30 söta frisyrer med flätor 2019

10

Braiding på långt hår kräver speciella färdigheter. Det finns utrymme för frisörens fantasi blir ännu större.

Trevliga och snygga flätor, gjorda i olika stilar, hjälper dig att omedelbart omvandla alla bilder. Raffinerad vävning hjälper det rättvisa könssynet kvinnligt och romantiskt, så frisyren med den blir en bra idé som ett vardagligt eller festligt alternativ.

Fabulous Braid With Elastics For Straight Hair

Fabulous Braid med Elastics för rakt hår
En otroligt lyxig festlig flätad flicka. Detta är ett utmärkt tillfälle att diversifiera en vanlig bild, desto mer så för långt hår kommer den här ideen att bli särskilt fördelaktig.

Sida Braid Med Röd Floral Design

Sida Braid med Röd Floral Design
Riktigt vacker och romantisk frisyr. Lämplig av olika skäl – en festlig middag, företag, datum, gå till kaféer.

Otroligt flätad halv upp

Otroligt flätad halv upp
Detta är en mycket snygg och fantastisk frisyr. Ganska enkel vävning, vilket ger en romantisk, saga och mild väg.

Eleganta franska flätor som kommer i lösa vågor

Eleganta franska flätor som kommer i lösa vågor
Om du behöver en festlig version av den franska flätan, kan du börja väva på båda sidor, koppla ändarna på flätan på baksidan och pryda dem med en intressant hårnål, båge, blomma eller band.

Elegant Updo Med Braids & Twists

Elegant Updo med Braids & Twists
En intressant och elegant frisyr för långt hår. Denna frisyr kan göras på högtidlig kväll eller på ett datum.

Underbar Chignon med flätor

Underbar Chignon med flätor
Lika populära och franska flätor – perfekt för att skapa en romantisk bild. Att skapa en sådan frisyr kräver bara några minuter, liksom hårnålar eller osynliga, som är nödvändiga för fixering.

Vackra Streaked Braids Spring Look

Vackra Streaked Braids Spring Look
Ovanlig flätning av fransk fläta “i omvänd”, den visuella volymen frisyrer, kommer att vädja till flickor och kvinnor i alla åldrar, och universellt sätt att styling, kommer perfekt närma sig för någon stil av klänning.

Fantastiska Boxer Braids Med En Sidodel

Fantastiska Boxer Braids med en sidodel
Genom att skapa ett nytt, lyxigt sätt kommer du definitivt att få fräscha känslor, bra humör och kommer att vara i fokus för alla semester eller speciella tillfällen.

Loose and Messy Fishtail Braid

Loose and Messy Fishtail Braid
Fiskens svans – är en annan enkel och vacker flätning. Denna typ av flätor kräver lite mer ansträngning än en vanlig vävning flätor. Resultatet skulle bli mycket mer spektakulärt och graciöst.

Trevlig frisyr för Office Weekdays

Trevlig frisyr för Office Weekdays
Kontors klädkod är inte alltid hälsad med lös hår eller romantiska lockar, så du bör se till att ditt hår var måttligt strikt, men förlorade inte sin femininitet och relevans.

Careless Side Braid Trend

Careless Side Braid Trend
Fantastisk frisyr baserad på en fransk fläta har ständigt stark efterfrågan och popularitet. Hemligheten med den snygga stilen ligger i de ljusa handen och förförisk mjukhet vävning.

Romantisk Half-up Hair-do

Romantisk Half-Up Hair-Do
Hans frisyr kan bli din favorit och hjälper ofta ut i en mängd olika situationer.

Klassiska flätor för en festlig frisyr

Klassiska flätor för en festlig frisyr
Kombinera i en stilig femininitet, sensualitet, släta naturlinjer och naturlig elegans – och du kommer att få den mest fashionabla frisyren som ligger i en förförisk väv av charmiga frisyrer-drömmar.

Söt volym nederländska fläta för tjockt hår

Söt volym nederländska fläta för tjockt hår
För dem som är trötta på den vanliga franska flätan, finns det möjlighet till en inverterad fransk flätad flätad flät. Hon väver på samma sätt som det normala; Den enda skillnaden är att trådarna är vävda från botten.

Härlig Fishtail Resolution

Härlig Fishtail Resolution
En utmärkt idé för att skapa flätat blir en “fishtail”. Denna stil är på topp i popularitet i världen. Mycket lätt att använda, och viktigast av allt, lättanvänd variant, som inte är svårt att förklara.

