32 Most Dynamic Taper Haircuts för män

343
Taper Haircuts for Men

Att uppnå en uniformerad hårlängd verkar något av det förflutna. Faktum är att barbers avslöjar att de hanterar många koniska frisyr stilar jämfört med den ena lager en gång. Människor bedöms av samhället baserat på tre saker, nämligen deras outfit, deras skor och frisyr. Därför bör de ta sina frisyrer på allvar, eftersom de ger en återspegling av vem du är. Nedan följer några snygga hårklippningar som är värda att kolla.

Rockstar Taper Haircut

En stor andel av rockstjärnor har införlivat denna frisyr. Detta är anledningen till att det namnges efter dem. Denna herrklippning är lämplig för alla som inte gillar skallighet i någon del av hans huvud. Du borde ha ett medelhögt mitthår för att anta denna frisyr. Din barberare ska kamma ditt mitthuvud uppåt. Detta kommer att vägleda honom / henne om hur blekning bör påbörjas. Huvudhåret bör systematiskt minska i längd bakåt. Samma sak gäller för sidhuvudet hår. Klipp bör inkorporeras i den här frisyren på utvalda platser som sidorna.

Taper Haircut

Sidhuvudet Fade Haircut

Det här toppskärmskläderna förtjänar att rankas bland de bästa hårklippningarna i år. Du måste ha medelstort hår på mitten av huvudet för att införliva denna hårklippning. Din barberare ska kamma ditt mellanhuvudhår uppåt. Det gör det enkelt för honom / henne att trimma håret i denna region och ge det ett enhetligt utseende. Efteråt bör det vara uttonat lager som kännetecknas av mycket lågt hår på både ryggen och sidorna av huvudet. Klipp uppmuntras på hårlinjen på pannan. Denna skärning bör sträckas i sidled.

Taper Haircut

Slick Back Taper Haircut

Du måste ha ett blont eller mjukt hår för att vara berättigad till denna frisyr. Den smala tillbaka avsmalnande hårklippningen innebär att du bestämmer hårlängden på ditt hår. Så här guidar barberaren när du trimmer håret för att uppnå denna hårklippning. Efter trimning ska ditt mellanlängdshår glättas bakåt i en systematisk position. Efteråt kommer din barberare att trimma ditt sidhuvudhår i en blek ut position. Detta bleknar kommer bara att märkas om en person betalar stor uppmärksamhet på ditt hår.

Taper Haircut

Medium Fade Haircut

Som namnet antyder är en av de få männen hårklippningar som inte uppmuntrar skallighet. Denna frisyr sätter sin uppmärksamhet på mitthårets hår. Håret i denna region måste vara medellängd. Den ska kamma bakåt för att göra det enkelt att uppnå ett perfekt utsmyckat mönster. Det ska finnas ett annat jämnt uttonande lager som sträcker sig till resten av huvudet. Kort sagt, denna hårklippning kännetecknas av två bleknade lager. Klipp kan inkorporeras på hårlinjen på pannan och bör sträcka sig genom hårlinjen på huvudet.

Taper Haircut

En skiktad hårklippning

Detta är en mycket vanlig officiell frisyr bland män. Den ena skiktade hårklippningen fokuserar på att ge dig en snygg, kort och presentabel hårklippning. De flesta frisörer kan enkelt nå denna hårklippning. Framför allt betraktas det som en av de enkla att upprätthålla människornas frisyr. Hårlängden ska vara lika i hela huvudet. Dessutom uppmuntrar denna officiella frisyr inte uppväxten av skägg. Utsikten i denna frisyr förbättras med ett snitt. Slutligen lägger denna frisyr grunden för andra komplicerade hårklippningar.

Taper Haircut

Afro Undercut Taper Haircut

Du måste ha ett Afro-hår för att uppnå det här snyggaste utseendet. Framför allt måste du ha ett blont hår. Det kännetecknas av att kanten hår kammas bakåt. Detta inträffar efter att en signifikant mängd mellanhårhår har trimmats lågt. Efteråt bör fadingprocessen påbörjas sidledes. Fading bör påbörjas systematiskt för att bilda minst tre olika hårlängder. Detta är väldigt komplicerat herrklipp. Därför bör den hanteras av en erfaren barberare. Att fortsätta har ingen hårklippning eller uppmuntrande skäggets tillväxt.

