39 Crochet Braid Hairstyles för fet och Edgy!

146

Frisigt och skadat hår? Oroa dig inte, vi är här för att lösa ditt hår dilemma med hakletter! Grovt och skadat hår, det är värsta fallet för att våra tjejer ska hända. Men i denna dag och ålder, och även de modetrender vi följer, tenderar vi att skada vårt hår med all värme och kemikalier vi lägger vårt hår igenom varje dag. Så, hur förändrar vi det? Vi behöver inte skämma bort, men vi har den perfekta substitutionen och lösningen för dig! Virka Braids!

För de av er som inte vet om virkade flätor är de också kända som spärrhake flätor. Det här är en lösning för ditt naturliga hår att ta en paus och gå under behandling ett tag. Hacka flätor är hårförlängningar som är fästa på ditt naturliga hår som normalt flätas i majsrader. Dessa förlängningar slingas genom dina cornrows med en krokkrok, vilket ger namnet virkade flätor.

Med detta har du möjlighet att välja vilken frisyr, längd och färg du vill ha medan du ger ditt naturliga hår en paus.

1. Goldilocks

För den kantiga och djärva utseendet som du skulle älska att försöka är dessa flätor perfekt för dig. De gyllene låsen ramar perfekt ditt ansikte vilket ger dig mer volym och extra kant som du kommer att älska.

3. Korta krulliga flätor

Enkelt och kort, denna frisyr är för dem som gillar att hålla det enkelt och sött. Gör det ditt dagliga slitage, och du kommer aldrig ångra det eftersom detta är så enkelt att uppnå och extremt lätt att hantera också.

3. Senegalesisk Twist

Rope flätor eller Senegalese twist är den typ av flätor som görs genom att vrida håret i dessa snäva flätor. Du kan rocka dessa flätor som är lätta att göra och ändå ser så sofistikerade ut. Du kan rocka denna look medan ditt naturliga hår vilar och tar en paus och ser fortfarande fantastisk ut!

4. Golden Stunner

Dessa fina flätor är den perfekta kombinationen av fluffiness med en peka av guld. Det här ansiktsramade locket gör ansiktet mer tilltalande när du inte går över toppen.

5. Lila Haze

Varför inte prova några roliga färger medan du är på den? Denna djärva och kantiga lila skugga ger dig det förtroende du kan rocka tills du får ditt naturliga hår tillbaka. Roligt och färgstarkt, ta fram den saknade blingen.

6. Permed Flätor

Denna korta och snygga kombination av kort hår med locken är den absoluta definitionen av cuteness. Ansåg det roliga och äventyrliga, var noga med att rocka dessa flätor. Du kan också välja detta om du vill gå kortare men inte vilja skära bort dina dyrbara lås.

7. Curly Pimp

Ett annat sätt att gå kort och söt är den här lockiga pixie som vi älskar. Ett sådant briljant sätt att utföra dina fulla ansiktsdrag utan att det verkar vara uppenbart. Var noga med att prova denna flätor; Du kommer inte ångra det.

8. Twisted Goddess Braids

Det här är gudinnestilen vridda flätor som utför din djärva och kantiga stil och personlighet. Detta ger inte bara den extra kanten, men den här frisyren kräver mycket mindre att ingen styling placeras en gång. Gör detta till din frisyr och var showen där du än går!

9. Bourgogne kärlek

Denna subtila nyans av vinröd som placeras i denna speciella flätor är enkel och effektiv när det gäller effektiviteten. De krullade flätorna placerar i ett litet bunkt ser elegant ut och komplimangerar någon hudton. Testa det idag och fråga din frisör för denna speciella virkade flätor.

10. Corkscrew Curls

Vill du gå till något mer naturligt? Varför inte välja denna naturliga snygga svarta flätor? Korkskruven lockar extra djup och appellerar till det övergripande utseendet, vilket gör det till en perfekt ersättning för ditt naturliga hår medan det tar en paus.

11. Jumbo Curls

Denna jumbo flätad haklapp fläta ser fantastiskt ut med den här frisyren. Mellanavskiljningen, liksom den korta längden, lägger till den lysande funktionen hos denna eleganta och eleganta frisör. Perfekt för var som helst när som helst, gå till dessa virka flätor om du är en för stil och elegans.

12. Små krullade flätor

Detta är ett annat alternativ för de naturligt snygga hårflätor som vi har blivit förälskad i. Du kan inte säga skillnaden att detta i själva verket inte är ditt riktiga hår. Sidopartiet, liksom axellängden, utgör den extra volymen i håret. Vill du gå naturligt och vackert, varför inte prova det här?

