32 Glamorösa Långa Hårklippningar med Bangs för Kvinnor

307

Om du har långt hår då, gratulera dig själv, för att du kan experimentera med ett brett sortiment av långa hårklipp med pärlor och se livligt och härligt 24 × 7.

Oavsett var du går kommer strålkastaren vila på dig när du går ut i dessa fantabulous hårklipp. Det finns faktiskt något där ute för alla, vad med alla exklusiva stilar av trenden. Med det i åtanke, låt oss ta en titt på 32 exempel som säkert spikar det kompletta långa håret med bangsfaktor. Nedan delar vi 32 Glamorösa Långa Hårklippningar med Bangs, men om du har mellankort eller kort hår, oroa dig inte, vi har också skrivit för dig, så var snäll och kolla in “Medium Hairstyles With Bangs” & “Short Hairstyles With Bangs” för kvinnor .

Blont lagret hår med Bangs

Du kan koppla av och se cool ut i en isig nyans av blondin. Se till att det finns tunga skikt på toppen för att markera pärlorna och se om de är raka i blond lagerhår med pärlor. Det är ett enkelt utseende som någon kan ställa när som helst. Det här utseendet är oerhört t och perfekt för en tjejs natt ute.

Blont lagret hår med Bangs

Casual Waves med Center Parted Bangs

Få det bästa av avskalat hår, smäll och vågor i en enda hårklippning genom avslappnade vågor med mittpartier. Bara dela håret mitt i mitten och skapa minimala vågor för att få en bantningseffekt för ditt ansikte.

Casual Waves med Center Parted Bangs

Choppy Fringe

Få en perfekt rörig vibe som ger dig en energisk och ung överklagning genom att donera en hackig frans. Fransen hjälper dig att bli av med onödig bulk på ditt huvud och ska erbjuda dig ett glatt utseende. Här ser du att Katie Holmes visar hur man gör ett bollbyx utseende helt bekvämt med hjälp av att lägga till en hakig frans. Kärlek.

Choppy Fringe

Curls med Wispy Bangs

Zooey Deschanel ser ut som en tjej bredvid i stora, fria vågor med snygga smällar. Hon har en blå barrette för att få en extremt livlig utseende. Utseendet är utmärkt för soliga dagar. Tjäna en kändis status genom att ha fantastisk utsikt genom lockar med spetsiga smällar. Kruma ditt hår från nacken till botten och skapa mjuka, vita spetsar för att se elegant ut.

Curls med Wispy Bangs

Curly Frisyr med snygga Bangs

Titta mystiskt charmig i en lockig frisyr med rosa pärlor. Skapa slumpmässiga smällar för att få en avslappnad och urbana utsikt. Genom att använda borste kan du sitta den lockiga knäcken som du vill ställa in den. Du kan lägga till olika färger på lager av krullar för ett extra överraskningselement.

Curly Frisyr med snygga Bangs

Jennifer Garner Highlighted Hair med Bangs

Du kan också se ut som en Hollywood megastar genom att välja Jennifer Garner markerat hår med bangs. I kombination med fantastiska krullar som faller på ditt ansikte blir du oemotståndlig. Denna frisyr är också lämplig för ett runt ansikte. Se till att du lägger till lösa vågor på sidorna och baksidan av ditt hår och blåsar vingen för en mjukare look.

Jennifer Garner Highlighted Hair med Bangs

Kim Kardashian’s Brunette Hair With Full Bangs

Var kamera redo som en verklighetstjärna genom att välja Kim Kardashian’s brunette hår med full bangs. Se till att du håller dig längre och lägger lite glans på håret vilket förbättrar cheekbones på ett flätande sätt.

Kim Kardashian's Brunette Hair With Full Bangs

Layered Haircut med Rak Bangs

Taylor Swift byter ut sin look varje nu och då, och den här är en av hennes förtjusande utseende att kopiera. Det är dags att se ultramoderna genom att ha en skiktad frisyr med raka smällar. För bästa möjliga användning av denna frisyr, se till att du har ett mycket långt hår. Håll bangs rakt över din forehand i en välvd form.

Layered Haircut med Rak Bangs

Layered Frisyr med Sid Bangs

Få en söt och förtjusande look genom den skiktade frisyren med sidoband. Se till att lagren börjar vid kindbenen och gå över till ändarna. Denna färgstil är särskilt smickrande för tjejer med hasselös ögon, eftersom guldtoner i karamellen kommer att hämta liknande specifikationer för ögonen.

