38 Ingenious Faux locs Frisyr som gör huvudet vända!

44

Faux locs är ett mångsidigt sätt att alla kan njuta av alla typer av dreads eller flätor till sin dagliga frisyr. Roligt och fantastiskt, vilka fler skäl behöver du för att få dem genast? Innan vi kommer in i olika stilar av faux locs, här är en kort introduktion till den.

Faux locs som namnet antyder är falska förlängningar som du kan fästa på ditt riktiga hår för att njuta av någon form av textur, längd och stil av hår. Med en så stor variation kan du enkelt byta från en till en annan och har fortfarande ett ton kvar för att prova i slutet av året. Här har vi gjort en samling av de bästa faux locs stilar som vi älskar! Kolla in det och låt oss veta vilken du kommer att älska att prova!

1. Box Braids

Box flätor är en av de mest populära frisyrer där ute på trend just nu. Med faux locs är det aldrig en stor uppgift att uppnå detta. Med mångsidigheten kan du välja längd, volym och färg du vill ha ditt hår på!

2. Golden Accessorized

En annan variation i den klassiska rutan flätor är dessa underbara guldlåda flätor som du kan till och med lägga till tillbehör till! Bling upp och vara centrum för uppmärksamhet med faux locs som vi har älskat absolut!

3. Långa trådar

När det gäller dreads, vi älskar naturligtvis alla slags! Här är exemplet på enkla fruktade locs som vi alla älskar med en twist av lavendel dreads på framsidan. Denna underbara look är den som vi kan gå för någon dag!

4. Färgglada flätor

Vill du ha roligare i livet och experimentera på ditt hår? Tja, kolla in den här fina frisyren du kan få med faux locs. Den färgglada aspekten till det ändrar säkert de enkla flätorna till något som kommer att vända huvud överallt där vi går!

5. Twisted Locs

Medan vi älskar tanken på dreads, är enkla vridna faux locs flätor också på trenden. Du kan enkelt se varför denna frisyr har gjort det på vår lista över bästa faux loc hairdos. Trendigt men avslappnad, det här utseendet är säkert det vi kan gå till någon formell plats med!

6. Jet Black Box Dreads

Om det är förenligt med vad du vill ha för ditt hår, så är dessa jet black dreads säkert för dig! Det enkla, långvariga rädslet är det som vi sett mest och den mest populära!

7. Golden Dreads

En annan vridning mot dreaderna kan vara det enkla tricket att få det i den här härliga skuggan av gyllene. Detta accentuerar inte bara skräckländarnas skönhet, det gör hela aspekten att få faux locs till och med tilltalande.

8. Medusa Locs

Precis som namnet antyder, är ett annat stiliserande trick för dreads att få dem att krulla upp för det här underbara Medusa-utseendet. Ganska att titta på och lätt att hantera, det här utseendet är verkligen upp med tävling för någon trend någon dag!

9. Lila Locs

Vi kan verkligen aldrig bli trött på att lägga en hint av lila i vårt hår. Medan denna trend aldrig dör, är lila definitivt den nyans som komplimangerar den flätade updo som denna frisyr har lyckats uppnå. Kan vi vara mer rätt?

10. Stora Blonde Dreads

Dreads blir aldrig riktigt gamla eftersom variationen av det växer varje dag. Dessa faux locs med de enorma blonda dreadsna är fantastiska att titta på och bekvämt att göra! Vad mer kan du eventuellt behöver?

11. Rad Röd

En annan färg som vi aldrig kan bli av med är den här vackra skuggan av röd och rödbrun. Kombinationen av denna faux loc gör den typ av frisör som vi kunde göra dagligen. Helt enkelt goegous och blingy med allt tillbehör!

12. Gorgeous Green

Medan kändisar går skinka på hårfärg, varför ska vi inte gå med? Denna underbara nyans av sjöjungfrungröna gör det perfekta faux locet att bära på en extra fancy händelse eller fest. Om du är redo för det, varför inte ens gå till ett dagligt utseende? Ganska fantastiskt, eller hur?

13. Jumbo Braids

Medan du bestämmer dig för vilket faux loc att få, är vi här för att förvirra dig igen med denna fantastiska korta längd loc. Vad som är så bra är att den framhängda gyllene flätan dör det perfekta jobbet och gör att denna look är värt att nämna på vår lista!

14. Sidesidor

Att vara snygging kan vara en behandling och till exempel har vi den här härliga faux loc hairdo med blinged up tillbehör. De fina flätorna som sätts i sidled utgör den perfekta vardagen. Enkelt men ändå så sofistikerat, du kan uppnå detta utseende lika enkelt som 1 2 3.

