34 Lätt hemkomst frisyrer för 2019-korta, långa och långa frisyrer

43

Homecoming trots att det är en mindre formell händelse, kommer du fortfarande att vilja flaunt en chic hemkomst frisyr. Ditt hår uppdateringar behöver matcha din smink, tillbehör och klädsel som du har valt för dagen. Alla vi har olika hårlängder, hårtyper och naturligtvis olika smaker men oroa dig inte för var och en av dem finns en perfekt passande frisyr.

Här är några idéer för hemskötta frisyrer.

Naturligtvis, var som helst du måste gå, ligger den vanliga förvirringen för din klänning och din frisyr. Se, saken med hemkomst, du måste hitta det perfekta utseendet som inte är för fint eller för avslappet. Så kort sagt, du vill vara enkelt elegant för dagen. Klänningen är älskling, men för frisyren kan vi hjälpa dig där.

Du kan flaunt samma updos, halv upp halvvägs, fritt flytande stilar som du skulle för prom men med en avslappnad touch. Du kan gå till:

Flätor: Flätor är inte längre en frisyr bara för skolflickorna. De kan bäras överallt från röda mattan händelser till en hemkomst.

Updos: Invecklade, lösa och enkla uppdateringar med lite rodiness är ett spektakulärt alternativ för din hemkomst frisyr.

Ponytails: Du kan vinna alla stilpoäng med en hästsvans som är gjord av en lätt bouffant.

Sidostrålar: Med en klänning eller en klänning, ser frisyrer ut som enastående.

Här är bilder som visar dig hur man gör något av dessa frisyrer rätt.

1. Hårigt hår för hemkomst

Curls ser fantastiskt ut vid varje tillfälle. Oavsett om tillfället är ett bröllop, prom, hemkomst eller vardags frisyr, det fungerar för alla. Så, för denna hemkomst, varför inte sida-sopa alla dina lösa lockiga hår och avsluta utseendet med invecklade hårtillbehör. Skapa en flätad design nära kronan för att lägga till mer av en fin touch på ditt utseende.

2. Ringlets för hemkomst

För ditt långa lockiga hår kan dina lösa lockar i kombination med fantastiska mörka lowlights på blont hår bli en av de favorit frisyren för denna hemkomst. Fancy yet simple, denna frisyr arbetar för skönheter med hår mer än deras axel längd i kombination med den perfekta sminken.

3. Flätor För Din Krona

Att vara snyggt är att vara enkelt. Så var enkel och avslutad som den vackraste tjejen vid hemkomsten. Låt ditt lockiga hår flöda naturligt. Även, håll frizz under kontroll och håll dina krullar fuktiga. Nu, för den lilla vridningen, skapa en fläta från framsidan av ditt hår för att återspegla drottningen du är.

4. För svart hår

För ditt långa svarta hår kan du skapa många updo-mönster. Lägg till några höjdpunkter i ditt svarta hår för den extra oomph. Välj någon av de fyra modellerna som visas till dig. Du kan gå för liten pinnad upp titta på ena sidan med ett huvudstycke eller du kan skapa en liten hästsvans. Om du vill kan du skapa en stor sida flät. Eller kanske, prova den senaste frisyren som visas här. Välj någon av de hemkomnande frisyrerna och kombinera med en fantastisk smink och du är guld.

5. Flätade Updo

Om du vill ha bullar kan du välja en flätad bulle för din hemkomst. Denna frisyr kommer också att fungera på medellångt hår. Om du har tunt hår kan du också välja den här frisyren. Blandningen av flätor för att skapa en bulle har gett denna frisyr en fantastisk effekt.

6. Naturlig hemkomst frisyr

Detta måste vara en av de äldsta hemkomsterna. Allt du behöver göra är att göra det bästa av ditt lockiga hår. Sida ditt hår och låt ditt hår flöda. Denna frisyr kommer också att fungera med svart hår. Kombinera det här utseendet med en naken smink för att ge ett elegant utseende för din hemkomst.

7. Crown för din hemkomst

Varför inte välja en Princess-liknande utseende för hemkomst? Var det medelstort hår eller fantastiska långa lås, med hjälp av dina lockar kan du gå till en vacker updo. En krona på ditt huvud och du kan gripa dagen, dockan.