13. Brushed Out Braids

En annan titt på den förenklade aspekten av jet svarta flätor här är ett annat exempel på enkla borstade flätor. Nätt och enkelt, den här borstade hakan är lösningen för ditt skadade hår för att ta en paus för en lyxig behandling.

14. Jumbo Flätad virka

Söt och effektivt, det här snygga jumbo-flätan gör det perfekt till vår lista med krokfretor. Den jet black håret utformat med jumbo flätor gör kombinationen passande för varje tillfälle casual eller formell. Prova det idag!

15. Straight Crimped Crochet

För de tillfällen då du vill ha snygg och elegant är detta det perfekta virkade håret för dig. De krympta raka långa låsen kompletterar din stil och ansiktsfunktioner perfekt. Divalicious och glamour definieras med denna frisyr, och vi har helt fallit för det.

16. Box Braids med Bangs

En annan stil du kan prova med dina stora kröllar är att lägga till extra bländning och överklagande med flätade pärlor. Du kan se hur stor skillnad dessa enkla smällar lägger till. Du kan rocka det här utseendet med det hakade håret och du kommer aldrig att vilja gå tillbaka till ditt vanliga hår igen!

17. Layered Blond Short Hair

Stilfull och fantastisk denna enkla och korta frisyr med blonda höjdpunkter lägger till den glömda glammen från ditt liv. Behandla ditt hår till den lyx som det förtjänar, och tills dess kan du rocka dessa gyllene blonda markerade korta hår.

18. Bourgogne kärlek

Denna graciösa nyans av vinröd är den flykt du letat efter, för att ditt naturliga hår ska få vila. Fråga din frisör för detta speciella virkade hår och bling det ut. Enkelt men så sofistikerat, det här är perfekt hår genom året.

19. Golden Bangs

Sidkrypt lockigt hår ser här extra elegant och elegant ut. Höjdpunkterna på framsidan av pärmarna och skikten ger dig kanten du letat efter. Den vackra tillsatsen glamoriserar inte bara ditt hår utan gör dig också mer attraktiv i modetrenderna.

21. Curl Texture

Vill du gå den extra milen med ditt virkade hår? Prova med att spela med olika krusstilar och uppnå den här perfekta snygga frisyren. Unik och vacker, den här virkade frisyren lägger vredet till nästa nivå.

22. Afro Twist

För en mer modern twist på dina virkade flätor, gå till denna afro-stilade flätorna. Det enkla och inspirerade utseendet ger dig ett naturligt utseende och känner till ditt hår som vi älskar. Och vi vet att du kommer också, så varför inte prova det idag!

23. Divalicious

Trenden som har vunnit miljoner hjärtan är dessa lockiga krokiga flätor med lång längd som vi lever för. Enkelt att göra så mycket som mycket väldigt lätt att underhålla, få Hollywoodfaktorn i ditt hår.

24. Long Jet Black Curls

En annan titt på hur dessa enkla krullar kompletterar varje hudton, vi har den här bilden här för dig. Du kan gissa hur väl det här virka långlångt hår med dessa härliga lockar får dig att känna dig speciell och elegant. Nu behöver du inte oroa dig för att växa ut ditt hår för att få känslan av lång längd. Fråga bara din frisör för det.

25. Rak Jet Black

Om du inte är den som håller på med lockar, ser håret ännu bättre ut med lång längd rakt hår. Om du inte tror på oss, ta en titt på bilden ovan. Det perfekta alternativet för ditt naturliga hår, välj dessa raka lås istället!

26. Smutsiga krullar

Hur bra ser dessa smutsiga flätor ut? Du kan självklart inte förneka att det ser otroligt ut. Super chic och fantastisk, det här komplimangerar den korta längden och även det svarta håret. Även om du inte behöver fördöma dig själv till bara svart, kan du få dessa i vilken färg du vill. Snövit eller blont eller till och med lila eller rött om du är redo för det. Var kreativ och få det att hända.

27. Volumized Curls

Vet du vad dessa lockar talar ut? Volym, djup och textur. För extra volymiserat och texturerat hår, välj den här virkade frisyren som lägger till volymen och djupet i ditt hår. Den sida som svepas med krökt hår ser vackert ut med den korta längden.

28. Brown & Black

En vridning mot den vanliga afroen, dessa kinkiga kröllar är ett annat alternativ till afrosnitten som är ett krångel att hantera. Den bruna färgen och de mörka svarta rötterna gör den perfekta kombinationen som du kan se här på bilden. Ganska och glamorösa, du kan enkelt klippa det här utseendet samtidigt som du ger dig ett naturligt hår.

29. Rolled Up Jumbo flätor

Vi har blivit förälskad i hur fantastiska dessa jumbo flätor ser ut så här är vi med en annan stil med jumbo flätor. Den sida swept partitionen med de rullade krönen på sidan gör den perfekta mängden styling som vi behöver stela showen. Vi kan bara inte få nog av det, kan vi?

