30 Hetaste och trendiga Bob Haircuts för elegant utseende

181
Julianne Hough Bob Hair

Bob haircuts är här och om du vill rocka den här frodiga hårtreningen, så behöver du säkert titta på dessa felfria hårklippningar. En bob är säkert ett av de mest klassiska och ultimata utseende som aldrig kommer att gå ut ur trenden.

Oavsett om du har rakt hår, tjockt hår, lockigt hår eller fint hår, kommer du verkligen att tycka om dessa härliga nya hårklipp! Kolla in vår samling av 30 fantastiska och fantastiska bob haircuts här.

Alyson Hannigan Medium Straight Bob Frisyr

Längden på den här boben är skivad för att sitta under käftlinjen med krossat skikt genom kanterna för form. Den centrala delen gör det här “gör det lämpligt att komplimera ett runda ansikte och perfekt för dem med fint till medelhårt hår.

Bob frisyrer 2019

Brooklyn Decker Medium Wavy Bob Frisyr

Brooklyn Decker har en fantastisk bob för vår och sommar. Denna mid-neck längd väv har gränsen kanter och känsliga vågor hela genom att ge det en cool beachy vibe. Brooklyn har en utvecklad utkanter som hon matchar med en djup sidodel för ett lätt elegant utseende, och hennes snurrade vågor ger denna vävning en ledtråd av city chic under tiden.

Bob frisyrer 2019

Vanessa Martinez Medium Straight Bob Frisyr

Denna mörkfärgade bob är passerad vinklad täckning som visar längden som är gräns skivad för att sitta under käften för en jämn och grundläggande utseende.

Bob frisyrer 2019

Tia Mowry Medium Straight Bob Frisyr

Bobben är en hårklippning som aldrig går ur stil. Tia har på sig hennes märke vävning hårklippning, som fungerar mirakel för henne. Det här är den perfekta frisyren för att flauta hennes ovala ansiktsform och felfria ansiktselement, samtidigt som hon får en känsla av ageless polish.

Bob frisyrer 2019

Tamera Mowry Medium Straight Bob Frisyr

Det här håret är borstat vinkat smidigt avgränsar gränsnittslängden med opretentiösa lager skivor genom sidorna för att skissera under käftlinjen. Blasterna är hakade och hackade ner för att skissera den högsta punkten i ansiktet och avslutar det allmänna utseendet utan problem.

Bob frisyrer 2019

Spencer Grammer Medium Wavy Bob Frisyr

Stora fria vågor görs genom sidorna och baksidan av dessa blonda lås för att ge den allmänna stilen en känslig och trivsam utseende. Denna snygga stil kan effektivt omarbetas hemma med hjälp av de korrekta enheterna och ett litet objekt att tämma av tar håret.

Bob frisyrer 2019

Rose Byrne Medium Straight Bob Frisyr

Denna underbara bob är blåsvinklad mjuk från rot till spets för att uppnå en smidig utseende. En sida är undangömt bakom örat och glömmer den inversa sidan för att skissera käftlinjen.

Bob frisyrer 2019

Rita Ora Medium Straight Bob Frisyr

Det här huvudet som omvandlar frisyren smittas in genom förslutningarna med gränsytorna blåses ner för att skissera den högsta punkten i ansiktet. Längre bitar dras ner för att falla över den korta smällen för att slutföra denna stil snyggt.

Bob frisyrer 2019

Reese Witherspoon Medium Straight Bob Frisyr

Långsamhet är den primära tanken för detta “gör”. Längden är korsad skivad för att sitta under käftlinjen och blåsvinklad smidig för att skissera ansiktet för ett ljuvt och rakt utseende. Detta är en fantastisk frisör för dem med fin till medelhår.

Bob frisyrer 2019

Rebecca Romijn Short Wavy Bob Frisyr

Det här ljusa blonde håret är gränsskäret i längden och utelämnat för att ge denna lättillgängliga “bredd och volym vilket gör det till en fantastisk stil för att kompensera en besviken utseende. Denna enkla frisyr är idealisk för dem med fint till medium hår och kommer att kräva standard trim för att undvika splittring.

Bob frisyrer 2019

Patricia Arquette Medium Straight Bob Frisyr

Sluten av denna bob är spikad skivad för att uppnå en fantastisk utseende och känsla genom sidorna och baksidan. Överdelen är åtskild som en eftertanke och slätas ner vilket gör detta till ett extra hopp för att komplimera ett dyster utseende.

Bob frisyrer 2019

Nicole Kidman Medium Straight Bob Frisyr

Nicole hade sina vanliga röda lås blåsigt vinkade för 87: a Academy Awards. Överdelen separerades som en eftertanke med förslutningarna vände sig för en svindlande slutförande. Denna frisyr kan bäras bakom eller innan örat och föremål för gnist och håll.

Bob frisyrer 2019

Nicky Whelan Medium Straight Bob Frisyr

Baksidan av detta “do” sänks in i scruffen medan längden är gränshackad och beräknad ner till käftlinjen för en krökt omslag. Överdelen är skiktad och blåst över till den andra sidan för en fantastisk omslag. Den här sökningen är idealisk för dem med fint till medelhårt hår.

Bob frisyrer 2019

Medium Rak Formell Bob Frisyr

Korta maner med avsevärt färdigt hår, tillför volymen till dina tresses. Vid den tidpunkten i kombination med markerade tresses, kan denna frisyr fungera underverk för att förbättra din persona. Välj brännande aska blonda och lila höjdpunkter för en sensationell inverkan.

