30 mest hetaste platina blonda hår nyanser idéer

35

På chansen att blondiner har massor av roligt är blekmedel blont hår en definitiv existens av samlingen.

Den ljusaste av blonda nyanser, platina är hårskuggan av gudinnor, hotshots och rastlösa damer som får en spark ut ur chansen att driva gränser. Om du är beredd att ta ditt hår till följande nivå av blondin, konversera med din kosmetolog. Från koronor av vit till snoddar av platina, försök någon av dessa fantastiska blekblonda nyanser och upptäck själv!

ashy-platina-halva längden

Detta lätta aska blonda hår med en ren platin nyans genom ändarna och längderna är ett elegant val för kvinnor med kalla eller rättvisa hudtoner som hittar en naturlig eller flerdimensionell platinastil.

asymmetrisk-trubbig-cut

Blunt skärningar är ett bra alternativ för kvinnor med fint hår, men det kan bli lite tråkigt om du har dem hela tiden. Om du verkligen inte vill ge upp någon av dina volymer till lager, lägger du till lite asymmetri är en ganska bra balans.

Beachy-platina-vågor

I en lös spiralkrullningstil som ser ut som om du bara har kommit från en bra dag, ser de här beachy platinavågorna bara perfekt ut. Om du är en strandälskare i det verkliga livet, kommer denna platinaskugga att glömma din utseende säkert.

trubbig-bob-platina

En haklängd trubbig klippning skapar alltid en stil uttalande, men ännu mer inverkan skapar när det är en platina blondin. Om du har tunn hår, kommer det här snygga klippet att få ut det mesta av din naturliga volym, och platinplattformen över en mörkare blond nyans kan hjälpa till att skapa en extra illusion av djup och tjocklek.

bob-lugg-platina

Den här raka fransen med rak platina lash ger en motståndskraftig känsla till utseendet, och är perfekt för alla kvinnor som inte vill ha sitt platina hår att se söt eller oskyldig ut.

buttery-platina-trubbig-cut

Denna stil är ett coolaste exempel på hur kvinnor med medelstora eller djupare hudtoner kan dra av den ultimata platinaskärmen.

cute-platina-blonde-hair

Beundran av platina blondin är vid en all-time topp just nu. Varm platina kan berömma nästan alla hudtoner, men det tar lite tid att gå från brunettsträngar till strandblondin.

glamorösa-platinalängder

För sjöjungfrunhår utan regnbågens färger är detta ultraplatte skuggade långa hår fullt av drömmande vågor det mest coolaste sättet att glamma ut ditt utseende.

gråaktigt-platina

Om du vill blanda en liten silverfärg i din ultralätta hårfärg, är denna platina grå nyans den perfekta blandningen av blekta blonda och gråa lås.

naturliga-dimensionell-platina

Om du vill att människor ska vara avundsjuk, är detta platina hår med subtil dimensionell färg nyckeln. Denna stil efterliknar naturlig hårskugga genom att absorbera få nyanser som är nära varandra och gradvis lättare från rötter till ändar.

platina-blonde-hair

Detta extra långa platina blonda hår ger dig den mest naturliga drottningens utseende. Denna platina grå färg är den perfekta blandningen av blekt blont och grått.

platina-balayage

Det trendiga ombre-utseendet verkar inte gå ut ur stil när som helst snart. Detta målat på höjdpunkter efterliknar naturlig solljus, vilket innebär att de kan vara så subtila eller djärva som du vill, och lägger mångsidiga dimensioner till någons skära eller färg.

platina-blonde-hair-färg idé-2019. width=

Det här bleka blonde håret är bara så vackert att kopiera nu och lägga glamour i ditt utseende.

platina-surr

Amber Rose älskar att ha på sig sitt coolaste korta hår i skiva av platina, vilket visar att denna nyans kan skapa någon längd eller stil pop.

platina-skikt-cut

Den här korta hårklippningen har mycket rörelse och dess djärva mörka lås gör ett stiluttryck som är både elegant och kantigt.

platina-mermaid-hår

Om du planerar att göra något annorlunda med ditt blonda hår, är platina den stora nyansen för att följa pastellfärg. Denna stil har mjuka purpur och blues som ser väldigt fantastiskt ut. Om du redan har platina hår, kan du slå ihop det i sjöjungfru stil som ser enorm ut.

platina-ombre-halva längden skuren

Om du är den som experimenterar med hår så kommer det här platina skuggade håret att vara den som försöker glömma ditt utseende.

platina-pixie

Michelle Williams super cool kort frisyr visar att platina fungerar även i de mest sofistikerade stilar.

platina-ponny

Ett utmärkt exempel på hur platinhår med mörka rötter kan fungera i en elegant miljö, den här höga smala hästsvansen blandar ljus blond fräschhet med en fantastisk kant.

platina-shag-med-lila-highlight

Den här snygga snittet ser väldigt snyggt ut med platina nyans, den här subtila lilla balayagen är en bris att lägga på och gör en mjuk nyans när solen skiner på dina lås.

platina-silver-med-svart-rötter

En vacker look frisyr, den betydande kontrast av svarta rötter och silversmycken platina längder skapar detta utseende ett djärvt hår alternativ för lika djärva kvinnor.

platina-underskärning

För en kort skärning med platina skugga kommer att se förvånansvärt fantastiskt, visar den här stilen en silvery blond skugga ovanpå en naturlig mörk underskott. Tillägget på färgkontrast bidrar till att ge detta underfulla funky utseende som en där baksidan och sidorna rakas rakt ner.

silvervit platina-lockar

Detta silverpläterade platina håret är extremt snyggt och bra val att göra själv.

mjuk-platina-vågor

Fearne Bomulls mjuka, nyansfulla nyans i en generös bob kommer över som ett mer likvärdigt och närmande platina utseende än någon annan blond färg på midjan längd hår. Den här hårklippningens bottenhåriga form är främst tilltalande för kvinnor med hjärtformade ansikten, eftersom det bidrar till att balansera ut en större panna.

mjuka-vågor-platina-bob

Jennifer Lawrences mjuka vågor i platina skugga utstrålar den klassiska glamouren, men den här bobben kan också utformas som ultramodern tack vare dess texturerade ändar.

sofistikerad-platina-bob

För ett vuxet sätt att få ditt ljusa vita hår, är den här boben den perfekta blandningen av stil och sofistikering. Klippet är ganska stumt, men mycket textur i ändarna håller formen borta från att se för hård, medan långa mittpartiklarna gör mjuka linjer runt ansiktet som är en bris i stil.

rak-platina

Medan platinhår knappast uppträder naturligt, har kvinnor med blå ögon och porslinhud en stor chans att vara vitblondin utan hjälp av blekmedel och en erfaren stylist. I den här enkla stilen kommer cool platinfärg på en rak, låg underhållsskärpa att göra alla avundsjuk.

trendig-platina-blonde-hair

tappning-golden-platina

Gwen Stefani har rockat den platina blonda nyansen. Hennes ljuslås har normalt en gyllene nyans som gör hennes stil rätt mashup mellan retro elegans och modern kant.

vit-blond-lob

Rita Oros ljusa hud är utmärkt för vitt blont hår, det här korta och medellånga platina håret gör henne till en modern, spetsig reinkarnation av Marilyn Monroe.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More