34 Steg för steg handledning för att få den perfekta Messy Bun!

41

Den röriga bulle är en av de enklaste och enklaste frisörerna som passar för alla tillfällen formella eller lediga. Beroende på hur du gillar att ge den en modern twist kan det vara snyggt, roligt, kantigt, djärvt eller till och med super slät eller helt enkelt vardagligt rörigt. Anledningen till populariteten av denna frisyr är på grund av att det är ganska lätt att göra och du kan ha all variation av det.

Även om några av dessa frisyrer ser ganska komplexa, kan vi försäkra dig om att det är ganska enkelt. Vi har provat allt, och här presenterar vi dig för galleriet av alla de underbara och lätta att göra rotta bullar som vi tycker att du borde göra omedelbart!

1. Easy Sock Bun

Det enklaste sättet att göra den röra bunten är sockerullningsmetoden. Det här hjälper inte bara till att skapa den perfekta röriga bullen, men det hjälper också till att skapa en illusion av en tjockare bulle. För att få den här utseendet, klistra av en ren strumpa och lägg dina ponnysnålar genom den. Rulla håret i en bulle, och där har du det. Plocka bort några hårsträngar här och där för att göra det rörigt, och du är klar. Lätt att göra och den här processen tar minst 5 sekunder att göra!

2. Rose Bun

För denna snygga twist på bullen, lägg först håret i en hästsvans. Sektionsdelar av hästsvans och placera sektionerna i lager över hästsvansen. Fix hårets läge i en rosform och fixa på plats med bobbynålar och hårspray. Enkel och stilig bulle på ungefär 5 minuter.

3. Flätad bulle

En annan variant av bulle du kan prova är denna enkla, eleganta flätta bulle. Dela ditt hår i sektioner och fläta varje avsnitt. Fixa flätorna på plats överlappar varandra med inställningsspray eller bobby pin. Obefläckade och tidlösa, du har dessa minimala flätade bullar.

4. stilig bulle

Om flätor och rosor är för över toppen för dig, gå helt enkelt för det här klassiska utseendet med en enkel rörig bulle. Samla upp allt håret och binda det i en bulle över huvudet. Lossa upp ändarna och dra ut hårsträngar som ger det det röriga elementet. En av de enklaste och mest effektiva ser ut på några sekunder.

5. Överlappad bulle

Om du har några formella händelser att delta eller vill höja ditt dagliga arbete ser du, gå till den här snygga överlappade bunen. Dela ditt hår och knyta ryggen halvvägs till en bulle. Lägg skikt från håret som lämnas framför och gör ett mönster. Bobby stiftar den på plats och sprutar en massa hårspray för att ställa den på plats hela dagen.

6. Stora Messy Bun

För de av er som saknar den minsta volymen för någon annan frisyr, kan du gå för det här ultimata volymerande utseendet med den rotiga toppbungen. Skaka håret med en retande kam och binda håret i en bulle. Dra ut och lossa bullen för att göra det super rörigt. Ta ut strängar för att lägga till ditt ansikte, och du är redo att gå!

7. Elegant båge

Puffa ut hårets framsida och binda det med resten av håret i en hästsvans. Spela med sektioner och placera det inne i hästsvansen för att göra en bulle. Bobby stiftar den på plats när du är nöjd med resultaten. Snyggt och upp till en punkt vet du att du kommer att älska det här utseendet när du provar det!

8. Twist It Up!

Ett annat enklaste sätt att uppnå den perfekta rotta toppbungen är att helt enkelt vrida hela ditt hår. Vrid det till toppen och rulla det i en rörig bulle och använd ett hårband för att säkra det på plats.

9. Casually Messy

Bråttom? Vi har den perfekta frisyren uppradad. Den här vardagliga röriga toppbungen är vägen att gå. Och tro det eller inte, det tar bara några minuter att få det här utseendet. Bara samla upp allt håret och binda det i en bulle. Lämna ändarna för att skapa en mer avslappnad look, och du är redo att döda!

10. Bana färdig

Här är en annan titt på variationen av en hårbulle. Den här snygga banan inspirerade looken är lätt att uppnå med rätt teknik. Vik bara ditt rätta hår och linda det runt. Lämna kanten på sidan och spray med hårspray. Fixera den på plats med hårspray, och du är redo att rocka banbanan.