Bob frisyrer 2019

Mary Elizabeth Winstead Medium Straight Bob Frisyr

Denna svimlande bob är skivad för att sitta vid käftlinjen och blåser sedan för att släta ner toppen medan du gör finishen under för en fantastisk utseende. Blastorna är uttömda och rensade åt sidan för att minska ansiktet och avslutar den allmänna stilen utmärkt.

Bob frisyrer 2019

Maggie Rose Medium Straight Bob Frisyr

Det här ljusa blonde håret är blåsviftat felfritt och separerat till sidan som gör det möjligt att klämma över ansiktet för att komplimera ansiktet. Denna medellånga frisyr är fantastisk för att skissera ett runt ansikte och perfekt för alla evenemang.

Bob frisyrer 2019

Krysta Rodriguez Medium Straight Bob Frisyr

Denna reflexiva mörkare bob är blåsviftad felfritt för att släta upp toppen ner medan du stänger förslutningarna under för att skissera käftlinjen. Den grova trimmen är utmattad för att skissera den högsta punkten i ansiktet och avslutar den allmänna frisyren gloriously.

Bob frisyrer 2019

Kelly Osbourne Medium Straight Bob Frisyr

Denna medellånga “gör är skarp uthuggad genom finishen och de långa skikten för att uppnå en färdig utseende. Blastarna är gränshackade och slätna ner för att skissera den högsta punkten i ansiktet och avslutar detta utseende utmärkt.

Bob frisyrer 2019

Kellie Pickler Kortvågig Bob Frisyr

Lösa vågor är inkluderade överallt på denna ljusa blonda manen som ger den allmänna hårklippningen ricochet och utveckling som är mest lämplig för att komplimera ett dyster utseende. Detta formella “gör” är något annat än svårt att återskapa med en hårkrullare eller varmvalsar och otroligt för alla unika evenemang.

Bob frisyrer 2019

Kellie Pickler Medium Curly Bob Frisyr

Väl karakteriserade vändningar läggs till sidorna och baksidan av den här blonda manen för att ge den allmänna stilen en hel del bob och form som är mest lämplig för att komplimangera ett besviken utseende.

Bob frisyrer 2019

Julie Ann Emery Medium Straight Bob Frisyr

Den här brunette boben är blåsviftad och har en utmärkt tucking av finishen genom att omfatta käftlinjen för en jämn och reflexiv utseende. Blasterna slätas ner för att skissera den högsta punkten i ansiktet och avslutar den allmänna frisören utmärkt.

Bob frisyrer 2019

Julianne Hough Bob Hair

Bob frisyrer 2019

Joelle Carter Medium Straight Bob Frisyr

Denna markerade bob är blåsviftad för att tillåta att ytorna sitter under, separeras sedan som en eftertanke med ena sidan blinkade ut för att uppnå denna fabform som är mest lämplig för att komplimangera ett bräckande utseende. Denna frisyr kan enkelt uppnås med en blås-ave och perfekt för dem med fint till medelhårt hår.

Bob frisyrer 2019

Jenna Elfman Medium Straight Bob Frisyr

Denna blonde hårklippning har prydnadsskikt trim genom framsidan och sidorna och har rensats tillbaka inklusive inkonsekvent volym och bredd. Den här enkla, smidiga sökningen är extraordinär för dem med fin till medelhår och nödvändigheter, ett litet mått på föremål för att hålla och glittra.

Bob frisyrer 2019

Helene Yorke Short Straight Bob Frisyr

Denna exemplifierande bob haircut är trimmad att sitta vid käftlinjen och sedan blåsviftade för att uppnå en jämn och grundläggande utseende. Blasterna är utmattade för att skissera den högsta punkten i ansiktet och avslutar den allmänna frisyren fullständigt.

Bob frisyrer 2019

Ciara Short Straight Bob Frisyr

Denna korta bob är blåsvinklad snygg för att vrida ändarna under framställning av käftlinjen, vilket idealiskt ger den en bästa frisyr för att komplimangera ett långt ansikte. Detta är en enkel stil att hantera.

Bob frisyrer 2019

Carrie Keagan Short Straight Bob Frisyr

Denna konkava bob är blåsviftad otroligt med ändarna och lagren utformade under för att ramma ansiktet, medan en sida är spänd tillbaka vilket ger överallt stilen ett asymmetriskt utseende. Denna look är perfekt att vända huvud vid varje speciell händelse.

Bob frisyrer 2019

Carrie Keagan Medium Straight Bob frisyrer

Denna härliga böjda bob är skivad för att sitta vid scruff genom baksidan medan framsidan och sidorna beräknas ner, sedan blåsvinklad smidig för en smidig omslag. Denna fab ‘gör är oklanderlig för att skissera ett runt ansikte och fantastisk för dem med fin till medelhår.

Bob frisyrer 2019

Carrie Keagan Medium Straight Bob Frisyr

Glatt och varmt är det som verkligen spelar roll för det här bobklippet. Denna medellängds “do” är blåsviftad fullständigt för att uppnå denna smidiga form som är mest lämplig för att komplimera ett runt ansikte och fantastisk för snabb eller nattevenemang.

Bob frisyrer 2019

Camilla Belle Medium Straight Bob Frisyr

Det här medellånga hårklippet har bara oöverträffade långa lager trimma runt kanterna och blåsvinklade raka för att göra denna lättillgängliga stil som är oklanderlig för att skissera ett runt ansikte.

Bob frisyrer 2019

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More