30 mest hetaste lagrade frisyrer med bangs för kvinnor

432

JIMMY KIMMEL LIVE – “Jimmy Kimmel Live” flyger varje veckodag klockan 11:35 EST och har en mångsidig grupp av gäster som inkluderar kändisar, idrottare, musikaliska handlingar, komiker och människor av intresse, tillsammans med komedibitar och ett husband. Gästerna för onsdagen den 11 januari inkluderade Jessica Biel (“The Love of Love”), Mahershala Ali (“Moonlight”) och musikalisk gäst SOHN. (Randy Holmes / ABC via Getty Images)
JESSICA BIEL

Varje kvinna älskar att se välskötta och feminina. Men i det hektiska moderna livet får man knappast tid att spendera timmar framför spegeln som perfektar en frisyr. De lagrade frisyrer med Bangs är den perfekta lösningen för alla de moderna kvinnorna.

En av de största fördelarna med att få denna hårklipp är att det är väldigt enkelt men ser inte ut. Allt du behöver är några minuter för att ställa ditt hår, och du kan rusa ut ur dörren. Dessutom finns det vissa funktioner i ansiktet som håller sig väl gömda när du gör lager och klämmer ordentligt. Till exempel använder kvinnor med en bred panna pärmarna för att täcka upp pannan. De med långsträckta eller runda ansikten använder denna frisyr för att rama sitt ansikte. Du kan enkelt säga att detta är en av de frisyrer som är för alla åldrar och varje årstid.

Långlagat hår med raka halsband

Långlagat hår med raka halsband

Lager ser bra ut på alla ansiktsformer, och när du kopplar upp det med pärlor, stiger stilkvoten bara flera höjder högt. Den frisyr du ser här är ganska enkel. Du kommer att behöva få hårets längd långt under dina axlar för denna frisyr. Gör långa knäckar som helt täcker pannan och ditt utseende för dagen är alltsedan att vara flaunted. Denna frisyr är perfekt att para ihop med många outfits.

Långlagat hår med raka halsband

Ansiktsramar med Bangs

Ansiktsramar med Bangs

Denna frisyr kommer att vara funktionell för dig på flera sätt än en. För det första är det den perfekta frisyren att prova om du har tunt hår. Hårklippningen och torkningen efteråt ger en fin volym till håret som döljer hårets tunna. För det andra, om formen på ditt ansikte är lång så kommer den här frisyren att passa dig, eftersom ansiktets framsida från alla håll täcker den långsträckta formen. I det här fallet, gör smärtan tillräckligt lång för att nå dina ögonlock.

Ansiktsramar med Bangs

Blås Torkade Kantar och Bangs

Blås Torkade Kantar och Bangs

Volymen är den största roten för den här frisyren med bangs. Du kan få denna voluminösa effekt genom att torka håret i huvudsak mot kanterna på dina lager. Skikten pekar utåt och puffar upp. I nästa steg gör du en avskalning genom ditt hårs centrum. Du behöver inte göra skilsmässan för framträdande, bara se till att den är där. Bockens tjocklek är inte för mycket i det här fallet och det hålls på ena sidan av pannan.

Blås Torkade Kantar och Bangs

Curls och Side Swept Bangs

Curls och Side Swept Bangs

Lager är inte bara för de rakhåriga skönheterna och de med lockigt eller vågigt hår kan också ge smäll och lager ett försök. Hårlängden måste vara medellång till lång frisyr för den här frisyren, eftersom endast skikten kommer att kunna urskiljas i all sin skönhet. Det behöver inte finnas någon framträdande avskiljning av hår för den här. Fråga din frisyrer för att hålla nacken tillräckligt länge för att röra näsan på din näsa och sedan svepa nacken till ena sidan av ditt ansikte.

Curls och Side Swept Bangs

Mellanlängdskiktad hårklippning med sidostänger

Mellanlängdskiktad hårklippning med sidostänger

Det sätt på vilket skikten har klippts ger detta utseende en unik kant. Du kan kalla den här en rakbladskuren stil av lager. Håret ges också en viss konsistens genom att göra den lite vågig i naturen. Du behöver inte hålla håret för snyggt och polerat för den här, eftersom det förstörda utseendet är den största attraktionen hos denna frisyr. Bangs slutar rätt nära dina ögon och du måste borsta dem till ena sidan.

Mellanlängdskiktad hårklippning med sidostänger

Lång Straight Layered Frisyr med Bangs

Lång Straight Layered Frisyr med Bangs

Kravet nummer ett för denna frisyr är helt rakt hår. Så, om du inte har rakt hår naturligt, måste du börja ta bort alla lock eller bultar med ditt hårrätare. I längdriktningen ska håret sluta mitt i ryggen. Gör en avskildhet på någon sida av håret enligt vad du tycker passar ditt ansikte. För smällen, borsta och svepa dem i sidled för att slutföra utseendet.