8. Mörkt hår och höjdpunkter

Detta är en annan lätt hemkomst frisyr som du kan göra hemma. Ditt långa lockiga hår kan visas med några vridningar som tas bak och band med ett band. För den övre halvan av ditt hår kan du använda blonda höjdpunkter om du vill lägga till en extra dimension i ditt hår. Denna frisyr fungerar också på medellångt hår.

9. Beachy Curls

Flätor kan lägga chic och elegans till din hemkomst frisyr. Återigen är detta en annan frisyr som arbetar för långt eller medelstort hår. Välj för beachy vågor för ditt hår. För hälften av ditt hår, skapa en fishtail fläta som vilar på dina lockar. Detta är ett rörigt utseende än en modern stil för hemkomsten.

10. Blommor och flätor

Krokigt hår är verkligen alla våra favoriter. Men när det gäller hemkomst kan det skapa speciellt fantastiska frisyrer. Låt av dina lockar och skapa en fläta nära kronan. Lägg till en blomkrona, och du är redo att gå. Med den perfekta klänningen och sminken gör det att du ser ut som en docka.

11. Updo för hemkomst frisyr

För att vara ärlig, är det inte så lätt hemkomst frisyr. Du behöver lite hjälp med denna frisyr kanske någon professionell. Men när det är en är det allt värt det. Att skapa en rörig liten bulle med två trådar kombinerade framifrån skapar en fantastisk effekt på denna frisyr. Dra ut några strängar för en fin finish.

12. Vackra Updo

Trots att vår favorit Hayley försöker få ett jobb på Modern Family och har tappat ut på college, kan hon fortfarande vara en inspiration till din hemkomst frisyr och smink. Skapa en lös uppdatering för ditt hår som vår vackra Sarah Hyland här och låt några strängar falla. Försök inte göra det perfekt. Ofullkomligheten lägger till sin skönhet. Kombinera med en subtil smink och voila, du är redo.

13. Vattenfall av lock

Detta är en hemkomst frisyr som är en behandling för ögonen. Den fantastiska kombinationen av flätor och ditt vackra lockiga hår kan lämna alla i vördnad. Vattenfallet på toppen av ditt hår och krullarna, ett ord Wow. Denna frisyr är också för medellångt hår. En lätt hemkomst frisyr som ser elegant ut och elegant, det här är frisyren som du helt enkelt inte kan ignorera.

14. Vrider och vrider

Gå för snoddarna för din hemkomst frisyr. Även om du har svart hår eller blont hår, kan du gå för den här frisyren. Oavsett om ditt hår är medellängd eller långt, kommer den här frisyren att fungera på dig. Skapa en vridning på toppen och låt krullarna flöda. Fantastisk uppdatering, bara för dig.

15. Flätad bulle

Gör en bulle med ditt hår och skapa sedan en fishtail fläta på sidan för att ge extra effekt på håret. Dra ut några strängar framifrån och avsluta utseendet. Du kanske behöver besöka frisörsalongen för detta men det här är en frisyr vacker.

16. Sida-svepade flätor

Sida sopa håret med några flätor på de övre skikten. Lägg ett glittrande blomma hårstycke på sidan och ha det roligt på din hemkomst.

17. Bara en blomma

Skapa en blomma på baksidan av ditt hår och låt resten av ditt mörka hår flöda naturligt. Om du vill kan du gå för krökt eller rakt hår. Ha på sig outfiten som passar din frisyr och avslutar utseendet med den perfekta sminken.

18. Half Braid And Straighten

En halv fishtail fläta med resten av rakt hår låt ner är en av de chicest frisyrer för hemkomst. Det svaga håret är den oväntade handen, och vridningarna ger en elegant elegans. För mer effekt, använd blommor som hårtillbehör.

19. Två flätor på kronan

Skapa två flätor på kronan för att skapa en puff-effekt på toppen av ditt huvud. Låt resten av ditt hår nere med några lockar. Denna frisyr kan också fungera för medelstort hår.

20. Updo med flätor

Skapa en bulle för din hemkomst frisyr. Du kan skapa en fläta ovanpå din bulle, och du kan dra ut några strängar för en delikat utseende. Få lite hjälp om du väljer den här frisyren.

21. Halvhästsvans

Skapa en halv hästsvans med en liten puff. Hårets ändar kan krullas för att skapa en volymen effekt. Denna frisyr kan ge full effekt om du har ett tunt hår.