15. Half Hair Dread

Den som sa att du kan bara få en cool frisyr åt gången, de har fel. En annan variant till din normala mohawk kan vara den extra faux dreads som utgör en helt annan nivå look. Två coola frisyrer kombineras och du är säker på att stjäla rampljuset själv!

16. Silver Dreads

Medan jet svarta och gyllene verkar de grundläggande färgvalen för dreads, bevisa dem fel med dessa vackra silver faux locs. Drop-dead vacker att titta på, det här håret är helt enkelt fantastiskt på alla möjliga sätt!

17. Mini Twisted Braids

Om du tror att vi är ute av idéer för att få faux locs, har du fel. Här är ännu en stil med mini flätor som du kan få med de långa faux locs som vi har till förfogande för dig! Naturligt utseende, du kan byta till denna frisyr och stjäla showen direkt!

19. Maroon Twist Braids

Om byte till lila hår är för mycket besvär för dig, varför inte gå för detta maroon faux loc utseende som vi absolut älskar? Den halva halvan ner frisyren i den här bilden gör denna look ännu bättre, håller du inte med?

20. Blue Wonder

För dig som är djärv nog, ta en titt på denna underbara nyans av sjöjungfrunblå. Glatt för ögonen, denna faux loc look ser uppenbarligen tar kronan som en av de bästa frisyrer du kan uppnå! För ännu mer bedövning spelar tillbehören en viktig roll!

21. Serpentin Faux Locs

Dreads kan säkert vara en mångsidig frisyr där du kan göra ditt hår till vilken stil du vill och naturligtvis någon färg också. Den marinblå gröna tillsatsen till det svarta håret ser helt fascinerande när det gäller att få en faux loc. Tillbehörna är ännu roligare för hela utseendet!

22. Gudinna Faux Locs

Kommer du på festsäsongen? Tja, hur mår du fördelen med både längd och konsistens i ditt hår för att lägga till den extra festivalen för din dag? Denna otroliga frisör spelar med inte bara längden, men du kan också lägga till extra känsla av fantasi med extra tillbehör. Älskar utseendet? Varför inte gå för dessa faux locs titta idag?

23. Legally Blonde

Som vi har nämnt detta om och om igen, med faux locs kan du lägga till något färgat hår för dina naturliga och det ser fortfarande naturligt ut. Här är en utkik efter din dagliga rutin som du kan uppnå med platina blonde locs. Vi satsar på att alla runt kommer absolut att älska det!

24. Snygga rutor flätade platser

När det gäller den härliga långa rutan flätad faux loc, älskar vi helt enkelt hur hela utseendet kommer samman. Elegant och rak kan du bära detta hår till vilken plats som helst!

25. Charcoal Mermaid

Att gå till hela färgglada sjöjungfruen men vill inte att färgen ska fånga någons öga? Du kan gå till denna subtila färgkombination som lägger till sjöjungfrunseffekten men på ett subtilt och lätt sätt. Perfekt för dem som vill hålla det lågt men trendigt, kan du välja denna frisyr vilken dag som helst och vilken plats som helst!

26. Curly Faux locs

Om du tunna faux locs betyder endast flätor och dreads, kunde du inte ha varit mer fel. Ta en titt på de här långa svarta krullarna som uppnås med faux locs kopplade till ditt naturliga hår. Ganska lätt att titta på och lätta att vara avslappnad, denna frisyr kan enkelt förvandla ditt naturliga hår till något av elegans och elegans.

27. Zendaya Dreads

Drottningen av mode och modellering Zendaya är en av de bästa stilikonen år 2019. Självklart är hennes modekänsla att dö för! Om du är ett vanligt hårt Zendaya-fan, är det en bra nyhet att hennes hår som hon stiliserade för en av händelserna är utseendet att stjäla. De faux locs hon lagt till sitt naturliga hår är en titt som vi alla kan uppnå enkelt med hjälp av faux dreads. Ta det själv idag och ta tag i all uppmärksamhet du får!

28. Mix Match

Kombinera både dreads och curls detta är en look som vi absolut älskar. Vill du ha något bra att lägga till i din dagliga hårrutin? Tja, de drömmar som lagts mellan naturalkronorna utgör denna härliga frisyr. Skötsel att våga? Tja, vi kan garantera dig att du inte kommer ångra det!

29. Hipster Heaven

Ett annat sätt att gå med faux locs är detta hippie-utseende som vi älskar! Färgkombinationen av dessa dreads utgör detta underbara utseende som vi kunde dö för! Med den färgglada hipstermode tillbaka till livet, är den här frisyren säkert en som vi skulle älska att prova!