Layered Frisyr med Sid Bangs

Layered Frisyrer med korta Bangs

Är du irriterad med ditt långa hår och vet inte vad du ska göra med det? Fret inte. Gå till skiktade frisyrer med korta smällar eftersom skikten kommer att göra det enkelt för dig att hantera ditt långa hår och de korta smällarna ger dig en peppy look.

Layered Frisyrer med korta Bangs

Layered Wavy Blonde Hair med Bangs

Bli ett gyllene diva genom att välja skiktat vågigt blont hår med pärlor. Klistra enkelt bort de slätmade smällarna till sidan för ett elegant utseende. Håll massor av lager med en vågig konsistens. Kanten är full, rak och traditionellt lång. Prova dessa smällar för ett ultimat diva look.

Layered Wavy Blonde Hair med Bangs

Skiktat med Razored Ends

Ändra ditt hårs känsla och se annorlunda ut med skiktad rakad hårklippning. Fråga din stylist för lite shaggy bangs som inte är för täta. Med rakhyvlarna och lagret av långt hår är du tvungen att se väldigt fantabulous ut.

Skiktat med Razored Ends

Lager med Bangs

Förvandla dig till en superstjärna i ett snus genom lager med pärlor. Låt det finnas långa lager och massor av pärlor. Du kan använda en stor rund borste för att forma änden av ditt hår och lägga studsa till smällen. Denna typ av hårklipp förbättrar ytan på ditt ansikte utmärkt. Stil smärtan och ha kul att se på att bli ungare varje dag!

Lager med Bangs

Långblond Curly Haircut med Bangs

Kristin Cavallari retar sina tressar på ett löst sätt. Hon kan återskapa håret för att lägga till flera lager i utseendet. Dra nytta av ditt tjocka och långa hår genom att välja den långa, blonda hårda hårklippningen med pärlor. Den blonda hårskärmen med lockar ger en extra studsa och pärlorna gör håret ser utsökt ut.

Långblond Curly Haircut med Bangs

Långbruna Curls med Bangs

Här ser du att Zooey Deschanel väljer en skiktad frisyr för hennes utseende. Kom bort från ditt gamla och tråkiga raka hår genom att välja långa bruna krullar med pärlor. Rulla håret generöst för att få perfekta lockor och lägg till smäll för att klara utseendet.

Långbruna Curls med Bangs

Lång Brunett Frisyr med Bangs

Om du kan rocka brunett nyanser och du har ett mycket tjockt hår, välj sedan den långa brunette frisyren med bangs för ett klassiskt utseende. Använd en skiktad teknik för att ge en lättare konsistens och låt pärlorna falla mjukt på dig. Den här långa frisyren med bollar ser jättebra ut på runda, fyrkantiga och långa ansiktsformer och oftast om du har tjocka och fluffiga hår.

Lång Brunett Frisyr med Bangs

Långt hår med sidokant

Smyck ditt hår med extremt vackert genom att inkorporera en sidokant som stöds av ett stort antal lager för att se attraktivt ut. Du kan uppnå detta genom långt hår med sidokant. Du kan alltid bära den här frisyren för ett speciellt datum eller för ett partyutseende.

Långt hår med sidokant

Långt hår med Wispy Bangs

Lägg till variation i din rutinska frisyr genom att välja långt hår med snygga smällar. Det långa håret bibehåller ditt naturliga utseende och de smala smällarna kommer att lägga till ett unikt element i ditt ansikte. Med den här långa hårklippningen kan du prova exklusiv frisyr eller låta dem lossna. På något sätt kommer du att blända.

Långt hår med Wispy Bangs

Långt hårsnitt med Blunt Bangs

Olivia Wilde bär den perfekta bronzed glöd, ljus smink och wining beachy vågor. Du kan se otroligt extraordinärt genom att gå för en lång frisyr med trubbiga smällar. Det långa håret kommer att kompletteras med det rena utseendet från de stumma smällarna.

Långt hårsnitt med Blunt Bangs

Långt hårsnitt med rundad kant

Nu finns det ett trevligt sätt att dramatiskt ändra ditt utseende med denna frisyr. Få en föryngrad överklagning genom att gå för en lång frisyr med rundad frans. Den noggrant rundade fransen är mycket lämplig för personer med stora pannor.