Taper Haircut

Sideburns Fade Frisyr

Denna klassiska frisyr kan spåras sedan tiden i minnesmärke. Det uppmuntrar inte tillväxten av sideburns eller skägg. Dessutom uppmuntrar det inte någon form av skallighet på huvudet. Din barberare bör börja med att kamma ditt franshår och ditt mellanhuvudhår bakåt. Detta hjälper barberaren att bestämma hur fading börjar genom hela huvudet. Som namnet antyder bör dina frisörer klippa av alla dina sideburns eller skägg. Slutligen förespråkar det inte någon form av skära.

Taper Haircut

Fringe Pompadour Haircut

Som namnet antyder kännetecknas denna frisyr av franshår. Därför borde du ha medelstort franshår för att tänka på den här frisyren. Längden på franshåret och medhögets längd bör vara jämn. Därefter bör systematisk uttonning börja från bakåt till sidled. Detta bör ske tills det inte finns något hår kvar. Efteråt bör skägget klippas effektivt och ges så att det ser snyggt ut och organiserat. Denna hårklippning uppmuntrar också tillväxten av mustasch.

Taper Haircut

Klassisk Taper Frisyr

Slutligen har vi den klassiska avsmalnande frisyren. Det mellersta huvudet ska kamma mot höger sida av huvudet. Efteråt bör det finnas en djup snitt på vänster sida av huvudet. Denna snitt innebär början på fade-out-processen. Denna blekningsprocess fortskrider ensartat tills ett annat uttorkningsskikt uppträder. Huvudhåret förenar med sidan bränna och sträcker sig till skägget.

Taper Haircut

Pompadour Side Haircut

Alla pompadour frisyrer präglas av mycket hår på mitthuvudet, vilket sakta slocknar ut både på sidled och bakåt. Tja, det här är inte annorlunda. Det kännetecknas av att franshår är kammade ovanpå mitthårets hår. Efteråt bör det vara massivt blek ut på sidhuvudet. Sidhuvudet hår och det på baksidan ska trimmas mycket lågt för att vara punkt någon denna frisyr. Pompadour sida haircut är en avslappnad frisyr. Den passar män med långt mellanhår.

Taper Haircut

Kort avtagande hårsnitt

Män med korta hårklippningar ser snyggt och attraktivt ut. Tja, det här är en av de många korta hårklippningarna som män kan införliva. Det kännetecknas av att håret är i samma längd större delen av huvudet. Det ska systematiskt blekna ut mot sidhuvudets ände. Det är inte allt; din barberare bör innehålla skära genom hårlinjen. Slutligen bör sideburn fullständigt trimmas.

Taper Haircut

Sidodel Fade Haircut

Denna frisyr var en gång känd som den coolaste frisyren. För att sparka, är det känt för att ha ett långt mitthårhår. Mellanhuvudet och franshåret borde sammanfogas på mitthuvudet. De bör kamma uppåt för att göra det enkelt för en frisör att skära av långt hår om det behövs. Efteråt är det ett djupt snitt omedelbart efter mitthuvudet på höger sida av huvudet. Denna djupa snitt symboliserar början på det första lagret av fadingprocessen. Håret i denna region är väldigt kort jämfört med det på mitten huvudet. Skägg bör också trimmas för att ge dig ett underbart utseende.

Taper Haircut

Mohawk Taper Haircut

Har du någonsin drömt om att ge ditt långa hår ett Mohawk-utseende? Titta inte längre, Mohawk-avsmalningen är vad du behöver. Din barberare ska lämna ditt mellanhuvudhår intakt. Han / hon kan bara trimma den till en viss nivå. Franshåret bör också ges ett blont utseende, uppdelat i sektioner innan de kammade bakåt för att sammanfoga med mitthårets hår. Därefter ska all hår på sidhuvudet och håret på hårets baksida vara korta. Ingen klippning bör införlivas i denna hårklippning.

Taper Haircut

Bun Low Fade Haircut

Du måste ha långt hår för att vara berättigad till denna frisyr. Din barberare bör kamma hela huvudet håret bakåt och vrida det för att bilda en bulle på baksidan av huvudet. Detta ger din barberare ett perfekt tillfälle att rita en innerskärning i håret. Denna inre snitt går runt huvudet och sätter sig på hårlinjen på pannan. Det är inte allt; hårlinjen runt huvudet ges ett snitt för att förbättra denna frisyr. Samma sak gäller skägget och mustaschen.

Taper Haircut

Sidodel Frisyr

Din barberare behöver mer kreativitet och mindre trimning för att uppnå sidosektionen hårklippning. Du behöver mellanhuvudhår för att införliva denna frisyr. Mellanhuvudet ska vara krökt och kammade mot höger. Efteråt bör det finnas en skiljevägg på vänster sida, omedelbart efter mitthårets hår. Sidhuvudet hår som följer bör delas upp i lager och kammade sidled. Sidhuvudets hår måste vara kort jämfört med det på mitthuvudet.