22. Sida-svepade flätor

En sida-svepad frisyr med få flätor gjorda på midsektionen är vägen att gå. Efter flätorna kan du skapa några lockar och skapa en tucked in-look bakom örat. Bär din klänning och avsluta utseendet med en ljus läppstift.

23. Criss-crossed Bun

Detta är en vacker updo som har alla strängar i din korsade. Dra ut några strängar. Kanske besök en salong för denna frisyr. Höjdpunkterna och höjdpunkterna i hårfärgen gör denna frisyr perfekt. Ha på sig ett vackert par örhängen. Du kan gå till naken smink om du vill.

24. Enkel knut

Detta är en hemkomst frisyr som framhäver din naturliga struktur och ser fantastisk ut. Gör en enkel knut på baksidan som är lätt och arbeta på kort hår, medellängd eller långt hår. Dra ut några strängar. Detta fungerar på hårtyp som också är tunn.

25. Bowen

Bågar är söta och giriga när de används i någon frisyr. Gör en stor båge på ditt hår och låt resten av ditt hår nere. Du kan göra lös och strandiga lockar. Härligt, är det inte?

26. Långt och lockigt

För kärlek av lockar, gå med den här perfekta frisyren, vill du? De korsade tvärsträngarna och resten av curls låt ner är ett fantastiskt utseende för dig. Bär en röd klänning eller en svart, men med den här frisyren kan du inte gå fel med det här utseendet.

27. Hög Bun

Välj för denna höga bulle för ditt hår uppdatering för din hemkomst. Gör en lös bulle med massor av hårsträngar utdragna och bära din spaghettisträngsklänning. Avsluta utseendet med smokey ögonmakeup och ljus läppstift.

28. Hemkomst frisyr för kort hår

Oroa dig inte om du har ett kort hår; du kan skapa en mycket feminin frisyr för den med hjälp av lockar. Skapa lösa lockar för hela ditt hår. Knappa två strängar av ditt hår på varje sida för att skilja krullarna. Låt håret vara lite rörigt med en finish, förstås. En annan enkel och lätt hemkomst frisyr.

29. Messed Up Look

Ett ofullständigt utseende kan ge den avslappnade kontakten till din hemkomst frisyr. En elegant frisyr med en del rodiness kan bli den perfekta frisyren för dagen. Allt du behöver göra är att skapa två vridningar och peka ner den. Låt resten av ditt lockiga hår falla i sin naturliga nåd. Lägg till några gniststift över hela ditt hår för en kvällsutseende.

30. Twisted Ponytail

En avslappnad frisyr som en hästsvans är, den kan se fantastisk ut med din perfekta klänning. Skapa en kryss-tvärsnitt vid leden. Låt ditt hår vara som det är och gå för din dag. Dra ut några strängar för ett mer definierat utseende.

31. Invecklade flätor

För ditt långa hår, skapa en fantastisk och lång flätad. Tricket är att göra din flätad bedövning, är att hålla den snäll och lös. Det här är en fransk vridning som du kan skapa på ett sätt som är ruttigt. Lägg till några blommor över håret för hårtillbehöret. Dra ut några strängar och bära klädseln du plockade ut med rätt smink.

32. Tucked In Homecoming Frisyr

Detta är en lätt hemkomst frisyr som handlar om att låta håret vara nere. Lägg till några lockar i slutet och smutta i en hårvridning bakom ditt öra för en extra dimension på ditt hår. Det här kallar jag chic och avslappnad samtidigt.

33. Braid For Flow

Låt din medellånga hår flöda med några krullar. Nu, för tillägg av nåd till frisyren, kan du skapa en fläta med några strängar ovanför örat och dra tillbaka det för att skapa denna enkla frisyr. Gå till den här frisyren om du vill spara lite tid.

34. Inte så lätt hemkomst frisyr

Detta är en känslig och utarbetad frisyr som behöver mycket tid investering. Det första steget är att skapa en fin kombination av lockar. Du kan göra en puff på framsidan av ditt hår för att lägga elegans i stilen. Använd krullar vid sidan och sätt det på ett cirkulärt sätt. Avsluta utseendet med ljus läppstift och smokey ögonmakeup. Ha den perfekta klänningen för den här frisyren.

Välj en stil som passar din personlighet mest och glänsa, tjej.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More