30 Rakade frisyrer för kvinnor

49

Rakade frisyrer är coola! Men inte alla kvinnor skulle våga få en så drastisk minskning. När vi hör av rakade frisyrer tänker vi på punkrockstilen, som en gång var oerhört ovanlig men trendig bland kvinnor. Tro det eller inte, dagens mest innovativa rakade stycken är eleganta, feminina och eleganta. Kolla in dessa 30 fantastiska frisyrer för inspiration!

1. Snygg Rakning & Turkos Hårfärg

rakat frisyr_01

Kvinnor med rakade huvuden kan se chic, a och intressanta också; speciellt om de är modiga nog att gå för en slående hårfärg. Kolla in den ljusa turkosen på bilden ovan. Det går väldigt bra med all-white outfit och extravaganta solglasögon.

2. Halv-Rakad & Blond Vågor

rakat frisyr_02

Detta coola hår gör är mångsidigt, ovanligt och praktiskt. I grunden är hälften av huvudet helt skuggat. Dra ditt hår lös och vrid det på ena sidan. För en extra wow-effekt kan du välja studsar.

3. Frisigt hår med Top Bun & Rakad Sidor

rakat frisyr_03

Älska ditt krusiga hår och bära det på det mest okonventionella sättet. Gå för en sidled frans och ha hälften av låsen bundet i en bulle. Raka bottenhalvdelen och du kommer se hård ut Denna frisyr är utmärkt på sommaren. Det är både snyggt och enkelt att göra. Om du blir trött på bullen, kan du alltid lossa det för att låta håret studsa gratis.

4. Half Mohawk

rakat frisyr_04

Denna idé om en mohawk ser ganska snygg ut. I grund och botten pratar vi om en halv mohawk, med en enda rak sida. Har dina lås färgade blonda, och skapa en duoffekt med ditt naturliga hår vid rötterna. Använd hårspray för att se till att det varar en hel dag.

5. Snygg trim med rakad avskalning

rakat frisyr_05

För att märka dig själv behöver du en drastisk frisyrbyte. Så vad sägs om den här eleganta trimmen? Det ser polerat och elegant ut, och det passar perfekt med någon typ av outfit. Kvinnor med trevliga ansiktsdrag borde definitivt dra nytta av. För att ge frisyren en twist, gå för en rakad avsked. Det kommer att få dig att sticka ut!

6. Punk Inspiration

rakat frisyr_06

Låt din inre punker komma ut och gå för denna fantastiska frisyr. Vi älskar den halva rakade huvudet eftersom det gör lång, trivialt hår ser otroligt varmt och trendigt ut.

7. Bare Head Shave

rakat frisyr_07

Inte många kvinnor ser a ut med en komplett huvudrakning. Och ändå, om du har vackra ansiktsdrag, kan den här “frisyren” vara exakt vad du behöver. För att se utseende verkar lockande kan du välja en djärv smink. Smokey ögon, konturerade ögonbryn och läppglans kommer att kompensera för bristen på hår.

8. Tjocka flätor och rakat huvud

rakat frisyr_08

Braids ser fantastiskt ut på dagens moderna kvinnor. Tänk på flätor om du har skrymmande hår och raka bort den andra sidan av huvudet. Stilen är utan tvekan avantgarde; rätt tyg och smink kommer att få dig att känna dig som den mest självsäkra kvinnan i världen.

9. Lång mohawk med rakade sidor

rakat frisyr_09

Mohawks är i trend denna säsong. De har lyckats omdefiniera punkstilen, vilket ger en mjukare upplevelse. Även de mest sofistikerade och eleganta kvinnorna kan nu välja en sådan flamboyant frisör. Om du har rakt hår och du vill ändra stilen utan att klippa den, kommer denna snygga mohawk överstiga alla dina förväntningar.

10. Top Mohawk & Rakade accenter

rakat frisyr_10

Gör ett oförglömligt intryck på familj och vänner med en toppmohawk. Den som visas i bilden ovan är fantastisk; håret ströts hårt med hårspray, och ändå ser det så snyggt och polerat ut. Vi älskar de slående rakarna på sidorna; det ger en extra hint av originalitet till hela utseendet.