30. Olivgröna

Om du går två färger på en gång är inte din sak, väl inte att skämma bort! Här är ett annat exempel på hur du kan rocka hippieutseendet med bara en färg, här är det Olive Green. Den ashy känna till färgen hindrar det från att bli alltför bling och ändå verkar hela utseendet ta ditt dagliga utseende till skam!

31. Stilig Grön

Om du är ute efter mer färg, varför inte gå ut för denna mörka marin grön faux locs som ger ditt utseende en helt annan utseende. Att experimentera här är två variationer av stylizing dina faux locs. Twisted flätor eller dreads, beroende på vad du väljer kan du se resultaten kommer ut bara fantastiska!

31. Sunny Blonde

För ett mer subtilt utseende, varför gå inte efter din naturliga hårskugga? De naturliga blonda faux locsna smälter perfekt om du har en ljus hårskugga. Perfekt för att ändra längd och konsistens i ditt hår, kan du välja den här utseendet om du letar efter något som ser naturligt ut än trendigt samtidigt!

31 . Brun gudinna

Här är ännu en titt från stilboken som du kan stjäla. Den naturliga kastanjebruna skuggan faux locs lägger till den saknade essensen från din dagliga frisör. Det gör ditt hår till liv och naturligtvis den bästa delen! Det ser fantastiskt ut!

32. Flätad Faux Locs

För ännu mer stiliserat och friskt utseende, varför inte gå för dessa flätade faux locs som bringar hela ditt utseende tillsammans? Var fashionista och se här för att få den otroliga faktorn i vilken publik som helst! Du kan lägga till extra flätor enligt dina behov och välja längd och tjocklek på det!

33. Golden Touch

Ibland när du klibbar till din vanliga hårskugga, lägger du inte till det! Lösningen? Gå för kontrasterande färgade faux locs! Denna frisyr är det perfekta exemplet på hur en annan nyans kan se fantastisk ut om du gör det rätt! Den blonda nyansen passar inte bara perfekt, men det verkar som en höjdpunkt i ditt naturliga hår och skapar en illusion av läckra och vackra lokar!

34. Barnhårsdagen

Det är dags att du lär dig att omfamna din naturliga hårlinje och naturligtvis barnets hår på framsidan. Med faux locs läggs till din naturliga snygga frisyr, har barnets hår stylat perfekt som smällar som magi för att få dig att se fräsch och vacker ut. Om du inte håller med, ta en titt på bilden igen och du kommer se hur fel du var! Den frihet det ger för att göra det någon händelse vilken dag som helst är ett plus, med tanke på hur subtil och snygg ditt hår ser ut.

35. Long Black Faux locs

flätor

Elegant, rak och lång, denna frisyr har alla aspekter av att vara den bästa faux loc frisyren som du kan få för dig själv. Ibland, enklare är bättre, aspekten av den här frisyren ger in till minimalismen hos den naturliga frisyr vi älskar. Ju mer du tittar på det, vi vet att du vill få det själv direkt! Med längden och strukturen har du också friheten att välja hur du styliserar den. Oavsett om du vill lämna den hängande eller knyta upp den i en bulle, är valet ditt. Hur som helst, vi vet att detta utseende kommer att se fantastiskt oavsett hur du stilar det.

36. Traditionella platser

För en mer jordnära och traditionell look, varför inte lägga till kärnan med pärlor och fjädrar? Inte för blingy men ändå moderiktig nog för att stjäla showen, den här frisyren är definitivt en show-stoppare. Anpassa dina faux locs men du vill eftersom det är en sak om dessa locs. Du kan göra någonting och fortfarande se vacker ut!

37. Pärlor och fjädrar

Här är en annan look som vi föreslår, som ger den subtila och traditionella känslan med de extra pärlorna och fjädrarna. Byt ditt dagliga utseende med denna faux loc frisyr? Vi kan göra det någon dag! Titta bara på hur långa faux locs gör upp för ditt naturliga hår? Ganska fantastiskt är det inte? Lägg till wow-faktorn i dina dagliga liv med denna frisyr och vi är säkra på att du inte vill se tillbaka!

38. Markerade Dreads

Medan vi älskar utseendet på höjdpunkterna på vårt hår, har du någonsin försökt att göra det med dina faux locs? Om du inte redan har vad väntar du på? Lägg färgen till dina normala dreads med faux locs med färger som du gillar. Här, till exempel, ger de guldmarkerade platserna den perfekta kombinationen för de naturliga svarta lokarna som du äger. Så skrämmande vacker att titta på, vi var tvungna att inkludera den på vår lista över Bästa faux-frisyrer!

Med vår lista över vår favorit faux loc frisyr hoppas vi ha löst ditt dilemma av vilken frisyr du vill få med faux loc! Känn dig fri att kolla in hela vår lista och få den du älskar mest!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More