11. Flätad brud

Den färgglada aspekten av detta hår är att dö för. Dela ditt hår i ganska lilla flätor och binda allt på plats i en bulle. Denna röriga bulle är vad vi lever för, elegant och vackert; du kan helt enkelt inte motstå att titta ifrån det!

12. Högbländad bulle

För ett snyggare och formellt utseende, gå för det här enkelt att göra en hög topp bulle. Lägg helt enkelt allt hår i en hög bulle och säkra den på plats. Fläta håret i sidorna och stift det på plats. Bara några minuter och du är redo att glamma!

13. Sida flätad bulle

För en twist i den klassiska rotta bunen, kan du lägga till lite glamour genom att lägga till sidoklingor för att gå med din bulle. Snygg och söt, denna sida flätar ska omedelbart stjäla showen vart du än går. Och vad är det bästa? Det tar bara några minuter att avsluta detta vackra utseende.

14. Elegans Bunned

Om du vill lägga till den extra elegansen i din röra dagliga bulle, varför inte ge det en vridning med dessa snygga sidoplattor? Bara fläta halva håret till sidorna och ta med allt håret ihop. Slå samman allt i en låg röraig bulle, och du har den perfekta bulle du kommer att älska!

15. Enorma Ballerina Bun

Perfekt för det eleganta och rena utseendet, den här höga ballerina stilen är lätt att göra och gör för den fantastiska frisyren för de tjocka låsningarna. Obehindrat och ändå vackert, för den här frisören, samlar bara allt hår i en bulle på toppen. Du kan också ha variationer där du kan lägga till en puff och flätor efter eget val. Gör det roligt och edgy!

16. Fann ut

Ett annat klassiskt tillvägagångssätt på den röriga bunen är den här enkla, spända bunen. Det går bäst att ge ditt hår den extra volymen och edginessen.

17. Tillbehör!

Beroende på hur och vad du vill kan du lägga till vad du vill för att göra ditt hår mer attraktivt och tilltalande. Här kan du se hur en enkel bandana gör en stor skillnad. Du kan lägga till dina tillbehör som hårklipp, halsdukar eller till och med huvudband!

18. Rödaktiga flätor

För dig som har rödaktig nyans, kan du prova den här enkla flätade updo som bara är perfekt för alla tillfällen! Häll bara av ditt hår från sidorna och fläta det. Tie det med allt resterande hår och utseendet är komplett!

19. Flätor och bullar

Om du letar efter något mer komplicerat och kreativt, det här är frisören som är avsedd för dig. För den här snygga bollen är allt du behöver 5 minuter! Dela ditt hår i två delar och bind håret i ryggen i en hästsvans. Med det återstående håret på sidorna, fläta fiskstjärtflätor med håret i hästsvansen. Enkelt att göra när du hänger på det, vi älskar denna helt lysande frisör!

20. Half Top Bun

För det här roliga och lätta utseendet kan du bara ta den övre halvan av ditt hår i en bulle, och du är redo att gå. Du kan räta eller krulla det kvarstående håret enligt dina önskemål! Casual yet sexy, du kan nu rocka det här utseendet, och det tar bara en minut att göra!

21. Två Ponny Bun

För de av er som vill ha din bulle stram och robust, kanske du vill prova denna frisyr. Helt enkelt samla ditt hår i två ponytails i ryggen. Vrid dessa ponnytails upp och gör det till en bulle och säkra med ett hår slips. Denna frisyr är inte bara lätt att göra, men den håller på plats hela dagen och du behöver inte göra om det igen och igen!

22. Messig låg bulle

För den avslappnade och grova känslan av ditt hår, samla bara upp allt håret i en låg bulle och knyta med en hårbindning. Du kan också använda en hårnål för att stifta den på plats. Därefter behöver du bara ta av trådar från håret för att göra det lite snyggare och du är redo att gå!

23. Elegans i en bulle

Om du behöver upp ditt hårspel men inte vet hur? Du kanske vill ta en titt på denna vackra hårbulle. För att uppnå detta utseende, helt enkelt, krulla ditt hår för att börja. Dela ditt hår och binda håret i ryggen i en bulle. Du kan då helt enkelt ta sektioner från det återstående håret och stifta det på plats. Som referens kan du se stegvisa instruktioner i bilden!