Taper Haircut

Låg Taper Fade Haircut

Tänk på den låga avsmalnande hårklippningen om du vill infoga både officiell och avslappnad frisyr på samma gång. Som namnet antyder bör din barberare hålla ditt hårlängdsmedel på mitten av huvudet. Fading bör ske systematiskt, både i sidled och på baksidan av huvudet. Dessutom finns det en snitt på håret på pannan. Denna skärning sträcker sig till någon punkt innan den försvinner. Det är definitivt värt att kolla in.

Taper Haircut

Curly Taper Frisyr

Som namnet antyder, ger denna frisyr ditt medelstora hår ett lockigt utseende på franshåret, mitthårets hår, rygghår och en del av sidhuvudet. Den lockiga konungen ska ha tre hårlängdskikt. Den första blekningen sker på sidan. Håret ska skäras väldigt lågt i jämförelse med det lockiga, medelstora håret. Det ska finnas ett annat lager av blek ut som sträcker sig fram till slutet av hårlinjen. Klipp uppmuntras på sidhuvudets hårlinje för att förbättra sitt utseende.

Taper Haircut

Up Hairdo Taper Hair

Tänk på det uppehåriga håret om du vill förbättra ditt utseende och få folk att märka din frisyr. Denna frisyr är lämplig för män med mjukt hår. Både franshåret och det mellanhåriga håret ska kamma uppåt och sammanfogas i sektioner för att ge en spikliknande utseende. Resten av huvudet hår ska kammade mot den ursprungliga växande riktningen. Förutom dessa kan din barberare inkorporera klipp på håret på sidhuvudet. Denna snitt kan sträcka sig mot huvudets baksida.

Taper Haircut

Unisex Taper Haircut

Det finns några kvinnor som gillar herr frisyr. Tja, den unisex avtagande hårklippningen kan antas av både män och kvinnor. Dessutom kan den användas både för officiella och tillfälliga händelser. Det kännetecknas av att håret på huvuddelen av huvudet är lika med längd. Därefter bleker håret systematiskt bort tills det inte finns något hår kvar. Cut kan införlivas på den unisex avtagande hårklippningen för att göra frisyren mer attraktiv. Sammanfattningsvis uppmuntras ingen sideburn eller skägg i denna frisyr för män.

Taper Haircut

Tvåskikts hårklippning

Detta är en av de mest komplicerade herrarnas frisyrer. Därför bör du välja en erfaren frisör för denna frisyr. Det kännetecknas av att mitthuvudet är kammade mot vänster sida av huvudet. Därefter ska det finnas ett snitt på höger sida av huvudet som symboliserar början på ett blekskikt. Denna hårnivå i den här delen av huvudet är låg jämfört med den på mitthuvudet. Färgprocessen bör påbörjas tills den möts med sideburnet. Skiktet med två skikt avtagande uppmuntrar hårväxten.

Taper Haircut

Slicked Back Fade Frisyr

Som namnet antyder bör dina barberare glida tillbaka ditt mellanhuvudhår och franshåret mot ryggen. Detta hår ska delas upp i skikt eller sektioner när de kammas bakåt. Sidhuvudet ska systematiskt blekna nedåt. Den blekande processen bör fortsätta tills den når sideburnen. Därefter bör sideburnen ges ett snitt som det sammanfogar med skägget.

Taper Haircut

Blond Medium Längd Taper

Din barberare bör börja med att ge ditt medelstora längd mitthuvudhår ett blont utseende. Därefter ska du kamma den bakåt. Resten av huvudet hår ska trimmas lågt och ska vara svart i färg. En blandning av både en blond och svart färg ger ditt hår en perfekt utsikt. Framförallt gör den blonda färgen att ditt hår lätt kan märkas av andra människor. Det är definitivt värt att kolla in.

Taper Haircut

Klassisk avsmalning med sidosnitt

Detta är en av de klassiska koniska hårklippningarna. Den klassiska avsmalningen med haircut på sidodel uppmuntrar tillväxten av medelstort mellanhår och skägg. Franshåret ska kamma bakåt för att sammanfoga med mitthårets hår. Därefter börjar blekning på båda sidor av huvudet. Hår på sidhuvudet på båda sidor av huvudet ska vara mycket lågt i jämförelse med det på mitthuvudet. Håret förenar med sideburnet och sträcker sig tills det når skägg.