11. Box Braids Bun med hästsvans och rakade sidor

rakat frisyr_11

Om du är kär i boxflätor men du fortfarande längtar efter en förändring av frisyren, kan du gå för den här geniala frisören. Överdelen av huvudet är knuten i en bulle utan att röra längden i ryggen. Sidorna är helt rakade, vilket ger all uppmärksamhet till toppen. Det är så cool frisyr du kan tänka på för den kommande säsongen.

12. Blå Mohawk

rakat frisyr_12

Lär dig att älska din vackra frizzy och välja den här genialt klippta mohawk. Huvudet på huvudet är försiktigt stylat med en liten mousse, och om du vill ha frisören att bli osynlig kan du färga den i blått. Färgen är i trend denna säsong, för att inte tala om att det fungerar riktigt bra med din innovativa stil. När det gäller de rakade sidorna är desto kortare desto bättre!

13. Rakad sidor med framkrans

rakat frisyr_13

Punkrockens frisyr på 90-talet har förvandlats till den mest snygga frisyren. Kolla in bilden ovan! Hårkanten ser silkeslen mjuk ut, och den främre överdimensionerade krullen ger ännu mer sofistikering till utseendet.

14. Pin-Up Inspiration & Geometric Shaves

rakat frisyr_14

Den tappade frisyren är tillbaka i mode. Bara den här gången känner vi oss till ett par förändringar. Geometriska rakar på sidorna ger upp-göra en speciell charm. Det gör det verkar mer modernt, men utan att förstöra vintageffekten.

15. Frizzy Mohawk & Cirklade Rakor

rakat frisyr_15

I humöret för en märklig men lockande frisyr? Vad sägs om den här högsta mohawk med cirklade rakar? Hårklippningen är idealisk för kvinnor med framstående pannor; I grund och botten kan du använda håret i framsidan för att göra dig till en sval sidokant. När det gäller de runda raderna uppskattar vi säkert stylistens finess.

16. Cool Top Bun och By-Stage Rakor

rakat frisyr_16

By-stage rakar är ett utmärkt sätt att spicing upp en klassisk mohawk. Den skiktade effekten lägger till minimalism och originalitet i frisören, för att inte tala om att den överstora frontkrullen ger en urban känsla för den övergripande stilen.

17. Wavy Mohawk med rakad sida

rakat frisyr_17

Ge en vridning till din genomsnittliga mohawk och gå till en intressant färgblandning. Behåll den naturliga färgen på ditt hår för den raka sidan och färga den bästa blondan. Stil upp det i vågor och njut av slutresultatet. Ha på sig frisören på en fina fest eller under dagen, på väg till jobbet. Alla kommer att vända huvudet för att kolla dig!

18. Layered Frizzy & Side Shaves

rakat frisyr_18

Kvinnor med framstående, beniga ansikten och krusigt hår kommer att älska denna frisör. Det är elegant och enkelt, men otroligt effektivt. För en extra wow-effekt kan du gå för ojämna sidoskärningar och en toppmohawk. Det kommer omedelbart att ta ut ögonen, läpparna och ögonbrynen.

19. Teased Mohawk med Rakade Accenter

rakat frisyr_19

Denna idé om en rak frisyr ser fascinerande ut. Den övre halvan av håret är vackert kammade och retas, medan den andra halvan är rakad i lager. Vi älskar den runda formen av stilen, särskilt orienteringen till framsidan. Det ger edginess och det ger mer sofistikering till hela utseendet.

20. Sid-svepad lagrad Mohawk

rakat frisyr_20

Nu kallar vi en cool mohawk – den är vågig, snygg och vackert kammade! I kombination med de rakade sidorna ser frisören ut moderna och väldigt innovativa. Den spetsiga fransen ger en original drag på frisören, för att inte nämna att hårets nyanser av ljusbrunt och blont skapar den mest intressanta ombreffekten.

21. Halvskala och långa lager

rakat frisyr_21

Skulle du våga ge upp dina långa vackra låser? Förmodligen inte, men en del av dig skulle göra det. Nu kan du utan att vara ledsen, och lösningen är en halvhårig frisyr. Trim inte det från mitten men, och gå för en sidoseparation. På så sätt får frisyren en elegant atmosfär som du kommer att älska.