24. Bun Fun

För lite roligt till din dagliga röriga bulle, varför inte prova det här tricket. För lite mer volym och kreativitet, dela ditt hår i två delar. Tie håret i ryggen och säkra det i en bulle. Använd det återstående håret för att virvla runt bullen och för att dölja hårbandet. Detta gör din bun ser kreativ och lägger till den extra volymen.

25. Permed Up!

Om du har en av dem som är svåra att hantera lockigt hår eller permerat hår, har vi frisyren som bara är perfekt för dig. Denna röriga bulle ser otroligt snygg ut när du går ihop med ditt lockiga hår. Koppla helt av allt håret i en toppbulle och ta av några hårsträngar som du vill och du är klar. Enkelt att göra och snyggt att titta på, gör detta till din dagliga frisyr!

26. Donut Bun

För denna volumerade och snygging snygga bulle behöver du bara donutringen. Placera bara ditt hår i ringen och rulla ut det. Perfekt och volymiserat, ditt hår kommer att se väldigt bra ut när du gör den här frisören!

27. Braids Play

För de tillfällen då du vill göra något lite extra, varför inte prova den här flätade bunken? Dela bara ditt hår och placera hårets baksida i en bulle. Braid det återstående håret och linda det runt bullen. Använd en bobby pin för att säkra den på plats. Och på bara några minuter har du den perfekta frisören!

28. Twist och Turn Bun

Ett annat elegant sätt att presentera din bulle är med denna snygga, sneda bulle. För att få den här utseendet, vrid bara din bulle till kanterna och stift den under håret. Använd hårspray för att se till att allt hår kvarstår!

29. Markerad Bun

Ett annat enkelt sätt att stylisera ditt markerade hår är att binda det i en lös låg bulle. Enkelt och effektivt, det tar minimal ansträngning men ser otroligt ut och går med alla utseende. Prova det och du kommer aldrig vilja gå tillbaka!

30. Kendall Jenner

Alla dina favoritstjärnor kommer på det och får sig till den röriga bullen. Här kan du se Kendall Jenner som rockar ett av våra favoritrörliga bun-ser. Otrevlig och kantig, skulle du våga rocka den?

31. Messiga flätor

Med ditt rotiga hår, prova den här röriga flätta bullen som ser super chic ut, trots att du är rörig. Fick de ofullkomna lockarna från igår kväll? Det här är sättet att gå för att göra det helt vackert! Enkelt flät hårets sidor i stora flätor och du behöver inte oroa dig för att göra det perfekt! Samla upp allt håret och stift det på plats. Och precis så har du den här fina frisören!

32. Rolled Up Bun

Här är ännu en annan ta på den härliga rosa bulle som vi helt har blivit förälskad i. Lätt att göra och minimalistisk vacker, denna frisyr är vår gå till om vi behöver gå någonstans där vi måste sätta i den lilla extra insatsen. För att uppnå detta utseende, dela bara ditt hår och knyta ryggen med ett hår slips. Med hjälp av det extra håret som vi släppte ut, tillsammans med håret från hästsvansen, rullar vi det enkelt över hästsvansen. För att klara det, stift det hela håret på plats. Lätt att göra och riktigt söt!

33. Upp och ner flätor

För att ta din bulle till en helt ny nivå, har vi i linje för dig, dessa vackra upp och ner flätor som vi har fallit för. Söt och lätt att göra, när du kommer hänga på det kommer du att älska det! För det här utseendet, dela bara ditt hår i halvor och börja flätas från botten. När du väl kommit till toppen, knyta allt till en bulle!

34. Volumiserad Bun

Det här glamorösa utseendet, vi har sparat det till sist och du kan tydligt se varför! Chic och elegant Jag vet att du redan har blivit kär i det! För detta volumerade utseende, flät håret och lägg det i en bulle. Sedan lossar du det helt enkelt genom att dra ut på varje flätad en efter en. Du kan också lägga till en puff och curl håret innan du flätar för att lägga till den extra volymen. Underbar volumiserad bulle, du kan inte bara se bort från det!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More