Taper Haircut

Underground Taper Haircut

Hatar du skallighet på ditt huvud? Om ja, bör du överväga den här frisyren. Det kännetecknas av medellångt hår som sträcker sig över huvudet. Din barberare ska smyga tillbaka ditt mellanhuvud och franshår i sektioner. Detta gör att du kan uppnå en elegant look. Därefter bör ditt hår genomgå en enhetlig blekningsprocess både i sidled och bakåt. Denna frisyr kännetecknas också av sideburn som förenar med skägget någon gång för att ge dig ett underbart utseende.

Taper Haircut

Borsta upp frisyr

Tänk på borstens frisyr om du har ett mjukt hår. Börja med att kamma ditt franshår uppåt och lite mot ryggen. Denna process bör också upprepas på mitthårets hår. Sidhuvudet håret bör minskas i storlek jämfört med det på mitten huvudet. Borsta upp frisyr kan användas både i officiella och tillfälliga händelser. Framför allt är det lätt att uppnå.

Taper Haircut

Systematisk Fade Taper Haircut

Som namnet antyder kännetecknas denna frisättning av systematisk blekning som sträcker sig från mitthårets hår neråt. Franshåret ska kammas mot mitthuvudet, medan mitthårets hår ska kammas mot vänster sida av huvudet. Fading bör påbörjas omedelbart efter det mellanhåriga håret på alla sidor av huvudet. Dessutom uppmuntrar den systematiska blekna koniska hårklippningen inte att balla i någon del av huvudet.

Taper Haircut

Mid Head svepte sidled frisyr

Du måste ha minst medelstort hår för att vara berättigad till denna frisyr. Det kännetecknas av mycket hår på mitthuvudet. Följaktligen uppmuntrar denna frisyr tillväxten av sideburn och skägg. Din skägg och sideburn ska vara låga hela tiden. Din barberare bör kamma håret åt sidan åt vänster. Vid framflyttning ska håret på sidhuvudet vara lågt i längd.

Taper Haircut

Låg blekande hårklippning

Den låga blekna hårklippningen kräver mycket ansträngning och tålamod för att uppnå denna frisyr. Det är kategoriserat av medelstort hår som sprider sig över huvudet. Dessutom, denna frisyr uppmuntrar skäggets tillväxt. Din barberare ska ge ditt huvud en fadeout mot slutet av sidhuvudet hår. Detta bör ske på båda sidor av huvudet. Det är inte allt; klippa kan läggas på denna toppklassiga frisyr för att förbättra sitt utseende.

Taper Haircut

Baldness Taper Frisyr

Det kännetecknas av att håret på mitthuvudet systematiskt trimmas för att vara lika med längd. Därefter faller håret systematiskt ut mot sidhuvudet tills det är skallighet. Klipp bör läggas till av hårlinjen för att förbättra ditt utseende. Denna frisyr var designad för män som sannolikt kommer att bli skalliga någon gång i sitt liv. Dessutom uppmuntrar den skalliga koniska frisyren inte att hålla kvar både skägget och sidobarnet.

Taper Haircut

Curly Sidhuvud Fade Out Haircut

Som namnet antyder, innehåller denna högkvalitativa hårklippning lockar och bleknar ut. Den här frisyren medför inte anpassningen av några klipp. Din barberare borde ge ditt mediumlångt hår ett lockigt vågigt utseende. Denna utseende borde sträcka sig upp till franshåret. Efteråt ska din barberare helt trimma sidhuvudet håret tills det blir lågt. Den här frisyren är helt kausal. Det banar dock vägen för tillväxten och införlivandet av andra komplexa frisyrer i framtiden.

Taper Haircut

Blonde Taper Frisyr

Först måste du ta med blonda håret innan du fortsätter. Därefter ska det långa mitthuvudet trimmas innan franshåret kammas på toppen av det. Bortsett från franshåret, borde det finnas två fade ut lager i denna frisyr. Att gå vidare, förespråkar den blonda avsmalnande frisyren inte för någon skärning i huvudet. Den blonda avsmalnande hårklippningen uppmuntrar dock skäggets tillväxt. Det är definitivt värt att kolla in.

Taper Haircut

Urban Taper Haircut

Detta är en av de senaste hårklippningarna för män för tillfället. Det kännetecknas av att mitthuvudet är kammat uppåt. En del av mitthårets hår bör sammanfogas för att bilda ett skarpt utseende. Den urbana hårklippningen uppmuntrar inte tillväxten av franshår. Det finns en systematisk blekning på båda sidor av huvudet tills den sammanfogar med sideburn och skägg. Klipp kan också införlivas.

Taper Haircut

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More