22. Pink & Side Shave

rakat frisyr_22

Vill du ha en punk-rock rakning men du har inte tillräckligt mod att klippa ut hela ditt hår? Tja då kan du prova en sidbarning. Koppla det med en slående hårfärg, till exempel pastellrosa och njut av slutresultatet. För en viss mer sofistikering till frisyren, överväga en sida-svepad frans. Det kommer att ta ut dina kindben.

23. Röd & Orange med slät rakning

rakat frisyr_23

Ge en vridning till din rödaktiga frisyr och gå för den här fantastiska blandningen. Håret är ljust och enkelt knuten på ryggen, det går bra med en avslappnad look. För en extra hint av wow, få en underskott eller ännu bättre, en rakning. Det utstrålar originalitet och alla kommer att uppskatta din fria känsla av stil.

24. Sidoskärpa med sidobevattna knuffar

rakat frisyr_24

I humör för en förändring i hårfärg? Vad sägs om en förändring av frisyr? Denna säsong rakar är heta. Oavsett om du har modet att gå för en fullständig rakning och avslöja ditt ansikte helt, eller om du hellre vill hålla fast vid en bottenrakning med en sidoskyddad kant, är det ingen tvekan om att du kommer att skapa en inverkan.

25. Sida Mohawk med lager och kurviga rakar

rakat frisyr_25

Curvy rakar ser så t ut! De är ett bra komplement till en underskuren eller skiktad skärning. Om du vill få en urban mohawk, överväga även sidoskärningar. Stilen kommer att bli ännu mer sofistikerad och intressant. När det gäller färgen har vi hört att platina blond är tillbaka i stil.

26. Blå & Grön

rakat frisyr_26

Frisyren i bilden ovan är fascinerande. Titta på det vackra blåa och gröna håret! Det kommer att ta andan iväg. Rakningen är mer av en underskärning. Om du blir trött på det, kan du alltid gömma det under resten av ditt hår. Chic och sofistikerad, den här coola frisören är utmärkt för kvinnor som inte är rädda för att sticka ut från mängden.

27. Lång / Kort med Hidden Shave

rakat frisyr_27

Om du är galen om asymmetriska frisyrer, kommer denna skära definitivt att vädja till dina sinnen. Det är både ovanligt och tilltalande. En sida är synligt längre än den andra; den kortare har också en främre rakning. Snyggt och verkligen tilltalande, den här frisyren är perfekt för okonventionella kvinnor.

28. Rosa Mohawk med Back Shaves

rakat frisyr_28

Kolla in denna coola raka rakning! Det är bara perfekt. Vi älskar skinnets spetsiga form; det ger det en extra aning av uppfinningsrikhet och sofistikering till stilen. Pastellfärgat gör sakerna ännu mer intressanta. Använd hårmus för att tillverka naglarna och förbered dig för att beundras av alla på gatan.

29. Blond & Brun med geometrisk rakning

rakat frisyr_29

Denna vackra ensidiga bob är dramatisk. Frisuren har underben, rakar och krullar, och ändå lyckas den se snygg och polerad. Blandningen av brun och blond fungerar också smidigt; och sist men inte minst har vi de lösa locken på ena sidan som bara gör frisyren ännu mer intressant.

30. Rosa bulle med rakar och underklipp

rakat frisyr_30

Eftersom vi bara pratade om neddragningar och rakar, låt oss sluta för en sekund för att analysera denna fantastiska frisyr. Vid en första glimt är det ganska enkelt; även om det rosa ger det en punk-rock allure vi inte kan ignorera. Överraskande fungerar den rosabruna kombinationen perfekt också!

Rakade frisyrer hos kvinnor är coola, moderna och eleganta. De är innovativa och snygga också! Om du känner att det är dags för en drastisk förändring, kanske du vill få en också. Det behöver inte vara en fullständig rakning; men en mohawk med spikar och rakade sidor kan bara vara vad du behöver känna dig trygg och vacker igen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More