindre än unik men ändå uppnåelig. Håret hålls långt rätt framför huvudet medan det ser ut att hårets längd gradvis bleknar medan man flyttar till sidorna och på baksidan av håret.

Spiked Taper Fade Haircut

Blekt hårklipp med spikar

Den blekta frisyren med Spikes frisyr har en rolig och en pojkisk charm för den. Det fungerar bäst om du har platina blont hår. Det är bra om du är naturligt välsignad med den hårfärgen och alternativt kan du också få ditt hår färgat. Det finns spikar gjorda över hela håret. Detta är frisyren som du kan prova om du letar efter en ny stil för att prova på nästa semester eller strandfest.

Blekt hårklipp med spikar

Long Wavy Casual Frisyr

Long Wavy Casual är en annan frisyr som är perfekt för långhåriga män. Denna frisyr visar att ha långt hår kan göras till en avslappnad och rolig stil också. Gör bara en avskjutning mitt i ditt hårs hår och för båda sidorna får du lösa vågor. Det är bra om du har naturligt vågigt hår eller du kan göra detta med hjälp av några hårverktyg.

Long Wavy Casual Frisyr

Funky Frisyr för kort hår

Om du gillar att hålla håret skott men inte skördat, kommer Funky Hairstyle for Short Frisyr att vara din perfekta match. Det ser väldigt roligt ut och coolt på män i alla åldrar. Du kan lägga till några höjdpunkter i ditt naturliga hår för att bättre ta fram stilen. Det bästa med detta utseende är att det är lågt på underhåll så att du inte skulle behöva spendera timmar för att få detta utseende rätt.

Funky Frisyr för kort hår

Hästsvans frisyr

Ponytail Frisyren är en idealisk frisyr för dig om du älskar hans långa stress men gillar inte att håret ska falla på ansiktet hela tiden. Det tar knappt några sekunder att få den här frisyren. Allt du behöver göra är att samla allt hår och binda det i en snygg hästsvans på baksidan av ditt huvud. Du kan också lägga till subtila höjdpunkter till den här frisyren om du vill.

Hästsvans frisyr

Short Side Part Frisyr

Short Side Part är en mycket populär frisyr från det utbud av stilar som sportstjärnan är känd för. Den stora USP av denna stil är att det ser bra ut på allt. En sidoseparering görs på huvudet men det är inte gjorda för tydligt. Resten av håret borstar framåt för att skapa detta utseende. Det här är en stil där du både kan gå in på kontoret och delta på fest efter kontor.

Short Side Part Frisyr

Enkel spikad hårklippning

Lätta spikar och kort hår kan gå riktigt bra tillsammans är uppenbart i denna frisyr. Easy Spiked Haircut kommer med så charmiga och unga vibbar som är svåra att motstå. Du kan prova denna spikade utkik efter den avslappnade hängande med vänner eller poolsidepartiet. Det är den bästa stilen att pröva om du saknar tid.

Enkel spikad hårklippning

Layered Messy Frisyr

Layered Messy Frisure ser bäst om du har mörkfärgade tresses att skryta med. I denna typ skapas lager i håret för att ge det ett rörigt utseende. Du måste skapa sidoförskjutning och sedan behålla det röriga utseendet på båda sidor av avskiljningen. Layered Messy Hair är en av de mest snygga frisyrerna runt för dig att prova.

Layered Messy Frisyr

Edgy Cool Short Haircut

Om du letar efter ett kantigt utseende som skapar en seriös stil uttalande vart du än går, så är det här du borde gå för. I denna Edgy Cool Short frisyr hålls håret extremt kort med en kort och spikig Mohawk framför. Gå till den här typen om du inte är rädd för lite förändring i ditt utseende.

Edgy Cool Short Haircut

Messy Mohawk Haircut

Populariteten hos Mohawk-frisyren startades officiellt av sportstjärnan och denna stil här är det bästa exemplet på det. För att delta i detta måste du helt avskära håret från båda sidorna så att Mohawk i mitten sticker ut bra. Skapa ett rörigt utseende i Mohawk för att slutföra stilen.