Lång Straight Layered Frisyr med Bangs

Vågig hästsvans med lagade smällar

Vågig hästsvans med lagade smällar

Lager ser inte bara bra ut när du lämnar ditt hår. De ser bra ut även när du binder håret i en hästsvans. Bangsna är intressanta här för hur de har skurits i lager också. Så, strängar på händerna på sidorna är tillräckligt långa för att röra vid halsen medan resten av strängarna täcker pannan. När det gäller hästsvansen, reta håret för att ge volymen och dra ditt hår i en hästsvans.

Vågig hästsvans med lagade smällar

Lager och Full Bangs

Lager och Full Bangs

Den mörka hårfärgen ger en distinkt kant till denna frisyr. Men fröken inte, eftersom brunetterna bland dig också kan prova detta utseende. Du kan ringa den här frisyren som den med långa lager. Detta beror på att skikten är mestadels koncentrerade mot hårets ändar och inte så mycket i mitten av håret. Bangsna når dina ögonlock och är lite längre på sidorna än i mitten. Det kommer att se fantastiskt ut på ovala ansikten.

Lager och Full Bangs

Vågigt hår med sidodelar

Vågigt hår med sidodelar

Sharp bangs på mjuka vågor är en av de trendigaste kontrasterna som du kan se. Detta är anledningen till att denna frisyr har varit så populär bland kvinnor över hela världen. Du kan gå till några fina balayagehöjdpunkter på håret och smällen för att lägga till mer definition för hela utseendet. Räta ut bara smällarna och låt resten av håret vara vågigt. Skapa en avskjutning mot höger sida och håll pärmen till vänster om skilsmässan.

Vågigt hår med sidodelar

Layered Hair with Bangs för äldre kvinnor

Layered Hair with Bangs för äldre kvinnor

Var inte under missuppfattningen att skikt och smäll bara är för de unga kvinnorna. De som är på andra sidan femtio kan också se och känna sig snygga med pärmar och lager i håret. Det är bara att i deras fall måste frisyrningen göras mycket noga. Få lagren att börja från mitten och vara mer koncentrerade mot ändarna. Bangs får inte vara för tjock för att täcka hela pannan. Låt det bara vara några strängar som faller löst på pannan.

Layered Hair with Bangs för äldre kvinnor

Layered Updo med Parted Bangs

Layered Updo med Parted Bangs

Denna frisyr är för de dagar då du vill prova något annat och är uttråkad av att bara hålla ditt hår löst varje dag. Gör ett litet mittparti mitt framför för att dela upp ditt smäll. Bangs har också lager i denna stil. Lämna ut skikten till dina öron och dra sedan håret i en hög hästsvans. Vrid hästsvansen för att ge formen på en bulle och säkra den med bobbynålar.

Layered Updo med Parted Bangs

Layered Lob med Bangs

Layered Lob med Bangs

Du kan ge en snygg vridning till den vanliga loben eller den långa boben, genom att lägga till lager till den. Eftersom håret redan är kort i längd bör skikten börja mitt i hårlängden. Bangs bör vara kort och de måste sluta över dina ögonbryn. Det glänsande håret kommer att tillföra mer av en glamfaktor till utseendet. Så, förutom den naturliga glansen i ditt hår, lägg till lite glans tonic till det.

Layered Lob med Bangs

Ombre lagret hår med sidosvipt Bangs

Ombre lagret hår med sidosvipt Bangs

Ombre stil av hårfärgning har varit på modet sedan det senaste året och det verkar som om trenden är här för att stanna i år också. Den vågiga rödhåran tillsammans med de vackra skikten gör den här en av de mest attraktiva frisyren som du kan försöka. Hårfärgen smälter sömlöst in i en fin röd från den ljusare nyansen. Bangs är tjocka och mycket framträdande för denna look. Det här är det perfekta leta efter tjejerna som står ut bland publiken.

Ombre lagret hår med sidosvipt Bangs

Bob med lager och Bangs

Bob med lager och Bangs

Om den typiska boben är för normal för dig, så kommer denna skiktade bob perfekt matcha dina frisyrbehov. Också, många människor vill gå till den trendiga bob frisyren men tvekar att tänka att det inte passar deras runda ansikte. Den långa klacken som täcker pannan gör att boben passar även för runda ansikten, eftersom det tar bort ansiktets övre runda. Hårändarna hålls ojämn för att få det att se funky ut.

Bob med lager och Bangs

Hög bulle med lager och pärlor

Hög bulle med lager och pärlor

Det faktum att du kan gå vågig och edgy även med lager och pärlor är bevisat passande av denna frisyr. Bunen är bara en vanlig vriden bulle men det är gjort långt upp högt på huvudet. Bangs är höjdpunkten i detta utseende. De hålls hakiga och lagrade. De två långa strängarna hålls på sidorna. Den centrala delen av bandet börjar rätt nära den höga bullen och slutar vid dina ögonlock. Ändarna av bandet görs ojämnt och rufflade upp.

Hög bulle med lager och pärlor

De givna trettio idéerna för Layered frisyrer med Bangs täcker alla längder av hår och alla åldrar. Du kommer säkert att träffa din match bland dessa frisyrer. En bra sak med dessa stilar är att de har valts med tanke på mångsidighetsfaktorn och som sådan ser de bra ut med nästan varje outfit.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More