Långt hårsnitt med rundad kant

Långhästsvans med Bangs

Prova den här vackra brunette frisyren för att glamra dina långa maner. Ditt långa och tjocka hår kommer inte att göra dig besvärligt på jobbet om du väljer lång hästsvans med pärlor. Du kan dra hästsvansen på ena sidan och bära den över axeln för att visa upp smällen. Använd den här frisyren för att kolla dina ansiktsdrag.

Långhästsvans med Bangs

Lång Straight Frisyr med Bangs

Bella Thorne lämnade sitt hår ner för premiären av The Avengers. Hennes tressar verkade silkeslila och hennes långa smäll gav lite extra ögonförbättring. Det är dags att visa upp dina läckra hårlås och du kan göra det med en lång rak frisyr med pärlor. Håll ditt hår rakt men lägg lite smäll till de yttre lagren för att få lite studsa.

Lång Straight Frisyr med Bangs

Långt rakt hår med Blunt Bangs

Ta ditt långa, raka hår till nästa nivå med en fin, trubbig smäll. Flaunt denna utseende av en kändis genom att ha långt rakt hår med trubbiga smällar. Se till att det finns strukturerad smäll längs hårets längd.

Långt rakt hår med Blunt Bangs

Long Wavy Frisyr med Bangs

Om du är en beundrare av rött, så kommer denna kopparskugga säkert att stjäla ditt hjärta. Låt ditt hår se ut som om de kurviga vågorna på stranden blir inspirerade av dig. Du kan göra det genom att välja den långa vågiga frisyren med bangs. Var noga med att inkludera lagrade lager för att rama ditt ansikte.

Long Wavy Frisyr med Bangs

Naturliga vågor med fransar

Vill du få dig ett enkelt och sofistikerat utseende? Sedan gå för naturliga vågor med fransar. Skruva försiktigt skikten av ditt hår för att skapa subtila vågor och lägg till en full frans över pannan.

Naturliga vågor med fransar

Ombre Long Bangs

Loose Curls With Long Bangs haircut är ett mycket bra val för långt, tjockt och buskigt hår. Få en skiktad frisyr. Du kan se söt och speciell med ombre långa smällar. Denna hårklippning ger rika resultat. Har långa ombre lager av bangs för en bra färgkombination och håll dig snygg.

Ombre Long Bangs

Shaggy Haircut med Bangs

Vem säger att lång frisyr kan dra långa ansikten ner? Långa hårklippningar är universellt smickrande och här är ett bra exempel för att bevisa det. Genom att ha en shaggy hårklippning med bangs kan du få en universellt smickrande look. Det snygga skiktets håriga utseende kommer att öka volymen till ditt hår.

Shaggy Haircut med Bangs

Sido Bangs med lockigt hår

Alla kommer att titta på dig med vördnad när du sportar sidan smällar med lockigt hår. Den mjuka sidan bangs och voluminous curls ska ge dig ett uppfriskande utseende. Det här utseendet överbryggar klyftan mellan våg och slutar på curl.

Sido Bangs med lockigt hår

Sida Swept Bangs för långt lagat hår

Hilary Duff ser drop dead stunning i denna sida svepade pärlor för långt lager hår. Älskar du ditt långa hår och vill integrera en modernitet i det? Försök sedan med den sida som sugits ihop för långskiktigt hår. Sopa pärmarna på framsidan till ena sidan för att se häftigt ut.

Sida Swept Bangs för långt lagat hår

Swooping Face Framing Bangs

Få en ungdomlig känsla till ditt extremt långa hår med swooping ansiktsramar. Swooping bangs är bundna att lägga till mjukhet i ditt utseende och markera ditt ansikte.

Swooping Face Framing Bangs

Taylor Swift Blonde Hår med Bangs

Om du alltid har drömt om att se ut som den sångande sensationen Taylor Swift, försök sedan hennes blonda hår med bangs. Du måste se till att håret flyter över axlarna och har många lager åt det. Lämna långa smällar som kan beta förbi dina ögonbryn så att du kan få en mjukare look.

Taylor Swift Blonde Hår med Bangs

Voluminous Curls with Pushed Back Bangs

Selena Gomez arbetar gammal Hollywood glamour med en tjock, krökt hårklippning. Få ett envärd fantastiskt hår genom att välja volyma krullar med tryckta ryggar. Krullarna kommer att lägga en bra konsistens i ditt hår. Se till att du trycker på smällen på baksidan för att se glamorös ut.

Voluminous Curls with Pushed Back Bangs

Prova dessa hårklippningar utan misslyckande och du kommer säkert att vända huvudet och få massor av komplimanger för ditt förvånande utseende.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More