Messy Mohawk Haircut

Professionell frisyr för män

Professionell frisyr är för mannen som är trendig men konventionell i sina val. För att få det här utseendet måste du hålla håret på framsidan av huvudet längre än resten av huvudet. Kamma all håret bakåt och applicera geler och andra sådana stylingprodukter. Det här är det perfekta för det dagliga kontorsutseendet och någon form av formella händelser som du behöver delta i.

Professionell frisyr för män

Beckham Comb över frisyr

Beckham comb over style var en signaturhår trend som startades av den berömda fotbollsstjärnan. Det är väldigt enkelt och snabbt att slutföra utseendet med denna stil. Skapa en avskjutning på höger sida av håret och kamma hela håret bakåt. Det fungerar bäst om du har en medium hårlängd. Det passar både formella och informella tillfällen som du behöver göra dig redo för. Få den här stilen själv och var redo att vara livet för varje händelse som du väljer att delta.

Beckham Comb över frisyr

Mini Mohawk med skalliga sidor

Mini Mohawk med Bald Sidestil är inte för de konventionella men perfekt för de som vågar gå annorlunda med håret. Alla sidor är gjorda helt bleka i detta utseende och endast mellandelen hålls i form av en Mohawk. Detta är anledningen till att denna stil heter Mini Mohawk. Den här är en seriös head-turner på festerna och du kan vara säker på att alla ögon kommer att vara på dig med denna stil.

Mini Mohawk med skalliga sidor

Blond Buzz Cut

Om du är någon som är välsignad med en naturlig blond man, så är den här ett måste-försök för dig. Det finns ingen anledning att oroa dig om du inte är en naturlig blond som du alltid kan få ditt hår färgat. Det här är frisyren som kräver det lägsta underhållet någonsin efter att du bara fått buzzskäret gjort rätt.

Blond Buzz Cut

David Beckham Burr Cut

Om du är någon som är trött på att hantera långt hår, så skaffa dig en makeover med David Beckham Burr Cut stil. I detta slag är hela håret beskärtat mycket nära. Stilen ser ut som håret har blivit vuxit efter att någon blivit skald. Den här kräver absolut inget underhåll som sådant alls, varför det föredras av så många.

David Beckham Burr Cut

Textured Fringe Haircut

För att få Textured Fringe Haircut, lägg lite textur i håret i form av lager. Borsta håret för att ta fram det som fransar som faller på pannan. Håll hårets sidor kortare än resten av håret. Det är rätt frisyr för både arbete och lek. Se till att lagren är intakta om du vill behålla utseendet. Den här är annars väldigt lätt att hålla och passar alla och alla. Om du är någon som inte vill dyka upp i djärva experiment för tillfället så kan du börja med den här stilen.

Textured Fringe Haircut

David Beckham Mullet Frisyr

David Beckham Mullet Frisyr är för mannen som vill våga sig in i hårstilternas värld långsamt men stadigt. Nybörjare på arenan av hårexperiment kan börja sin resa med denna stil. Det ser bäst ut om du har eller kan få mörkt hår som svart och brunt. Skapa en avskiljning på hårets vänstra sida och kamma sedan håret på båda sidor. För att få den här stilen måste du se till att du frågar din stylist att lägga till några lager i håret då det bara är så att denna stil kommer att se unikt ut på dig.

David Beckham Mullet Frisyr

Kombinerad våt utseende

Om du rusar på kontoret i skynda och behöver en snabb men riktigt elegant frisyr för dig, är Combed Back Wet Look den perfekta matchen för ditt hår. Den enda sak att veta är att den bara kommer att fungera när du har medium eller långt hår. Stegen för att få denna utseende gör ditt hår blött genom att använda hårgeler och sedan kamma det bakåt för att slutföra utseendet.

Kombinerad våt utseende

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More