30. Permed Out

Med lång längd är det väldigt enkelt att uppnå dessa enkla, afro-inspirerade små krullar. Styled till perfektion, du behöver inte ens göra några ansträngningar på denna frisyr eftersom den är redo att stjäla utseendet. Men om du vill kan du accessorize, precis som i bilden med en enkel bandana eller ett hårstycke och du är redo att gå.

31. Edgy Faux Hawk

Denna frisyr är avsedd för dem som tycker om att hålla det modernt och edgy. Tidslös och exotisk är denna haklapp fläkten faux hawk-frisyren som är en av de trendigaste haken. Klar för att rocka din vardagliga värld? Prova på dem.

32. Bronzed Up

En annan titt på afro och vi har vunnit internet över med det här utseendet. Söt och snyggt, du kan lägga till det extra saknade elementet i klassen med denna frisyr. Fråga din frisör för denna permeerade afro frisyr med markerade bronsändar, och du är färdig färdig. Den perfekta tillflyktsorten för ditt naturliga hår är nu här, så fortsätt och prova det idag!

33. Röd och svart

Har du en personlighet som är djärv och spetsig och lite roligt och på grov sida. Tja, här är det virkade frisyren menade bara för dig om du är vågad. Färgkombinationen av rött och svart ger dig den extra kanten du behöver och de kinkiga flätorna lägger bara till den extra unika egenskapen hos denna frisyr.

34. Lila volymhakiga flätor
Denna djärva och vackra lila nyans är en som vi inte bara kan ta bort. Om du är uppe på det roliga utseendet är det här perfekt för dig. Tillbehör för att lägga till extra glam, och du är inställd att rocka utseendet. Kinky curls är det bästa sättet att stilisera det här glamour håret. Gör det till håret, och du kommer inte ångra det.

35. Stort boxhackade flätor

Det här är en annan utseende som vi kan stjäla en strålkastare med. Enkelt och effektivt, denna jet-svarta krokiga frisyr ökar volymen utan att göra det över. Denna frisyr komplimangerar inte bara varje aspekt av jet svart hår, men den mellanliggande partitionen av den gör det elegant och jämnt.

36. Blond ambition

För att lägga till funk och glam, gör denna blonda virka flätar ditt hår till håret. Afro-aspektet i detta hår gör det mer subtilt kantigt och lika vackert samtidigt. Kinky flätorna blandas med den borstade afroen är den perfekta blandningen av perfektion du behöver i ditt liv. Tillbehör och klä upp i ljusa nyanser bara för att lysa upp och utjämna ditt hår.

37. Gorgeous Brushed Out Crochet

Medan du ger ditt hår den lyxiga behandlingen som den förtjänar, varför inte gå den extra milen för att lägga den försköna faktorn till ditt hår med denna speciella jet-svarta virka flätor? Du vet vad du har saknat? Det är längden och volumiserande effekten som det här håret ger ut. Naturligt snygg och snygg att känna, du kan få det här fantastiska utseendet på nolltid. Fråga bara din frisör för dessa hakiga flätor och du kan fixa det på plats själv eller du kan be din frisör att göra det!

38. Mörkbruna Hacka Korta Flätor

Den här snygga korta kardborrebräden är kort sagt det utseende du kommer att älska när du inte gör dem. Varför frågar du? Anledningen är att det är super effektivt om du vill ta en paus från att ta hand om dina långa lås. Det här sparar inte bara besväret med att välja en ny frisyr, men du får också möjlighet att gå tillbaka till dina långa tofsar när du är trött på de korta virkade flätorna.

39. Goldilocks Crochet Hair

Den perfekta virkade frisyren för dig som vill färga eller bleka håret. I stället för att gå igenom all den skadliga processen för färgning och blekning, varför inte få den här gyllene blonda virka flätan frisyr. Inte bara kommer ditt hår att hoppa över hela skadan, men du kommer också att se otroligt fantastisk ut med detta Goldilocks blonda hår. Naturligt ser lika lätt som att stila det men du vill. Du kommer att älska den här frisören lika mycket som hur vi har älskat det!

Med virkade flätor har du lätthet att stylisera ditt hår, men du vill ha det. Välj vilken färg du vill ha och du kommer att få den, välj längderna och vilken textur som helst. Du kommer att ha friheten att äga den. Var kreativ eller djärv, visa upp din edginess och bli diva drottningen som du är! Medan ditt naturliga hår ligger i vila kan du klippa dessa hakiga flätor. Och lika mycket som vi blir kär i dem, kommer du också!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More