Brilliant Double Fishtail Braid

Brilliant Double Fishtail Braid
En imponerande och original frisyr är en openwork flätad. För en festlig kväll blir det ett utmärkt alternativ – uppmärksamhet och beundran hos alla närvarande, liksom de avundsjuka blickarna kommer att ges.

Slarvig hästsvans med uppväxta flätor

Slarvig hästsvans med uppblåsta flätor
Den ljuvliga hästsvansen är bra för arbete och för den festliga kvällen. Det är den perfekta frisyren för långt hår.

Glorious Ashen-Pink Multilevel Braid

Glorious Ashen-Pink Multilevel Braid
Denna frisyr är universell, kan användas som ett alternativ för varje dag, för en utekväll eller ett romantiskt datum, det beror helt på de använda hårtillbehören som du väljer för din bild.

Romantisk Twisted Fishtail för långt hår

Romantisk Twisted Fishtail för långt hår
Denna söta frisyr är perfekt för sommarsäsongen. Lätt, bekvämt och feminint – det här är de viktigaste dragen i denna stil.

Charmig Chignon Low-do

Charmig Chignon Low-Do
Mycket original och stilfull utseende för långt hårfäste som fiskstjärt. Det väger helt enkelt nog. Men kom ihåg att att göra det bäst på rakt hår.

Braided Creative Half-bun

Braided Creative Half-Bun
Genom att skapa en bulle av hår, lägger du till en romantisk anteckning på din bild. Frisyren är väldigt mild, och bungen påminner om en vacker blomma.

Långt hår Graceful Disconnected Bun

Långt hår Graceful Disconnected Bun
f önskat, du kan variera alternativen, vrida fläkten mellan dem, fixa dem på baksidan eller vice versa, på toppen – en fantasi, i det här fallet är oändlig och kan därför enkelt implementera en mängd intressanta lösningar.

Stor Mohawk Flätad Stil

Stor Mohawk Flätad Stil
arious vävning är ett tecken på god smak och gör det möjligt att ge långa låsningar snyggt och snyggt utseende. Det är svårt att föreställa sig en festlig outfit, som inte skulle ha kontaktat utsökt frisyr på grund av flätor.

Förtjusande Fishtail Rope

Förtjusande Fishtail Rope
Sådana flätor ser väldigt trendiga ut, och med dem kommer du alltid att vara i rampljuset. Och det är väldigt bekvämt – håret plockas noga, stick inte ut i olika riktningar, stör inte att engagera sig i normala aktiviteter.

Bedövning Mess i en avslappnad fläta

Bedövning Mess i en avslappnad fläta
Braids öppnar för dig många möjligheter att se attraktiva varje dag. Dagliga frisyrer är lätta att göra och de kommer att ge bilden av originalitet.

Creative Loose Braid för Super Long Hair

Creative Loose Braid för Super Long Hair
Fransk fläta ser lekfullt och förföriskt ut. Luftlås i öppningsram, en invecklad väv ger en vacker kvinnlig bild av ovanlig ljushet och mystisk strålning.

Hawky Everyday Style in Action

Hawky Everyday Style in Action
För det dagliga alternativet kan du väva en fläta från en mängd flätor. För att vara original, kan den här frisyren börja på toppen och göra den åt sidan.

Fantastiskt Volym & Messy Loveliness

Fantastiskt Volym & Messy Loveliness
Frisyrer långt hår flätor att alltid se snygg, feminin och strålande. Flätor är lämpliga för alla situationer – för vardag, sport eller festliga evenemang.

Fantastiska coola vita flätor för det oförglömliga utseendet

Fantastiska Cool-White Braids för det oförglömliga utseendet
Braids självförtroende upptar positioner i kvällsalternativ frisyrer. Sätt att väva mycket och det gör att stylisten kan bli fantasi. Byter ordning av styling eller lägger till extra flätat, kan du ändra utseende och frisyrer och själva bilden.

Underbar flätad hästsvansstil

Underbar flätad hästsvansstil
Denna metod är bra för utomhusaktiviteter och shopping. Från toppen vävas de vanliga flätorna, och håret samlas in i en hästsvans i näsan. Och det är möjligt att dessa strängar av mini-flätor slingrar runt basen av svansen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More